Solina — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Solina

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Solina) - GPS: 49.39967, 22.44987
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Solina

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: White Sails Solina, Solina
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 433 opinii
Aparthotele

Generalnie standard pokoi przyzwoity, posiłki również, wersja all inclusive przerosła trochę organizatorów, jednego dnia była dowolność w napojach lub ciastach drugiego dnia trzeba było płacić za wybrane produkty. To co dla nas było najbardziej uciążliwe to SCHODY I BRAK ATRAKCJI DLA DZIECI- napisane jest że domki znajdują się ok 50 m nad poziom Soliny tyle, że te 50m liczone jest w pionie do jeziora (blok 10 piętrowy ma...

Ania , 2020-09-07
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu White Sails Solina
  • wieczory tematyczne z kolacją
  • sauna
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • ogród
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe
+
Pokój typu Standard Plus
Pokój typu Standard
od 80,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
+
Studio
+
Pokój dwuosobowy typu Superior Plus
+
Zobacz wszystkie pokoje White Sails Solina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Solinianka Villas & Spa, Solina
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 541 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Pokój nasz był czysty, duża łazienka. Teren bezpieczny, monitorowany. Śniadania były bardzo smaczne i z dużym wyborem. Obsługa była bardzo miła i kompetentna. Wspaniale zagospodarowany teren i bardzo dużo atrakcji w obiekcie. Prywatny parking. Bardzo dobre było jedzenie. Było cicho i spokojnie i wspaniałe miejsce do odpoczynku.

Lilia, 2019-06-25
  • Cechy hotelu Solinianka Villas & Spa
  • posiłki dla dzieci
  • bezpłatny parking
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 111,7 US$
Pokój rodzinny (4 osoby dorosłe)
+
Pokój trzyosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cicho-sza!, Solina
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 29 opinii
Domki
  • Łobozew Górny, Ustrzyki Dolne, dzialka 197 38-700 Solina - pokaż na mapie

Właściciele byli bardzo mili. Wysoki standard domku, w domku było bardzo czysto. Wspaniała lokalizacja, była cisza i spokój, idealne miejsce do odpoczynku. Blisko od turystycznych miejscowości nad Soliną. Chętnie tu jeszcze wrócimy.

Beniamin, 2018-06-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Cicho-sza!
  • wypożyczalnia sprzętu narciarskiego (na miejscu)
  • pokoje rodzinne
  • całkowity zakaz palenia
  • jazda na rowerze
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Domek z 3 sypialniami
+
Domek z 3 sypialniami
od 174,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Noclegi nad Soliną, Solina
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 405 opinii
Kwatery prywatne

Mieliśmy wygodny pokój z łazienką w dobrej cenie. Obiekt jest pięknie położony, na wzniesieniu z niesamowitym widokiem na zaporę w Solinie, góry i jezioro, było to idealne miejsce na wypoczynek. Dość słabe oznakowanie obiektu, trzeba było się trochę naszukać, słabe ciśnienie wody w kranie i pod prysznicem.

Hanna88, 2017-02-04
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Noclegi nad Soliną
  • całkowity zakaz palenia
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • dostęp do Internetu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny z balkonem
+
Domek z 1 sypialnią
+
Pokój jednoosobowy
od 21,5 US$
Studio
+
Pokój rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Superior z tarasem i widokiem na jezioro
+
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Deluxe z balkonem i widokiem na jezioro
+
Domek z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Noclegi nad Soliną

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: DW Halicz, Solina
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 797 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Brak kaloryferów, zimno, trzeba spać w bluzach, na początku zimna też woda, jedzenie średnie, a kompoty bardzo słodkie. Co do obiadów to codziennie ziemniaki mięso i surówka (bardzo sucha)
Jak za tę cenę nie polecam.

Monika, 2016-05-14
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu DW Halicz
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje DW Halicz

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Solina Resort & Spa, Solina
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 467 opinii
Hotel

Hotel Solina Resort & Spa jest usytuowany w Myczkowcach, w Bieszczadach.

Wszystkie pokoje oraz apartamenty są jasne i urządzone w klasycznym stylu. Goście mogą także odprężyć się w łaźni parowej. Dworzec autobusowy znajduje się 500 metrów od obiektu.

  • Cechy hotelu Hotel Solina Resort & Spa
  • łaźnia turecka / parowa
  • bilard
  • plac zabaw dla dzieci
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Dom wakacyjny
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój jednoosobowy
od 31,9 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Solina Resort & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Santama Pokoje Gościnne, Solina
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 71 opinii
Kwatery prywatne

Ponadto obiekt udostępnia bezpłatny prywatny parking oraz bezpłatne WiFi.

Opcje zakwaterowania dysponują w pełni wyposażoną wspólną łazienką z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów.

Najbliższym lotniskiem jest port lotniczy Rzeszów-Jasionka, położony w odległości 83 km od obiektu. Za dodatkową opłatą oferowany jest transfer lotniskowy.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Santama Pokoje Gościnne
  • bezpłatne rowery
  • sprzęt do grillowania
  • taras słoneczny
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 20,1 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: La Merveille, Solina
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 52 opinii
Domki letniskowe

Obiekt La Merveille położony jest w Solinie, 200 metrów od Jeziora Solińskiego i 500 metrów od zapory. Obiekt zapewnia bezpłatne WiFi oraz bezpłatny prywatny parking.

Na terenie obiektu La Merveille znajduje się plac zabaw dla dzieci.

W odległości 85 km od obiektu usytuowane jest lotnisko Rzeszów-Jasionka.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu La Merveille
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • ogrzewanie
  • piesze wycieczki
  • sprzęt do grillowania
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Domek z 3 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
Dom z 4 sypialniami
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje La Merveille

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Domki nad Soliną, Solina
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 62 opinii
Domy wakacyjne

Obiekt Domki nad Soliną położony jest w Solinie, 4,3 km od zapory wodnej. W okolicy panują doskonałe warunki do uprawiania turystyki pieszej.

W wolnej chwili warto odprężyć się na tarasie.

Odległość od lotniska Rzeszów-Jasionka wynosi 85 km.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Domki nad Soliną
  • piesze wycieczki
  • klimatyzacja
  • parking
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Dom z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Róża Wiatrów, Solina
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 15 opinii
Domy wakacyjne

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Róża Wiatrów
  • parking
  • bezpłatny parking
  • prywatny parking
  • parking na miejscu
    Dom z 2 sypialniami
    od 99,3 US$
    +
    Dom z 2 sypialniami
    +
    Dom z 2 sypialniami
    +
    Dom z 2 sypialniami
    +
    Dom z 2 sypialniami
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Róża Wiatrów

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Rewita Solina, Solina
    3,9 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 62 opinii
    Ośrodek wypoczynkowy

    Recepcja jest czynna przez całą dobę.

    Goście mają do dyspozycji sprzęt do grillowania. Podczas pobytu można zagrać w rzutki i tenisa stołowego. Okolica cieszy się popularnością wśród miłośników wędkowania.

    • Cechy hotelu Rewita Solina
    • winda
    • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
    • taras słoneczny
    • WiFi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Zamki
    • Sielskie krajobrazy
    Willa przy plaży
    +
    Pokój z łóżkiem typu king-size i balkonem
    od 67,7 US$
    Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na jezioro
    Pokój rodzinny z widokiem na jezioro
    +
    Apartament typu Suite z balkonem
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Rewita Solina

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Osada Bóbrka nad Soliną, Solina
    4,8 /5
    Znakomity
    Ocena na podstawie 106 opinii
    Domy wakacyjne

    Obiekt Osada Bóbrka nad Soliną usytuowany jest w Solinie, 1,8 km od zapory wodnej. Oferuje on bezpłatne WiFi, bezpłatny prywatny parking oraz widoki na jezioro. Okolica cieszy się popularnością wśród miłośników turystyki pieszej i narciarstwa.

    Najbliższym lotniskiem jest port lotniczy Rzeszów-Jasionka, położony w odległości 83 km od obiektu.

    • Cechy hotelu Osada Bóbrka nad Soliną
    • kajakarstwo
    • galerie sztuki
    • bezpłatne WiFi
    • bezpłatny parking
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    • Turystyka ekologiczna
    Dom z 2 sypialniami
    +
    Dom z 2 sypialniami
    od 87,8 US$
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Róża Wiatrów, Solina
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 15 opinii
    Domy wakacyjne
    Solina: 0.37 km

    Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
    • Cechy hotelu Róża Wiatrów
    • parking
    • bezpłatny parking
    • prywatny parking
    • parking na miejscu
      Dom z 2 sypialniami
      od 99,3 US$
      +
      Dom z 2 sypialniami
      +
      Dom z 2 sypialniami
      +
      Dom z 2 sypialniami
      +
      Dom z 2 sypialniami
      +
      Zobacz wszystkie pokoje Róża Wiatrów

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Zdjęcia hotelu: La Merveille, Solina
      4,5 /5
      Fantastyczny
      Ocena na podstawie 52 opinii
      Domki letniskowe
      Solina: 0.91 km

      Obiekt La Merveille położony jest w Solinie, 200 metrów od Jeziora Solińskiego i 500 metrów od zapory. Obiekt zapewnia bezpłatne WiFi oraz bezpłatny prywatny parking. Wyposażenie obejmuje płytę kuchenną i czajnik. Obiekt zapewnia pościel.

      Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
      • Cechy hotelu La Merveille
      • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
      • ogrzewanie
      • piesze wycieczki
      • sprzęt do grillowania
      • Hotele dla rodzin z dziećmi
      • Hotele designerskie
      • Sielskie krajobrazy
      Domek z 3 sypialniami
      +
      Apartament z 1 sypialnią
      Dom z 4 sypialniami
      +
      Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
      Apartament z 1 sypialnią
      +
      Zobacz wszystkie pokoje La Merveille

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Zdjęcia hotelu: Solinianka Villas & Spa, Solina
      4,6 /5
      Fantastyczny
      Ocena na podstawie 541 opinii
      Ośrodek wypoczynkowy
      Solina: 0.95 km

      Pokój nasz był czysty, duża łazienka. Teren bezpieczny, monitorowany. Śniadania były bardzo smaczne i z dużym wyborem. Obsługa była bardzo miła i kompetentna. Wspaniale zagospodarowany teren i bardzo dużo atrakcji w obiekcie. Prywatny parking. Bardzo dobre było jedzenie. Było cicho i spokojnie i wspaniałe miejsce do odpoczynku.

      Lilia, 2019-06-25
      • Cechy hotelu Solinianka Villas & Spa
      • posiłki dla dzieci
      • bezpłatny parking
      • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
      • zwierzęta domowe są akceptowane
      • Hotele designerskie
      • Zamki
      • Sielskie krajobrazy
      Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
      od 111,7 US$
      Pokój rodzinny (4 osoby dorosłe)
      +
      Pokój trzyosobowy
      +

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Zdjęcia hotelu: Noclegi nad Soliną, Solina
      4,4 /5
      Fantastyczny
      Ocena na podstawie 405 opinii
      Kwatery prywatne
      Solina: 0.96 km

      Mieliśmy wygodny pokój z łazienką w dobrej cenie. Obiekt jest pięknie położony, na wzniesieniu z niesamowitym widokiem na zaporę w Solinie, góry i jezioro, było to idealne miejsce na wypoczynek. Dość słabe oznakowanie obiektu, trzeba było się trochę naszukać, słabe ciśnienie wody w kranie i pod prysznicem.

      Hanna88, 2017-02-04
      Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
      • Cechy hotelu Noclegi nad Soliną
      • całkowity zakaz palenia
      • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
      • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
      • dostęp do Internetu
      • Hotele dla rodzin z dziećmi
      • Hotele designerskie
      • Sielskie krajobrazy
      Pokój rodzinny z balkonem
      +
      Domek z 1 sypialnią
      +
      Pokój jednoosobowy
      od 21,5 US$
      Studio
      +
      Pokój rodzinny
      +
      Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Superior z tarasem i widokiem na jezioro
      +
      Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Deluxe z balkonem i widokiem na jezioro
      +
      Domek z 2 sypialniami
      +
      Zobacz wszystkie pokoje Noclegi nad Soliną

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Zdjęcia hotelu: Santama Pokoje Gościnne, Solina
      4,6 /5
      Fantastyczny
      Ocena na podstawie 71 opinii
      Kwatery prywatne
      Solina: 1.02 km

      Na miejscu dostępny jest ogród i wspólna kuchnia. W obiekcie można bezpłatnie wypożyczyć rowery.

      W wolnej chwili Goście mogą odprężyć się na tarasie słonecznym oraz korzystać ze sprzętu do grillowania. Za dodatkową opłatą oferowany jest transfer lotniskowy.

      Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
      • Cechy hotelu Santama Pokoje Gościnne
      • bezpłatne rowery
      • sprzęt do grillowania
      • taras słoneczny
      • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
      • Hotele designerskie
      • Sielskie krajobrazy
      Pokój jednoosobowy
      od 20,1 US$
      Pokój dwuosobowy
      Pokój Czteroosobowy
      +

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Zdjęcia hotelu: Osada Bóbrka nad Soliną, Solina
      4,8 /5
      Znakomity
      Ocena na podstawie 106 opinii
      Domy wakacyjne
      Solina: 1.06 km

      Obiekt Osada Bóbrka nad Soliną usytuowany jest w Solinie, 1,8 km od zapory wodnej. Oferuje on bezpłatne WiFi, bezpłatny prywatny parking oraz widoki na jezioro.

      Podczas pobytu można odprężyć się na tarasie słonecznym.

      lub w ogrodzie ze sprzętem do grillowania.

      • Cechy hotelu Osada Bóbrka nad Soliną
      • kajakarstwo
      • galerie sztuki
      • bezpłatne WiFi
      • bezpłatny parking
      • Hotele designerskie
      • Sielskie krajobrazy
      • Turystyka ekologiczna
      Dom z 2 sypialniami
      +
      Dom z 2 sypialniami
      od 87,8 US$
      +

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Zdjęcia hotelu: White Sails Solina, Solina
      4,2 /5
      Fantastyczny
      Ocena na podstawie 433 opinii
      Aparthotele
      Solina: 1.20 km

      Generalnie standard pokoi przyzwoity, posiłki również, wersja all inclusive przerosła trochę organizatorów, jednego dnia była dowolność w napojach lub ciastach drugiego dnia trzeba było płacić za wybrane produkty. To co dla nas było najbardziej uciążliwe to SCHODY I BRAK ATRAKCJI DLA DZIECI- napisane jest że domki znajdują się ok 50 m nad poziom Soliny tyle, że te 50m liczone jest w pionie do jeziora (blok 10 piętrowy ma...

      Ania , 2020-09-07
      Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
      • Cechy hotelu White Sails Solina
      • wieczory tematyczne z kolacją
      • sauna
      • bufet z potrawami dla dzieci
      • ogród
      • Noclegi nad morzem
      • Hotele designerskie
      • Sielskie krajobrazy
      Pokój typu Deluxe
      +
      Pokój typu Standard Plus
      Pokój typu Standard
      od 80,5 US$
      Pokój Dwuosobowy typu Superior
      +
      Studio
      +
      Pokój dwuosobowy typu Superior Plus
      +
      Zobacz wszystkie pokoje White Sails Solina

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Zdjęcia hotelu: Domki nad Soliną, Solina
      4,5 /5
      Fantastyczny
      Ocena na podstawie 62 opinii
      Domy wakacyjne
      Solina: 2.05 km

      Obiekt Domki nad Soliną położony jest w Solinie, 4,3 km od zapory wodnej. W okolicy panują doskonałe warunki do uprawiania turystyki pieszej. Na miejscu można bezpłatnie korzystać z WiFi i prywatnego parkingu.

      Ten dom wakacyjny obejmuje 2 oddzielne sypialnie, łazienkę, salon z telewizorem z płaskim ekranem oraz w pełni wyposażoną kuchnię z jadalnią i lodówką.

      Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
      • Cechy hotelu Domki nad Soliną
      • piesze wycieczki
      • klimatyzacja
      • parking
      • WiFi dostępne w całym obiekcie
      • Hotele dla rodzin z dziećmi
      • Hotele designerskie
      • Sielskie krajobrazy
      • Turystyka ekologiczna
      Dom z 2 sypialniami
      +

      Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

      Szukaj noclegów w mieście Solina, Polska

      Witaj w mieście Solina. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 12 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Solina. Zarezerwuj w najniższej cenie! Solina → Hotele Solina, Ośrodki wypoczynkowe, Kwatery prywatne Solina, Domki letniskowe, Domki Solina. Tanie noclegi • Noclegi Solina — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Solina! Od tanich hoteli do ofert last minute.

      Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
      Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
      Bezstronne opinie
      Bezstronne opinie

      Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

      Największy wybór hoteli
      Największy wybór hoteli

      ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

      Miejsca na nocleg
      Miejsca na nocleg

      Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

      Strona w Twoim języku
      Strona w Twoim języku

      Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

      Pokaż hotele na mapie
      Szukaj noclegu w okolicy na dziś
      Nie tego szukasz? Szukaj dalej