Sopot — hotele

Zdjęcia hotelu: Comfy Apartment, Sopot
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 20 opinii
Apartament

Apartament był mały ale przytulny, właściwie było wszystko co potrzebne. Dobry był kontakt z właścicielem. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od dworca kolejowego, tuż przy wejściu na Monciak, w połowie drogi między molo a Operą Leśną.

Apartament usytuowany przy głównej ulicy, było zdecydowanie za głośno.

Adam, 2019-10-16
  • Cechy hotelu Comfy Apartment
  • Faktury
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking na miejscu
  • piesze wycieczki
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 83,2 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
5%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Seaside Loft Apartment (Nadmorski) Happy Hours, Sopot
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 28 opinii
Apartament

+ Mieszkanie z antresolą w stylowej kamienicy.
+ Dobry był kontakt z właścicielem.
+ Mieszkanie umiejscowione blisko od komunikacji miejskiej i restauracji i jednocześnie w dobrej odległości od zgiełku deptaka i Molo w Sopocie.
- Apartament wymaga lekkiego odświeżenia.

82jerzy, 2019-10-08
  • Cechy hotelu Seaside Loft Apartment (Nadmorski) Happy Hours
  • dostęp do Internetu
  • Faktury
  • gaśnice
  • opcje śniadaniowe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament dwupoziomowy
od 113,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Old House, Sopot
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 75 opinii
Kwatery prywatne

Właściciele byli bardzo mili i życzliwi. Dobre położenie, w bardzo spokojnej okolicy Sopotu, w bliskej odległości od morza przez pobliski park. Dużo zieleni. Była możliwość wypożyczenia rowerów.

Sam budynek i otoczenie wymaga remontu.

Gaja A., 2019-09-24
  • Cechy hotelu Willa Old House
  • plac zabaw
  • bezpłatne WiFi
  • park wodny
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
od 60,5 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Focus Hotel Premium Sopot, Sopot
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 609 opinii
Hotel

Śniadanie było smaczne i z dość sporym wyborem ; Personel był miły i przyjazny ; Dobra lokalizacja ; nie bezpośrednio w centrum Sopotu ale blisko ; Dobrze działał internet ; Pokój był z ładnym wystrojem ; było czysto.

Wszystko było OK.

Jagoda, 2019-09-24
  • Cechy hotelu Focus Hotel Premium Sopot
  • całodobowa recepcja
  • pokoje dla niepalących
  • bar
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 88,8 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny typu Premium
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój Dwuosobowy typu Standard z rozkładaną sofą
Zobacz wszystkie pokoje Focus Hotel Premium Sopot

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Merida Apartament, Sopot
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 191 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja na pobyt w Sopocie, w znakomitej okolicy, bardzo blisko od plaży i molo. Apartament był z przyjemnym wystrojem i dobrze był wyposażony. Bardzo dobry był kontakt z właścicielem. Miejsce warte polecenia.

Ewelina79, 2019-08-09
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Merida Apartament
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • WiFi
  • ogrzewanie
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio – ul. Helska 4/7
od 75,7 US$
+
Apartament – ul. Helska 4/11
od 75,7 US$
Apartament – ul. Jakuba Goyki 12/7
od 108,2 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartament Pod Haffnerem, Sopot
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 21 opinii
Apartament

Plusem były elastyczne godziny zameldowania. Dobre miejsce położenia, w cichej okolicy, w przybliżeniu 10 minut od morza i centrum Sopotu. W pobliżu sklepów spożywczych. Bezproblemowy kontakt z właścicielami obiektu. POLECAM!!!.

H. Apolonia , 2019-08-09
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartament Pod Haffnerem
  • parking przy ulicy
  • zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
  • dostęp do Internetu
  • plaża
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament (4 osoby dorosłe)
od 75,4 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
51%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Comfort Apartments Sopot Station, Sopot
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 26 opinii
Apartament

* Bardzo korzystna lokalizacja * w samym środku Sopotu przy Monte Casino * W okolicy znajduje się wiele lokali gastronomicznych gdzie można było zjeść posiłek * Mieszkanie było ładne i duże z dobrym wyposażeniem * Właściciele byli bardzo mili i serdeczni * W sumie jesteśmy zadowoleni z pobytu i na pewno tu przyjedziemy!!!.

Elena79, 2019-08-06
  • Cechy hotelu Comfort Apartments Sopot Station
  • ogrzewanie
  • opcje śniadaniowe
  • gaśnice
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 2 sypialniami i rozkładaną sofą
od 73,1 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
od 85,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
26%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Dom & House - Apartamenty Monte Cassino, Sopot
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 75 opinii
Apartament

Apartament był przestronny, wyposażony w zasadzie we wszelkie udogodnienia. Parking w garażu pod budynkiem. Idealna lokalizacja, przy samym Monciaku obok kościoła, deptakiem około 5 minut od molo w Sopocie.

Brak klimatyzacji. Brakowało nam także kuchenki mikrofalowej.

53Helena, 2019-08-06
  • Cechy hotelu Dom & House - Apartamenty Monte Cassino
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • transfer lotniskowy
  • dostęp do Internetu
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 3 sypialniami i salonem (6 osób dorosłych) – ul. Monte Cassino 43
od 199,8 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
30%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Tetris Sopot, Sopot
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 265 opinii
Hostel/Schronisko

Bardzo miło wspominam pobyt 2 dniowy w hostelu, bardzo czysto, i cena znosna, bardzo miły manager i obsługa, wejście do hostelu na kod i klucz w sejfie,dobry pomysł Polecam

Katarzyna, 2019-08-02
  • Cechy hotelu Tetris Sopot
  • taras słoneczny
  • sprzęt do grillowania
  • zamykane szafki
  • część przeznaczona dla palących
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
od 26,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
od 26,0 US$
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 20,4 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
+
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Tetris Sopot

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
24%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: SeaSide Sopot Budget Hotel, Sopot
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 290 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pani w recepcji była bardzo miła i pomocna. W sumie przyjemny hostel z dobrą lokalizacją, w pobliżu plaży, leżaki bezpłatne. Blisko od centrum Sopotu. Pokój był prosty ale czysty, wygodne łóżka. Dobry prysznic. NIC:).

Teresa22, 2019-08-01
  • Cechy hotelu SeaSide Sopot Budget Hotel
  • gry planszowe / puzzle
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • bezpłatne WiFi
  • lokalizacja przy samej plaży
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy z widokiem na morze
od 51,5 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój typu Deluxe (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy z widokiem na morze
od 47,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje SeaSide Sopot Budget Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Sopot, Polska

Witaj w mieście Sopot. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 941 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Sopot. Zarezerwuj w najniższej cenie! Sopot → Hotele Sopot, Apartamenty, Obiekty B&B Sopot, Aparthotele, Kwatery prywatne Sopot. Tanie noclegi • Noclegi Sopot — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Sopot! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Sopot to nadmorska miejscowość, zlokalizowana w północnej części Polski. Jest to jeden z głównych ośrodków turystycznych Wybrzeża. Wielość atrakcji oraz możliwość zwiedzenia okolicznych miast (Gdyni i Gdańska) sprzyja napływowi turystów zagranicznych.

Właśnie w Sopocie zamierzasz spędzić wakacyjny urlop? Poszukujesz miejsca zakwaterowania, które spełni Twoje oczekiwania? Ponieważ miasto jest typowym ośrodkiem turystycznym, posiada dobrze rozwiniętą bazę noclegową.

Jej podstawą są przede wszystkim hotele. Na zamożnych turystów, dla których liczy się atrakcyjna lokalizacja - tuż przy plaży, oraz luksusowe warunki bytowe, czekają najbardziej prestiżowe i ekskluzywne hotele cztero- i pięciogwiazdkowe. Osoby, które mają mniejsze wymagania, a jednocześnie liczą na niskie ceny zakwaterowania, powinny wziąć pod uwagę przede wszystkim obiekty jedno- i dwugwiazdkowe.

Jeśli zależy nam na bardzo tanim zakwaterowaniu, warto zdecydować się na pokoje gościnne. Atrakcyjna lokalizacja oraz przytulne pokoje to główne atuty tych obiektów.

Warto wziąć pod uwagę również hostele, które oferują niskie ceny, dając możliwość taniego zakwaterowania nawet w centrum Sopotu.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej