Szklarska Poręba — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Szklarska Poręba

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Szklarska Poręba) - GPS: 50.826991, 15.522295

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Szklarska Poręba

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Apartament Aurora, Szklarska Poręba
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 53 opinii
Apartament

Obsługa była bardzo miła. Szybkie i bezproblemowe przekazanie kluczy. Sam apartament był czysty i zadbany. Dobrze był wyposażony. Apartament znajduje się w spokojnym miejscu Szklarskiej Poręby ale raptem parę kroków od centrum miasta.

Było by miło gdyby było żelazko:).

Agata, 2021-01-15
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartament Aurora
  • parking na miejscu
  • narciarstwo
  • piesze wycieczki
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z widokiem na góry
od 77,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mira, Szklarska Poręba
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 459 opinii
Kwatery prywatne

Komfortowe pokoje, wygodne łóżka. Bardzo dobrze wyposażona kuchnia, dużo jadalnia. Fantastyczna, pomocną właścicielka.

Anita, 2020-08-30
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Mira
  • WiFi
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • przechowalnia bagażu
  • bezpłatny parking
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 47,0 US$
Pokój rodzinny
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
Pokój Dwuosobowy
od 47,0 US$
Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
od 44,3 US$
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Mira

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: KRISTINA Willa & Spa, Szklarska Poręba
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 321 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Zrobiliśmy rezerwację na 20-22 marca już w styczniu nie mając najmniejszego przeczucia że w Polsce i na świecie zapanuje koronawirus. Na tydzień przed planowanym przyjazdem ze względu na bezpieczeństwo własne zrezygnowaliśmy z wyjazdu prosząc o przesunięcie terminu przyjazdu bądź ewentualnie zwrot wpłaty zaliczki a kwota była wysoka, mamy maile na dowód... w rozmowie telefonicznej odmówiono nam twierdząc, że hotel musi się...

Karolina, 2020-03-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu KRISTINA Willa & Spa
  • Możliwe wystawienie faktury
  • przechowalnia nart
  • ogród
  • piesze wycieczki
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 122,1 US$
Pokój trzyosobowy
Apartament typu Suite (4 osoby dorosłe)
Apartament typu Suite (6 osób dorosłych)
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje KRISTINA Willa & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Sun & Snow Resort, Szklarska Poręba
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1441 opinii
Apartament

Apartament był schludny i wygodny, mieliśmy wystarczającą ilość miejsca w stosunku do deklarowanej ilości osób. Garaż podziemny. Obiekt położony jest kawałek od centrum Szklarskiej Poręby ale w przypadku osób jeżdżących na nartach to żadna przeszkoda, przyjemna okolica.

Brakowało części zastawy, trzy tabletki do zmywarki na cztery noclegi to trochę za mało.

Nadia, 2020-03-18
  • Cechy hotelu Apartamenty Sun & Snow Resort
  • narciarstwo
  • ogrzewanie
  • pokoje dla niepalących
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu studio
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z widokiem na góry
Apartament typu studio
od 38,1 US$
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z widokiem na góry
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu studio
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z widokiem na góry
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią
Apartament dwupoziomowy
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z widokiem na góry
Apartament z 1 sypialnią
Apartament dwupoziomowy
Apartament dwupoziomowy
Apartament z widokiem na góry
Apartament dwupoziomowy
Apartament typu studio
od 38,1 US$
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu studio
od 38,1 US$
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z widokiem na góry
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu studio
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z widokiem na góry
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu studio
Apartament z widokiem na góry
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu studio
Apartament z 2 sypialniami
Apartament dwupoziomowy
Apartament z widokiem na góry
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z widokiem na góry
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament z widokiem na góry
Apartament typu studio
Apartament z widokiem na góry
Apartament typu studio
Apartament z widokiem na góry
Apartament typu studio
Apartament z 2 sypialniami
Apartament dwupoziomowy
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 2 sypialniami
Apartament typu studio
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 2 sypialniami
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Sun & Snow Resort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Wernera Hotel & Spa, Szklarska Poręba
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 382 opinii
Hotel

Obiekt czysty. Śniadania klasyczne w formie bufetu, każdy coś dla siebie znajdzie. Bardzo fajnym miejscem była przeszklona oranżeria, można było usiąść i zjeść. Wystarczająca do wypoczynku część basenowa i sauna. Przystępne ceny w drink barze. Przyjazny personel.

Na pewno minusem była konieczność wypożyczenia szlafroków, hotele powinny mieć to w standardzie.

Fabian, 2020-03-11
  • Cechy hotelu Villa Wernera Hotel & Spa
  • czujnik dymu
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 65,0 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy z balkonem
od 115,2 US$
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój trzyosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Villa Wernera Hotel & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
44%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Dobry Klimat, Szklarska Poręba
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 574 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja obiektu, zaledwie kilka minut od centrum Szklarskiej Poręby tak więc wszędzie było blisko. Pokój był czysty i schludny. Personel był bardzo pomocny i miły. Dobry parking.

Był problem z Wi-Fi, czasami w ogóle nie działało. W łazience brak suszarki do włosów. Brak czajnika w pokoju ale była dostępna dość dobrze wyposażona kuchnia..

56alicja, 2020-03-08
  • Cechy hotelu Hotel Dobry Klimat
  • centrum biznesowe
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 31,7 US$
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Dobry Klimat

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Lola, Szklarska Poręba
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 404 opinii
Apartament

Pokój był czysty i wygodny wyposażony we wszystko co niezbędne. Obsługa była miła i przyjazna. Dobra lokalizacja obok wyciągu narciarskiego. Podziemny garaż. Miła obsługa. Brak możliwości zamówienia śniadań:(.

Klementyna F., 2020-02-24
  • Cechy hotelu Apartamenty Lola
  • szkółka narciarska
  • monitoring wokół obiektu
  • bilard
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament dwupoziomowy (6 osób dorosłych)
Apartament dwupoziomowy (4 osoby dorosłe)
Rodzinny apartament typu Studio
Apartament z 2 sypialniami
Apartament – parter
od 122,9 US$
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament z 1 sypialnią
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
od 122,9 US$
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament dwupoziomowy (6 osób dorosłych)
Apartament dwupoziomowy
Apartament dwupoziomowy
Apartament dwupoziomowy
Rodzinny apartament typu Studio
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Lola

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Marzenie, Szklarska Poręba
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 120 opinii
Apartament

Pokoje były ładne i czyste. Dobry kontakt z właścicielką. Piękne widoki na okolicę, blisko od szlaków turystycznych. Polecam!.

Adam, 2020-02-20
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Willa Marzenie
  • bezpłatny parking
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • sprzęt do grillowania
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 85,9 US$
Duży apartament z 2 sypialniami
Apartament typu Suite z 2 sypialniami i rozkładaną sofą
od 107,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Panorama Gór, Szklarska Poręba
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 344 opinii
Apartament

Mieszkanie było bardzo ładne, czyste i schludne. Piękny widok na góry. Całkiem dobrze działało Wi-Fi. Obiekt położony jest w cichej i spokojnej okolicy i jednocześnie bardzo blisko od centrum Szklarskiej Poręby. Blisko od szklaków, restauracji i atrakcji.

Brak informacji przy rezerwowaniu że klucze trzeba odebrać pod innym adresem. Trochę za słabe oświetlenie.

83olgierd, 2020-02-05
  • Cechy hotelu Panorama Gór
  • WiFi
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
Studio
od 87,0 US$
Apartament z 2 sypialniami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
19%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Kryształ Conference & Spa, Szklarska Poręba
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 716 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, w centrum Szklarskiej Poręby, mniej więcej 3 minuty na pieszo od najlepszych restauracji i supermarketu. Śniadanie było bardzo smaczne. Przez cały dzień dostępny basen i jacuzzi. Personel był bardzo miły i zawsze uśmiechnięty. Widok z pokoju na Karkonosze. Hotel strzeżony, parking dostępny, 25 zł za dzień. Mieliśmy bardzo udany wypoczynek. Polecam hotel????.

Tatiana M., 2020-01-31
  • Cechy hotelu Hotel Kryształ Conference & Spa
  • mały basen
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • kryty basen
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 102,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Apartament

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pensjonat Kanion, Szklarska Poręba
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 524 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Miejsce godne polecenia . Jedzenie pyszne, właściciele przemili. Jedno o co trzeba zadbać to o dobra muzyke- szczegolnie do śniadania.

Jadwiga, 2019-11-12
  • Cechy hotelu Pensjonat Kanion
  • prywatny parking
  • Możliwe wystawienie faktury
  • WiFi
  • dostęp do Internetu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 98,2 US$
Pokój rodzinny

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Magnes, Szklarska Poręba
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 162 opinii
Hotel

Właściciele byli bardzo sympatyczni i chętni do pomocy. Śniadania były bardzo dobre. Świetna lokalizacja, blisko od Szklarskiej Poręby jak i blisko od stoku. Sam hotel jest ładnie urządzony i zadbany. Pokój był czysty i przytulny. POLECAM!.

Max, 2019-06-25
  • Cechy hotelu Hotel Magnes
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • bar
  • piesze wycieczki
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
od 62,3 US$
Pokój rodzinny z wanną
Pokój trzyosobowy z wanną
Rodzinny apartament typu Studio
Mały pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Magnes

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament Nina, Szklarska Poręba
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 32 opinii
Apartament

Apartament był komfortowy i przytulny, dla dwóch osób idealny, było czysto i świeżo. Dostępny parking. Dobry był kontakt z właścicielem. Świetna lokalizacja, blisko do centrum Szklarskiej Poręby, w bliskiej odległości od fajnych restauracji, właściwie blisko było do wszystkiego. Bardzo kiepsko działało Wi-Fi.

Ksawier, 2019-04-30
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartament Nina
  • narciarstwo
  • parking na miejscu
  • bezpłatny parking
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 77,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Na Skarpie, Szklarska Poręba
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 384 opinii
Hotel

Pokój był przyzwoitej wielkości. Bardzo dobre były śniadania. Dobra lokalizacja, blisko od restauracji, dobre miejsce na wyjście w góry. Dobrze była urządzona strefa relaksu. Personel był uczynny i profesjonalny. Dostępny bezpłatny parking. Serdecznie polecam!

Brak szamponu i szlafroków w łazience, dostępne tylko za dodatkową opłatą.

jakub48, 2019-04-29
  • Cechy hotelu Hotel Na Skarpie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • gaśnice
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
od 84,6 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i sofą
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i sofą dla 2 osób

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Las Piechowice, Szklarska Poręba
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2073 opinii
Hotel

Miał być do fajny pobyt -relaks gdyby nie fakt ze 12 godzin nie mieliśmy wody w pokoju ( prysznic toaleta lub umycie rąk nie możliwe ). Na recepcji panie nie potrafiły powiedzieć kiedy będzie woda , osoby kompetentnej do rozmów brak - kierownik nie pokazał się przez cały pobyt . Ktoś wezwał sanepid kiedy przybył na miejsce okazało się że nagle jest woda . Radzę dobrze się zastanowić wybierając ten hotel dopiero przy...

Bożena, 2019-04-08
  • Cechy hotelu Hotel Las Piechowice
  • tenis stołowy
  • apartament dla nowożeńców
  • sala zabaw
  • ogród
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 78,9 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Las Piechowice

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Szklarska Poręba, Polska

Witaj w mieście Szklarska Poręba. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 199 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Szklarska Poręba. Zarezerwuj w najniższej cenie! Szklarska Poręba → Hotele Szklarska Poręba, Aparthotele, Ośrodki wypoczynkowe Szklarska Poręba, Apartamenty, Obiekty B&B Szklarska Poręba. Tanie noclegi • Noclegi Szklarska Poręba — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Szklarska Poręba! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Szklarska Poręba jest miastem w powiecie jeleniogórskim, w województwie dolnośląskim.

To piękna miejscowość, z której Polska może być niezwykle dumna oraz konkurować może z rozmaitymi górskimi miejscowościami. Leży ona w Karkonoszach, kusząc pięknymi widokami oraz wspaniałym klimatem i znakomitymi szlakami turystycznymi.

To miejscowość, która posiada liczne miejsca noclegowe, w tym wygodne hotele, czy kwatery prywatne.
Miejscowość ta posiada liczne zabytki, w tym chociażby samo miasto z przełomu XIX i XX w., także cmentarze, wille i zespoły willowe oraz domy.

Warto przyjechać tu i wypocząć, zwiedzając Karkonosze pieszo, czy też wybierając możliwość odbycia wycieczki rowerowej. To miejsce idealne na czynny wypoczynek.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej