Łeba — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Łeba

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Łeba) - GPS: 54.7605094909668, 17.5565013885498
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Popularne hotele w mieście Łeba

Miasta w pobliżu – Łeba

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Fajne Miejsce, Łeba
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 120 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Jedyne co mogę dobrego napisać t to, że były smaczne śniadania.
Właściciele podają, że pensjonat mieści się w Łebie, a tak na prawdę jest to Nowęcin. Na plażę jest godzina drogi na piechotę. Nawet meleksy liczą sobie więcej za ten dojazd. A innego wejścia na plażę stamtąd nie ma.
Pokój był bardzo ciasny, w szafie było jedynie miejsce na rzeczy do powieszenia (5 wieszaków) więc większość rzeczy trzeba były...

Gosia, 2020-09-07
  • Cechy hotelu Fajne Miejsce
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • parking na miejscu
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy z balkonem
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój trzyosobowy z łazienką
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Fajne Miejsce

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Łeba Hotel & Spa, Łeba
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 679 opinii
Hotel

Kelnerzy byli bardzo fajni i profesjonalni. Jedzenie w hotelu jak śniadania i dania z kart były smaczne i różnorodne. Hotel ładny i bardzo zadbany usytuowany blisko od plaży i niedaleko od centrum Łeby. Basen, sauna. Pokój był duży i wygodny.

Nie mam zastrzeżeń.

M. Dominik , 2020-02-17
  • Cechy hotelu Łeba Hotel & Spa
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • całkowity zakaz palenia
  • kryty basen (czynny przez cały rok)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 67,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
+
Apartament
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Łeba Hotel & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Zielony Zakątek, Łeba
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 216 opinii
Apartament

Ich wünsche Ihnen einen schönen Urlaub. Großes Apartment mit separatem Schlafzimmer für Eltern und Kinder. Außerdem ein Wohnzimmer mit Küchenzeile mit allem Notwendigen für einen Urlaub. Sauber und komfortabel. Sehr gutes Frühstück.

Abraham, 2019-08-30
  • Cechy hotelu Zielony Zakątek
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • kort tenisowy
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • sejf
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament dwupoziomowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pensjonat Angela, Łeba
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 125 opinii
Pensjonaty

Pokój był czysty i zadbany. Śniadania były naprawdę dobre, śniadanie można było zjeść na tarasie w ogrodzie. Obsługa była bardzo miła. Bardzo przyjazna była atmosfera. Obiekt zadbany i czysty, usytuowany około 400 m od centrum Łeby. Przy obiekcie duży parking. Wszystko było ok. Polecam.

Nela, 2019-07-10
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Pensjonat Angela
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • bar
  • posiłki dla dzieci
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój trzyosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 67,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Rodzinny apartament typu Studio
+
Zobacz wszystkie pokoje Pensjonat Angela

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Filarówka, Łeba
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 163 opinii
Domki letniskowe

* Domek był czysty i dobrze wyposażony * Na terenie obiektu plac zabaw * Obsługa była bardzo miła * Jest to bardzo fajne miejsce do odpoczynku chociaż do plaży jest około 20 minut spacerem * z dala od zgiełku Łeby - Niestety Wi-Fi nie działało w domku - Parking dodatkowo płatny.

Katarzyna, 2019-05-14
  • Cechy hotelu Filarówka
  • karaoke
  • bar przekąskowy
  • dostęp do Internetu
  • centrum fitness
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Domek (4 osoby dorosłe)
+
Domek (2 osoby dorosłe)
Studio (3 osoby dorosłe)
Domek (7 osób dorosłych)
+
Domek (5 osób dorosłych)
+
Zobacz wszystkie pokoje Filarówka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bryza, Łeba
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 176 opinii
Kwatery prywatne

Nasza ostatnia wizyta spotkała się z bardzo agresywnym nastawieniem personelu. Osoby pracujące w tym „hotelu” są niekompetentne. Właściciel nastawiony jest jedynie na zarobek a nie jak to zwykle bywa na stworzeniu miłej atmosfery. Nie polecam, omijajcie szerokim łukiem

Emilia , 2018-12-02
  • Cechy hotelu Bryza
  • sauna
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Możliwe wystawienie faktury
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy z balkonem
+
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój czteroosobowy z tarasem
+
Pokój dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój trzyosobowy
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój dwuosobowy
od 150,9 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
+
Zobacz wszystkie pokoje Bryza

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Przystań Łeba Resort&Restaurant, Łeba
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 572 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

+ Personel był bardzo przyjazny + Obiekt usytuowany jest w pobliżu centrum Łeby i plaży + Śniadanie było dobre, było wszystko co potrzeba, tylko kawa mogłaby być lepsza + W pokoju było czysto - Brak kawy z ekspresu - Brak suszarki w pokoju.

Estera, 2018-10-24
  • Cechy hotelu Przystań Łeba Resort&Restaurant
  • pokoje rodzinne
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • parking na miejscu
  • muzyka na żywo
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Apartament
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Przystań Łeba Resort&Restaurant

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Damroka, Łeba
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 442 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Świetny basen, bardzo dobre jedzenie i lokalizacja. Cicho i spokojnie, a jednocześnie blisko do centrum i wszystkich atrakcji. W obiekcie panuje fajna atmosfera i jest bar w którym ceny są lepsze niż na mieście. Dużo atrakcji dla dzieciaków.

Artur, 2018-08-08
  • Cechy hotelu Damroka
  • odkryty basen
  • parking
  • gry planszowe / puzzle
  • pralnia
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój trzyosobowy
Apartament
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Czteroosobowy
+
Duże studio
+
Apartament typu Studio z tarasem
+
Zobacz wszystkie pokoje Damroka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Wczasowy Ventus, Łeba
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 193 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Pokój był czysty, w standardzie zestaw reczników. Dużym atutem było położenie, blisko od centrum Łeby. Miejsce parkingowe na terenie obiektu. Bardzo miła obsługa. Dostępne Wi-Fi. Rowery w przystępnej cenie. Ogólnie polecam.

Janina, 2018-07-23
  • Cechy hotelu Dom Wczasowy Ventus
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • jazda na rowerze
  • gaśnice
  • bezpłatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Studio typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
+
Studio z łóżkiem typu king-size i rozkładaną sofą
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój czteroosobowy typu Classic (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój rodzinny typu Comfort
+
Zobacz wszystkie pokoje Dom Wczasowy Ventus

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Wczasowy Natalia, Łeba
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 550 opinii
Kwatery prywatne

Obiekt Dom Wczasowy Natalia usytuowany jest w samym centrum Łeby, szybko można było dotrzeć na plażę, do sklepu i do restauracji. Pokój był ładnie urządzony i zadbany. Bezproblemowy kontakt z osobą wynajmującą. Przystępna cena. Do dyspozycji kuchnia. W pokoju lodówka. Polecam.

Wincenty, 2017-12-20
  • Cechy hotelu Dom Wczasowy Natalia
  • ogród
  • wspólna kuchnia
  • prywatny parking
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój dwuosobowy
Pokój rodzinny z wanną
+
Zobacz wszystkie pokoje Dom Wczasowy Natalia

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Holiday Resort & Camping InterCamp'84, Łeba
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 297 opinii
Kempingi

Standard domku w którym nocowaliśmy Wiktoria Lux(W18) pozostawia wiele do życzenia-kabina prysznicowa przecieka przez co woda na podłodze stoi, kafelki na podłodze odklejone, okno w łazience niedoszczelnione szpary 1 cm. ściany w pokojach ze szparami 2 cm przez co wieje wiatr i włazi wszelkie robactwo.
Uwagi skierowane do właściciela nic nie dają, po prostu nie widzi problemu taki jest srandard domku w ktorym doba kosztuje 330 zł....

Krzysztof , 2017-08-01
  • Cechy hotelu Holiday Resort & Camping InterCamp'84
  • pokój gier
  • mały basen
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele miłości
Domek Wiktoria (4 osoby dorosłe)
+
Domek (6 osób dorosłych) – Scandinavian
+
Bungalow Wiktoria z poddaszem
+
Dom z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje Holiday Resort & Camping InterCamp'84

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pokoje Gościnne Dask Holiday, Łeba
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 162 opinii
Kwatery prywatne

Nigdy więcej. Porażka. Pokoje klitki, wilgoć na tyle mocna.,że wstaje rano i mam pościel oraz ciuchy wilgotne. Brak ręczników jak w opisie, szafa ?polowka nawet nie z jedna półka. Zdjecia,ktore pokazuja to apartament. Miejsce.na niby parkingu jedno,bo drugie dla.apartamentu. Do.gory zlew,troche talerzy,brudna mikrofala,szklanki,sztucce i nic wiecej. Telewizor moze i jest ale ciągle gubi kanaly,przerywa,praktycznie nie odbiera....

Paweł, 2017-06-30
  • Cechy hotelu Pokoje Gościnne Dask Holiday
  • pokoje rodzinne
  • taras słoneczny
  • WiFi
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Rodzinny apartament typu Studio
+
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Economy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pokoje Gościnne Dask Aqua Holiday, Łeba
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 459 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Przykro nam wystawiać taką opinię, ale dla pani, która nas obsluzyla ważniejszy jest zarobek niz goście, których przyjmuje. Fakt, że pojechalismy do Łeby na poczatku marca i bylo jeszcze zimno na dworze, aczkolwiek pensjonat byl czynny i oferowal swoje uslugi, wiec powinien byc ogrzany, a nie był! Pokój bardzo ciasny i zimny, kilkanaście stopni! Brak szacunku dla gości! Śniadanie kompletnie nie warte ceny! Nie polecam nikomu!

Krzysztof , 2017-03-05
  • Cechy hotelu Pokoje Gościnne Dask Aqua Holiday
  • całkowity zakaz palenia
  • klimatyzacja
  • pokoje rodzinne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 32,8 US$
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy typu Economy
+
Pokój rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy z klimatyzacją
Pokój Rodzinny z klimatyzacją (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój trzyosobowy z klimatyzacją
Duży Pokój Rodzinny z klimatyzacją
+
Zobacz wszystkie pokoje Pokoje Gościnne Dask Aqua Holiday

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Nautica, Łeba
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 751 opinii
Wille

Właściciele byli bardzo mili i uprzejmi. Pokój był czysty o dobrym standardzie. Śniadanie było smaczne i bardzo urozmaicone, każdy coś dla siebie znalazł. Pensjonat znajduje się w spokojnej okolicy ale jednocześnie blisko było do wszystkiego. Parking niedaleko od obiektu. Zdecydowanie polecam ten pensjonat!.

Justyna, 2017-02-22
  • Cechy hotelu Villa Nautica
  • ogrzewanie
  • całkowity zakaz palenia
  • wymiana walut
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Economy z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Economy z balkonem
Pokój Trzyosobowy typu Economy z balkonem
Pokój czteroosobowy typu Economy z balkonem
+
Apartament typu Suite z tarasem
+
Mały pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
+
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój Trzyosobowy typu Standard z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Standard Plus z 1 lub 2 łóżkami oraz balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Villa Nautica

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Zamek Neptun, Łeba
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 452 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Mieszkanie było ładnie urządzone z wspaniałym widokiem na morze. Śniadanie było bardzo dobre i urozmaicone. Doskonała lokalizacja na wydmie, w pobliżu plaży, z dala od zgiełku. Personel recepcji był bardzo przyjazny i pomocny. Jedzenie w restauracji było bardzo dobre z bardzo miłą obsługą. Brak windy, wszystko inne było w porządku.

Milena, 2015-06-22
  • Cechy hotelu Zamek Neptun
  • Możliwe wystawienie faktury
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • całodobowa ochrona
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 119,5 US$
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
+
Apartament
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Zamek Neptun

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Wczasowy Sailor, Łeba
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 666 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Byliśmy zadowoleni z pobytu. Personel był wyjątkowo przyjazny i naprawdę dbał o gości. Śniadania były smaczne i urozmaicone. Obiekt usytuowany jest przy lesie, tuż przy morzu, była cisza i spokój oraz wszędzie blisko. Szybkie Wi-Fi. Na wyposażeniu był leżak i parawan. Bardzo dobre miejsce na wypoczynek w Łebie!.

Marlena , 2015-05-21
  • Cechy hotelu Dom Wczasowy Sailor
  • bezpłatny parking
  • obiady na wynos
  • monitoring wokół obiektu
  • ogród
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój trzyosobowy
+
Apartament
+
Pokój jednoosobowy
od 32,2 US$
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Superior
+
Apartament typu Standard
+
Zobacz wszystkie pokoje Dom Wczasowy Sailor

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Akacja, Łeba
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 384 opinii
Kwatery prywatne

Właścicielka była miła i bardzo przyjazna. Pokój był bardzo ładnie urządzony, bardzo wygodne były łóżka. Obiekt usytuowany jest w spokojnej okolicy, była to dobra baza wypadowa do zwiedzania Łeby i okolic. Bardzo przyjazna była atmosfera. Trochę daleko do morza, zbyt drogie śniadania.

jeremi75, 2015-03-22
  • Cechy hotelu Villa Akacja
  • windsurfing
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • piesze wycieczki
  • nurkowanie z rurką
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój dwuosobowy
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Pokój jednoosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Villa Akacja

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dworek Łeba, Łeba
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 248 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Apartament był czysty i schludny oraz dobrze wyposażony, prawie wszystko było nowe. Bardzo życzliwa była właścicielka, bardzo sedecznie nastawiona do gości. Śniadanie było bardzo dobre i obfite. Trochę daleko od centrum i plaży.

Teresa, 2015-01-23
  • Cechy hotelu Dworek Łeba
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • taras słoneczny
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • plac zabaw
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Czteroosobowy z balkonem
+
Apartament typu Suite z 3 sypialniami
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Apartament
+
Pokój jednoosobowy z balkonem
Studio
Pokój Trzyosobowy typu Economy
Dom z 2 sypialniami
+
Domek holenderski
+
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Dworek Łeba

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Verdi Pleasure & Spa, Łeba
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 275 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obiekt Villa Verdi Pleasure & Spa położony jest w spokojnej dzielnicy mieszkalnej Łeby i oferuje zakwaterowanie w odległości 350 metrów od plaży.

  • Cechy hotelu Villa Verdi Pleasure & Spa
  • kort tenisowy
  • pokoje dla alergików
  • WiFi
  • taras
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
+
Studio
+
Apartament z tarasem
+
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament typu Studio z tarasem
Apartament rodzinny typu Deluxe Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Verdi Pleasure & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Atalia, Łeba
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 239 opinii
Domy wakacyjne

Dom Atalia oferuje pokoje i apartamenty z bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu w centrum Łeby.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Dom Atalia
  • przechowalnia bagażu
  • parking na miejscu
  • pokoje rodzinne
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Pokój dwuosobowy
od 78,1 US$
Apartament typu Suite z balkonem
+
Apartament z kuchnią
+
Apartament (3 osoby dorosłe)
Pokój trzyosobowy (3 osoby dorosłe)
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z prysznicem
Zobacz wszystkie pokoje Dom Atalia

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Łeba, Polska

Witaj w mieście Łeba. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 91 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Łeba. Zarezerwuj w najniższej cenie! Łeba → Obiekty B&B Łeba, Ośrodki wypoczynkowe, Domy wakacyjne Łeba, Hotele, Pensjonaty Łeba. Tanie noclegi • Noclegi Łeba — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Łeba! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej