Kraków — hotele

Zdjęcia hotelu: Jack Apartment, Kraków
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 126 opinii
Apartament

~~ Właściciel był niezwykle sympatyczny i pomocny ~~ Zameldowanie i wymeldowanie z obiektu było bezproblemowe ~~ Mieszkanie było zadbane i przede wszystkim przytulne ~~ Duże wygodne łóżko w sypialni ~~ Ładna łazienka ~~ Dobra lokalizacja ~~ niedaleko od centrum Krakowa ~~ zaledwie kilka przystanków tramwajowych ~~ można było także spokojnie dotrzeć na pieszo ~~ Świetne miejsce na wypad z rodziną:).

44zoja, 2020-10-08
  • Cechy hotelu Jack Apartment
  • sklep na miejscu
  • sklepy na miejscu
  • parking
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
od 46,4 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kraków Apartments - Solna Studio & Apartments, Kraków
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 76 opinii
Apartament

Dobry był kontakt z właścicielką mieszkania, bardzo wygodne przekazanie kluczy, w sejfie przy drzwiach. Kod do sejfu podawany smsem. Mieszkanie było czyste, wyposażone we wszystkie potrzebne udogodnienia. Bardzo dogodna lokalizacja, w ładnej i cichej części Krakowa i blisko od wszystkich atrakcji turystycznych. W otoczeniu wielu restauracji. Zdecydowanie polecam????????.

Justyna Z., 2020-09-11
  • Cechy hotelu Kraków Apartments - Solna Studio & Apartments
  • monitoring wokół obiektu
  • ogrzewanie
  • WiFi
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 37,2 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Penthouse with Piano & Old Town View, Kraków
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 40 opinii
Apartament

Powinno być Państwu wstyd za wynajmowanie takiego apartamentu w takiej cenie. Zdjęcia są kompletnie nie zgodne ze stanem faktycznym.
Apartament to nora, ciemna, zakurzona, z pomieszczeniami jak pudełka na zapałki, duszym tak, ze po wejściu z walizkami przez klatkę schodowa śmierdząca moczem, pot się leje z czoła a w samym apartamencie jest duszno tak, ze nie da się wytrzymać nawet minuty. Umeblowanie stare, zniszczone. Taras to...

Magdalena, 2020-08-18
  • Cechy hotelu Penthouse with Piano & Old Town View
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Aplikacja mobilna pozwalająca zamówić obsługę pokoju
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Penthouse z 5 sypialniami, pianinem oraz widokiem na Stare Miasto
od 61,7 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Blue Swan, Kraków
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 206 opinii
Aparthotele

+ Bardzo dobra lokalizacja + dogodne połączenia komunikacyjne z innymi częściami Krakowa + w bliskiej okolicy znajdują się lokale gastronomiczne i sklepy + Personel w recepcji był przyjazny i pomocny + Śniadanie było dobre + W pokoju było czysto.

- Zbyt mało miejsc parkingowych.

Otylia U., 2020-04-21
  • Cechy hotelu Blue Swan
  • całodobowa recepcja
  • pokoje dla niepalących
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • codzienne sprzątanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 38,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: BonJour Apart Old Town, Kraków
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 279 opinii
Apartament

Super lokalizacja, około 10 minut spacerem od Rynku Głównego w Krakowie. W apartamencie było czysto, mieszkanie urządzone z gustem, wyposażone we wszystkie potrzebne udogodnienia, Wygodne łóżka:) Cena naprawdę korzystna!.

Halina, 2020-03-05
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu BonJour Apart Old Town
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • sklepy na miejscu
  • całkowity zakaz palenia
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu Deluxe
od 51,6 US$
Apartament z balkonem
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
24%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Orient, Kraków
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 486 opinii
Hotel

Dobry hotel w tym przedziale cenowym. Śniadanie było dobre choć mogłoby być bardziej różnorodne. Plusem był duży parking ale dodatkowo płatny, 20 zł za dobę. W cenie pokoju basen i ping pong. Hotel znajduje się poza centrum Krakowa w spokojnej okolicy, mi to odpowiadało.

W cenie pokoju była także siłownia, niestety odstaje dość mocno od pozostałych udogodnień. Można było poćwiczyć ale sprzęt był zużyty i nie niezbyt sprawny.

Ernest, 2020-02-12
  • Cechy hotelu Hotel Orient
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • parking na miejscu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • klimatyzacja
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 35,9 US$
Apartament typu Suite
Duży pokój jednoosobowy
od 26,3 US$
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Orient

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Ibis Krakow Centrum, Kraków
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1750 opinii
Hotel

Bardzo dobry pobyt. Polecam każdemu ;)

Paulina, 2020-01-26
  • Cechy hotelu Hotel Ibis Krakow Centrum
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • bankomat na terenie obiektu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 35,1 US$
Pokój rodzinny typu standard z łóżkiem podwójnym i łóżkiem pojedynczym
od 35,1 US$
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy
od 35,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Ibis Krakow Centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Turnau City Aparthotel, Kraków
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 5073 opinii
Aparthotele

W zeszłą sobotę zarezerwowałam apartament rodzinny dla siebie, męża i 8-miesięcznego syna. Po otwarciu drzwi uderzył nas smród papierosów i marihuany. Poprosiłam o zmianę pokoju, usłyszałam, że nie ma już wolnych. Poprosiłam więc o zwrot pieniędzy - do dziś ich nie odzyskałam. Co lepsze znalazł się wtedy nagle wolny pokój i zostało nam zaproponowane czekanie aż przyjedzie pani sprzątająca i go posprząta. Była już...

Kamila, 2019-12-23
  • Cechy hotelu Turnau City Aparthotel
  • całodobowa ochrona
  • obsługa pokoju
  • czujnik dymu
  • wycieczki rowerowe
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament Jednopokojowy
od 43,3 US$
Apartament z 2 pokojami
+
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
+
Apartament typu Suite
Apartament z 2 sypialniami i klimatyzacją lub balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Turnau City Aparthotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
34%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: JM Rooms Lubicz 10, Kraków
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1416 opinii
Apartament

dzieki bogu zmienilem kwatere

stefan, 2019-12-22
  • Cechy hotelu JM Rooms Lubicz 10
  • Aplikacja mobilna pozwalająca zamówić obsługę pokoju
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • sklepy na miejscu
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu studio
Apartament typu studio
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament typu Standard 4 (3 osoby dorosłe)
Apartament typu Standard 5 (2 osoby dorosłe) – suterena
Apartament typu Standard – w suterenie
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament w suterenie
+
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu Superior
Apartament typu Superior
Apartament typu Superior
Apartament z balkonem
Apartament typu Superior
od 15,0 US$
Studio z rozkładaną sofą
Studio dwupoziomowe
Apartament rodzinny typu Deluxe Suite
+
Apartament typu Superior – w suterenie
Studio dwupoziomowe
Zobacz wszystkie pokoje JM Rooms Lubicz 10

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: B&B Hotel Krakow Centrum, Kraków
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 4976 opinii
Hotel

Doskonałe położenie hotelu, w zasadzie w centrum Krakowa, około 5 minut na pieszo od Wawelu i Starego Rynku. Pokój był czysty, wygodne łóżka, wystarczająca łazienka. Śniadanie było bardzo dobre. Miła i kompetentna obsługa. Nie mam zastrzeżeń.

Anastazja G., 2019-12-09
  • Cechy hotelu B&B Hotel Krakow Centrum
  • parking
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 28,4 US$
Pokój Dwuosobowy
od 28,4 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje B&B Hotel Krakow Centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Kraków, Polska

Witaj w mieście Kraków. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1129 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Kraków. Zarezerwuj w najniższej cenie! Kraków → Pensjonaty Kraków, Aparthotele, Hotele Kraków, Hostele, Apartamenty Kraków. Tanie noclegi • Noclegi Kraków — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Kraków! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Kraków jest pięknym polskim miastem, którego urok oraz atrakcyjna lokalizacja przyciąga turystów z całego świata. Wawel, smok wawelski, Sukiennice - to tylko kilka najważniejszych zabytków, które są stałym punktem na mapie każdego turysty.

Chcąc poznać Kraków bardzo dokładnie, zaglądając w każdy niemal zakamarek tego miasta, trzeba poświęcić co najmniej kilka dni. Gdzie zatem się zatrzymać? Jako że Kraków uznawany jest za ośrodek turystyczny, bazie noclegowej nie można nic zarzucić. W mieście tym osoby zamożne znajdą luksusowe hotele z przestronnymi i wygodnymi apartamentami. Osoby poszukujące tańszych możliwości mogą zdecydować się na wygodne i komfortowe pokoje gościnne. Dla tych turystów, którym potrzebne jest tylko łóżko, mogą zastanowić się nad możliwością nocowania w schroniskach młodzieżowych oraz hostelach. Ich atutem jest przede wszystkim atrakcyjna cena i dobre warunki bytowe. Trzeba jednak liczyć się z koniecznością dzielenia pokoju z kilkoma innymi, zupełnie obcymi osobami.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej