Mrągowo — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Mrągowo

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Mrągowo) - GPS: 53.86607, 21.30458

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Mrągowo

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Panoramic-Oscar, Mrągowo
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 267 opinii
Hotel

* Plusem był bezpłatny parking * Bardzo wygodne łóżka * Bardzo dobre i zróżnicowane było śniadanie * Idealne położenie hotelu * tuż obok jeziora Czos w Mrągowie * Była możliwość wypożyczenia sprzętu wodnego * Molo i leżaki tylko dla gości hotelu - Mało nowoczesny wystrój pokoju - Widać już było zużycie pokoju i mebli - Dość wysoka cena śniadania.

Matylda, 2019-02-17
  • Cechy hotelu Panoramic-Oscar
  • kajakarstwo
  • masaż
  • pokoje dla niepalących
  • gaśnice
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament Koja, Mrągowo
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 53 opinii
Apartament

Mieszkanie było dobrze wyposażone, była pralka, zmywarka, ekspres do kawy, suszarka i nawet żelazko. Była nawet herbata, kawa, cukier. Mieszkanie było z nowoczesnym wystrojem. Właściciel był bardzo miły. Apartament znajduje się w centrum Mrągowa, w pobliżu wielu sklepów i mini rynku. Zdecydowanie polecamy.

Weronika J., 2018-09-03
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartament Koja
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • parking
  • całkowity zakaz palenia
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 40,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Huszcza, Mrągowo
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 541 opinii
Hotel

Hotel bardzo przyjazny, przemiła obsługa. Polecam

Bożena, 2016-08-16
  • Cechy hotelu Hotel Huszcza
  • wypożyczalnia samochodów
  • wycieczka lub spacer po miejscowych zabytkach
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami, balkonem i widokiem na jezioro
od 33,6 US$
Pokój trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Gościniec Zielony Domek, Mrągowo
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 168 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Właściciele byli bardzo mili. Śniadania były smaczne i urozmaicone. W pokoju było czysto i schludnie. Spokojna lokalizacja nad jeziorem, trochę daleko od miasta, około 20 minut spacerem do centrum miasta lub 35 minut do dworca autobusowego, było to dobre miejsce do odpoczynku bo z dala od zgiełku miasta. Bardzo przyjemna obsługa. Brak lodówki i czajnika w pokoju.

T. Judyta , 2016-08-02
  • Cechy hotelu Gościniec Zielony Domek
  • lokalizacja przy samej plaży
  • parking
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • prywatny parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój czteroosobowy z widokiem na jezioro
Pokój Dwuosobowy z widokiem na jezioro
od 42,9 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ogród

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Gościniec Molo, Mrągowo
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 725 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Śniadania były dobre i urozmaicone. Mieliśmy ładny pokój z widokiem na jezioro, wygodne łóżka, duży telewizor z płaskim ekranem, czysta łazienka. Mały basen i siłownia. Dostępna była wypożyczalnia rowerów. Brak suszarki do włosów w pokoju.

Norbert R., 2016-07-15
  • Cechy hotelu Gościniec Molo
  • prywatny parking
  • obsługa pokoju
  • parking na miejscu
  • basen z podgrzewaną wodą
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament (2 osoby dorosłe)
Pokój jednoosobowy
od 40,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Gościniec Molo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Mazuria, Mrągowo
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1338 opinii
Hotel

Pokój był czysty i schludny z pięknym widokiem na jezioro, czysta łazienka. Personel recepcji był bardzo pomocny i przyjazny, bardzo sympatyczna obsługa. Śniadanie w formie bufetu było smaczne i pożywne. Bardzo przyjemne położenie, nad samym jeziorem, było gdzie pospacerować. Dość długo trzeba było czekać zanim poleci ciepła woda, zbyt mały parking w stosunku do ilości gości..

Nela , 2016-03-17
  • Cechy hotelu Hotel Mazuria
  • usługa prasowania
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • czujnik dymu
  • parking na miejscu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy z widokiem na jezioro
od 32,7 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na jezioro
Pokój Rodzinny z widokiem na jezioro (4 osoby dorosłe)
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na jezioro
Apartament typu Studio z widokiem na jezioro
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Mazuria

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Mrągowo Resort&Spa, Mrągowo
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 761 opinii
Hotel

Śniadania były smaczne. Świetna lokalizacja, blisko od plaży, amfiteatru i molo, była możliwość wypożyczenia sprzętu wodnego. Tramwajem wodnym można było się dostać na drugą stronę jeziora za niewielką opłatą. Pokój był czysty i przestronny. Miła i uczynna obsługa. Brak klimatyzacji, w nocy w pokoju temperatura wynosiła przy otwartym oknie około 29 stopni, w dzisiejszych czasach klimatyzacja powninna być standardem,...

Jędrzej, 2015-09-14
  • Cechy hotelu Hotel Mrągowo Resort&Spa
  • przechowalnia bagażu
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • czujnik dymu
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 55,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i sofą

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Solar Palace SPA & Wellness, Mrągowo
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 973 opinii
Hotel

Śniadanie było bardzo dobre. Pokój był duży i wygodny, z okna pokoju mieliśmy bardzo ładny widok na jezioro. Świetna lokalizacja nad samym jeziorem i idealne miejsce na relaksujący wypoczynek. Personel był bardzo pomocny i miły. Ceny jedzenia w restauracji, dość wysokie i mały wybór jedzenia, problemem były bez przerwy zacinające się zamki w drzwiach.

Julia, 2015-02-11
  • Cechy hotelu Hotel Solar Palace SPA & Wellness
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Superior z 2 sypialniami
Pokój Dwuosobowy z widokiem na jezioro
Rodzinny apartament typu Studio
Pokój jednoosobowy z widokiem na jezioro
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na jezioro
Pokój jednoosobowy typu Economy
od 44,6 US$
Apartament z widokiem na jezioro
Studio z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Solar Palace SPA & Wellness

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Anek, Mrągowo
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 275 opinii
Hotel

Ten przytulny, przytulny hotel położony jest nad brzegiem jeziora Czos i stanowi relaksującą atmosferę pobytu w malowniczej okolicy Mrągowo.

  • Cechy hotelu Hotel Anek
  • wypożyczalnia sprzętu narciarskiego (na miejscu)
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • transfer lotniskowy
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 36,5 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Apartament
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i pakietem Spa
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Anek

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pensjonat Wileński, Mrągowo
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 142 opinii
Pensjonaty

Pensjonat Wileński położony jest w Mrągowie, mieście na Mazurach, słynącym z jezior.

  • Cechy hotelu Pensjonat Wileński
  • płotek wokół basenu
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • wspólny salon / sala TV
  • bezpłatny parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Duży pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Czteroosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój czteroosobowy typu Classic
Pokój Dwuosobowy
Duży pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
Duży pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Pensjonat Wileński

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mrągowo Apartament Lake & Ski, Mrągowo
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 13 opinii
Apartament

Obiekt Mrągowo Apartament położony jest w Mrągowie i oferuje prywatną plażę oraz bezpośredni dostęp do wyciągu narciarskiego Góra Czterech Wiatrów.

  • Cechy hotelu Mrągowo Apartament Lake & Ski
  • kort tenisowy
  • prywatna plaża
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • przechowalnia nart
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 89,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartament Masovia, Mrągowo
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 70 opinii
Apartament

Apartament Masovia to obiekt z wyżywieniem we własnym zakresie położony w Mrągowie, zaledwie 4 minuty spacerem od jeziora Czos i 3 minuty spacerem od mrągowego ratusza.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartament Masovia
  • pokoje dla niepalących
  • parking
  • pokoje rodzinne
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 40,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: To Tu, Mrągowo
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 460 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obiekt To Tu położony jest w Mrągowie i oferuje bezpośredni dostęp do jeziora Czos.

  • Cechy hotelu To Tu
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • pokój gier
  • masaż
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite
Pokój Czteroosobowy z łazienką
Zobacz wszystkie pokoje To Tu

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Puk Puk, Mrągowo
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 179 opinii
Apartament

Obiekt Apartamenty Puk Puk położony jest w Mrągowie, w odległości 1,2 km od hotelu Apartamenty Puk Puk i oferuje ogród, pokoje dla alergików, bezpłatne WiFi na terenie całego obiektu oraz sprzęt do grillowania.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartamenty Puk Puk
  • parking na miejscu
  • czujnik dymu
  • bezpłatne WiFi
  • ogród
    Pokój dwuosobowy na poziomie -1
    Apartament typu Junior Suite z balkonem
    Pokój trzyosobowy
    Pokój trzyosobowy na poziomie -1
    Pokój trzyosobowy
    Pokój Dwuosobowy
    Pokój Dwuosobowy z balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Puk Puk

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Apartament Lipowa, Mrągowo
    4,9 /5
    Znakomity
    Ocena na podstawie 48 opinii
    Apartament

    Obiekt Apartament Lipowa położony jest w Mrągowie, 5 km od amfitatru Mrągoowo i 5 km od Mrongoville.

    Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
    • Cechy hotelu Apartament Lipowa
    • ogród
    • prywatny parking
    • bezpłatny parking
    • Możliwe wystawienie faktury
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament z 2 sypialniami

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Szukaj noclegów w mieście Mrągowo, Polska

    Witaj w mieście Mrągowo. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 23 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Mrągowo. Zarezerwuj w najniższej cenie! Mrągowo → Hotele Mrągowo, Ośrodki wypoczynkowe, Pensjonaty Mrągowo, Apartamenty, Obiekty B&B Mrągowo. Tanie noclegi • Noclegi Mrągowo — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Mrągowo! Od tanich hoteli do ofert last minute.

    Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

    Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

    Bezstronne opinie

    Bezstronne opinie

    Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

    Największy wybór hoteli

    Największy wybór hoteli

    ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

    Miejsca na nocleg

    Miejsca na nocleg

    Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

    Strona w Twoim języku

    Strona w Twoim języku

    Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

    Pokaż hotele na mapie
    Szukaj noclegu w okolicy na dziś
    Nie tego szukasz? Szukaj dalej