Sopot — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Sopot

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Sopot) - GPS: 54.4449653625488, 18.5682678222656
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Sopot

Miasta w pobliżu – Sopot

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: U Rybaka, Sopot
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 153 opinii
Kwatery prywatne

Byliśmy z żoną we dwoje w pokoju 1A. Bardzo zaciszne miejsce. Świetne położenie. Gospodarz w porządku. Jedyna niedogodność to niezbyt wygodne łóżko , ale to bardzo subiektywny parametr i innym może ono nie sprawiać kłopotów. Internet bardzo szybki. Woda ciepła bez problemów. Armatura łazienkowa Bardzo dobra.

Dariusz, 2020-11-24
  • Cechy hotelu U Rybaka
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • część przeznaczona dla palących
  • dostęp do Internetu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Pokój Czteroosobowy z łazienką
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 37,1 US$
Pokój rodzinny z łazienką
+
Pokój rodzinny z łazienką
+
Pokój dwuosobowy
od 37,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje U Rybaka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: NoclegiSopot - Apartament Amber House, Sopot
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 15 opinii
Apartament

Apartament był czysty ; przestronny i dobrze wyposażony ; Atutem obiektu była na pewno lokalizacja ; z jednej strony raptem kilka kroków od deptaka i z drugiej strony była cisza i spokój ; Naprawdę nie było się do czego przyczepić:).

Konstanty G., 2020-10-25
  • Cechy hotelu NoclegiSopot - Apartament Amber House
  • monitoring wokół obiektu
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 2 sypialniami
od 91,9 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Ozone, Sopot
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1088 opinii
Aparthotele

Villa Ozone położony w ścisłym centrum Sopotu - zaledwie 5minut do głównej ulicy Monte Cassino i 15minut do plaży spacerkiem. Wyjątkowa obsługa - szczególne gratulacje dla Pani Menager, która z ogromnym poświęceniem trzyma cały hotel w ryzach ! Piękne, nowoczesne i przede wszystkim czyste pokoje - bardzo zadbane :) Śniadanie na 5, pyszny i bogaty bufet. Polecamy z czystym sumieniem ! Wrócimy, do zobaczenia :)

Magdalena, 2020-09-27
  • Cechy hotelu Villa Ozone
  • bezpłatne WiFi
  • przechowalnia bagażu
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • pokoje rodzinne
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy na poddaszu
od 45,0 US$
Pokój dwuosobowy
Trzyosobowe studio na poddaszu
Czteroosobowe studio na poddaszu
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Ozone

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Old House, Sopot
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 88 opinii
Kwatery prywatne

Właściciele byli bardzo mili i życzliwi. Dobre położenie, w bardzo spokojnej okolicy Sopotu, w bliskej odległości od morza przez pobliski park. Dużo zieleni. Była możliwość wypożyczenia rowerów.

Sam budynek i otoczenie wymaga remontu.

Gaja A., 2019-09-24
  • Cechy hotelu Willa Old House
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • całkowity zakaz palenia
  • jazda na rowerze
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
od 31,8 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 31,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Focus Hotel Premium Sopot, Sopot
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 711 opinii
Hotel

Śniadanie było smaczne i z dość sporym wyborem ; Personel był miły i przyjazny ; Dobra lokalizacja ; nie bezpośrednio w centrum Sopotu ale blisko ; Dobrze działał internet ; Pokój był z ładnym wystrojem ; było czysto.

Wszystko było OK.

Jagoda, 2019-09-24
  • Cechy hotelu Focus Hotel Premium Sopot
  • taras słoneczny
  • system alarmowy
  • parking
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 44,5 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny typu Premium
+
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój Dwuosobowy typu Standard z rozkładaną sofą
Zobacz wszystkie pokoje Focus Hotel Premium Sopot

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Merida Apartament, Sopot
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 216 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja na pobyt w Sopocie, w znakomitej okolicy, bardzo blisko od plaży i molo. Apartament był z przyjemnym wystrojem i dobrze był wyposażony. Bardzo dobry był kontakt z właścicielem. Miejsce warte polecenia.

Ewelina79, 2019-08-09
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Merida Apartament
  • pokoje rodzinne
  • kort tenisowy
  • parking
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio – ul. Helska 4/7
od 53,0 US$
+
Apartament – ul. Helska 4/11
od 53,0 US$
Apartament – ul. Jakuba Goyki 12/7
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom & House - Apartamenty Monte Cassino, Sopot
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 69 opinii
Apartament

Apartament był przestronny, wyposażony w zasadzie we wszelkie udogodnienia. Parking w garażu pod budynkiem. Idealna lokalizacja, przy samym Monciaku obok kościoła, deptakiem około 5 minut od molo w Sopocie.

Brak klimatyzacji. Brakowało nam także kuchenki mikrofalowej.

53Helena, 2019-08-06
  • Cechy hotelu Dom & House - Apartamenty Monte Cassino
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • dostęp do Internetu
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 3 sypialniami i salonem (6 osób dorosłych) – ul. Monte Cassino 43
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tetris Sopot, Sopot
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 352 opinii
Hostel/Schronisko

Bardzo miło wspominam pobyt 2 dniowy w hostelu, bardzo czysto, i cena znosna, bardzo miły manager i obsługa, wejście do hostelu na kod i klucz w sejfie,dobry pomysł Polecam

Katarzyna, 2019-08-02
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Tetris Sopot
  • pokoje dla niepalących
  • parking
  • ogrzewanie
  • bar
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
+
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Tetris Sopot

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: SeaSide Sopot, Sopot
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 406 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pani w recepcji była bardzo miła i pomocna. W sumie przyjemny hostel z dobrą lokalizacją, w pobliżu plaży, leżaki bezpłatne. Blisko od centrum Sopotu. Pokój był prosty ale czysty, wygodne łóżka. Dobry prysznic. NIC:).

Teresa22, 2019-08-01
  • Cechy hotelu SeaSide Sopot
  • gaśnice
  • zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
  • całkowity zakaz palenia
  • biuro informacji turystycznej
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy
Pokój typu Deluxe (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
+
Pokój dwuosobowy
Pokój jednoosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy
Pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje SeaSide Sopot

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Sun & Snow Chopina, Sopot
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 16 opinii
Apartament

1. Apartament był nowoczesny i czysty, bardzo przyjemne oświetlenie. 2. Jak na mały apartament było wszystko co niezbędne do życia. 3. Obiekt znajduje się w cichej okolicy Sopotu i w niewielkiej odległości od Monciaka. 1. Trochę mała łazienka. 2. Brak zewnętrznego wieszaka na mokre ubrania po przyjemnym spacerze nad morzem:-).

Ziemowit, 2019-07-26
  • Cechy hotelu Apartamenty Sun & Snow Chopina
  • parking na miejscu
  • bezpłatny parking
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grand Apartments, Sopot
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 586 opinii
Apartament

Apartament był czysty, mieliśmy wystarczająco dużo miejsca. Łóżka były wygodne. Obiekt znajduje się około 10 minut spacerem do centrum Sopotu i zaledwie kilka minut od najbliższego sklepu spożywczego. Blisko od plaży.

Brak miejsca parkingowego przypisanego do apartamentu.

Róża, 2019-07-19
  • Cechy hotelu Grand Apartments
  • transfer lotniskowy
  • parking
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią – ulica Monte Cassino 40
+
Apartament typu Loft – ul. Władysława IV 15
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem – ul. Władysława Łokietka 19B
+
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią – Ulica Haffnera 12
+
Apartament typu Superior z 1 sypialnią – ul. Skłodowskiej-Curie 10/12
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Majkowskiego 10
+
Apartament z 2 sypialniami – ul. 3 Maja 42A
+
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią – ul. Kubacza 3
+
Apartament z 2 sypialniami - ulica Chopina 42
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Książąt Pomorskich 9
+
Ul. Haffnera 12
+
Apartament z 1 sypialnią – Czyżewskiego 4
+
Apartament typu Studio – ul. Monte Cassino 36
+
Apartament z 2 sypialniami – ul. Karlikowska 23-25
+
Apartament z 2 sypialniami – ul. Władysława IV 15
+
Apartament z 2 sypialniami – ul. Monte Cassino 6A
+
Apartament z 2 sypialniami – ul. Haffnera 3
+
Apartament typu studio – ul. Bitwy pod Płowcami 38
od 37,6 US$
+
Apartament typu Deluxe – ul. Morska 9
+
Apartament typu Standard – ul. Powstańców Warszawy 73
+
Apartament z 2 sypialniami - Chrobrego 23A
+
Apartament typu studio - ul. Grunwaldzka 12–16
+
Apartament typu Deluxe – ul. Okrzei 21
+
Apartament z 1 sypialnią – Chmielewskiego 4
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Chmielewskiego 4
+
Apartament dwupoziomowy – ul. Władysława IV
Apartament typu Deluxe – ul. Sobieskiego 27
+
Apartament z 2 sypialniami – ul. Parkowa 41
+
Apartament z 2 sypialniami – ulica Goyki 10A
od 58,0 US$
+
Apartament Marina 1 – Fiszera 1
Apartament z 1 sypialnią Marina 2 – Fiszera 1
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Fiszera 1
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Niepodległości 757A
+
Apartament typu Deluxe – ul. Bohaterów Monte Cassino 23
+
Apartament z 2 sypialniami – ul. Helska 19
+
Apartament typu Deluxe – ul. Grunwaldzka 50
+
Apartament z balkonem – Chrobrego 1
+
Apartament typu Superior
+
Apartament typu Superior
+
Apartament typu Deluxe – ul. Łokietka 19B
+
Apartament typu studio – ul. Sobieskiego 29
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z balkonem – Sobieskiego 9-11
Apartament z 1 sypialnią – ul. Władysława IV 15
+
Apartament typu Studio – ul. Chmielewskiego 4
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Sobieskiego 9–11
Zobacz wszystkie pokoje Grand Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom & House - Apartamenty Sunrise, Sopot
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 73 opinii
Apartament

Dobra lokalizacja, w spokojnej części Sopotu, blisko od plaży, w przybliżeniu 800 metrów od molo, blisko od sklepów i knajpek. Apartament był jasny z bocznym widokiem na morze.

Brak wystarczającej liczby rolet w oknach, zwłaszcza w części sypialnej salonu, musieliśmy użyć ręczników do zasłonienia okien.

Mieszko K., 2019-07-15
  • Cechy hotelu Dom & House - Apartamenty Sunrise
  • ogrzewanie
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i balkonem (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Deluxe z 3 sypialniami i tarasem (6 osób dorosłych)
+
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią, rozkładaną sofą i patio (4 osoby dorosłe)
+
Studio typu Economy z rozkładaną sofą (4 osoby dorosłe)
od 36,0 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje Dom & House - Apartamenty Sunrise

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kierunek Sopot Apartament WERANDA Haffnera 32, Sopot
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 44 opinii
Apartament

Apartament był czysty i wygodny z ciekawym wystrojem. Świetna lokalizacja, blisko od centrum Sopotu, sklepów, punktów gastronomicznych, plaży i dworca kolejowego. W pobliżu znajduje się park. Wspaniały mały ogródek z miejscem na odpoczynek. Bardzo mili właściciele.

Zoja, 2019-07-05
  • Cechy hotelu Kierunek Sopot Apartament WERANDA Haffnera 32
  • bezpłatne WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • ogrzewanie
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią – ul. Haffnera 32
od 48,2 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pokoje Sopockie, Sopot
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 254 opinii
Apartament

Obsługa była bardzo miła. Pokój był przestronny, wyposażony we wszystko co było potrzebne. Wygodne łóżka. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od centralnego punktu miasta. Blisko od morza, dworca kolejowego, przystanków autobusowych i restauracji. Korzystna cena.

Nic.

Witold, 2019-07-02
  • Cechy hotelu Pokoje Sopockie
  • dostęp do Internetu
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • monitoring wokół obiektu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Luksusowy pokój dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Pokoje Sopockie

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom & House - Apartments Parkur Sopot, Sopot
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 73 opinii
Apartament

1. Apartament był czysty, dobrze urządzony i wyposażony. 2. Duży balkon z widokiem na hipodrom. 3. Dobra lokalizacja, w ładnej i zadbanej okolicy, blisko od plaży. 4. Niedaleko od centrum Sopotu. 5. Obsługa była bardzo miła. 1. Rozładowane baterie w pilotach do telewizora. 2. Brak suszarki do włosów w łazience.

Mariusz W., 2019-05-27
  • Cechy hotelu Dom & House - Apartments Parkur Sopot
  • pokoje rodzinne
  • całkowity zakaz palenia
  • winda
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią i balkonem (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 2 sypialniami, salonem i balkonem (6 osób dorosłych)
+
Duży Apartament z 1 sypialnią i balkonem (4 osoby dorosłe)
od 40,2 US$
+
Apartament typu studio z balkonem (4 osoby dorosłe)
Zobacz wszystkie pokoje Dom & House - Apartments Parkur Sopot

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mała Anglia - Boutique Apartments & SPA, Sopot
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 235 opinii
Aparthotele

Personel był bardzo miły i uprzejmy. Śniadania były bardzo dobre i zróżnicowane. Dobra lokalizacja, w pobliżu centrum Sopotu, blisko od morza. Apartament był dobrze wyposażony z ładnym wystrojem wnętrz. Atrakcyjny basen z saunami i jacuzzi. Obiekt zadbał także o takie dodatki jak sól do kapieli i inne kosmetyki. Idealne miejsce na spokojny wypoczynek:).

Mateusz, 2019-05-20
  • Cechy hotelu Mała Anglia - Boutique Apartments & SPA
  • pokoje dla niepalących
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • jazda konna
  • jazda na rowerze
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 101,9 US$
+
Apartament z 4 sypialniami i 1 łazienką
+
Apartament z 2 sypialniami
od 106,2 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Mała Anglia - Boutique Apartments & SPA

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sopot Lodge, Sopot
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 32 opinii
Apartament

Wspaniała lokalizacja, w cichej okolicy, zaledwie kilka minut spacerem od morza i molo w Sopocie. W okolicy jest kilka sklepów spożywczych i restauracji. Idealne miejsce dla osób, którzy chcą wypocząć, wszędzie było blisko. Właściciel był przyjazny i dostępny. Serdecznie polecam!.

Sabina C., 2019-05-13
  • Cechy hotelu Sopot Lodge
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • ogrzewanie
  • sklep na miejscu
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 2 sypialniami
od 92,7 US$
+
Apartament typu Standard z 1 sypialnią
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Meduza Sopot, Sopot
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 705 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Super udana majówka

Marta, 2019-05-05
  • Cechy hotelu Meduza Sopot
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • WiFi
  • transfer lotniskowy
  • dostęp do Internetu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy z prysznicem
Pokój jednoosobowy z prysznicem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prysznicem
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój pięcioosobowy z prysznicem
+
Zobacz wszystkie pokoje Meduza Sopot

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pomorskie Apartamenty Aquarius, Sopot
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 650 opinii
Apartament

W apartamencie było czysto, apartament wyposażony we wszystko co potrzebne, była nawet zmywarka. Świetna lokalizacja, w spokojnej okolicy, około 15 minut spacerem od sopockiego molo. Dobrze działał internet. Właściciele byli bardzo sypmatyczni. Zdecydowanie polecam!!!.

Janina T., 2019-04-30
  • Cechy hotelu Pomorskie Apartamenty Aquarius
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • ogrzewanie
  • prywatny parking
  • plac zabaw
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią – ul. Armii Krajowej 145A/15
+
Apartament typu Comfort – ul. Armii Krajowej 145 B/12
+
Apartament typu Deluxe – ul. Armii Krajowej 145B/1
+
Apartament typu Comfort – ul. Armii Krajowej 145A/9
+
Apartament typu Comfort – ul. Armii Krajowej 139B/15
+
Apartament typu Deluxe – ul. Armii Krajowej 147A/5
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Armii Krajowej 139B/3
+
Apartament typu Studio – ul. Armii Krajowej 139B/7
od 37,1 US$
+
Apartament typu Deluxe – ul. Armii Krajowej 145A/19
+
Apartament typu Comfort – ul. Armii Krajowej 147a/18
+
Apartament typu Comfort – ul. Armii Krajowej 147B/15
+
Apartament typu Comfort – ul. Armii Krajowej 141a/10
+
Apartament typu Deluxe – ul. Armii Krajowej 145A/3
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Armii Krajowej 147B/7
+
Apartament typu Deluxe – ul. Armii Krajowej 137A/12
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Armii Krajowej 145A/13
+
Apartament typu Deluxe – ul. Armii Krajowej 145A / 7
+
Apartament z 1 sypialnią – ul. Armii Krajowej 137A/5
+
Apartament typu Deluxe – ul. Armii Krajowej 137B/6
+
Apartament typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Pomorskie Apartamenty Aquarius

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom & House - Apartamenty Sopocka Przystań, Sopot
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 66 opinii
Apartament

Fajna lokalizacja, bardzo blisko od plaży, w sumie blisko było wszędzie. Apartament był bardzo wygodny, w łazience i pod prysznicem dużo miejsca. W sypialni wygodne łóżko.

Brak Wi-Fi. Nieotwierające się okno w sypialni.

98eryk, 2019-04-29
  • Cechy hotelu Dom & House - Apartamenty Sopocka Przystań
  • transfer lotniskowy
  • Możliwe wystawienie faktury
  • dostęp do Internetu
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią i balkonem (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Comfort z 1 sypialnią i balkonem (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Classic z 1 sypialnią i balkonem (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Standard z 1 sypialnią i balkonem (4 osoby dorosłe)
od 59,3 US$
+
Apartament typu Executive z 1 sypialnią i balkonem (4 osoby dorosłe)
+
Zobacz wszystkie pokoje Dom & House - Apartamenty Sopocka Przystań

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Sopot, Polska

Witaj w mieście Sopot. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 623 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Sopot. Zarezerwuj w najniższej cenie! Sopot → Hotele Sopot, Apartamenty, Aparthotele Sopot, Obiekty B&B, Ośrodki wypoczynkowe Sopot. Tanie noclegi • Noclegi Sopot — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Sopot! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Sopot to nadmorska miejscowość, zlokalizowana w północnej części Polski. Jest to jeden z głównych ośrodków turystycznych Wybrzeża. Wielość atrakcji oraz możliwość zwiedzenia okolicznych miast (Gdyni i Gdańska) sprzyja napływowi turystów zagranicznych.

Właśnie w Sopocie zamierzasz spędzić wakacyjny urlop? Poszukujesz miejsca zakwaterowania, które spełni Twoje oczekiwania? Ponieważ miasto jest typowym ośrodkiem turystycznym, posiada dobrze rozwiniętą bazę noclegową.

Jej podstawą są przede wszystkim hotele. Na zamożnych turystów, dla których liczy się atrakcyjna lokalizacja - tuż przy plaży, oraz luksusowe warunki bytowe, czekają najbardziej prestiżowe i ekskluzywne hotele cztero- i pięciogwiazdkowe. Osoby, które mają mniejsze wymagania, a jednocześnie liczą na niskie ceny zakwaterowania, powinny wziąć pod uwagę przede wszystkim obiekty jedno- i dwugwiazdkowe.

Jeśli zależy nam na bardzo tanim zakwaterowaniu, warto zdecydować się na pokoje gościnne. Atrakcyjna lokalizacja oraz przytulne pokoje to główne atuty tych obiektów.

Warto wziąć pod uwagę również hostele, które oferują niskie ceny, dając możliwość taniego zakwaterowania nawet w centrum Sopotu.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej