Szczawno-Zdrój — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Szczawno-Zdrój

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Szczawno-Zdrój) - GPS: 50.8067, 16.2541
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Szczawno-Zdrój

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Bukowy Dworek, Szczawno-Zdrój
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 425 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

* Obiekt znajduje się w samym centrum Szczawna-Zdrój * wszędzie było blisko * Blisko od szlaków turystycznych * Na miejscu restauracja * Duży parking * Pokój był ładnie urządzony z możliwością codziennego sprzątania * Można było skorzystać z lodówki w korytarzu.

- Brak małego czajnika - trzeba było korzystać z ogólnodostępnego znajdującego się na korytarzu - Trochę mała łazienka.

Otylia, 2019-10-02
  • Cechy hotelu Bukowy Dworek
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
+
Pokój jednoosobowy
od 26,8 US$
Pokój trzyosobowy
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Bukowy Dworek

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Joanna, Szczawno-Zdrój
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 344 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obsługa była bardzo miła. Śniadania były dobre. Dobry parking. Przyjemne położenie, w spokojnej, willowej dzielnicy Szczawno Zdrój, było cicho. Bardzo fajna była atmosfera.Niestety hotel ma już swoje lata i przydałby się remont!.

Dominika, 2019-09-11
  • Cechy hotelu Willa Joanna
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • monitoring wokół obiektu
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • narciarstwo
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Willa Joanna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Camelot, Szczawno-Zdrój
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 432 opinii
Hotel

Czyste, wygodne pokoje.Personel miły i pomocny.Śniadania wyśmienite (pani obsługująca bardzo sympatyczna ) Korzystaliśmy również z hotelowej restauracji Dania wyborne, pięknie podane.Kelner (pan Aleksandr) był doskonałą wizytówką tego miejsca.Nic dodać, nic ująć polecam wszystkim!

Barbara, 2018-09-25
  • Cechy hotelu Hotel Camelot
  • bezpłatny parking
  • klimatyzacja
  • sejf
  • usługa prasowania
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Czteroosobowy typu Premium
od 47,0 US$
+
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Luna, Szczawno-Zdrój
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 585 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obsługa była bardzo miła i sympatyczna. Recepcja czynna przez całą dobę. Bardzo dobra lokalizacja, mniej więcej 2 minuty od głównego deptaka w Szczawnie-Zdroju i parku zdrojowego. Śniadania były smaczne. Pokój był ładny i czysty. Była możliwość zapłaty kartą. Przystępna cena. Nie mam żadnych uwag.

Andżelika L., 2017-08-05
  • Cechy hotelu Willa Luna
  • całkowity zakaz palenia
  • bezpłatny parking
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • sprzęt do grillowania
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
+
Pokój jednoosobowy
od 20,1 US$
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Willa Luna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pensjonat Lorien, Szczawno-Zdrój
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 568 opinii
Pensjonaty

Dobra lokalizacja, blisko od pijalni wód, zamku Książ, zaraz przy głównym deptaku, dobra też baza wypadowa do zwiedzania. Apartament był bardzo komfortowy z dobrze wyposażonym aneksem kuchenym. Śniadania były smaczne, również dobrą kolację można było zjeść na miejscu. Były problemy z zaparkowaniem samochodu, parking publiczny znajduje się po drugiej stronie ulicy ale był on zatłoczony i często brakowało miejsca.

Jan Z., 2016-12-04
  • Cechy hotelu Pensjonat Lorien
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • plac zabaw dla dzieci
  • przechowalnia bagażu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy z prysznicem
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Classic
+
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Pensjonat Lorien

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Wanda, Szczawno-Zdrój
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 76 opinii
Kwatery prywatne

Obiekt Wanda jest położony 1,2 km od centrum Szczawna-Zdroju i 3,5 km od dworca autobusowego w Wałbrzychu. Zapewnia on bezpłatne WiFi we wszystkich pomieszczeniach.

Obiekt udostępnia też Gościom doskonale wyposażoną kuchnię i jadalnię.

Personel recepcji służy pomocą przez całą dobę.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Wanda
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • jazda na rowerze
  • usługa prasowania
  • czujnik dymu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 20,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Maria Helena, Szczawno-Zdrój
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 282 opinii
Hotel

Stylowy, trzygwiazdkowy hotel Maria Helena znajduje się w centrum malowniczego uzdrowiska Szczawno Zdrój i zapewnia bezpłatny parking. Do dyspozycji Gości jest też łazienka z prysznicem oraz suszarką do włosów. Korzystanie z WiFi jest bezpłatne.

W hotelu Maria Helena można zarezerwować masaż.

  • Cechy hotelu Hotel Maria Helena
  • bar
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • prasa
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 37,6 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój Jednoosobowy typu Budget
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Maria Helena

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dworzysko, Szczawno-Zdrój
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 314 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Ośrodek Dworzysko oferuje restaurację i stadninę koni.

Recepcja ośrodka Dworzysko jest czynna przez całą dobę. Do dyspozycji Gości jest ponadto ogród ze sprzętem do grillowania i zaplecze konferencyjne. Ośrodek zapewnia też bezpłatny parking.

  • Cechy hotelu Dworzysko
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • całodobowa recepcja
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Pokój jednoosobowy
od 49,7 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Studio typu Superior
+
Pokój trzyosobowy typu Budget
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Apartament typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Dworzysko

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sanatorium
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 73 opinii
Aparthotele

Obiekt Sanatorium „Dąbrówka” położony jest w Szczawnie-Zdroju i oferuje ogród.

Codziennie rano na miejscu jest serwowane śniadanie kontynentalne.

Karpacz jest oddalony od obiektu o 50 km. Odległość od najbliższego lotniska – portu lotniczego Wrocław – wynosi 83 km.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Sanatorium "Dąbrówka"
  • sauna
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ANTONINA PensjonPrzyKortach, Szczawno-Zdrój
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 21 opinii
Pensjonaty

Obiekt ANTONINA PensjonPrzyKortach jest usytuowany w Szczawnie-Zdroju. Na miejscu Goście mają do dyspozycji ogród.

Opcje zakwaterowania wyposażone są w telewizor z płaskim ekranem. Odległość od lotniska Wrocław-Strachowice wynosi 55 km.

  • Cechy hotelu ANTONINA PensjonPrzyKortach
  • pokoje dla niepalących
  • ogród
  • ogrzewanie
  • prywatny parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Mały pokój jednoosobowy
od 21,5 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Mały pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje ANTONINA PensjonPrzyKortach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sanatorium
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 73 opinii
Aparthotele
Szczawno-Zdrój: 0.23 km

Obiekt Sanatorium „Dąbrówka” położony jest w Szczawnie-Zdroju i oferuje ogród.

Codziennie rano na miejscu jest serwowane śniadanie kontynentalne.

Karpacz jest oddalony od obiektu o 50 km. Odległość od najbliższego lotniska – portu lotniczego Wrocław – wynosi 83 km.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Sanatorium "Dąbrówka"
  • sauna
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pensjonat Lorien, Szczawno-Zdrój
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 568 opinii
Pensjonaty
Szczawno-Zdrój: 0.42 km

Dobra lokalizacja, blisko od pijalni wód, zamku Książ, zaraz przy głównym deptaku, dobra też baza wypadowa do zwiedzania. Apartament był bardzo komfortowy z dobrze wyposażonym aneksem kuchenym. Śniadania były smaczne, również dobrą kolację można było zjeść na miejscu. Były problemy z zaparkowaniem samochodu, parking publiczny znajduje się po drugiej stronie ulicy ale był on zatłoczony i często brakowało miejsca.

Jan Z., 2016-12-04
  • Cechy hotelu Pensjonat Lorien
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • plac zabaw dla dzieci
  • przechowalnia bagażu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy z prysznicem
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Classic
+
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Pensjonat Lorien

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Camelot, Szczawno-Zdrój
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 432 opinii
Hotel
Szczawno-Zdrój: 0.45 km

Czyste, wygodne pokoje.Personel miły i pomocny.Śniadania wyśmienite (pani obsługująca bardzo sympatyczna ) Korzystaliśmy również z hotelowej restauracji Dania wyborne, pięknie podane.Kelner (pan Aleksandr) był doskonałą wizytówką tego miejsca.Nic dodać, nic ująć polecam wszystkim!

Barbara, 2018-09-25
  • Cechy hotelu Hotel Camelot
  • bezpłatny parking
  • klimatyzacja
  • sejf
  • usługa prasowania
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Czteroosobowy typu Premium
od 47,0 US$
+
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bukowy Dworek, Szczawno-Zdrój
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 425 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
Szczawno-Zdrój: 0.45 km

* Obiekt znajduje się w samym centrum Szczawna-Zdrój * wszędzie było blisko * Blisko od szlaków turystycznych * Na miejscu restauracja * Duży parking * Pokój był ładnie urządzony z możliwością codziennego sprzątania * Można było skorzystać z lodówki w korytarzu.

- Brak małego czajnika - trzeba było korzystać z ogólnodostępnego znajdującego się na korytarzu - Trochę mała łazienka.

Otylia, 2019-10-02
  • Cechy hotelu Bukowy Dworek
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
+
Pokój jednoosobowy
od 26,8 US$
Pokój trzyosobowy
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Bukowy Dworek

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Joanna, Szczawno-Zdrój
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 344 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
Szczawno-Zdrój: 0.65 km

Obsługa była bardzo miła. Śniadania były dobre. Dobry parking. Przyjemne położenie, w spokojnej, willowej dzielnicy Szczawno Zdrój, było cicho. Bardzo fajna była atmosfera.Niestety hotel ma już swoje lata i przydałby się remont!.

Dominika, 2019-09-11
  • Cechy hotelu Willa Joanna
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • monitoring wokół obiektu
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • narciarstwo
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Willa Joanna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Maria Helena, Szczawno-Zdrój
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 282 opinii
Hotel
Szczawno-Zdrój: 0.68 km

Stylowy, trzygwiazdkowy hotel Maria Helena znajduje się w centrum malowniczego uzdrowiska Szczawno Zdrój i zapewnia bezpłatny parking. Odległość od dworca kolejowego Wałbrzych Miasto wynosi 3,5 km.

Eleganckie pokoje w hotelu Maria Helena zostały indywidualnie urządzone. Obiekt zapewnia także usługi prania i prasowania odzieży.

  • Cechy hotelu Hotel Maria Helena
  • bar
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • prasa
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 37,6 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój Jednoosobowy typu Budget
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Maria Helena

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Luna, Szczawno-Zdrój
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 585 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
Szczawno-Zdrój: 0.80 km

Obsługa była bardzo miła i sympatyczna. Recepcja czynna przez całą dobę. Bardzo dobra lokalizacja, mniej więcej 2 minuty od głównego deptaka w Szczawnie-Zdroju i parku zdrojowego. Śniadania były smaczne. Pokój był ładny i czysty. Była możliwość zapłaty kartą. Przystępna cena. Nie mam żadnych uwag.

Andżelika L., 2017-08-05
  • Cechy hotelu Willa Luna
  • całkowity zakaz palenia
  • bezpłatny parking
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • sprzęt do grillowania
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
+
Pokój jednoosobowy
od 20,1 US$
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Willa Luna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Wanda, Szczawno-Zdrój
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 76 opinii
Kwatery prywatne
Szczawno-Zdrój: 1.03 km

Obiekt Wanda jest położony 1,2 km od centrum Szczawna-Zdroju i 3,5 km od dworca autobusowego w Wałbrzychu. O poranku na miejscu serwowane jest śniadanie kontynentalne.

Obiekt Wanda jest oddalony o 4 km od centrum Wałbrzycha i tamtejszego dworca kolejowego.

Personel recepcji służy pomocą przez całą dobę.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Wanda
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • jazda na rowerze
  • usługa prasowania
  • czujnik dymu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 20,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dworzysko, Szczawno-Zdrój
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 314 opinii
Kompleksy wypoczynkowe
Szczawno-Zdrój: 1.06 km

Ośrodek Dworzysko oferuje restaurację i stadninę koni. Obiekt mieści się w spokojnej części kurortu Szczawno-Zdrój, w odległości 450 metrów od parku zdrojowego i 1,4 km od pijalni wód mineralnych. Na terenie ośrodka można korzystać z bezpłatnego WiFi.

Spa w Szczawnie-Zdroju dzieli od obiektu odległość 1,2 km, a Wałbrzych – 4,6 km.

  • Cechy hotelu Dworzysko
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • całodobowa recepcja
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Pokój jednoosobowy
od 49,7 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Studio typu Superior
+
Pokój trzyosobowy typu Budget
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Apartament typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Dworzysko

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Noclegi Andersa, Wałbrzych
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 184 opinii
Kwatery prywatne
Szczawno-Zdrój: 1.58 km

Obiekt Noclegi Andersa oferuje zakwaterowanie w Wałbrzychu, 10 km od zamku Książ i tamtejszego ośrodka jeździeckiego oraz 8 km od palmiarni. Na miejscu można bezpłatnie korzystać z WiFi i prywatnego parkingu z monitoringiem. Każdy z nich mieści łazienkę z prysznicem.

Obiekt Noclegi Andersa położony jest 46 km od Szpindlerowego Młyna i 47 km od Polanicy-Zdroju.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Noclegi Andersa
  • pokoje rodzinne
  • bezpłatne WiFi
  • ogrzewanie
  • bezpłatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Mały pokój Dwuosobowy
od 25,8 US$
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Noclegi Andersa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Szczawno-Zdrój, Polska

Witaj w mieście Szczawno-Zdrój. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 10 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Szczawno-Zdrój. Zarezerwuj w najniższej cenie! Szczawno-Zdrój → Obiekty B&B Szczawno-Zdrój, Kwatery prywatne, Hotele Szczawno-Zdrój, Pensjonaty, Kompleksy wypoczynkowe Szczawno-Zdrój. Tanie noclegi • Noclegi Szczawno-Zdrój — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Szczawno-Zdrój! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej