Ustka — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Ustka

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Ustka) - GPS: 54.584003, 16.856494
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Popularne hotele w mieście Ustka

Miasta w pobliżu – Ustka

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Armada Apart Ustka, Ustka
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 595 opinii
Aparthotele

Pokój był z ładnym wystrojem. Śniadanie było smaczne. Dobra lokalizacja, przy porcie i tylko kilka minut od plaży. Obsługa była bardzo miła. Szkoda, że w tym obiekcie mogliśmy zatrzymać się na jedną noc.

Bardzo słaba izolacja akustyczna, z pokoju obok słychać było wibrujący telefon. Nad głową słychać było tupanie innych gości.

Marianna, 2020-12-06
  • Cechy hotelu Armada Apart Ustka
  • pokoje rodzinne
  • masaż
  • lokalizacja przy samej plaży
  • bufet z potrawami dla dzieci
    Apartament Dwupoziomowy z widokiem na port
    +
    Apartament z 2 sypialniami
    +
    Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na port
    Pokój dwuosobowy z widokiem na port – zabytkowy
    od 1 627,9 UAH
    Apartament typu Deluxe
    +
    Pokój dwuosobowy
    Zobacz wszystkie pokoje Armada Apart Ustka

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Ustka, Ustka
    3,9 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 94 opinii
    Hotel

    + Atutem była na pewno lokalizacja, może nie w samym centrum Ustki ale przy lesie i bezpośrednio przy plaży.
    + Blisko od promenady i szlaków rowerowych.
    + W pokoju mieliśmy czajnik i radio.
    + Personel był bardzo miły i pomocny.
    + Śniadania były smaczne.
    - W pokoju mile widziana byłaby suszarka do włosów.
    - Przy śniadaniu przydałby się ekspres do kawy, niestety dostępna była tylko kawa rozpuszczalna.

    Krystian N., 2020-09-30
    • Cechy hotelu Hotel Ustka
    • bilard
    • biblioteka
    • zwierzęta domowe są akceptowane
    • plac zabaw dla dzieci
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Apartament
    Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
    Pokój trzyosobowy
    Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój Dwuosobowy z balkonem
    Pokój dwuosobowy
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Ustka

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Chata Rybacka Saule, Ustka
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 101 opinii
    Kwatery prywatne

    Wspaniała lokalizacja, bardzo fajne miejsce na pobyt, blisko od morza, w prawdziwej chacie rybackiej. W pobliżu sklepy. Właściciele byli bardzo mili. Apartament był dobrze wyposażony, duża łazienka. Ładne pościele. Parking pod domem.

    Brak klimatyzacji.

    Grzegorz S., 2020-03-28
    • Cechy hotelu Chata Rybacka Saule
    • parking na miejscu
    • WiFi dostępne w całym obiekcie
    • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
    • całkowity zakaz palenia
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy
    od 1 050,3 UAH
    Pokój trzyosobowy
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Dwupoziomowy pokój czteroosobowy
    +
    Pokój czteroosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Chata Rybacka Saule

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Jantar Wellness & Spa, Ustka
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 494 opinii
    Hotel

    Śniadanie było bardzo dobre, każdy coś dla siebie znalazł. Ciche i spokojne położenie, bardzo blisko od plaży, wielu ścieżek pieszych i rowerowych. Pokój był czysty i dobrze wyposażony. Fajny basen i sauny. Polecam również gabinet Spa. Uprzejmy personel.

    Płatny parking.

    Fryderyk, 2019-10-21
    • Cechy hotelu Hotel Jantar Wellness & Spa
    • usługa prasowania
    • apartament dla nowożeńców
    • rezerwacja / sprzedaż biletów
    • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój trzyosobowy
    Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Pokój Dwuosobowy typu Comfort Plus
    +
    Pokój jednoosobowy
    od 1 162,8 UAH
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Jantar Wellness & Spa

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Willa Stach, Ustka
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 230 opinii
    Kwatery prywatne

    Mile spędzone 2 tygodnie w bardzo dobrych warunkach . Blisko do plaży. Możliwość skorzystania z dobrej kuchni. Planujemy następny pobyt w tym samym obiekcie. Polecam

    Stanisław, 2019-06-21
    • Cechy hotelu Willa Stach
    • pokoje dla niepalących
    • taras
    • WiFi
    • zwierzęta domowe są akceptowane
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy
    Pokój Czteroosobowy
    +
    Duży pokój jednoosobowy
    Pokój trzyosobowy
    +
    Apartament typu Studio z tarasem
    +
    Studio typu Standard
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Willa Stach

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Stach, Ustka
    4,1 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 368 opinii
    Hotel

    żle

    Totot, 2019-06-09
    • Cechy hotelu Hotel Stach
    • kanały telewizyjne dla dzieci
    • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
    • Możliwe wystawienie faktury
    • system alarmowy
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój jednoosobowy
    od 750,2 UAH
    Studio (4 osoby dorosłe)
    +
    Apartament
    Pokój trzyosobowy
    +
    Mały pokój Dwuosobowy
    Pokój dwuosobowy typu Deluxe
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Stach

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Villa Red by Columbus Ustka, Ustka
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 589 opinii
    Zakwaterowanie ze śniadaniem

    Świetna lokalizacja, tuż przy plaży. Pokój był urządzony ze smakiem. Wygodne i duże łóżko. Śniadanie było bardzo smaczne. Personel był bardzo miły i pomocny, bardzo szybko rozwiązał nasz problem. Na pewno tu jeszcze przyjedziemy???? Brak uwag negatywnych.

    Borys F., 2019-01-06
    • Cechy hotelu Villa Red by Columbus Ustka
    • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
    • dostęp do Internetu
    • pokój gier
    • park wodny
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament z 1 sypialnią
    Pokój dwuosobowy
    Pokój Dwuosobowy typu Economy
    Pokój rodzinny z 2 sypialniami
    +
    Pokój dwuosobowy typu Deluxe
    Apartament z tarasem
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Villa Red by Columbus Ustka

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Grand Lubicz Uzdrowisko Ustka, Ustka
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 2449 opinii
    Hotel

    Hotel i Spa w Grand Hotel Lubicz znakomite! Długo decydowaliśmy się na wyjazd, ale w tym roku wszystkie znaki na niebie i ziemi nawet te dymne wskazywały na te miejsce i w końcu pojechaliśmy! Restauracja super, blisko do morza. Dużo atrakcji, nawet w pochmurne dni nie ma się jak nudzić. :)

    Aldona , 2018-09-09
    • Cechy hotelu Grand Lubicz Uzdrowisko Ustka
    • rzutki
    • zjeżdżalnia wodna
    • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
    • restauracja
    • Często rezerwowany!
    • Wykwintna kuchnia
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy typu Standard z rozkładaną sofą
    +
    Pokój jednoosobowy
    od 2 258,1 UAH
    Pokój rodzinny
    +
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Apartament dwupoziomowy z 2 sypialniami
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Grand Lubicz Uzdrowisko Ustka

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Apartamenty z Klimatem, Ustka
    4,7 /5
    Znakomity
    Ocena na podstawie 49 opinii
    Apartament

    Apartament był wygodny i ładnie urządzony. Bardzo miła i pomocna była właścicielka. Była także możliwość zrobienia sobie grilla. Brak problemu z zaparkowaniem samochodu. Ciche i spokojne miejsce położenia, idealnie do wypoczynku ale dla osób posiadających samochód. Do centrum Ustki ponad 1,5 km. Ogólnie miejsce godne polecenia.

    Małgorzata G., 2018-08-14
    • Cechy hotelu Apartamenty z Klimatem
    • WiFi
    • taras
    • wędkowanie
    • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament (3 osoby dorosłe)
    od 1 950,5 UAH
    Apartament typu Superior

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Apartamenty Bałtyk Park, Ustka
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 216 opinii
    Apartament

    Dobra lokalizacja, blisko od centrum Ustki, niedaleko od plaży. Tuż obok dość duży market spożywczy. Pokój był czysty ale wymaga już odświeżenia. Nie było problemu z zostawieniem samochodu pod blokiem. -Brak suszarki do włosów. -W mieszkaniu wyczuwalny nieprzyjemny zapach dymu papierosowego..to najbardziej nam przeszkadzało.

    Seweryn W., 2018-07-16
    Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
    • Cechy hotelu Apartamenty Bałtyk Park
    • piesze wycieczki
    • Płatności bezgotówkowe są możliwe
    • bezpłatny parking
    • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Apartament z 2 sypialniami
    +
    Apartament z tarasem
    +
    Apartament z balkonem
    +
    Apartament z tarasem
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Bałtyk Park

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Aleksander, Ustka
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 135 opinii
    Hotel

    Personel był uprzejmy i w każdej chwili służył pomocą. Hotel Aleksander umiejscowiony jest w starej części Ustki, bardzo blisko od plaży. Łóżka były bardzo wygodne. Duża dbałość o czystość, częsta wymiana ręczników. Śniadania w formie bufetu były mało urozmaicone ale dla mnie wystarczające. Brak czajnika w pokoju. Płatny parking, 20zł za dobę.

    Jan, 2017-08-26
    • Cechy hotelu Hotel Aleksander
    • prywatny parking
    • pokoje rodzinne
    • udogodnienia dla niepełnosprawnych
    • dostęp do Internetu
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój jednoosobowy
    od 600,2 UAH
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy
    +
    Studio (4 osoby dorosłe)
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Aleksander

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Pokoje Gościnne Korsarz, Ustka
    3,5 /5
    Dobry
    Ocena na podstawie 166 opinii
    Zakwaterowanie ze śniadaniem

    Tragiczny pokój w stylu PRL, ze słuchawki prysznicowej woda lała się we wszystkie strony świata, przeciekała, drzwi do łazienki trzeba było zamykać z użyciem dużej siły bo chyba opadły i nikt z tym nic nic zrobił, czystość pokoju bardzo średnia, brudne firanki, niemiły zapach w całym ośrodku. Daleko do plaży i do centrum Ustki a na stronie są informacje że jest dużo bliżej. Personel powiedzmy średnio miły. Nie polecam...

    Monika, 2017-08-23
    • Cechy hotelu Pokoje Gościnne Korsarz
    • taras
    • sprzęt do grillowania
    • ogrzewanie
    • restauracja
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy
    Pokój Trzyosobowy typu Basic
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy
    3,9 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 356 opinii
    Kompleksy wypoczynkowe

    Praktycznie wszystko było zgodnie z oczekiwaniem, pokój był czysty i dość przytulny, czysta łazienka. Śniadanie było bez zarzutu. Personel recepcji był bardzo przyjazny i chętny do pomocy, bardzo symaptyczna obsługa. Ośrodek ładny i zadbany, położony w bliskiej odległośi od dworca kolejowego i od morza. Dało się tutaj odpocząć. Brak Wi-Fi w pokoju, telewizory i winda z dawnej epoki..

    Amanda Z., 2017-07-01
    • Cechy hotelu Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "Posejdon" w Ustce
    • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
    • ogrzewanie
    • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
    • taras
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    • Hotele biznesowe
    Pokój jednoosobowy
    od 675,2 UAH
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Apartament
    Małe Studio
    +
    Apartament typu Suite z rozkładaną sofą
    Zobacz wszystkie pokoje Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "Posejdon" w Ustce

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Dom Wakacyjny Mistral, Ustka
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 189 opinii
    Zakwaterowanie ze śniadaniem

    Śniadania były smaczne i obfite. Obiekt jest dobrze położony, blisko od morza, blisko także od wielu atrakcji Ustki. Apartament dobrze był wyposażony do komfortowego pobytu. Dużym plusem był parking w podwórzu. Pobyt był krótki ale bardzo przyjemny. Wszystko ok!.

    Elena, 2017-06-12
    • Cechy hotelu Dom Wakacyjny Mistral
    • bezpłatne WiFi
    • parking
    • galerie sztuki
    • ogrzewanie
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament (2 osoby dorosłe)
    Apartament (6 osób dorosłych)
    +
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Pokój dwuosobowy
    Zobacz wszystkie pokoje Dom Wakacyjny Mistral

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Mistral Ustka, Ustka
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 564 opinii
    Kompleksy wypoczynkowe

    Śniadanie było bardzo smaczne. Pokój ogólnie był bardzo ładny i czysty, bardzo wygodne także łóżko, Wi-Fi było bardzo szybkie. Obiekt mieści się w ładnie odrestaurowanym, starym budynku. Wygodny parking. Dobre położenie, w centrum, około 5 minut spacerem od promenady. Tylko kawa do śniadania mogłaby być trochę lepsza.

    Weronika D., 2016-12-17
    • Cechy hotelu Mistral Ustka
    • WiFi
    • bezpłatne WiFi
    • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
    • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    • Hotele biznesowe
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Fisherman's House, Ustka
    4,2 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 714 opinii
    Zakwaterowanie ze śniadaniem

    Pomocny i przyjazny personel. Pokój nasz był czysty i wygodny, wygodne łożka. Smaczne śniadania. Bardzo dobra lokalizacja, w samym centrum miasta, w przybliżeniu 3 minuty od plaży, wszędzie było blisko. Woda w basenie mogłaby być cieplejsza, słabo oznakowany dojazd do obiektu, można było przeoczyć zjazd.

    Kajetan82, 2016-05-27
    • Cechy hotelu Fisherman's House
    • winda
    • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
    • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
    • parking na miejscu
    • Często rezerwowany!
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy
    Apartament
    Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    od 1 582,9 UAH
    Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem i widokiem na wodę
    Zobacz wszystkie pokoje Fisherman's House

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Royal Baltic 4* Luxury Boutique, Ustka
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 619 opinii
    Hotel

    Bardzo dobra lokalizacja, z dala od zgiełku miasteczka i w odległości krótkiego spaceru od promenady, bardzo blisko od plaży. Jest to ładny i zadbany hotel. Jedzenie w restauracji było całkiem dobre z bardzo miłą obsługą. Śniadania były dobre i smaczne oraz z dość dużym wyborem. Pokój był czysty i schludny. Bardzo pomocny i dyskretny personel recepcji. Płatny parking, słaba izolacja akustyczna między pokojami, było...

    5diana, 2015-07-04
    • Cechy hotelu Hotel Royal Baltic 4* Luxury Boutique
    • plac zabaw
    • udogodnienia dla niepełnosprawnych
    • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
    • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
    • Wykwintna kuchnia
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój jednoosobowy
    od 1 800,5 UAH
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi Lux
    +
    Apartament z sauną
    +
    Pokój jednoosobowy z pakietem spa
    Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i pakietem Spa
    Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Lux z Pakietem Spa
    Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
    +
    Rodzinny apartament typu Suite
    +
    Pokój Dwuosobowy typu Economy
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Royal Baltic 4* Luxury Boutique

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Rejs, Ustka
    4,7 /5
    Znakomity
    Ocena na podstawie 799 opinii
    Hotel

    Śniadanie byly rewelacyjne, bardzo smaczne i z dobrym wyborem. Doskonała także lokalizacja, blisko od morza i plaży ale jednocześnie w samym centrum. Pokój nasz był czysty i wystarczającej wielkości. Personel recepcji był bardzo miły i przyjazny. Wi-Fi bardzo żle działało w pokoju.

    Ignacy, 2014-10-01
    • Cechy hotelu Hotel Rejs
    • wspólny salon / sala TV
    • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
    • apartament dla nowożeńców
    • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
    • Często rezerwowany!
    • Wykwintna kuchnia
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Apartament z 1 sypialnią
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Dom wakacyjny Sztorem, Ustka
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 55 opinii
    Apartament

    Ten apartament typu studio położony jest w Ustce, obok lasu, 1,5 km od plaży i 1,3 km od latarni morskiej w Ustce.

    Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
    • Cechy hotelu Dom wakacyjny Sztorem
    • wymiana walut
    • sejf
    • sprzęt do grillowania
    • parking
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Studio typu Superior
    +
    Apartament z 2 sypialniami
    +
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Studio
    Zobacz wszystkie pokoje Dom wakacyjny Sztorem

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Lubicz, Ustka
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 1177 opinii
    Hotel

    Czterogwiazdkowy hotel Lubicz mieści się w stylowym budynku, zaledwie 10 minut spacerem od plaży w Ustce.

    • Cechy hotelu Hotel Lubicz
    • pokoje rodzinne
    • sala zabaw
    • ręczniki kąpielowe/plażowe
    • taras
    • Często rezerwowany!
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój jednoosobowy
    od 1 455,4 UAH
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi Deluxe z rozkładaną sofą
    +
    Studio z rozkładaną sofą
    +
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Lubicz

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Szukaj noclegów w mieście Ustka, Polska

    Witaj w mieście Ustka. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 106 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Ustka. Zarezerwuj w najniższej cenie! Ustka → Hotele Ustka, Obiekty B&B, Ośrodki wypoczynkowe Ustka, Apartamenty, Kompleksy wypoczynkowe Ustka. Tanie noclegi • Noclegi Ustka — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Ustka! Od tanich hoteli do ofert last minute.

    Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
    Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
    Bezstronne opinie
    Bezstronne opinie

    Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

    Największy wybór hoteli
    Największy wybór hoteli

    ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

    Miejsca na nocleg
    Miejsca na nocleg

    Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

    Strona w Twoim języku
    Strona w Twoim języku

    Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

    Pokaż hotele na mapie
    Szukaj noclegu w okolicy na dziś
    Nie tego szukasz? Szukaj dalej