Poznań — hotele

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartamenty Duo, Poznań
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 127 opinii
Apartament

Pozytywnie. Czysto i miły personel

Agnieszka, 2020-06-03
  • Cechy hotelu Apartamenty Duo
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • transfer z lotniska
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią
od 19,7 US$
Apartament typu Superior z 1 sypialnią
Apartament
Studio typu Superior
od 16,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Duo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Olimpia, Poznań
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 219 opinii
Aparthotele

Hotel do wytrzymania może zaskoczenie ludzi jest bez wiedzy. Mnie moi drodzy zaskoczyło jedno podchodzę do recepcji siedzi młody człowiek dłubiący sobie w nosie i mówi do mnie Witam sobie myślę przydało by się temu Panu jak można go tak nazwać szkolenie z dobrego zachowania ale przy tym patologicznych zachowaniu pytam tego młodego człowieka o kierownika obiektu na co on mi odpowiada że z niego jest lepszy kierownik od obecnego...

Kacper, 2020-04-29
  • Cechy hotelu Olimpia
  • bezpłatne WiFi
  • prywatny parking
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 47,7 US$
Apartament
Pokój Trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Olimpia

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Very Berry - Polna 50 - check in 24h, Poznań
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 184 opinii
Apartament

Wszystkie kody do wejścia przysłane były w dniu przyjazdu mailem, można było przyjechać o dowolnej porze, bez odbierania kluczy. Samo mieszkanie było czyste i dobrze wyposażone. Łóżko było bardzo wygodne. Lokalizacja w porządku, łatwy dojazd do centrum Poznania. Polecam!.

Zoja, 2020-03-26
  • Cechy hotelu Very Berry - Polna 50 - check in 24h
  • ogrzewanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • WiFi
  • opcje śniadaniowe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament
+
Apartament z balkonem
Apartament typu studio
od 28,8 US$
Apartament typu studio
Zobacz wszystkie pokoje Very Berry - Polna 50 - check in 24h

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
34%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Modern Apartments Strzelecka, Poznań
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 186 opinii
Apartament

1. Bardzo dobra lokalizacja, około 10 minut od Głównego Rynku w Poznaniu. 2. Obsługa była bardzo sympatyczna. 3. Apartament był względnie dobrze wyposażony. 4. Wygodne łóżko. 5. Polecam na krótki pobyt w Poznaniu.

1. Łazienka po kąpieli pomimo niedużego strumienia wody pod prysznicem była zalana wodą. 2. Trochę już zużyta pościel.

U. Stella , 2020-02-24
  • Cechy hotelu Modern Apartments Strzelecka
  • WiFi
  • pokoje dla niepalących
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
od 30,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Sleep Well, Poznań
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 444 opinii
Hostel/Schronisko

- Właściciel był bardzo miły - Dobre położenie hostelu - w odległości spaceru od centrum Poznania i od dworca autobusowego oraz kolejowego - Można było korzystać z kuchni - Czyste łazienki - Pokój był schludny - Fajna opcja na tani nocleg.

Natan, 2020-01-31
  • Cechy hotelu Sleep Well
  • śniadanie w pokoju
  • ogrzewanie
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 13,4 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i wspólną łazienką
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Sleep Well

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Naramowice, Poznań
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 319 opinii
Hotel

Na miejscu wygodny parking. W pokoju było czysto. Śniadania i inne posiłki były bardzo smaczne. Hotel znajduje się w spokojnym miejscu ale trochę daleko od centrum Poznania, w przybliżeniu 10 minut jazdy samochodem. Przystępna cena. - W pokoju brak czajnika - Niezbyt zadbana łazienka.

L. Stella , 2020-01-17
  • Cechy hotelu Hotel Naramowice
  • parking przy ulicy
  • przechowalnia bagażu
  • taras
  • czujnik dymu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 35,1 US$
Studio (2 osoby dorosłe)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Atlantis, Poznań
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 322 opinii
Hotel

Mały ale przytulny hotel, położony blisko od lotniska i dworca kolejowego w Poznaniu. Pokój był czysty i schludny, łóżko było wygodne. Personel był bardzo pomocny. Zatrzymałem się na jedną noc przed wylotem na wakacje i było super. Polecam!.

88hanna, 2019-12-16
  • Cechy hotelu Hotel Atlantis
  • WiFi
  • ogród
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Apartament
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 25,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Nasz Klub, Poznań
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 120 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Standard pokoju bez rewelacji ale w w stosunku do ceny w centrum Poznania nie ma co narzekać. Obiekt jest świetnie umiejscowiony, bardzo blisko od Rynku. Obsługa była bardzo miła. Śniadanie bez szału ale można było się najeść i z czego wybrać.

Szkoda tylko, że nie można było przechować bagażu na kilka godzin po zakończeniu doby hotelowej.

Róża R., 2019-10-18
  • Cechy hotelu Nasz Klub
  • kawiarnia na miejscu
  • całkowity zakaz palenia
  • dostęp do Internetu
  • WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 33,8 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Apartament dwuosobowy typu Standard Suite
Zobacz wszystkie pokoje Nasz Klub

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Very Berry - Chełmońskiego 20 - Deluxe Apartments, check in 24h, Poznań
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 135 opinii
Apartament

Chelmonskiego 20/6. Oceniam pobyt na bardzo dobry. Ale jest jeden minus. Taki ze jak sie kapalam to zalało łazienkę, bo spływ musi byc zatkany, wiec proszę zrobic z tym porzadek. Aa i w kuchni nie bylo żadnej sciereczki do mycia naczyń.

Małgorzata , 2019-09-26
  • Cechy hotelu Very Berry - Chełmońskiego 20 - Deluxe Apartments, check in 24h
  • WiFi
  • Faktury
  • monitoring wokół obiektu
  • opcje śniadaniowe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu studio
od 33,3 US$
Apartament z balkonem
+
Apartament typu Deluxe
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
26%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartamenty Homely Place 1 - Parking, Poznań
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 266 opinii
Apartament

Doskonała lokalizacja, zaledwie kilka minut spacerem od starego miasta w Poznaniu. Właściciel był bardzo przyjazny. Apartament był ładnie wykończony, w zasadzie było wszystko co potrzebne. Łóżka były bardzo wygodne.

Nie bardzo szczelna kabina prysznicowa, przez co woda była na całej posadzce..

piotr9, 2019-07-07
  • Cechy hotelu Apartamenty Homely Place 1 - Parking
  • parking w garażu
  • taras
  • wędkowanie
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
od 47,9 US$
+
Apartament
od 52,0 US$
+
Apartament typu Superior
+
Apartament z 2 sypialniami
od 60,0 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Homely Place 1 - Parking

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Poznań, Polska

Witaj w mieście Poznań. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 317 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Poznań. Zarezerwuj w najniższej cenie! Poznań → Hotele Poznań, Apartamenty, Aparthotele Poznań, Ośrodki wypoczynkowe, Kwatery prywatne Poznań. Tanie noclegi • Noclegi Poznań — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Poznań! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Poznań - stolica Wielkopolski - to miasto, które odwiedzają przede wszystkim zagraniczni goście w celach biznesowych. Zdarzają się jednak wizyty turystów, którzy zainteresowani ciekawą architekturą tego miasta, chcą poznać tajemnice skrywające się w poszczególnych uliczkach. Do Poznania przybywają również rodacy, którzy chcą poznać popularne polskie miasta.

Gdzie się zatrzymać, przebywając w Poznaniu? Okazuje się, że baza noclegowa jest bardzo dobrze rozwinięta. Dla wszystkich turystów dostępne są zarówno tańsze i droższe hotele, luksusowe apartamenty czy pokoje gościnne. Istnieje także opcja przenocowania w hostelu lub młodzieżowym schronisku.

Osoby zamożne zwykle decydują się na ekskluzywne hotele pięciogwiazdkowe, zlokalizowane w centrum Poznania, skąd dostęp do atrakcji turystycznych jest najlepszy. Osoby młode, ze względu na możliwość rezerwacji tanich miejsc do spania w pokojach wieloosobowych, decydują się na tanie hostele i schroniska.

Przeciętnemu turyście polecane są przede wszystkim hotele jedno- i dwugwiazdkowe w centrum i na obrzeżach Poznania.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej