Warszawa — hotele

Zdjęcia hotelu: Rent like home - Mokotowska 71, Warszawa
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 24 opinii
Apartament

Apartament był ładny i nowocześnie urządzony, w kuchni było wszystko co potrzebne. Świetna lokalizacja, w samym środku Starego Miasta w Warszawie, tuż obok supermarketu. Nie mam żadnych uwag:).

Aleks S., 2020-07-29
  • Cechy hotelu Rent like home - Mokotowska 71
  • bezpłatne WiFi
  • opcje śniadaniowe
  • winda
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Millennium Manufaktura Blue, Warszawa
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 153 opinii
Apartament

Mieszkanie było przyjemnie i dobrze urządzone, łóżko było wygodne, było czysto i świeżo. Dogodna lokalizacja, w spokojnej okolicy Warszawy ale w zasadzie w odległości spaceru od wszystkiego, mniej więcej 10 minut spacerem od dużego centrum handlowego Wilenski i około 20 minut spacerem do starego miasta, do Centrum Nauki Kopernik około 30 minut. Zamknięte miejsce parkingowe. Polecam!.

G. Paulina , 2020-06-13
  • Cechy hotelu Millennium Manufaktura Blue
  • Faktury
  • sklep na miejscu
  • monitoring wokół obiektu
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 47,9 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rent like home - Plac Inwalidów 10, Warszawa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 37 opinii
Apartament

- Dobra lokalizacja - w okolicy znajduje się wiele sklepów - restauracji - Blisko od metra i linii tramwajowej - Apartament był czysty i dobrze wyposażony - Dobry kontakt z właścicielem - nie było żadnych problemów - Nic konkretnego.

Emil, 2020-05-11
  • Cechy hotelu Rent like home - Plac Inwalidów 10
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi
  • Faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
5%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Elegant Apartment Copernicus, Warszawa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 83 opinii
Apartament

Mieszkanie w starej kamienicy, samo mieszkanie było czyste i bez zastrzeżeń. Bezproblemowy kontakt z właścicielami, wszystko po kolei było wyjaśnione. Bardzo dobry punkt na wypady po Warszawie, blisko od autobusów i metra, okolica cicha i kameralna. Polecam i pewnie jeszcze kiedyś skorzystam:).

W. Gustaw , 2020-03-26
  • Cechy hotelu Elegant Apartment Copernicus
  • parking przy ulicy
  • całkowity zakaz palenia
  • pokoje dla niepalących
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 52,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
13%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: YourSecondFlat Grzybowska, Warszawa
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 161 opinii
Apartament

- Byliśmy zadowoleni z wyposażenia mieszkania - było wygodnie - Dużym plusem był podziemny parking - Apartament umiejscowiony w centrum Warszawy ale nie było zbytnio słychać hałasu z ulicy - blisko od metra - autobusów i tramwajów - Wszystko było dobrze.

Jeremi J., 2020-02-17
  • Cechy hotelu YourSecondFlat Grzybowska
  • pokoje rodzinne
  • codzienne sprzątanie
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • gaśnice
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 74,6 US$
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament typu Deluxe
od 81,0 US$
+
Apartament typu Deluxe
od 81,0 US$
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament typu Deluxe
od 81,0 US$
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje YourSecondFlat Grzybowska

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kazou Residence, Warszawa
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1288 opinii
Apartament

W trakcie pobytu spotkała mnie niemiła niespodzianka nie działał internet w pokoju ( komunikat nie opłacony rachunek ) po dobie zostałam zakwaterowana w innym apartamencie. Przenosząc sie zostawiłam pudełko z biżuterią kiedy zorientowałam sie ze tego nie mam zadzwoniłam w tej sprawie do obsługi która zwodziła mnie przez kilka dni nie chcąc podać kontaktu do właściciela obiektu po wielu próbach kontaktowania sie z...

Anna Maria, 2020-01-30
  • Cechy hotelu Kazou Residence
  • sklep na miejscu
  • parking strzeżony
  • plac zabaw
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio typu Superior
od 68,2 US$
Apartament typu Suite
+
Apartament typu Superior
+
Luksusowy apartament
Zobacz wszystkie pokoje Kazou Residence

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Main Street Apartments - Atelier Residence, Warszawa
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 428 opinii
Apartament

Świetna lokalizacja, wszędzie było blisko, chociaż w samym centrum Warszawy, w apartamencie było cicho. Dobrze była wyposażona kuchnia i łazienka. Całkiem wygodne łóżko. Było czysto! Bezproblemowy kontakt z Właścicielem. Wszystko ok.

Cezary, 2020-01-22
  • Cechy hotelu Main Street Apartments - Atelier Residence
  • parking w garażu
  • parking
  • masaż
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 81,3 US$
+
Apartament typu Superior z 1 sypialnią i widokiem na miasto
+
Apartament
od 74,6 US$
+
Apartament typu Superior z 1 sypialnią
od 66,3 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Main Street Apartments - Atelier Residence

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kwatery Pracownicze Twardowski, Warszawa
2,9 /5
Zły
Ocena na podstawie 819 opinii
Hostel/Schronisko

Mila atmosfera, pokoje skromne ale czyste, calodobowa recepcja, fajnie wyposazona kuchnia dla gosci, dobrze dzialajace wifi. Polecam ten obiekt :)

Anna M., 2020-01-18
  • Cechy hotelu Kwatery Pracownicze Twardowski
  • meble ogrodowe
  • pralnia
  • miejsce na piknik
  • przechowalnia bagażu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
od 22,7 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
od 23,8 US$
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
+
Pokój wieloosobowy dla 5 osób dorosłych z dostępem do wspólnej łazienki
+
Pokój Wieloosobowy ze wspólną łazienką (6 osób dorosłych)
+
Zobacz wszystkie pokoje Kwatery Pracownicze Twardowski

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament Polski, Warszawa
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 81 opinii
Apartament

Mieszkanie było ładne i przyjemne, dobrze było także wyposażone. Bezproblemowe odebranie kluczy. Mieszkanie umiejscowione w spokojnej okolicy Warszawy, blisko od metra. W pobliżu dobry wybór restauracji. Plusem był bezpłatny parking z zamykaną bramą. Ogólnie byliśmy zadowoleni z pobytu????.

56iwona, 2020-01-02
  • Cechy hotelu Apartament Polski
  • dostęp do Internetu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • WiFi
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mennica Central Apartments, Warszawa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 546 opinii
Apartament

Mieszkanie było bardzo zadbane, wyposażone we wszystko co potrzebne. Były dwa telewizory, jeden w salonie, drugi w części sypialnianej. Dobra lokalizacja, w odległości około 20 minutowego spaceru od centrum miasta, w pobliżu dworca autobusowego, całkiem blisko od supermarketu i kilku restauracji.

Brak możliwości przechowywania bagaży po wymeldowaniu.

Anastazja W., 2019-12-19
  • Cechy hotelu Mennica Central Apartments
  • Plastikowe sztućce, miski, talerze
  • Możliwość rezygnacji z usługi codziennego sprzątania
  • pralnia chemiczna
  • sklepy na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament
od 67,1 US$
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Deluxe
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Warszawa, Polska

Witaj w mieście Warszawa. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1342 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Warszawa. Zarezerwuj w najniższej cenie! Warszawa → Hotele Warszawa, Apartamenty, Hostele Warszawa, Obiekty B&B, Aparthotele Warszawa. Tanie noclegi • Noclegi Warszawa — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Warszawa! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Warszawa jest stolicą Polski. Przybywa tutaj wielu turystów, którzy chcą poznać kraj o tak istotnym znaczeniu historycznym. Na ilość zabytków i atrakcji turystycznych w tym mieście nie można narzekać. Wizytom w Warszawie sprzyja także bardzo dobrze rozwinięta baza noclegowa.

Osoby, które poszukują najtańszych możliwości noclegowych, powinny zapoznać się z ofertą warszawskich hosteli. Przystępne warunki bytowe, zróżnicowana lokalizacja, niskie ceny - to czynniki, które decydują o popularności hosteli, szczególnie wśród młodych osób.

Turyści, którzy mają większe wymagania, mogą zatrzymać się w mniej lub bardziej ekskluzywnych hotelach, rezerwując przestronne pokoje bądź apartamenty z wszelkimi udogodnieniami. Takie hotele zlokalizowane są przede wszystkim w centrum miasta.

Ze względu na dobrze rozwiniętą komunikację, warto pomyśleć o hotelach zlokalizowanych na obrzeżach miasta. Wygodny dojazd do centrum i znacznie niższe ceny - to główne atuty takiego rozwiązania.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej