Nysa — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Nysa

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Nysa) - GPS: 50.4738, 17.33247
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Nysa

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Hotel Europejski, Nysa
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 203 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Przyjemny pobyt

Karolina, 2019-08-26
  • Cechy hotelu Hotel Europejski
  • pralnia chemiczna
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • usługa prasowania
  • apartament dla nowożeńców
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 53,6 US$
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy typu Classic z prysznicem
Apartament Prezydencki
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Europejski

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Confero ***, Nysa
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 302 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Nie polecam! Głównie przez bardzo nie profesjonalną oraz nie miłą obsługę (oczywiście nie mówię o całej obsłudze ) głównie recepcjonista który patrzy z góry na gości (nie mając pojęcia kim są ) -bezczelność oraz Pani z biura.. jestem oburzona ich zachowaniem.

Sara, 2017-06-22
  • Cechy hotelu Confero ***
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • plac zabaw
  • całkowity zakaz palenia
  • bar
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 45,5 US$
Pokój trzyosobowy z łazienką
Apartament
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Confero ***

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Fryderyk, Nysa
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 310 opinii
Hotel

Jedzenie w hotelowej restauracji było bardzo dobre, dobre także śniadanie. Pokój był ładny, czysta i nowoczesna łazienka, szybki internet, klimatyzacja. Bezpłatny parking hotelowy. Bardzo dobra centralna lokalizacja. Brak windy i wchodzenie po schodach z bagażem.

S. Fryderyk , 2016-10-01
  • Cechy hotelu Hotel Fryderyk
  • klimatyzacja
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Prestige
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 48,2 US$
Apartament typu Suite
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Confero, Nysa
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 410 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Cena była adekwatna do usług w pensjonacie. Pokój mój był niedawno odnowiony, był czysty z dobrą łazienką, bezpłatny internet Wi-Fi był dostępny w pokoju. Personel w recepcji był pomocny i bardzo przyjazny. Dobre i niedrogie miejsce na krótki pobyt. Niezbyt ładny wystrój pokoju.

Elżbieta, 2014-01-22
  • Cechy hotelu Confero
  • bezpłatne WiFi
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • bezpłatny parking
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 30,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Confero

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Piast, Nysa
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 362 opinii
Hotel

Hotel Piast jest usytuowany w Nysie. Na miejscu znajduje się bankomat, punkt informacji turystycznej i przechowalnia bagażu.

Pokoje zapewniają łazienkę, szafę oraz telewizor z płaskim ekranem.

Lądek-Zdrój jest oddalony od hotelu Piast o 47 km, a Jesionik – o 40 km.

  • Cechy hotelu Hotel Piast
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • codzienne sprzątanie
  • śniadanie w pokoju
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 42,8 US$
Pokój dwuosobowy
Apartament
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Piast

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Navigator, Nysa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 288 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Oferuje on ogród i bezpłatne WiFi.

Codziennie rano na miejscu serwowane jest śniadanie kontynentalne lub wegetariańskie. Najbliższe lotnisko, Lotnisko im. Mikołaja Kopernika we Wrocławiu, znajduje się 77 km od obiektu Villa Navigator.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Villa Navigator
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • sprzęt do grillowania
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 32,3 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Apartament typu Suite
Apartament typu Junior Suite z widokiem na ogród
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Villa Navigator

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ośrodek Wypoczynkowy Rybak, Nysa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 664 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Ośrodek Wypoczynkowy Rybak położony jest w Nysie w województwie opolskim. Z obiektu roztacza się widok na góry i jezioro. W pobliżu hotelu działa wypożyczalnia rowerów. Lotnisko Wrocław-Strachowice oddalone jest o 77 km.

  • Cechy hotelu Ośrodek Wypoczynkowy Rybak
  • bezpłatne WiFi
  • całkowity zakaz palenia
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • parking na miejscu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy typu Standard z widokiem na góry i jezioro
od 37,4 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Ośrodek Wypoczynkowy Rybak

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Court Park, Nysa
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 145 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Ten trzygwiazdkowy ośrodek oferuje obsługę pokoju i zapewnia usługi konsjerża.

Wszystkie pokoje i apartamenty obejmują łazienkę.

Codziennie rano w hotelu Court Park serwowane jest śniadanie kontynentalne i w formie bufetu. Za dodatkową opłatą obiekt zapewnia transfer lotniskowy.

  • Cechy hotelu Hotel Court Park
  • opieka nad dziećmi
  • usługa parkingowego
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • jazda na rowerze
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 48,5 US$
Pokój dwuosobowy
Apartament
+
Pokój trzyosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy
Pokój z łóżkiem typu king-size i prysznicem przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Court Park

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament Fryderyk Premium 2, Nysa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 14 opinii
Apartament

Apartament Fryderyk Premium 2 położony jest w Nysie i dysponuje balkonem. Goście mogą bezpłatnie korzystać z WiFi. Najbliższym lotniskiem jest port lotniczy Wrocław-Strachowice, położony 96 km od obiektu.

  • Cechy hotelu Apartament Fryderyk Premium 2
  • pralnia
  • bezpłatny parking
  • WiFi
  • codzienne sprzątanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apart-Henryk, Nysa
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 408 opinii
Apartament

Obiekt Apart-Henryk położony jest w Nysie, 26 km od Jarnołtówka.

Apartamenty mają podłogę wyłożoną parkietem i są wyposażone w telewizor z płaskim ekranem. Każdy z nich obejmuje jadalnię, łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów oraz w pełni wyposażoną kuchnię z lodówką, płytą kuchenną, tosterem i czajnikiem.

Obiekt oddalony jest o 49 km od Lądka-Zdroju i o 39 km od miasta Jesionik.

  • Cechy hotelu Apart-Henryk
  • monitoring wokół obiektu
  • całkowity zakaz palenia
  • dostęp do Internetu
  • usługi dla VIP-ów
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
+
Apartament
od 37,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ośrodek Wypoczynkowy AKWA Marina, Nysa
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 6 opinii
Apartament



Apartamenty obejmują kuchnię/aneks kuchenny i łazienkę. Niektóre opcje zakwaterowania dysponują balkonem.

Ośrodek jest oddalony o 32 km od Lądka-Zdroju i o 50 km od Opola. Odległość od najbliższego lotniska – portu lotniczego Wrocław – wynosi 76 km.

  • Cechy hotelu Ośrodek Wypoczynkowy AKWA Marina
  • plac zabaw dla dzieci
  • gaśnice
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu Deluxe
od 73,2 US$
+
Apartament typu Deluxe
od 71,9 US$
+
Apartament typu Deluxe
od 73,2 US$
+
Apartament typu Deluxe
od 76,7 US$
+
Apartament typu Deluxe
+
Domek
+
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament typu studio
+
Pokój czteroosobowy z balkonem i wspólną łazienką
+
Pokój czteroosobowy z balkonem i wspólną łazienką
+
Pokój dwuosobowy z balkonem i wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z balkonem i wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Ośrodek Wypoczynkowy AKWA Marina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Fryderyk, Nysa
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 310 opinii
Hotel
Nysa: 0.15 km

Jedzenie w hotelowej restauracji było bardzo dobre, dobre także śniadanie. Pokój był ładny, czysta i nowoczesna łazienka, szybki internet, klimatyzacja. Bezpłatny parking hotelowy. Bardzo dobra centralna lokalizacja. Brak windy i wchodzenie po schodach z bagażem.

S. Fryderyk , 2016-10-01
  • Cechy hotelu Hotel Fryderyk
  • klimatyzacja
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Prestige
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 48,2 US$
Apartament typu Suite
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Court Park, Nysa
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 145 opinii
Ośrodek wypoczynkowy
Nysa: 0.45 km

Hotel Court Park położony jest w Nysie i oferuje bar, ogród, kasyno oraz bezpłatne WiFi we wszystkich pomieszczeniach. Do dyspozycji Gości jest też szafa.

Codziennie rano w hotelu Court Park serwowane jest śniadanie kontynentalne i w formie bufetu.

W wolnej chwili Goście mogą zrelaksować się na tarasie.

  • Cechy hotelu Hotel Court Park
  • opieka nad dziećmi
  • usługa parkingowego
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • jazda na rowerze
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 48,5 US$
Pokój dwuosobowy
Apartament
+
Pokój trzyosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy
Pokój z łóżkiem typu king-size i prysznicem przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Court Park

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Navigator, Nysa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 288 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
Nysa: 0.57 km



Codziennie rano na miejscu serwowane jest śniadanie kontynentalne lub wegetariańskie.

W obiekcie znajduje się sprzęt do grillowania, a okolica jest popularna wśród miłośników jazdy na rowerze.

Miejscowość Lądek-Zdrój jest oddalona o 48 km od obiektu, a miejscowość Jesionik – o 40 km. Najbliższe lotnisko, Lotnisko im.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Villa Navigator
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • sprzęt do grillowania
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 32,3 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Apartament typu Suite
Apartament typu Junior Suite z widokiem na ogród
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Villa Navigator

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apart-Henryk, Nysa
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 408 opinii
Apartament
Nysa: 0.99 km

Obiekt Apart-Henryk położony jest w Nysie, 26 km od Jarnołtówka. Oferuje on ogród oraz bezpłatne WiFi. Każdy z nich obejmuje jadalnię, łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów oraz w pełni wyposażoną kuchnię z lodówką, płytą kuchenną, tosterem i czajnikiem.

W okolicy panują znakomite warunki do jazdy na rowerze.

  • Cechy hotelu Apart-Henryk
  • monitoring wokół obiektu
  • całkowity zakaz palenia
  • dostęp do Internetu
  • usługi dla VIP-ów
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
+
Apartament
od 37,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament Fryderyk Premium 2, Nysa
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 14 opinii
Apartament
Nysa: 1.41 km

Apartament Fryderyk Premium 2 położony jest w Nysie i dysponuje balkonem.

W apartamencie znajduje się sypialnia, telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych, doskonale wyposażona kuchnia ze zmywarką i kuchenką mikrofalową, pralka oraz łazienka z prysznicem.

Goście mogą odkrywać uroki okolicy podczas rowerowych przejażdżek.

Obiekt oddalony jest o 50 km od Lądka-Zdroju i o 39 km od miasta Jesionik.

  • Cechy hotelu Apartament Fryderyk Premium 2
  • pralnia
  • bezpłatny parking
  • WiFi
  • codzienne sprzątanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Confero ***, Nysa
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 302 opinii
Ośrodek wypoczynkowy
Nysa: 1.81 km

Nie polecam! Głównie przez bardzo nie profesjonalną oraz nie miłą obsługę (oczywiście nie mówię o całej obsłudze ) głównie recepcjonista który patrzy z góry na gości (nie mając pojęcia kim są ) -bezczelność oraz Pani z biura.. jestem oburzona ich zachowaniem.

Sara, 2017-06-22
  • Cechy hotelu Confero ***
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • plac zabaw
  • całkowity zakaz palenia
  • bar
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 45,5 US$
Pokój trzyosobowy z łazienką
Apartament
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Confero ***

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Confero, Nysa
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 410 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
Nysa: 1.82 km

Cena była adekwatna do usług w pensjonacie. Pokój mój był niedawno odnowiony, był czysty z dobrą łazienką, bezpłatny internet Wi-Fi był dostępny w pokoju. Personel w recepcji był pomocny i bardzo przyjazny. Dobre i niedrogie miejsce na krótki pobyt. Niezbyt ładny wystrój pokoju.

Elżbieta, 2014-01-22
  • Cechy hotelu Confero
  • bezpłatne WiFi
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • bezpłatny parking
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 30,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Confero

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Europejski, Nysa
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 203 opinii
Ośrodek wypoczynkowy
Nysa: 3.09 km

Przyjemny pobyt

Karolina, 2019-08-26
  • Cechy hotelu Hotel Europejski
  • pralnia chemiczna
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • usługa prasowania
  • apartament dla nowożeńców
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 53,6 US$
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy typu Classic z prysznicem
Apartament Prezydencki
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Europejski

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ośrodek Wypoczynkowy AKWA Marina, Nysa
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 6 opinii
Apartament
Nysa: 3.13 km

Niektóre opcje zakwaterowania dysponują balkonem.

Na miejscu znajduje się plac zabaw dla dzieci. W okolicy panują doskonałe warunki do wędkowania.

Ośrodek jest oddalony o 32 km od Lądka-Zdroju i o 50 km od Opola.

  • Cechy hotelu Ośrodek Wypoczynkowy AKWA Marina
  • plac zabaw dla dzieci
  • gaśnice
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu Deluxe
od 73,2 US$
+
Apartament typu Deluxe
od 71,9 US$
+
Apartament typu Deluxe
od 73,2 US$
+
Apartament typu Deluxe
od 76,7 US$
+
Apartament typu Deluxe
+
Domek
+
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament typu studio
+
Pokój czteroosobowy z balkonem i wspólną łazienką
+
Pokój czteroosobowy z balkonem i wspólną łazienką
+
Pokój dwuosobowy z balkonem i wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z balkonem i wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Ośrodek Wypoczynkowy AKWA Marina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Nysa, Polska

Witaj w mieście Nysa. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 11 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Nysa. Zarezerwuj w najniższej cenie! Nysa → Obiekty B&B Nysa, Ośrodki wypoczynkowe, Hotele Nysa, Apartamenty. Tanie noclegi • Noclegi Nysa — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Nysa! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej