Szczecin — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Szczecin

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Szczecin) - GPS: 53.428509, 14.552922
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Szczecin

Miasta w pobliżu – Szczecin

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Park Hotel, Szczecin
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 681 opinii
Hotel

Hotel jako cały budynek bardzo przyjemny - pokoje co prawda małe, ale dobrze wyposażone, czyste, ładne spa i ogólnie ładne wnętrza. Jednak pare nieprzyjemnych sytuacji sprawiło, że na pewno nie odwiedzimy drugi raz tego hotelu.
1. Brak wolnych terminów na masaże przez to, że hotel nie ma na miejscu swoich masażystów, tylko dojezdnych, o czym nie było wcześniej informacji na stronie.
2. Okropne śniadania! Rozumiem, że z...

Anna34, 2020-08-28
  • Cechy hotelu Park Hotel
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • bezpłatny parking
  • czyszczenie butów
  • basen
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 92,6 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Jantar, Szczecin
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1147 opinii
Hotel

Na dłużej nie polecam napewno nie z rodziną

Andrzej, 2019-11-08
  • Cechy hotelu Hotel Jantar
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 27,4 US$
Pokój jednoosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Jantar

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aparthotel Platinum, Szczecin
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1086 opinii
Aparthotele

Świetna lokalizacja, w zasadzie w samym centrum Szczecina, na pieszo można było dojść do wszystkiego. Dobra baza wypadowa do wypadów do Świnoujścia i Berlina. Obsługa była bardzo miła i uczynna. Parking w podwórzu. Pokoje były czyste i dobrze wyposażone.

Z zewnątrz było słychać hałas od tramwaji i to już od wczesnych godzin rannych..

Ada R., 2019-06-19
  • Cechy hotelu Aparthotel Platinum
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 50,7 US$
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Platinum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grand Park Hotel, Szczecin
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1285 opinii
Hotel

Impreza rodzinna /wesele/- porażka. Kelnerzy w tenisówkach obdartych dżinsach bez podstaw wzasadach obsługi. Obiad zamówiony na
13 pojawiła się po 45 minutach. Rosuł lurowaty, ale pieprzu nie brakowało. Drugie danie za godzinę, brokuły niedogotowane, pierś z Korczaka bez smaku faszerowana czymś na wzur najgorszego paprykarzu szczecińskiego.
Nawet w solniczce nie było soli. Szkoda słów totalna porażka

Wiesław, 2019-05-26
  • Cechy hotelu Grand Park Hotel
  • monitoring wokół obiektu
  • ogród
  • usługi dla VIP-ów
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Premium
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 88,6 US$
Apartament rodzinny typu Junior Suite
+
Apartament Prezydencki
+
Apartament Królewski
+
Zobacz wszystkie pokoje Grand Park Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament 222 Apartamenty No.1, Szczecin
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 91 opinii
Apartament

Bardzo miły i uprzejmy personel.W mieszkaniu czyściutko i przyjemnie, bardzo wygodne łóżko, czułam się jak u siebie.Zdecydowanie mogę polecić każdemu pobyt w tym miejscu,na pewno tu wrócę.

Dagmara, 2018-11-22
  • Cechy hotelu Apartament 222 Apartamenty No.1
  • parking na miejscu
  • prywatny parking
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 51,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Centrum, Szczecin
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 230 opinii
Apartament

Mieliśmy ładne, dwupokojowe mieszkanie. Dobrze była wyposażona kuchnia. Doskonała lokalizacja, w samym centrum Szczecina, tak więc wszędzie było blisko:). Atutem był garaż podziemny z windą. Ze względu na to, że pokój był od strony ulicy, było trochę głośno..

Paweł M., 2018-05-03
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartamenty Centrum
  • prywatny parking
  • fryzjer / salon piękności
  • czujnik dymu
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami (5 osób dorosłych)
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
+
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu studio
+
Apartament typu Deluxe
+
Dwupoziomowy apartament z ogrodem
+
Apartament z balkonem
od 46,4 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: TOP Apartments 2, Szczecin
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 162 opinii
Apartament

Apartament był dobrze wyposażony, było wszystko co niezbędne. Kody do apartamentu wysyłane SMS-em, tak więc nie było problemu z odbiorem kluczy. Dostępny bezpłatny parking. Bardzo dobra lokalizacja, w centrum Szczecina, blisko od deptaka i fajnych restauracji. POLECAM!.

Maria M., 2018-04-05
  • Cechy hotelu TOP Apartments 2
  • parking na miejscu
  • całkowity zakaz palenia
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z balkonem
+
Apartament typu Deluxe
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Julian, Szczecin
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 265 opinii
Hotel

Brud syf grzyb
Omijajcie szerokim łukiem

Elżbieta , 2018-03-01
  • Cechy hotelu Hotel Julian
  • prywatny parking
  • fryzjer / salon piękności
  • parking
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Sedinum - Bryza, Szczecin
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 31 opinii
Apartament

Apartament był mały ale przytulny i wygodny, w zasadzie było wszystko co potrzebne. Dobre położenie, w spokojnej okolicy, do centrum Szczecina łatwo było dojechać środkami transportu publicznego, bardzo blisko od przystanku tramwajowego i od sklepu. Zdecydowanie polecam!.

Marianna, 2018-02-25
  • Cechy hotelu Apartamenty Sedinum - Bryza
  • WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu Standard
od 37,6 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom św. Józefa, Szczecin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 408 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Obiekt znajduje się w spokojnej okolicy, w sąsiedztwie Pomorskiego Centrum Onkologii oraz klasztoru, dość daleko od centrum Szczecina ale z bezpośrednim połączeniem linią autobusową. Obsługa była bardzo przyjazna. Pokój był czysty. Wygodne łóżka. Przydałby się czajnik w pokoju:).

Anastazja, 2018-01-12
  • Cechy hotelu Dom św. Józefa
  • codzienne sprzątanie
  • przechowalnia bagażu
  • kaplica / świątynia
  • parking
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Pokój jednoosobowy
Pokój trzyosobowy
od 30,9 US$
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
+
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Rodzinny (3 osoby) ze wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Dom św. Józefa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Dana Business & Conference, Szczecin
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1978 opinii
Hotel

Śniadania były bardzo dobre ale raczej drogie. Przyjazny personel. Dobra lokalizacja, hotel położony jest w samym centrum Szczecina, bardzo blisko od centrum handlowego Galaxy i od ważniejszych miejsc turystycznych w Szczecinie. Pokój był przyzwoitej wielkości z całkiem przestronną łazienką.

Jeremiasz, 2017-11-27
  • Cechy hotelu Hotel Dana Business & Conference
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • parking
  • obsługa pokoju
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 61,5 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój rodzinny typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Dana Business & Conference

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: City Aparthotel, Szczecin
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 842 opinii
Aparthotele

Mieszkanie było przestronne i czyste, bardzo wygodne łożko. Świetna lokalizacja, na bocznej ulicy w centrum miasta, około 5 minut spacerem od deptaku. W obiecie dostępna jest winda, z wniesieniem bagaży nie było problemu. Pani recepcjonistka była bardzo przyjazna, udzieliła nam wielu pomocnych wskazówek na temat Szczecina co było bardzo miłe.

Paula T., 2017-08-22
  • Cechy hotelu City Aparthotel
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
+
Apartament typu Studio z tarasem
od 48,3 US$
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
Zobacz wszystkie pokoje City Aparthotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: JTB Nautica Aparthotel, Szczecin
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1566 opinii
Apartament

Pokój z aneksem był komfortowy i dobrze wyposażony, wygodne łóżko. Dobra lokalizacja, bardzo blisko od centrum i Kauflandu. Miła obsługa podczas odbioru kluczy. Był duży problem z parkingiem!!!.

Wioletta L., 2017-06-22
  • Cechy hotelu JTB Nautica Aparthotel
  • biuro informacji turystycznej
  • bezpłatne WiFi
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
+
Apartament typu Suite z łóżkiem podwójnym
+
Apartament typu Deluxe
+
Studio
od 43,8 US$
+
Apartament typu studio
od 39,7 US$
+
Apartament z tarasem
+
Apartament
+
Apartament typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje JTB Nautica Aparthotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: 5-stars Apartments - Old Town, Szczecin
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1140 opinii
Apartament

Bardzo dobra lokalizacja w stosunku do atrakcji miejskich, wygodny był dojazd i brak problemów z parkowaniem pod budynkiem, blisko od starówki a właściwie pod samym zamkiem, była to dobra baza wypadowa, praktycznie wszędzie było blisko. Obsługa była bardzo przyjemna. Mieszkanie było przyjemne, ładnie urządzone i dobrze wyposażone, duże, wygodne łożko. Słaby internet.

Paulina, 2017-03-04
  • Cechy hotelu 5-stars Apartments - Old Town
  • WiFi
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio – ul. Panieńska 46/4
Apartament z balkonem – ul. Partyzantów 3
+
Apartament z widokiem na rzekę – ul. Panieńska 18/3
+
Apartament typu Deluxe – ul. Rynek Nowy 2
+
Apartament typu Penthouse z tarasem - ul. Rynek Nowy 2
+
Apartament z widokiem na rzekę – ul. Mała Odrzańska 21
+
Apartament typu Superior – ul. Panieńska 13
+
Apartament typu Studio – ul. Wielka Odrzańska 22
Apartament typu Studio – ul. Wielka Odrzańska 22
od 47,8 US$
Apartament typu Smart – ul. Wielka Odrzańska 22
Apartament typu Premier – Rynek Nowy 1
+
Apartament z widokiem na Stare Miasto
+
Zobacz wszystkie pokoje 5-stars Apartments - Old Town

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Residence Aparthotel, Szczecin
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1737 opinii
Aparthotele

Apartament był czysty i ładnie urządzony. Obsługa była miła i profesjonalna. Śniadanie było w porządku, serwowane w restauracji obok apartamentu. Dogodne położenie w centrum miasta, blisko od sklepów. Ogólnie byliśmy zadowoleni. Bardzo słabe Wi-Fi, zanikający sygnał telewizyjny.

Kalina L., 2017-01-05
  • Cechy hotelu Residence Aparthotel
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • bar
  • centrum fitness
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior
+
Studio typu Deluxe
+
Apartament
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Zbyszko, Szczecin
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 386 opinii
Hotel

Pokój był czysty i przytulny, łóżko było w porządku. Śniadanie było bardzo dobre i obfite z wystarczającym wyborem. Na miejscu restauracja, która była czynna do pożnych godzin. Dobre położenie dla podróżujących, dobry był dojazd z i do autostrady. Pani z recepcji była bardzo sympatyczna i pomocna. Brak miejsc parkingowych, słabe Wi-Fi w naszym pokoju.

Jacek, 2016-10-20
  • Cechy hotelu Hotel Zbyszko
  • prasa
  • muzyka na żywo
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • gaśnice
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament typu Suite dla 2 osób
Pokój trzyosobowy
Apartament typu Suite do pojedynczego wykorzystania
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Zbyszko

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pensjonat Pod Lipami, Szczecin
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 192 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Właściciele byli niezwykle sympatyczni. Pokój był ładny i zadbany, łazienka z prysznicem. Bardzo przyjemna była atmosfera. Pensjonat położony jest w ładnej okolicy, było cicho i spokojnie. Parking na miejscu. Woda w basenie mogłaby być trochę cieplejsza, dość daleko od centrum.

Dominik, 2016-10-08
  • Cechy hotelu Pensjonat Pod Lipami
  • basen
  • WiFi
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • taras słoneczny
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 48,3 US$
Pokój dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Zamek Centrum, Szczecin
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 783 opinii
Hotel

Śniadanie w formie bufetu było dobre. Naprawdę dobra lokalizacja, około 15 minut spacerem od dworca kolejowego, w odległości spaceru od zabytków i ulicy handlowej. Uprzejma i chętna do pomocy obsługa. Dostępny bezpłatny parking strzeżony. Pokój był czysty, w pokoju było wszystko co potrzebne, idealnie czysta łazienka. Polecam.

Albert W., 2016-08-26
  • Cechy hotelu Hotel Zamek Centrum
  • klimatyzacja
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • faks / ksero
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Jednoosobowy typu Classic
od 92,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Panorama, Szczecin
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1544 opinii
Hotel

Dostępny duży parking strzeżony. Dobra lokalizacja dla podrożujących samochodem, tuż przy autostradzie. Bardzo dobre było śniadanie. Pokój był funkcjonalnie urządzony, na jedną noc wystarczający. Personel recepcji był bardzo miły. Internet w pokoju nie działał, pokój niestety był już trochę zużyty, brak lodówki w pokoju.

Judyta, 2016-05-23
  • Cechy hotelu Hotel Panorama
  • sejf
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • bar
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 36,2 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
+
Apartament
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Panorama

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Kapitan, Szczecin
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1033 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, blisko od centrum miasta i dworca kolejowego, niezbyt daleko od sklepów i przystanku tramwajowego. Śniadanie było dobre. Bezpłatny parking. Pokój był czysty i schludny, wygodne łóżka, Wi-Fi działało bez zarzutu. Bardzo przydatny byłby czajnik w pokoju oraz szklanki.

ludwik100, 2016-03-11
  • Cechy hotelu Hotel Kapitan
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • bezpłatne WiFi
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 32,2 US$
Pokój dwuosobowy
od 38,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Szczecin, Polska

Witaj w mieście Szczecin. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 129 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Szczecin. Zarezerwuj w najniższej cenie! Szczecin → Hotele Szczecin, Kwatery prywatne, Hostele Szczecin, Apartamenty, Aparthotele Szczecin. Tanie noclegi • Noclegi Szczecin — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Szczecin! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Szczecin, Polska – piękne i historyczne miasto, położone nad Odrą, stolica Pomorza Zachodniego, w której nie sposób się nudzić.

Doskonale znane polskim turystom i pasjonatom historii, pełne zakamarków, do których koniecznie trzeba zajrzeć i osobliwych miejsc, napawających zdziwieniem i pewnego rodzaju nostalgią. Uliczki pełne starodawnej architektury idealnie komponują się z nowoczesnością tj. słynna na całym świecie Opera i Filharmonia.
Na szczególną uwagę zasługuje Zamek Książąt Pomorskich wraz z malowniczymi Wałami Chrobrego, Bazylika Archidiecezjalna św. Jakuba oraz bramy: Królewska i Pomorska. Ciekawym i niecodziennym przeżyciem będzie także do zajrzenia w głąb miasta do podziemnych tras turystycznych. Miejscowość jest doskonale przygotowaną bazą turystyczną oferującą noclegi zarówno w hotelach jak i prywatnych hostelach i pensjonatach, a liczne koncerty i imprezy kulturalne znacznie wzbogacają atrakcyjność tego miejsca.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej