Kraków — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Kraków

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Kraków) - GPS: 50.0629997253418, 19.9370002746582

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Kraków

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Yourplace Kazimierz Apartments, Kraków
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 117 opinii
Apartament
  • Different locations in Kazimierz district (reception 22 Lobzowska st) 31-059 Kraków - pokaż na mapie

Personel był bardzo przyjazny. Mieszkanie było ładne i czyste. Łóżka były bardzo wygodne. Świetna lokalizacja, właściwie w centrum Kazimierza, około 20 minut spacerem od Rynku.

Odbiór kluczy w innym miejscu. Trudny dojazd, łatwo było się pogubić się w plątaninie jednokierunkowych uliczek i zakazów wjazdu..

Nikol, 2021-01-16
  • Cechy hotelu Yourplace Kazimierz Apartments
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje rodzinne
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • prywatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i balkonem (6 osób dorosłych) - ulica Masarska 9
od 75,9 US$
Apartament z 3 sypialniami (8 osób dorosłych) - ulica Józefa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Sun & Snow Kazimierz Luxory, Kraków
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 46 opinii
Apartament

W pokoju było czysto i przyjemnie. Wygodne łóżka. Czyste ręczniki. Dobra lokalizacja, w spokojniejszej okolicy Kazimierza. W garażu miejsce parkingowe.

Minusem było to że, klucze trzeba było odbierać z dala od mieszkania:(.

C. Wanda , 2020-12-22
  • Cechy hotelu Apartamenty Sun & Snow Kazimierz Luxory
  • WiFi
  • bezpłatne WiFi
  • ogrzewanie
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe) – u. Trynitarska 6
Apartament typu studio (2 osoby dorosłe) – ul. Trynitarska 6
od 59,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Ośrodek SCSK Optima, Kraków
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 749 opinii
Aparthotele

Pokój bez zastrzeżeń. Plusem był dogodny parking. Dobra lokalizacja, w przybliżeniu 15 minut jazdy tramwajem lub autobusem od centrum Krakowa. Polecam przyhotelową restaurację. Można było zjeść dobre i urozmaicone posiłki w bardzo przystępnej cenie.

Przeciekająca kabina z natryskiem.

Nicole E., 2020-12-13
  • Cechy hotelu Ośrodek SCSK Optima
  • bezpłatne WiFi
  • parking na miejscu
  • przechowalnia bagażu
  • winda
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 20,1 US$
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem (3 osoby dorosłe)
Pokój Dwuosobowy typu Superior do Pojedynczego Wykorzystania
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy do pojedynczego wykorzystania
od 24,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Ośrodek SCSK Optima

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Jack Apartment, Kraków
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 129 opinii
Apartament

~~ Właściciel był niezwykle sympatyczny i pomocny ~~ Zameldowanie i wymeldowanie z obiektu było bezproblemowe ~~ Mieszkanie było zadbane i przede wszystkim przytulne ~~ Duże wygodne łóżko w sypialni ~~ Ładna łazienka ~~ Dobra lokalizacja ~~ niedaleko od centrum Krakowa ~~ zaledwie kilka przystanków tramwajowych ~~ można było także spokojnie dotrzeć na pieszo ~~ Świetne miejsce na wypad z rodziną:).

44zoja, 2020-10-08
  • Cechy hotelu Jack Apartment
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi
  • sklepy na miejscu
  • transfer lotniskowy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
od 48,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kraków Apartments - Solna Studio & Apartments, Kraków
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 77 opinii
Apartament

Dobry był kontakt z właścicielką mieszkania, bardzo wygodne przekazanie kluczy, w sejfie przy drzwiach. Kod do sejfu podawany smsem. Mieszkanie było czyste, wyposażone we wszystkie potrzebne udogodnienia. Bardzo dogodna lokalizacja, w ładnej i cichej części Krakowa i blisko od wszystkich atrakcji turystycznych. W otoczeniu wielu restauracji. Zdecydowanie polecam????????.

Justyna Z., 2020-09-11
  • Cechy hotelu Kraków Apartments - Solna Studio & Apartments
  • pokoje dla niepalących
  • parking
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 26,5 US$
Apartament z 1 sypialnią
od 31,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Penthouse with Piano & Old Town View, Kraków
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 42 opinii
Apartament

Powinno być Państwu wstyd za wynajmowanie takiego apartamentu w takiej cenie. Zdjęcia są kompletnie nie zgodne ze stanem faktycznym.
Apartament to nora, ciemna, zakurzona, z pomieszczeniami jak pudełka na zapałki, duszym tak, ze po wejściu z walizkami przez klatkę schodowa śmierdząca moczem, pot się leje z czoła a w samym apartamencie jest duszno tak, ze nie da się wytrzymać nawet minuty. Umeblowanie stare, zniszczone. Taras to...

Magdalena, 2020-08-18
  • Cechy hotelu Penthouse with Piano & Old Town View
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • wieczory tematyczne z kolacją
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Penthouse z 5 sypialniami, pianinem oraz widokiem na Stare Miasto
od 51,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Blue Swan, Kraków
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 208 opinii
Aparthotele

+ Bardzo dobra lokalizacja + dogodne połączenia komunikacyjne z innymi częściami Krakowa + w bliskiej okolicy znajdują się lokale gastronomiczne i sklepy + Personel w recepcji był przyjazny i pomocny + Śniadanie było dobre + W pokoju było czysto.

- Zbyt mało miejsc parkingowych.

Otylia U., 2020-04-21
  • Cechy hotelu Blue Swan
  • masaż
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • wycieczki rowerowe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 39,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
19%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Orient, Kraków
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 497 opinii
Hotel

Dobry hotel w tym przedziale cenowym. Śniadanie było dobre choć mogłoby być bardziej różnorodne. Plusem był duży parking ale dodatkowo płatny, 20 zł za dobę. W cenie pokoju basen i ping pong. Hotel znajduje się poza centrum Krakowa w spokojnej okolicy, mi to odpowiadało.

W cenie pokoju była także siłownia, niestety odstaje dość mocno od pozostałych udogodnień. Można było poćwiczyć ale sprzęt był zużyty i nie niezbyt sprawny.

Ernest, 2020-02-12
  • Cechy hotelu Hotel Orient
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • pralnia
  • całodobowa recepcja
  • Maseczki dla gości
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite
Duży pokój jednoosobowy
od 36,2 US$
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Orient

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Ibis Krakow Centrum, Kraków
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1758 opinii
Hotel

Bardzo dobry pobyt. Polecam każdemu ;)

Paulina, 2020-01-26
  • Cechy hotelu Hotel Ibis Krakow Centrum
  • faks / ksero
  • parking
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny typu standard z łóżkiem podwójnym i łóżkiem pojedynczym
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy
od 35,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Ibis Krakow Centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Turnau City Aparthotel, Kraków
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 5093 opinii
Aparthotele

W zeszłą sobotę zarezerwowałam apartament rodzinny dla siebie, męża i 8-miesięcznego syna. Po otwarciu drzwi uderzył nas smród papierosów i marihuany. Poprosiłam o zmianę pokoju, usłyszałam, że nie ma już wolnych. Poprosiłam więc o zwrot pieniędzy - do dziś ich nie odzyskałam. Co lepsze znalazł się wtedy nagle wolny pokój i zostało nam zaproponowane czekanie aż przyjedzie pani sprzątająca i go posprząta. Była już...

Kamila, 2019-12-23
  • Cechy hotelu Turnau City Aparthotel
  • monitoring wokół obiektu
  • dostęp do Internetu
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament Jednopokojowy
od 37,5 US$
Apartament z 2 pokojami
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
Apartament typu Suite
Apartament z 2 sypialniami i klimatyzacją lub balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Turnau City Aparthotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: B&B Hotel Krakow Centrum, Kraków
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 5032 opinii
Hotel

Doskonałe położenie hotelu, w zasadzie w centrum Krakowa, około 5 minut na pieszo od Wawelu i Starego Rynku. Pokój był czysty, wygodne łóżka, wystarczająca łazienka. Śniadanie było bardzo dobre. Miła i kompetentna obsługa. Nie mam zastrzeżeń.

Anastazja G., 2019-12-09
  • Cechy hotelu B&B Hotel Krakow Centrum
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • prywatny parking
  • parking
  • czyszczenie butów
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
od 34,8 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Zobacz wszystkie pokoje B&B Hotel Krakow Centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Lenzo Apartments, Kraków
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 101 opinii
Apartament

Apartament był czysty i dobrze wyposażony. Dostępny podziemny parking. Apartament dobrze umiejscowiony, blisko od komunikacji miejskiej i atrakcji Krakowa. Miłym akcentem na powitanie były napoje w lodówce. Śniadania do wyboru w lokalach, na dole budynku. Polecam!.

Konstancja, 2019-11-22
  • Cechy hotelu Lenzo Apartments
  • dostęp do Internetu
  • bankomat na terenie obiektu
  • sauna
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
Apartament z 1 sypialnią
Apartament
od 83,4 US$
Apartament
od 85,0 US$
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje Lenzo Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: 777 Apartaments, Kraków
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 111 opinii
Apartament

+ Bardzo był dobry kontakt z właścicielami + bezproblemowy odbiór jak i zdanie kluczy + Mieszkanie było przestronne i czyste + Pościel i ręczniki były pachnące + Spokojne położenie pomimo bliskiego położenia od dworca kolejowego + autobusowego i Sukiennic + Blisko od wszystkich atrakcji w Krakowie.

Nie mam zastrzeżeń.

Iga E., 2019-10-02
  • Cechy hotelu 777 Apartaments
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • pokoje rodzinne
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 36,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: NH Hostel - TBN House, Kraków
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1606 opinii
Hostel/Schronisko

Nie mam pojęcia jakim sposobem ten obiekt otrzymał dwie gwiazdki. Powinien ogłaszać się raczej jako kwatery pracownicze. Ściany tak cienkie, że słychać wszystko co mówi sąsiad. Łazienki wspólne z podziałem na płeć, nie zmieniane zapewne od czasów PRL. W damskiej po wzięciu prysznica, cała łazienka jest zalana. Nie ma co liczyć na takie udogodnienia jak mydło do rąk. Jeśli ktoś stawia na komfort pobytu to nie polecam....

Dagmara, 2019-10-02
  • Cechy hotelu NH Hostel - TBN House
  • ogrzewanie
  • parking
  • piesze wycieczki
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Mały pokój Dwuosobowy
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 4 osób
od 7,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje NH Hostel - TBN House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Felix, Kraków
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 3075 opinii
Hotel

Bardzo źle. Nigdy tam nie wrócę.

Krzysztof, 2019-09-26
  • Cechy hotelu Hotel Felix
  • sejf
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • parking na miejscu
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Economy
od 13,1 US$
Pokój Czteroosobowy typu Economy
Apartament z 2 sypialniami (5 osób dorosłych)
Apartament z 2 sypialniami (6 osób dorosłych)
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Felix

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Kraków, Polska

Witaj w mieście Kraków. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 943 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Kraków. Zarezerwuj w najniższej cenie! Kraków → Pensjonaty Kraków, Aparthotele, Hotele Kraków, Hostele, Apartamenty Kraków. Tanie noclegi • Noclegi Kraków — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Kraków! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Kraków jest pięknym polskim miastem, którego urok oraz atrakcyjna lokalizacja przyciąga turystów z całego świata. Wawel, smok wawelski, Sukiennice - to tylko kilka najważniejszych zabytków, które są stałym punktem na mapie każdego turysty.

Chcąc poznać Kraków bardzo dokładnie, zaglądając w każdy niemal zakamarek tego miasta, trzeba poświęcić co najmniej kilka dni. Gdzie zatem się zatrzymać? Jako że Kraków uznawany jest za ośrodek turystyczny, bazie noclegowej nie można nic zarzucić. W mieście tym osoby zamożne znajdą luksusowe hotele z przestronnymi i wygodnymi apartamentami. Osoby poszukujące tańszych możliwości mogą zdecydować się na wygodne i komfortowe pokoje gościnne. Dla tych turystów, którym potrzebne jest tylko łóżko, mogą zastanowić się nad możliwością nocowania w schroniskach młodzieżowych oraz hostelach. Ich atutem jest przede wszystkim atrakcyjna cena i dobre warunki bytowe. Trzeba jednak liczyć się z koniecznością dzielenia pokoju z kilkoma innymi, zupełnie obcymi osobami.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej