Kraków — hotele

Zdjęcia hotelu: Blue Swan, Kraków
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 192 opinii
Aparthotele

+ Bardzo dobra lokalizacja + dogodne połączenia komunikacyjne z innymi częściami Krakowa + w bliskiej okolicy znajdują się lokale gastronomiczne i sklepy + Personel w recepcji był przyjazny i pomocny + Śniadanie było dobre + W pokoju było czysto.

- Zbyt mało miejsc parkingowych.

Otylia U., 2020-04-21
  • Cechy hotelu Blue Swan
  • butelka wody
  • piesze wycieczki
  • owoce
  • obiady na wynos
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 40,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Black & White, Kraków
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 23 opinii
Apartament

Bardzo dobre miejsce na pobyt z fantastyczną lokalizacją, blisko od centrum Krakowa.Apartament był czysty i nowoczesny oraz dobrze wyposażony. Idealne miejsce na wypad do Krakowa nawet dla grupy sześcioosobowej.

Były problemy z zaparkowaniem samochodu ale jest to zrozumiałe ze względu na lokalizację:).

F. Iwona , 2020-03-11
  • Cechy hotelu Black & White
  • parking przy ulicy
  • klimatyzacja
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament dwupoziomowy
od 93,7 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: BonJour Apart Old Town, Kraków
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 275 opinii
Apartament

Super lokalizacja, około 10 minut spacerem od Rynku Głównego w Krakowie. W apartamencie było czysto, mieszkanie urządzone z gustem, wyposażone we wszystkie potrzebne udogodnienia, Wygodne łóżka:) Cena naprawdę korzystna!.

Halina, 2020-03-05
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu BonJour Apart Old Town
  • sklepy na miejscu
  • Brak plastikowych przedmiotów jednokrotnego użytku
  • ogrzewanie
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu Deluxe
od 48,3 US$
Apartament z balkonem
Apartament z 2 sypialniami
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Fortuna, Kraków
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 760 opinii
Hotel

Hotel jest stary ale z niepowtarzalnym charakterem, znajduje się w bardzo bliskiej odległości od Rynku w Krakowie, wokół hotelu znajduje się wiele restauracji, kawiarni i sklepów spożywczych. Recepcja czynna całą dobę, obsługa była bardzo miła.

Bardzo drogie śniadania! ale nie trzeba ich zamawiać.

Dominik, 2020-02-24
  • Cechy hotelu Hotel Fortuna
  • parking na miejscu
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • czyszczenie butów
  • gaśnice
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 45,4 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Fortuna

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Orient, Kraków
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 474 opinii
Hotel

Dobry hotel w tym przedziale cenowym. Śniadanie było dobre choć mogłoby być bardziej różnorodne. Plusem był duży parking ale dodatkowo płatny, 20 zł za dobę. W cenie pokoju basen i ping pong. Hotel znajduje się poza centrum Krakowa w spokojnej okolicy, mi to odpowiadało.

W cenie pokoju była także siłownia, niestety odstaje dość mocno od pozostałych udogodnień. Można było poćwiczyć ale sprzęt był zużyty i nie niezbyt sprawny.

Ernest, 2020-02-12
  • Cechy hotelu Hotel Orient
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • opcje śniadaniowe
  • dostęp za pomocą karty
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite
Duży pokój jednoosobowy
od 48,3 US$
Pokój Trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Orient

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Ibis Krakow Centrum, Kraków
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1683 opinii
Hotel

Bardzo dobry pobyt. Polecam każdemu ;)

Paulina, 2020-01-26
  • Cechy hotelu Hotel Ibis Krakow Centrum
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • parking
  • wysoka toaleta
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 45,9 US$
Pokój rodzinny typu standard z łóżkiem podwójnym i łóżkiem pojedynczym
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Ibis Krakow Centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Turnau City Aparthotel, Kraków
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 4905 opinii
Aparthotele

W zeszłą sobotę zarezerwowałam apartament rodzinny dla siebie, męża i 8-miesięcznego syna. Po otwarciu drzwi uderzył nas smród papierosów i marihuany. Poprosiłam o zmianę pokoju, usłyszałam, że nie ma już wolnych. Poprosiłam więc o zwrot pieniędzy - do dziś ich nie odzyskałam. Co lepsze znalazł się wtedy nagle wolny pokój i zostało nam zaproponowane czekanie aż przyjedzie pani sprzątająca i go posprząta. Była już...

Kamila, 2019-12-23
  • Cechy hotelu Turnau City Aparthotel
  • obiady na wynos
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • puby
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament Jednopokojowy
od 47,5 US$
Apartament Dwupokojowy
+
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
+
Apartament typu Suite
od 63,9 US$
Apartament z 1 sypialnią i klimatyzacją lub balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Turnau City Aparthotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: JM Rooms Lubicz 10, Kraków
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1286 opinii
Apartament

dzieki bogu zmienilem kwatere

stefan, 2019-12-22
  • Cechy hotelu JM Rooms Lubicz 10
  • ogrzewanie
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • gaśnice
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu studio
Apartament typu studio
od 28,2 US$
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament dwupoziomowy
+
Apartament typu Standard 2 (3 osoby dorosłe)
Apartament typu Standard 3 (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Standard 4 (3 osoby dorosłe)
Apartament typu Standard 5 (2 osoby dorosłe)
od 23,6 US$
Apartament typu Standard
Apartament
+
Apartament
Apartament
od 20,9 US$
Apartament
+
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu Superior
Apartament typu Superior
Apartament typu Superior
od 20,9 US$
Apartament z balkonem
Apartament typu Superior
Studio z rozkładaną sofą
od 25,0 US$
Studio dwupoziomowe
Apartament rodzinny typu Deluxe Suite
+
Zobacz wszystkie pokoje JM Rooms Lubicz 10

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: B&B Hotel Krakow Centrum, Kraków
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 4717 opinii
Hotel

Doskonałe położenie hotelu, w zasadzie w centrum Krakowa, około 5 minut na pieszo od Wawelu i Starego Rynku. Pokój był czysty, wygodne łóżka, wystarczająca łazienka. Śniadanie było bardzo dobre. Miła i kompetentna obsługa. Nie mam zastrzeżeń.

Anastazja G., 2019-12-09
  • Cechy hotelu B&B Hotel Krakow Centrum
  • czyszczenie butów
  • legowisko dla pupila
  • prasa
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 42,2 US$
Pokój Dwuosobowy
od 40,3 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje B&B Hotel Krakow Centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
19%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Lenzo Apartments, Kraków
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 89 opinii
Apartament

Apartament był czysty i dobrze wyposażony. Dostępny podziemny parking. Apartament dobrze umiejscowiony, blisko od komunikacji miejskiej i atrakcji Krakowa. Miłym akcentem na powitanie były napoje w lodówce. Śniadania do wyboru w lokalach, na dole budynku. Polecam!.

Konstancja, 2019-11-22
  • Cechy hotelu Lenzo Apartments
  • sklep na miejscu
  • całkowity zakaz palenia
  • owoce
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 78,9 US$
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament
+
Apartament
od 66,6 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Lenzo Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Kraków, Polska

Witaj w mieście Kraków. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1286 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Kraków. Zarezerwuj w najniższej cenie! Kraków → Pensjonaty Kraków, Aparthotele, Hotele Kraków, Hostele, Apartamenty Kraków. Tanie noclegi • Noclegi Kraków — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Kraków! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Kraków jest pięknym polskim miastem, którego urok oraz atrakcyjna lokalizacja przyciąga turystów z całego świata. Wawel, smok wawelski, Sukiennice - to tylko kilka najważniejszych zabytków, które są stałym punktem na mapie każdego turysty.

Chcąc poznać Kraków bardzo dokładnie, zaglądając w każdy niemal zakamarek tego miasta, trzeba poświęcić co najmniej kilka dni. Gdzie zatem się zatrzymać? Jako że Kraków uznawany jest za ośrodek turystyczny, bazie noclegowej nie można nic zarzucić. W mieście tym osoby zamożne znajdą luksusowe hotele z przestronnymi i wygodnymi apartamentami. Osoby poszukujące tańszych możliwości mogą zdecydować się na wygodne i komfortowe pokoje gościnne. Dla tych turystów, którym potrzebne jest tylko łóżko, mogą zastanowić się nad możliwością nocowania w schroniskach młodzieżowych oraz hostelach. Ich atutem jest przede wszystkim atrakcyjna cena i dobre warunki bytowe. Trzeba jednak liczyć się z koniecznością dzielenia pokoju z kilkoma innymi, zupełnie obcymi osobami.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej