Jelenia Góra — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Jelenia Góra

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Jelenia Góra) - GPS: 50.9031, 15.73443

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Jelenia Góra

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Pałac na Wodzie, Jelenia Góra
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1097 opinii
Aparthotele

Pokój typu deluxe był bardzo ładny i spełnił nasze oczekiwania. Bardzo ładna i czysta łazienka. Śniadania i kolacje były bardzo dobre. Bardzo dobra baza wypadowa do Szklarskiej Poręby i Karpacza. Obsługa na wysokim poziomie, w zasadzie z niczym nie było problemu. Słabe Wi-Fi:).

Tymoteusz I., 2020-02-27
  • Cechy hotelu Pałac na Wodzie
  • winda
  • Możliwe wystawienie faktury
  • dostęp do Internetu
  • plac zabaw
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Classic
od 74,9 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Apartament
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Pokój rodzinny typu Deluxe
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Rodzinny apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z dodatkowym łóżkiem
Zobacz wszystkie pokoje Pałac na Wodzie

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Palac Staniszow, Jelenia Góra
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 537 opinii
Hotel

Pałac przepięknie położony z wszelkimi potrzebnymi udogodnieniami. W apartamencie było bardzo czysto. Przyjemna restauracja. Bardzo ładny basen i świetne miejsce na spacery. Z dala od miasta, mała miejscowość, wokół spokój i piękny park. Warto pozwiedzać okolice:).

Diana Z., 2020-02-21
  • Cechy hotelu Hotel Palac Staniszow
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • WiFi
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • faks / ksero
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 89,7 US$
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Apartament (2 osoby dorosłe)
od 142,8 US$
Apartament 4 Pory Roku (2 osoby dorosłe)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Palac Staniszow

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pałac Pakoszów, Jelenia Góra
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 390 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły i uprzejmy. Śniadanie było bardzo smaczne. Dobra lokalizacja, miejsce spokojne i ciche choć daleko do centrum Jeleniej Góry, można było się zrelaksować:).

Elżbieta, 2019-11-19
  • Cechy hotelu Pałac Pakoszów
  • sklep z upominkami
  • parking na miejscu
  • taras
  • czyszczenie butów
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 107,1 US$
Apartament (2 osoby dorosłe)
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Pałac Pakoszów

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Auto-Camping Park, Jelenia Góra
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 428 opinii
Kempingi

Zakwaterowanie było czyste i schludne ; wygodne łóżko ; Parking bardzo blisko od wejścia do budynku ; Dobra lokalizacja ; bardzo blisko od centrum Jeleniej Góry ; blisko od sklepu i pizzerii ; Obsługa była miła i życzliwa.

- Brak czajnika w pokoju - Cienkie ściany - dobrze było słychać sąsiadów - Łazienka wymaga odświeżenia.

O. Sergiusz , 2019-06-24
  • Cechy hotelu Auto-Camping Park
  • parking na miejscu
  • wspólna kuchnia
  • pokoje dla niepalących
  • prywatny parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele miłości
Pokój Dwuosobowy
od 26,8 US$
Pokój dwuosobowy z wanną z hydromasażem
Przyczepa kempingowa dla 2 osób
Przyczepa kempingowa dla 4 osób
Bungalow (6 osób dorosłych)
Zobacz wszystkie pokoje Auto-Camping Park

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Europa, Jelenia Góra
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 794 opinii
Hotel

+ Śniadanie było dobre i z dosyć dużym wyborem + Personel był pomocny i uśmiechnięty + Mieliśmy duży pokój z łazienką + Łóżko było duże i wygodne + Hotel znajduje się w samym centrum Jeleniej Góry co dla nas było zaletą + W sumie polecamy - Płatny parking.

Adrianna, 2019-01-18
  • Cechy hotelu Europa
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 34,9 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Studio

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Pod Rybią Skałą, Jelenia Góra
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 62 opinii
Apartament

Spokojna lokalizacja ale nie daleko od centrum Jeleniej Góry ale jednocześnie na uboczu, tak więc z dala od ulicznego zgiełku. Blisko także od lokalnych autobusów. Blisko także od lokalnych sklepików, gdzie można było kupić pieczywo. Właściciel był niezwykle sympatyczny. Pokoje były duże i przestronne. Dobrze była wyposażona kuchnia. Brak śniadania. Wymeldowanie do godziny 10..

Aleks U., 2018-05-28
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Dom Pod Rybią Skałą
  • całkowity zakaz palenia
  • ogrzewanie
  • dostawa artykułów spożywczych
  • jazda na rowerze
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament – parter
od 75,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mercure Jelenia Góra, Jelenia Góra
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1311 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, blisko od centrum, była to też dobra baza wypadowa na wycieczki po Kotlinie Jeleniogórskiej i w Karkonosze. Pokój był czysty, wyposażony w zestaw do przygotowania kawy herbaty, dobre Wi-Fi. Miła i bardzo przyjazna obsługa. Dość drogie śniadania.

89Olgierd, 2016-01-28
  • Cechy hotelu Mercure Jelenia Góra
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • taras słoneczny
  • całodobowa recepcja
  • Dostęp do personelu medycznego
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z łóżkiem podwójnym
od 47,8 US$
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 47,8 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 47,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Mercure Jelenia Góra

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rezydencja Villa Nova, Jelenia Góra
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 315 opinii
Hotel

Właściciele byli bardzo mili i dostępni. Hotel jest dobrym miejscem do odpoczynku i przede wszystkim z dala od zgiełku miasta. Dla nas była to dobra baza wypadowa do Karpacza i Szklarskiej Poręby. Pokój był wygodny z dobrym łóżkiem. Hotel godny polecenia:)

Jagoda, 2013-09-24
  • Cechy hotelu Rezydencja Villa Nova
  • wycieczki rowerowe
  • narciarstwo
  • parking
  • piesze wycieczki
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 57,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Rezydencja Villa Nova

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Restauracja Caspar, Jelenia Góra
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 996 opinii
Hotel

3-gwiazdkowy Hotel Caspar położony jest w centrum zabytkowej dzielnicy wypoczynkowej Jeleniej Góry, Cieplic.

  • Cechy hotelu Hotel Restauracja Caspar
  • narciarstwo
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • posiłki dla dzieci
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Jednoosobowy typu Premium
od 40,8 US$
Pokój dwuosobowy typu Premium z 1 lub 2 łóżkami
Apartament
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Restauracja Caspar

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Bella, Jelenia Góra
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 459 opinii
Hotel

Hotel Bella jest dogodnie usytuowany w centrum Jeleniej Góry Cieplic, słynącej z gorących źródeł termalnych w najstarszym śląskim uzdrowisku w regionie.

  • Cechy hotelu Hotel Bella
  • śniadanie w pokoju
  • sala zabaw
  • masaż
  • parking
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 36,2 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe z balkonem
od 37,8 US$
Apartament rodzinny typu Suite z 2 sypialniami
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prysznicem
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z prysznicem
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Bella

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Fenix, Jelenia Góra
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 607 opinii
Hotel

3-gwiazdkowy Hotel Fenix oferuje bezpłatne WiFi romantyczne, w Jeleniej Górze, 1,1 km od stadionu Jelenia Góra.

  • Cechy hotelu Hotel Fenix
  • taras słoneczny
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • ogrzewanie
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Jednoosobowy typu Budget
od 42,9 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Apartament
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Fenix

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pałac Paulinum, Jelenia Góra
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 375 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Obiekt Pałac Paulinum mieści się w odrestaurowanym XIX-wiecznym pałacu, na szczycie wzgórza w Jeleniej Górze i oferuje tradycyjnie urządzone pokoje z bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu.

  • Cechy hotelu Pałac Paulinum
  • gaśnice
  • czyszczenie butów
  • faks / ksero
  • system alarmowy
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 45,9 US$
Studio z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zabytkowy apartament
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Pałac Paulinum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pałac Łomnica - Karkonosze / Riesengebirge, Jelenia Góra
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 378 opinii
Hotel

Pałac Łomnica to imponujący dwór, w którym znajduje się niesamowity park na obrzeżach Jeleniej Góry.

  • Cechy hotelu Pałac Łomnica - Karkonosze / Riesengebirge
  • piesze wycieczki
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • restauracja
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Apartament
Studio
Pokój Dwuosobowy z balkonem
od 96,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Pałac Łomnica - Karkonosze / Riesengebirge

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Great Polonia Jelenia Góra City Center, Jelenia Góra
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1092 opinii
Aparthotele

Hotel Great Polonia Jelenia Góra City Center mieści się w XVIII-wiecznej kamienicy, tuż przy głównej promenadzie w Jeleniej Górze i 100 metrów od centrum miasta.

  • Cechy hotelu Great Polonia Jelenia Góra City Center
  • ogrzewanie
  • parking
  • faks / ksero
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 38,1 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament z 1 sypialnią
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój trzyosobowy z widokiem na miasto
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Apartament typu Deluxe
Apartament z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Great Polonia Jelenia Góra City Center

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Baron, Jelenia Góra
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1149 opinii
Hotel

Hotel Baron położony jest na Starym Mieście w Jeleniej Górze, zaledwie 70 metrów od Placu Ratuszowego.

  • Cechy hotelu Hotel Baron
  • usługi konsjerża
  • biuro informacji turystycznej
  • bar
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 46,7 US$
Apartament (4 osoby dorosłe)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Jelenia Góra, Polska

Witaj w mieście Jelenia Góra. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 45 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Jelenia Góra. Zarezerwuj w najniższej cenie! Jelenia Góra → Hotele Jelenia Góra, Ośrodki wypoczynkowe, Kempingi Jelenia Góra, Aparthotele, Apartamenty Jelenia Góra. Tanie noclegi • Noclegi Jelenia Góra — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Jelenia Góra! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej