Świdnica — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Świdnica

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Świdnica) - GPS: 50.8422622680664, 16.4881992340088
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Świdnica

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Great Polonia Świdnica City Center, Świdnica
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1341 opinii
Hotel

Porażka

Katarzyna , 2020-09-07
  • Cechy hotelu Great Polonia Świdnica City Center
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • winda
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój Jednoosobowy typu Budget
od 37,3 US$
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Pokój rodzinny typu Standard
+
Studio typu Standard
Pokój rodzinny z łazienką
+
Zobacz wszystkie pokoje Great Polonia Świdnica City Center

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Barokowy Zakątek, Świdnica
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 440 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Personel był bardzo przyjazny i chętny do pomocy. Pokój był czysty i zadbany. Rano śniadanie było smaczne, dobra kawa. Świetna lokalizacja, tuż przy Kościele Pokoju, około 10 minut od Świdnickiej starówki. Ładne, zabytkowe otoczenie z niesamowitym klimatem. Słaby sygnał internetu.

Sergiusz, 2017-11-16
  • Cechy hotelu Barokowy Zakątek
  • pokoje dla niepalących
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • pralnia
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 40,3 US$
Apartament z 1 sypialnią
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Zajazd Karczma Zagłoba, Świdnica
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 636 opinii
Zajazdy

Personel był wyjątkowo przyjazny i pomocny. Śniadanie było z dobrym wyborem i dobrej jakości. Pokój nie był duży ale czysty, wygodne łóżko. Bardzo smaczne jedzenie. Dobra lokalizacja, blisko od centrum, było to idealne miejsce, żeby zatrzymać się na jedną noc. Bezpłatny parking bezpośrednio za obiektem. Nie ma klimatyzacji w pokojach, był wiatrak ale nie można było narzekać.

Jakub, 2016-07-30
  • Cechy hotelu Zajazd Karczma Zagłoba
  • pralnia chemiczna
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • bezpłatny parking
  • dostęp do Internetu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Apartament
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Pokój dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 40,3 US$
Pokój dwuosobowy
od 40,3 US$
Apartament typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Zajazd Karczma Zagłoba

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Esperanto, Świdnica
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 161 opinii
Hotel

+Bardzo dobra lokalizacja, w bliskiej odległości od centrum miasta, zaledwie kilkanaście minut spacerem. Pokój był czysty wygodny z dobrą łazienką z prysznicem. Śniadanie w formie bufetu był bardzo smaczne i pożywne. Personel w recepcji profesjonalny i bardzo pomocny. Wszystko dobrze.

Emilia, 2013-07-12
  • Cechy hotelu Hotel Esperanto
  • codzienne sprzątanie
  • winda
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • prywatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Esperanto

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Pod Lwem, Świdnica
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 310 opinii
Apartament

Jest to ładny, niedrogi hotel z dobrą lokalizacją, niedaleko od rynku. Zakwaterowanie w dobrej cenie, pokój był czysty, praktycznie urządzony, wystarczający. Personel bardzo przyjazny i sympatyczny. Minusem było zbyt skromne śniadanie.

Malwina, 2013-06-15
  • Cechy hotelu Apartamenty Pod Lwem
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • parking na miejscu
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
+
Pokój jednoosobowy
od 32,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel pod Wierzba, Świdnica
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 162 opinii
Hotel

Hotel pod Wierzbą jest dogodnie usytuowany w pobliżu drogi nr 35, między Wrocławiem i Wałbrzychem, niedaleko brzegu rzeki Bystrzyca.

Hotel po Wierzbą dysponuje własną restauracją i barem. Goście mogą się również zrelaksować w ogrodzie i zagrać w bilard i rzutki.

Hotel zapewnia swoim Gościom również bezpłatny parking.

  • Cechy hotelu Hotel pod Wierzba
  • ogród
  • pralnia
  • Możliwe wystawienie faktury
  • sauna
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem
+
Pokój Jednoosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Hotel pod Wierzba

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Wycieczkowy - Ośrodek Sportu i Rekreacji w Świdnicy, Świdnica
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 36 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Dom Wycieczkowy - Ośrodek Sportu i Rekreacji położony jest w Świdnicy na Dolnym Śląsku i oferuje pokoje z bezpłatnym WiFi.

Pokoje w ośrodku są prosto urządzone. Każdy z nich jest ogrzewany i dysponuje podłogami wyłożonymi drewnem. Udogodnienia obejmują kamienny grill oraz świetlicę z kominkiem.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Dom Wycieczkowy - Ośrodek Sportu i Rekreacji w Świdnicy
  • ogrzewanie
  • parking na miejscu
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatny parking
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój trzyosobowy

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Red Baron Hotel & Restaurant, Świdnica
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 242 opinii
    Hotel



    Hotel oferuje pełen zakres usług, w tym transfer lotniskowy w obie strony.

    Hotelowa restauracja zaprasza na różnorodne potrawy kuchni międzynarodowej. W obiekcie znajduje się także doskonale zaopatrzony bar. Odległość od dworca kolejowego w Świdnicy wynosi 850 metrów.

    • Cechy hotelu Red Baron Hotel & Restaurant
    • WiFi dostępne w całym obiekcie
    • zwierzęta domowe są akceptowane
    • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
    • udogodnienia dla niepełnosprawnych
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój dwuosobowy typu Premium z 1 lub 2 łóżkami

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Fado Spa & Restaurant, Świdnica
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 353 opinii
    Hotel

    Hotel Fado Spa & Restaurant znajduje się w centrum Świdnicy, w starej części miasta, 700 metrów od stacji kolejowej. Hotelowa restauracja Bacalhau zaprasza na potrawy kuchni polskiej i portugalskiej. Doskonałym miejscem na relaks przy drinku jest bar w holu.

    Na miejscu znajduje się spa i centrum odnowy biologicznej, które obejmuje saunę i łaźnię parową.

    • Cechy hotelu Hotel Fado Spa & Restaurant
    • kryty basen
    • bufet z potrawami dla dzieci
    • bezpłatne WiFi
    • apartament dla nowożeńców
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy typu Standard
    Apartament typu Deluxe
    +
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Pokój Dwuosobowy typu Superior
    +
    Pokój jednoosobowy typu Standard
    od 66,3 US$
    Pokój jednoosobowy typu Superior
    Studio typu Superior
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Fado Spa & Restaurant

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Stary Młyn, Świdnica
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 133 opinii
    Hotel

    Obiekt Stary Młyn położony jest w Świdnicy, 2 km od katedry. Recepcja czynna jest przez całą dobę. Hotel zapewnia też transfer lotniskowy, obsługę pokoju oraz bezpłatne WiFi we wszystkich pomieszczeniach.

    Pokoje są wyposażone w szafę, biurko i telewizor z płaskim ekranem.

    • Cechy hotelu Stary Młyn
    • całodobowa recepcja
    • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
    • Maseczki dla gości
    • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
    od 53,7 US$
    Pokój rodzinny typu Deluxe
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Noclegi na Koloni, Świdnica
    4,1 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 17 opinii
    Kwatery prywatne

    Obiekt Noclegi na Koloni położony jest w Świdnicy. Oferuje on pokoje z balkonem lub tarasem, bezpłatnym WiFi i telewizorem z płaskim ekranem.

    Katedra oddalona jest od obiektu Noclegi na Koloni o 3,5 km. Odległość od najbliższego lotniska, Wrocław-Strachowice, wynosi 53 km.

    Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
    • Cechy hotelu Noclegi na Koloni
    • parking na miejscu
    • parking
    • ogród
    • prywatny parking
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Mały pokój jednoosobowy
    od 18,5 US$
    Duży pokój dwuosobowy
    Pokój trzyosobowy
    +
    Pokój dwuosobowy
    Zobacz wszystkie pokoje Noclegi na Koloni

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Like Home, Świdnica
    5,0 /5
    Znakomity
    Ocena na podstawie 10 opinii
    Apartament

    Obiekt Like A Home jest położony w Świdnicy, 1,7 km od katedry. Na miejscu Goście mogą korzystać z klimatyzacji.

    W apartamencie zapewniono telewizor z płaskim ekranem.

    Odległość od lotniska Wrocław-Strachowice wynosi 42 km.

    • Cechy hotelu Like Home
    • wieczór filmowy
    • dostęp do Internetu
    • WiFi
    • biuro informacji turystycznej
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament z 1 sypialnią
    od 116,0 US$

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Fado Spa & Restaurant, Świdnica
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 353 opinii
    Hotel
    Świdnica: 0.28 km

    Oferuje on pokoje z bezpłatnym WiFi oraz kryty basen. Wszystkie pokoje dysponują łazienką.

    Codziennie rano można zjeść śniadanie w formie bufetu.

    Na miejscu znajduje się spa i centrum odnowy biologicznej, które obejmuje saunę i łaźnię parową.

    • Cechy hotelu Hotel Fado Spa & Restaurant
    • kryty basen
    • bufet z potrawami dla dzieci
    • bezpłatne WiFi
    • apartament dla nowożeńców
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy typu Standard
    Apartament typu Deluxe
    +
    Apartament z 1 sypialnią
    +
    Pokój Dwuosobowy typu Superior
    +
    Pokój jednoosobowy typu Standard
    od 66,3 US$
    Pokój jednoosobowy typu Superior
    Studio typu Superior
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Fado Spa & Restaurant

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Apartamenty Pod Lwem, Świdnica
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 310 opinii
    Apartament
    Świdnica: 0.48 km

    Jest to ładny, niedrogi hotel z dobrą lokalizacją, niedaleko od rynku. Zakwaterowanie w dobrej cenie, pokój był czysty, praktycznie urządzony, wystarczający. Personel bardzo przyjazny i sympatyczny. Minusem było zbyt skromne śniadanie.

    Malwina, 2013-06-15
    • Cechy hotelu Apartamenty Pod Lwem
    • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
    • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
    • parking na miejscu
    • dostęp do Internetu
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój trzyosobowy
    +
    Pokój jednoosobowy
    od 32,5 US$

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Barokowy Zakątek, Świdnica
    4,8 /5
    Znakomity
    Ocena na podstawie 440 opinii
    Zakwaterowanie ze śniadaniem
    Świdnica: 0.50 km

    Personel był bardzo przyjazny i chętny do pomocy. Pokój był czysty i zadbany. Rano śniadanie było smaczne, dobra kawa. Świetna lokalizacja, tuż przy Kościele Pokoju, około 10 minut od Świdnickiej starówki. Ładne, zabytkowe otoczenie z niesamowitym klimatem. Słaby sygnał internetu.

    Sergiusz, 2017-11-16
    • Cechy hotelu Barokowy Zakątek
    • pokoje dla niepalących
    • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
    • zwierzęta domowe są akceptowane
    • pralnia
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój jednoosobowy
    od 40,3 US$
    Apartament z 1 sypialnią
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Zajazd Karczma Zagłoba, Świdnica
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 636 opinii
    Zajazdy
    Świdnica: 0.85 km

    Personel był wyjątkowo przyjazny i pomocny. Śniadanie było z dobrym wyborem i dobrej jakości. Pokój nie był duży ale czysty, wygodne łóżko. Bardzo smaczne jedzenie. Dobra lokalizacja, blisko od centrum, było to idealne miejsce, żeby zatrzymać się na jedną noc. Bezpłatny parking bezpośrednio za obiektem. Nie ma klimatyzacji w pokojach, był wiatrak ale nie można było narzekać.

    Jakub, 2016-07-30
    • Cechy hotelu Zajazd Karczma Zagłoba
    • pralnia chemiczna
    • Płatności bezgotówkowe są możliwe
    • bezpłatny parking
    • dostęp do Internetu
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy typu Deluxe
    Apartament
    +
    Apartament typu Deluxe
    +
    Apartament z 2 sypialniami
    +
    Apartament z 2 sypialniami
    +
    Apartament z 2 sypialniami
    +
    Apartament z 2 sypialniami
    +
    Pokój dwuosobowy
    Pokój jednoosobowy
    od 40,3 US$
    Pokój dwuosobowy
    od 40,3 US$
    Apartament typu Superior
    Zobacz wszystkie pokoje Zajazd Karczma Zagłoba

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Red Baron Hotel & Restaurant, Świdnica
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 242 opinii
    Hotel
    Świdnica: 0.91 km

    Obiekt Red Baron znajduje się w Świdnicy i oferuje eleganckie wnętrza z elementami dekoracyjnymi nawiązującymi do legendy lotnika Czerwonego Barona, którego przydomek nosi ten czterogwiazdkowy hotel. Do dyspozycji Gości są klimatyzowane pokoje z bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu oraz całodobowa recepcja. Do dyspozycji Gości jest zaplecze bankietowe i centrum biznesowe. W obiekcie znajduje się także doskonale zaopatrzony bar.

    • Cechy hotelu Red Baron Hotel & Restaurant
    • WiFi dostępne w całym obiekcie
    • zwierzęta domowe są akceptowane
    • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
    • udogodnienia dla niepełnosprawnych
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój dwuosobowy typu Premium z 1 lub 2 łóżkami

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Dom Wycieczkowy - Ośrodek Sportu i Rekreacji w Świdnicy, Świdnica
    4,2 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 36 opinii
    Ośrodek wypoczynkowy
    Świdnica: 1.11 km

    Obiekt zapewnia odkryty basen.

    Pokoje w ośrodku są prosto urządzone.

    Na miejscu można zagrać w tenisa lub ping ponga. Kościół Pokoju, który jest wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO, znajduje się 1,8 km od ośrodka.

    Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
    • Cechy hotelu Dom Wycieczkowy - Ośrodek Sportu i Rekreacji w Świdnicy
    • ogrzewanie
    • parking na miejscu
    • pokoje dla niepalących
    • bezpłatny parking
      Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
      Pokój trzyosobowy

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Zdjęcia hotelu: Stary Młyn, Świdnica
      4,5 /5
      Fantastyczny
      Ocena na podstawie 133 opinii
      Hotel
      Świdnica: 1.34 km

      Oferuje on restaurację, bezpłatny prywatny parking, wspólny salon, ogród, pokoje rodzinne oraz plac zabaw dla dzieci. Recepcja czynna jest przez całą dobę. Hotel zapewnia też transfer lotniskowy, obsługę pokoju oraz bezpłatne WiFi we wszystkich pomieszczeniach.

      Codziennie rano podawane jest śniadanie kontynentalne lub w formie bufetu.

      • Cechy hotelu Stary Młyn
      • całodobowa recepcja
      • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
      • Maseczki dla gości
      • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
      • Hotele designerskie
      • Sielskie krajobrazy
      Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
      od 53,7 US$
      Pokój rodzinny typu Deluxe
      +

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Zdjęcia hotelu: Hotel Esperanto, Świdnica
      4,4 /5
      Fantastyczny
      Ocena na podstawie 161 opinii
      Hotel
      Świdnica: 1.51 km

      +Bardzo dobra lokalizacja, w bliskiej odległości od centrum miasta, zaledwie kilkanaście minut spacerem. Pokój był czysty wygodny z dobrą łazienką z prysznicem. Śniadanie w formie bufetu był bardzo smaczne i pożywne. Personel w recepcji profesjonalny i bardzo pomocny. Wszystko dobrze.

      Emilia, 2013-07-12
      • Cechy hotelu Hotel Esperanto
      • codzienne sprzątanie
      • winda
      • zaplecze bankietowe / konferencyjne
      • prywatny parking
      • Hotele dla rodzin z dziećmi
      • Hotele designerskie
      • Sielskie krajobrazy
      Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
      Pokój trzyosobowy
      Pokój jednoosobowy
      Pokój dwuosobowy typu Deluxe
      Apartament
      +
      Zobacz wszystkie pokoje Hotel Esperanto

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Szukaj noclegów w mieście Świdnica, Polska

      Witaj w mieście Świdnica. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 12 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Świdnica. Zarezerwuj w najniższej cenie! Świdnica → Hotele Świdnica, Ośrodki wypoczynkowe, Apartamenty Świdnica, Obiekty B&B, Zajazdy Świdnica. Tanie noclegi • Noclegi Świdnica — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Świdnica! Od tanich hoteli do ofert last minute.

      Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
      Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
      Bezstronne opinie
      Bezstronne opinie

      Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

      Największy wybór hoteli
      Największy wybór hoteli

      ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

      Miejsca na nocleg
      Miejsca na nocleg

      Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

      Strona w Twoim języku
      Strona w Twoim języku

      Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

      Pokaż hotele na mapie
      Szukaj noclegu w okolicy na dziś
      Nie tego szukasz? Szukaj dalej