Kudowa-Zdrój — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Kudowa-Zdrój

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Kudowa-Zdrój) - GPS: 50.44023, 16.24373
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Popularne hotele w mieście Kudowa-Zdrój

Miasta w pobliżu – Kudowa-Zdrój

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Hotel Amalia, Kudowa-Zdrój
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 570 opinii
Hotel

+ Pokój był czysty z wygodnym łóżkiem i balkonem + Śniadanie było dobre + Personel był bardzo przyjazny + Bardzo dobra lokalizacja + w pięknej okolicy + w samym centrum Kudowy + jedno z lepszych miejsc w Kudowie - Parking zapełniony ponad stan - Brak suszarki w pokoju.

Anita, 2019-12-09
  • Cechy hotelu Hotel Amalia
  • parking
  • restauracja
  • całodobowa ochrona
  • narciarstwo
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 154 PLN
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Amalia

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Brygida Spa, Kudowa-Zdrój
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 177 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

1. Obsługa była miła i uprzejma. 2. Śniadania były bardzo dobre. 3. Do wypoczynku dostępny duży ogród z leżakami. 4. Na miejscu była możliwość zamówienia posiłków. 5. Dogodna lokalizacja, w ciekawej okolicy i blisko od centrum Kudowy-Zdrój.

1. Brak czajnika w pokoju. 2. Bardzo słaby zasięg Wi-Fi.

Milan, 2019-10-04
  • Cechy hotelu Willa Brygida Spa
  • ogród
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • bar
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy
Rodzinny apartament typu Studio
+
Pokój Dwuosobowy typu Budget z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Willa Brygida Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pokoje Gościnne Monti, Kudowa-Zdrój
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 300 opinii
Kwatery prywatne

Mieliśmy pokój z aneksem kuchennym, który był dobrze wyposażony. Właścicielka była miła i pomocna. Duży parking. Spokojna lokalizacja, około 10 minut od Parku Zdrojowego. W okolicy sklepy spożywcze i czeska restauracja, stosunkowo blisko od centrum Kudowy, około 15 minut spacerkiem. W sumie bardzo ładne miejsce.

Juliusz, 2019-06-06
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Pokoje Gościnne Monti
  • dostęp do Internetu
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Basic
od 100 PLN

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament Idylla, Kudowa-Zdrój
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 50 opinii
Apartament

Polecam polecam polecam

Owons, 2019-05-02
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartament Idylla
  • parking na miejscu
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 220 PLN
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Spa Scaliano, Kudowa-Zdrój
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 310 opinii
Aparthotele

Śniadanie było smaczne i z dużym wyborem dań. Pokój był czysty. Willa usytuowana jest na uboczu Kudowy Zdrój więc było cicho i spokojnie. Personel był bardzo miły. Świetne Spa.

Zbyt cienkie ściany, w pokoju było słychać windę. Zbyt wysoka opłata za korzystanie z jacuzzi!.

Janina, 2019-02-21
  • Cechy hotelu Willa Spa Scaliano
  • muzyka na żywo
  • plac zabaw
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • gry planszowe / puzzle
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Studio (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Apartament
+
Pokój jednoosobowy typu Standard
Apartament typu Deluxe (2 osoby dorosłe)
+
Pokój dwuosobowy z widokiem na góry i las
Pokój typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Willa Spa Scaliano

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Zameczek, Kudowa-Zdrój
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 98 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Nigdy wiecej,chyba,ze zmieni sie personel w hotelu i jego nastawienie na potrzeby wypoczywajacych.

Danuta, 2018-12-22
  • Cechy hotelu Zameczek
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • centrum fitness
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
+
Pokój dwuosobowy - Oferta Sylwestrowa
Zobacz wszystkie pokoje Zameczek

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Arizona City, Kudowa-Zdrój
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 102 opinii
Kwatery prywatne

Świetna lokalizacja, blisko do Czech i niedaleko od Gór Stołowych. Pokój był duży i czysty. Wygodne łóżka. Dobrze był wyposażony aneks kuchenny, bez problemu mogliśmy sobie przygotować posiłki. W dzień i w nocy było cicho i spokojnie. Właściciele bardzo bardzo mili. Niestety Wi-Fi nie działało!!!.

Antoni, 2018-10-04
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Arizona City
  • parking
  • ogrzewanie
  • plac zabaw
  • parking na miejscu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Studio
od 200 PLN
+
Zobacz wszystkie pokoje Arizona City

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Pod Dębami, Kudowa-Zdrój
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 138 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Willa Pod Dębami usytuowana jest w cichej i spokojnej okolicy i jednocześnie dość blisko od centrum Kudowy Zdrój i Parku Zdrojowego. Duży parking. Apartament wyposażony był we wszystko co jest potrzebne do wygodnego wypoczynku. Bardzo mili i bezproblemowi właściciele. Zdecydowanie polecam:).

I. Leopold , 2018-06-20
  • Cechy hotelu Willa Pod Dębami
  • piesze wycieczki
  • gry planszowe / puzzle
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • prywatny parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio
+
Pokój dwuosobowy
Apartament (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Superior
+
Apartament typu Suite z tarasem
+
Luksusowy apartament z 3 sypialniami
+
Apartament typu Superior z 2 sypialniami
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
+
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
od 114 PLN
+
Zobacz wszystkie pokoje Willa Pod Dębami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kurort Agnes Willa Sanssouci-Dauc, Kudowa-Zdrój
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 498 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Świetna lokalizacja, tuż przy parku zdrojowym, w okolicy wiele atrakcji, blisko od wielu restauracji. Wygodny parking. Pokój nie był duży ale zadbany. Wygodne łożko. Śniadania były dobre ale nie wyśmienite. Bardzo miła i pomocna obsługa! Na dłuższy pobyt przydałaby się choćby mała lodówka w pokoju do schłodzenia napoi..brak klimatyzacji.

Edyta, 2017-08-08
  • Cechy hotelu Kurort Agnes Willa Sanssouci-Dauc
  • ogrzewanie
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • całkowity zakaz palenia
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Apartament
+
Apartament z 1 sypialnią i rozkładaną sofą
+
Apartament dwupoziomowy
+
Studio z rozkładaną sofą
+
Zobacz wszystkie pokoje Kurort Agnes Willa Sanssouci-Dauc

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Zuzanna, Kudowa-Zdrój
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 981 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pełen komfort, dużo udogodnień (wi-fi, czajnik, lodówka, suszarka do włosów, telewizor). Świetna lokalizacja w centrum Kudowy, tuż przy parku zdrojowym. Przemiły personel. Polecam!

Jasminowo, 2017-05-04
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Willa Zuzanna
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • gaśnice
  • bezpłatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny typu Standard
+
Duży pokój rodzinny
+
Apartament z 1 sypialnią i aneksem kuchennym (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią i aneksem kuchennym (5 osób dorosłych)
+
Zobacz wszystkie pokoje Willa Zuzanna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Venus, Kudowa-Zdrój
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 508 opinii
Kwatery prywatne

Obsługa była bardzo miła i przyjemna. Pokój był czysty, duże, wygodne łóżka. Śniadania były smaczne. Dobre miejsce położenia, wokół spokój i cisza a do centrum zaledwie kilka minut spacerkiem. Ładny, duży ogród a w nim leżaki zachęcały do odpoczynku, w cieniu stoły z ławkami, przy których można było wypić kawę. Na parkingu wystarczająca ilość miejsc. Brak półki na kosmetyki w łazience i w kabinie prysznicowej.

Rafał E., 2017-03-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Villa Venus
  • pokoje rodzinne
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
od 170 PLN
Pokój trzyosobowy z łazienką
Pokój dwuosobowy
Studio z balkonem
+
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Apartament z tarasem
Apartament
Pokój trzyosobowy z łazienką
Pokój dwuosobowy
od 170 PLN
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Venus

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Paria Hotel, Kudowa-Zdrój
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 479 opinii
Hotel

Smaczne i urozmaicone śniadania. Świetna lokalizacja, na spokojnej ulicy, w centrum Kudowy Zdrój, zaledwie kilka kroków od fajnych knajpek, wszędzie było blisko. Bezpieczny parking przy hotelu, zamykana brama na noc co zapewniało bezpieczeństwo. Pokój z dobrym standardem. Miła obsługa. Słabo działające Wi-Fi, brak klimatyzacji, w pokoju było bardzo ciepło.

Malwina K., 2016-09-06
  • Cechy hotelu Paria Hotel
  • jazda na rowerze
  • przechowalnia nart
  • czujnik dymu
  • bar
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
Apartament typu Suite dla 3 osób
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Studio
+
Zobacz wszystkie pokoje Paria Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Verde Montana Wellness & Spa, Kudowa-Zdrój
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 763 opinii
Hotel

Niezły hotel , dobre posiłki , dobre piwo z browaru JANA. Polecam Jola

Jolanta, 2016-04-11
  • Cechy hotelu Hotel Verde Montana Wellness & Spa
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • bezpłatne WiFi
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • restauracja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 276 PLN
Apartament
+
Apartament z 2 sypialniami
Apartament
+
Pokój rodzinny
+
Pokój rodzinny typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Verde Montana Wellness & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Tkacki, Kudowa-Zdrój
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 199 opinii
Apartament

Bardzo fajne miejsce na pobyt zarówno dla pary jak i dla rodzin z dzieckiem. Pokoje czyste,ladnie urzadzone. Aneks kuchenny ogolnodostepny. Wyposazony we wszystko co potrzebne. Duzym atutem jest piękny drewniany taras z grilem. Ogrod z trampolina co pewnie bedzie duza frajda dla dzieci.jest to swietne miejsce na wypad w góry stolowe.

zosia, 2015-11-12
  • Cechy hotelu Dom Tkacki
  • gry planszowe / puzzle
  • gaśnice
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • wycieczki rowerowe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Pokój trzyosobowy
Pokój Żółty
Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Dom Tkacki

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Pod Gwiazdami & SPA, Kudowa-Zdrój
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 331 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Śniadanie w formie bufetu było smaczne. Cena przystępna. Pokoj był czysty, schludny i gustownie urządzony, wyposażony w małą lodówkę, na korytarzu był dostępny czajnik elektryczny więc można było sobie zrobić herbatę czy kawę. Hotel położony jest spokojnej w okolicy, blisko od centrum. Dobre miejsce na krótki pobyt.

Tobiasz , 2015-06-15
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Willa Pod Gwiazdami & SPA
  • taras
  • system alarmowy
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 190 PLN
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Czteroosobowy (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Zobacz wszystkie pokoje Willa Pod Gwiazdami & SPA

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Lawenda, Kudowa-Zdrój
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 584 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Pensjonat bardzo przyjemny, niedaleko od przystanku autobusowego, spokojne miejsce, niedaleko centrum. Śniadanie było dobre, wystarczające. Dobry był bezpłatny parking i internet. Pokój był czysty, prosto urządzony ale wygodny. Dobra i w dobrej cenie baza noclegowa dla turystów. Bardzo mały telewizor.

Dawid, 2013-10-31
  • Cechy hotelu Willa Lawenda
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • bezpłatne WiFi
  • część przeznaczona dla palących
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Pokój jednoosobowy
Pokój jednoosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Willa Lawenda

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Adam&Spa, Kudowa-Zdrój
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 692 opinii
Hotel

Trzygwiazdkowy hotel Adam&Spa oferuje przytulne pokoje i apartamenty oraz w pełni wyposażone centrum spa i odnowy biologicznej w zabytkowym Kudowie Zdroju, jednym z najstarszych ośrodków spa w Europie.

  • Cechy hotelu Hotel Adam&Spa
  • codzienne sprzątanie
  • sauna
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 310 PLN
Pokój trzyosobowy
+
Pokój jednoosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
+
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
od 280 PLN
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Adam&Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Kudowa Manufaktura Relaksu, Kudowa-Zdrój
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 584 opinii
Hotel

Hotel Kudowa Manufaktura Relaksu położony jest w uzdrowisku Kudowa Zdrój, w pobliżu granicy polsko-czeskiej, i oferuje klimatyzowane pokoje z bezpłatnym WiFi, minibarem i lodówką.

  • Cechy hotelu Hotel Kudowa Manufaktura Relaksu
  • pokoje dla niepalących
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • basen z podgrzewaną wodą
  • jazda na rowerze
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 345 PLN
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Apartament z widokiem na góry
+
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi – oddzielny budynek
od 316 PLN
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Kudowa Manufaktura Relaksu

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Carmen, Kudowa-Zdrój
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 467 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Villa Carmen znajduje się w spokojnej części Kudowa Zdrój, zaledwie 300 metrów od parku wodnego.

  • Cechy hotelu Villa Carmen
  • WiFi
  • dostęp do Internetu
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • ogrzewanie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy
od 135 PLN
Pokój trzyosobowy
+
Pokój rodzinny (5 osób dorosłych)
+
Pokój rodzinny (6 osób dorosłych)
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój jednoosobowy
od 90 PLN
Zobacz wszystkie pokoje Villa Carmen

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Kaprys, Kudowa-Zdrój
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 197 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
  • ul. Generała Władysława Sikorskiego 2 57-350 Kudowa-Zdrój - pokaż na mapie

Obiekt Villa Kaprys oferuje bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu w Kudowie Zdroju, u podnóża Gór Stołowych.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Villa Kaprys
  • WiFi
  • parking
  • bezpłatne WiFi
  • prywatny parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Kudowa-Zdrój, Polska

Witaj w mieście Kudowa-Zdrój. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 54 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Kudowa-Zdrój. Zarezerwuj w najniższej cenie! Kudowa-Zdrój → Hotele Kudowa-Zdrój, Obiekty B&B, Kwatery prywatne Kudowa-Zdrój, Aparthotele, Ośrodki wypoczynkowe Kudowa-Zdrój. Tanie noclegi • Noclegi Kudowa-Zdrój — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Kudowa-Zdrój! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej