Warszawa — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Warszawa

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Warszawa) - GPS: 52.2295532226562, 21.0088214874268

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Warszawa

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Dobranoc - Wawer 2, Warszawa
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 220 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo sympatyczny. Mieszkanie było czyste i wygodne, wyposażone we wszystko co jest potrzebne do komfortowego pobytu. Czysta pościel i ręczniki. Dobra lokalizacja,
mieszkanie znajduje się w spokojnej i cichej okolicy Warszawy. Na posesji parking. Idealne warunki noclegowe:) Polecam!.

Cezary G., 2021-01-12
  • Cechy hotelu Apartamenty Dobranoc - Wawer 2
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • pokoje rodzinne
  • pokoje dla niepalących
  • gaśnice
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
Apartament
Apartament z 1 sypialnią
od 39,4 US$
Apartament typu Standard
od 39,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Dobranoc - Wawer 2

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rent like home - Bruna 2, Warszawa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 37 opinii
Apartament

- Apartament był czysty i dobrze wyposażony - Łóżko i kanapa były wygodne - Dobry był kontakt z właścicielem - Świetna lokalizacja - w pobliżu stacji metra i niedaleko od lotniska - tuż obok dużego parku.

Jesica, 2021-01-10
  • Cechy hotelu Rent like home - Bruna 2
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • WiFi
  • całkowity zakaz palenia
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament
od 37,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: NotaBene Apartment, Warszawa
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 200 opinii
Apartament

Mieszkanie było komfortowo urządzone. Dobra lokalizacja, w spokojnej okolicy, blisko od stacji metra, w tym samym budynku Żabka, w okolicy znajduje się kilka restauracji.

Minusem był brak klimatyzacji lub wiatraka w wyposażeniu.

O. Maja , 2020-12-28
  • Cechy hotelu NotaBene Apartment
  • ogrzewanie
  • winda
  • całkowity zakaz palenia
  • prywatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior
od 47,7 US$
Apartament typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Roko, Warszawa
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 223 opinii
Hotel

Zimno potwornie w pokojach ..zamiast pościeli. Koce w poszwach w łazience żadnego szamponu mydła na raz lub 2

Taka ja, 2020-11-22
  • Cechy hotelu Hotel Roko
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • ogród
  • prywatny parking
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 48,3 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Millennium Manufaktura Blue, Warszawa
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 167 opinii
Apartament

Mieszkanie było przyjemnie i dobrze urządzone, łóżko było wygodne, było czysto i świeżo. Dogodna lokalizacja, w spokojnej okolicy Warszawy ale w zasadzie w odległości spaceru od wszystkiego, mniej więcej 10 minut spacerem od dużego centrum handlowego Wilenski i około 20 minut spacerem do starego miasta, do Centrum Nauki Kopernik około 30 minut. Zamknięte miejsce parkingowe. Polecam!.

G. Paulina , 2020-06-13
  • Cechy hotelu Millennium Manufaktura Blue
  • sklep na miejscu
  • winda
  • całkowity zakaz palenia
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 41,6 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rent like home - Plac Inwalidów 10, Warszawa
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 42 opinii
Apartament

- Dobra lokalizacja - w okolicy znajduje się wiele sklepów - restauracji - Blisko od metra i linii tramwajowej - Apartament był czysty i dobrze wyposażony - Dobry kontakt z właścicielem - nie było żadnych problemów - Nic konkretnego.

Emil, 2020-05-11
  • Cechy hotelu Rent like home - Plac Inwalidów 10
  • ogrzewanie
  • winda
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Studio
od 33,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Elegant Apartment Copernicus, Warszawa
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 90 opinii
Apartament

Mieszkanie w starej kamienicy, samo mieszkanie było czyste i bez zastrzeżeń. Bezproblemowy kontakt z właścicielami, wszystko po kolei było wyjaśnione. Bardzo dobry punkt na wypady po Warszawie, blisko od autobusów i metra, okolica cicha i kameralna. Polecam i pewnie jeszcze kiedyś skorzystam:).

W. Gustaw , 2020-03-26
  • Cechy hotelu Elegant Apartment Copernicus
  • pokoje dla niepalących
  • pokoje rodzinne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
23%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: YourSecondFlat Grzybowska, Warszawa
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 221 opinii
Apartament

- Byliśmy zadowoleni z wyposażenia mieszkania - było wygodnie - Dużym plusem był podziemny parking - Apartament umiejscowiony w centrum Warszawy ale nie było zbytnio słychać hałasu z ulicy - blisko od metra - autobusów i tramwajów - Wszystko było dobrze.

Jeremi J., 2020-02-17
  • Cechy hotelu YourSecondFlat Grzybowska
  • całodobowa ochrona
  • parking na miejscu
  • system alarmowy
  • codzienne sprzątanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
od 60,9 US$
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje YourSecondFlat Grzybowska

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
35%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Kazou Residence, Warszawa
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1337 opinii
Apartament

W trakcie pobytu spotkała mnie niemiła niespodzianka nie działał internet w pokoju ( komunikat nie opłacony rachunek ) po dobie zostałam zakwaterowana w innym apartamencie. Przenosząc sie zostawiłam pudełko z biżuterią kiedy zorientowałam sie ze tego nie mam zadzwoniłam w tej sprawie do obsługi która zwodziła mnie przez kilka dni nie chcąc podać kontaktu do właściciela obiektu po wielu próbach kontaktowania sie z...

Anna Maria, 2020-01-30
  • Cechy hotelu Kazou Residence
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • parking na miejscu
  • pokoje dla niepalących
  • prywatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio typu Superior
od 42,9 US$
Apartament typu Suite
Apartament typu Superior
Luksusowy apartament
Zobacz wszystkie pokoje Kazou Residence

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament Polski, Warszawa
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 83 opinii
Apartament

Mieszkanie było ładne i przyjemne, dobrze było także wyposażone. Bezproblemowe odebranie kluczy. Mieszkanie umiejscowione w spokojnej okolicy Warszawy, blisko od metra. W pobliżu dobry wybór restauracji. Plusem był bezpłatny parking z zamykaną bramą. Ogólnie byliśmy zadowoleni z pobytu????.

56iwona, 2020-01-02
  • Cechy hotelu Apartament Polski
  • pokoje dla niepalących
  • parking
  • codzienne sprzątanie
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 33,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mennica Central Apartments, Warszawa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 580 opinii
Apartament

Mieszkanie było bardzo zadbane, wyposażone we wszystko co potrzebne. Były dwa telewizory, jeden w salonie, drugi w części sypialnianej. Dobra lokalizacja, w odległości około 20 minutowego spaceru od centrum miasta, w pobliżu dworca autobusowego, całkiem blisko od supermarketu i kilku restauracji.

Brak możliwości przechowywania bagaży po wymeldowaniu.

Anastazja W., 2019-12-19
  • Cechy hotelu Mennica Central Apartments
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • fryzjer / salon piękności
  • sklep z upominkami
  • obsługa pokoju
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 54,2 US$
Apartament z 2 sypialniami
Apartament typu Deluxe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Metro Centrum Guest Rooms, Warszawa
2,4 /5
Zły
Ocena na podstawie 3155 opinii
Kwatery prywatne

Jestem cała pogryziona przez robale. Właściciel ma to gdzieś. Liczne opinie na ten temat na google

Małgorzata, 2019-12-17
  • Cechy hotelu Metro Centrum Guest Rooms
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 12,6 US$
Pokój czteroosobowy typu Classic
Zobacz wszystkie pokoje Metro Centrum Guest Rooms

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apart Modra 92a, Warszawa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 206 opinii
Apartament

Apartament był czysty z bardzo ciekawym wystrojem, apartament z klimatyzacją. Wystarczające wyposażenie kuchni na krótki pobyt. Dobry był kontakt z właścicielem. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od sklepów, blisko od lotniska co było dla nas bardzo ważne. Brakowało mi suszarki do włosów!.

50bianka, 2019-11-27
  • Cechy hotelu Apart Modra 92a
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • apartament dla nowożeńców
  • całodobowa ochrona
  • klimatyzacja
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 55,5 US$
Apartament
Apartament
od 55,5 US$
Apartament
od 55,5 US$
Apartament
Zobacz wszystkie pokoje Apart Modra 92a

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
22%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Studio Rental Central Warsaw, Warszawa
2,6 /5
Zły
Ocena na podstawie 1866 opinii
Kwatery prywatne

TRAGEDIA. NIKOMU NIE POLECAM. brak kontaktu. Odrzucanie telefonów i nie odpisywanie na SMS. Brak swiatla w lazience. Smród papierosów. Brak ogrzewania. Woda kapiąca z sufitu. NIE POLECAM !!!!

Patrycja , 2019-11-23
  • Cechy hotelu Studio Rental Central Warsaw
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • bezpłatne WiFi
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
od 9,4 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments Warsaw Grzybowska by Renters, Warszawa
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 87 opinii
Apartament

Apartament był czysty i wygodny. Dobrze działała klimatyzacja, w mieszkaniu kawa i herbata. Dobra lokalizacja, blisko do centrum miasta. Na dole sklepy, piekarnie i restauracje. Ogólnie wszystko było idealnie dla moich potrzeb.

Bardzo słabo oznakowany budynek, miałem problem w znalezieniu wejścia.

Kazimierz, 2019-10-28
  • Cechy hotelu Apartments Warsaw Grzybowska by Renters
  • klimatyzacja
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • plac zabaw
  • ogród
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Warszawa, Polska

Witaj w mieście Warszawa. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1024 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Warszawa. Zarezerwuj w najniższej cenie! Warszawa → Hotele Warszawa, Apartamenty, Obiekty B&B Warszawa, Aparthotele, Hostele Warszawa. Tanie noclegi • Noclegi Warszawa — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Warszawa! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Warszawa jest stolicą Polski. Przybywa tutaj wielu turystów, którzy chcą poznać kraj o tak istotnym znaczeniu historycznym. Na ilość zabytków i atrakcji turystycznych w tym mieście nie można narzekać. Wizytom w Warszawie sprzyja także bardzo dobrze rozwinięta baza noclegowa.

Osoby, które poszukują najtańszych możliwości noclegowych, powinny zapoznać się z ofertą warszawskich hosteli. Przystępne warunki bytowe, zróżnicowana lokalizacja, niskie ceny - to czynniki, które decydują o popularności hosteli, szczególnie wśród młodych osób.

Turyści, którzy mają większe wymagania, mogą zatrzymać się w mniej lub bardziej ekskluzywnych hotelach, rezerwując przestronne pokoje bądź apartamenty z wszelkimi udogodnieniami. Takie hotele zlokalizowane są przede wszystkim w centrum miasta.

Ze względu na dobrze rozwiniętą komunikację, warto pomyśleć o hotelach zlokalizowanych na obrzeżach miasta. Wygodny dojazd do centrum i znacznie niższe ceny - to główne atuty takiego rozwiązania.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej