Jastrzębia Góra — hotele

Zdjęcia hotelu: Cafe Laguna Pokoje, Jastrzębia Góra
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 66 opinii
Kwatery prywatne

Właściciel był bardzo miły i pomocny. Pokój był czysty i w dobrej cenie. Dobra lokalizacja, blisko od sklepu, restauracji oraz zejścia na plażę. Na terenie grill, hamak, parking, obok sklepu, baru i kawiarni.

Brak szafy, przy dłuższym pobycie trzymanie rzeczy w walizkach jest bardzo uciążliwe..Brak talerzyków czy noża do przygotowania np. śniadania.

Daniel B., 2020-08-05
  • Cechy hotelu Cafe Laguna Pokoje
  • ogród
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • lokalizacja przy samej plaży
  • bezpłatny parking
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Mały pokój Dwuosobowy
od 31,9 US$
Duży pokój dwuosobowy
Mały pokój Dwuosobowy
od 31,9 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Cafe Laguna Pokoje

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
24%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Ośrodek Promenada, Jastrzębia Góra
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 211 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Śniadania były wyjątkowo dobre, różnorodne i na bieżąco uzupełniane. Ośrodek jest przede wszystkim dobrze położony, blisko od zejścia od morza, tarasu widokowego, sklepów i głównej promenady. Pokój z balkonem i widokiem na morze. Personel był miły i zawsze chętny do pomocy. Polecam!!!.

Julia, 2020-07-10
  • Cechy hotelu Ośrodek Promenada
  • restauracja
  • bezpłatny parking
  • ogrzewanie
  • WiFi
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy z balkonem
od 63,9 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
od 47,9 US$
Studio z balkonem
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Ośrodek Promenada

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
25%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Okulski Grand Rozewie, Jastrzębia Góra
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 181 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Najgorszy Sylwester w życiu

Katarzyna, 2020-01-10
  • Cechy hotelu Okulski Grand Rozewie
  • centrum fitness
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • czujnik dymu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 26,6 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Apartament z tarasem
+
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 26,3 US$
Zobacz wszystkie pokoje Okulski Grand Rozewie

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Sun & Snow Villa Cztery Pory Roku, Jastrzębia Góra
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 153 opinii
Apartament

+ Apartament był czysty i przytulny.
+ Dobre wyposażenie w przybory kuchenne.
+ Podziemny parking.
+ Dobre położenie, blisko od plaży ale długie i strome schody do samej plaży.
- Pobieranie kaucji przy zameldowaniu, niestety nigdzie o tym nie było wcześniej wspominane.
- Płatność za podatek turystyczny tylko gotówką.

J. Jagna , 2019-09-30
  • Cechy hotelu Apartamenty Sun & Snow Villa Cztery Pory Roku
  • dostęp do Internetu
  • pokoje rodzinne
  • bezpłatne WiFi
  • plac zabaw dla dzieci
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
od 28,5 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
od 28,5 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
od 28,5 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Sun & Snow Villa Cztery Pory Roku

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Waldek, Jastrzębia Góra
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 68 opinii
Kwatery prywatne

Fajna lokalizacja, obiekt Wakdek jest dobrze położony, z dala od zgiełku ale blisko od morza i centrum Jastrzębiej Góry, blisko od sklepu. Właściciele byli bardzo sympatyczni. Pokój był czysty. Dobrze był wyposażony aneks kuchenny. Serdecznie polecam.

Zoja N., 2019-09-30
  • Cechy hotelu Waldek
  • sprzęt do grillowania
  • ogród
  • dostęp do Internetu
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój czteroosobowy z aneksem kuchennym
+
Pokój czteroosobowy z widokiem na ogród
+
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy
od 26,6 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
od 25,3 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój czteroosobowy typu Classic
+
Zobacz wszystkie pokoje Waldek

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Primavera Jastrzębia Góra, Jastrzębia Góra
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 623 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Personel był życzliwy i kompetentny. Pokój był czysty. Śniadania były smaczne i zróżnicowane. Fajna strefa basenów i saun. Super miejsce na pobyt, obiekt położony jest przy samym zejściu na plażę ale zejście jest po schodach. Do centrum Jastrzebiej Góry jest spory kawałek, spacerem to około 1,5 km lub 2 przystanki autobusowe.

Niezbyt dobra kawa do śniadania. Trzeba było domagać się zmiany ręczników i pościeli!.

Jan, 2019-09-24
  • Cechy hotelu Primavera Jastrzębia Góra
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • centrum fitness
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • klub nocny / DJ
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój rodzinny
+
Studio typu Premium
Duży pokój dwuosobowy/pokój typu twin Premium
Pokój Dwuosobowy typu Premium
Zobacz wszystkie pokoje Primavera Jastrzębia Góra

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Apartinfo Villa Klif, Jastrzębia Góra
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 85 opinii
Apartament

+ Apartament był nowoczesny i dobrze urządzony z aneksem kuchennym + Pod oknem miejsce parkingowe plus garaż podziemny + Dobra lokalizacja + w samym centrum Jastrzębiej Góry + tak więc wszędzie było blisko + W tym samym budynku piekarnia + Blisko od zejścia na plażę - Brak podstawowych środków do utrzymania czystości.

Berenika I., 2019-09-10
  • Cechy hotelu Apartamenty Apartinfo Villa Klif
  • pokoje rodzinne
  • całkowity zakaz palenia
  • Możliwe wystawienie faktury
  • parking na miejscu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Studio z balkonem i parkingiem
od 43,1 US$
+
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i parkingiem
od 79,0 US$
+
Studio z balkonem i parkingiem
+
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i parkingiem
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem (bez parkingu)
+
Apartament z 1 sypialnią, balkonem i parkingiem
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem (bez parkingu)
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Apartinfo Villa Klif

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aparthotel Luna&Sol, Jastrzębia Góra
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 164 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Zawiedzony więcej tam nie wrócimy są lepsze hotele łazienka bardzo mała grzyb pod prysznicem tak jakby nie wiedzieli do czego domestos służy pokój nie sprzątany przez 6 nocy brak klimatyzacji wiatrak na pokoju

Slawomir, 2019-09-05
  • Cechy hotelu Aparthotel Luna&Sol
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior
od 2 394,6 US$
+
Apartament typu Suite
od 45,5 US$
Apartament typu Deluxe
Apartament z wanną z hydromasażem
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Luna&Sol

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Szafir, Jastrzębia Góra
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 468 opinii
Hotel

Hotel spełnił moje oczekiwania. Bardzo czysto. Centrum spa - rewelacja!!
Pracownicy kuchni doskonale znają temat diety bezglutenowej. Kucharz przygotowywał pyszne bezglutenowe dania.
Wystarczyło uprzedzić o diecie przy rezerwacji.
Serdecznie dziękuję :)

Anna Patalon, 2019-05-29
  • Cechy hotelu Hotel Szafir
  • łaźnia turecka / parowa
  • dostęp do Internetu
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • łaźnia publiczna
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
+
Pokój jednoosobowy
od 55,1 US$
Pokój Trzyosobowy
od 103,0 US$
Pokój rodzinny
+
Duży pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Szafir

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Piastowy Dwór, Jastrzębia Góra
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 103 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Pokój był czysty i schludny, wygodne łóżka. Na terenie obiektu dla dzieci bezpieczne miejsce do zabawy. Dobre położenie, blisko od sklepów, plaży, morza i innych atrakcji turystycznych. Właścicielka była bardzo sympatyczna. Bardzo miła obsługa. Było to idealne miejsce na odpoczynek i relaks. POLECAM!.

Wojciech, 2019-05-28
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Piastowy Dwór
  • kajakarstwo
  • całkowity zakaz palenia
  • wspólna kuchnia
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Apartament
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Piastowy Dwór

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Jastrzębia Góra, Polska

Witaj w mieście Jastrzębia Góra. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 132 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Jastrzębia Góra. Zarezerwuj w najniższej cenie! Jastrzębia Góra → Hotele Jastrzębia Góra, Obiekty B&B, Apartamenty Jastrzębia Góra, Ośrodki wypoczynkowe, Kompleksy wypoczynkowe Jastrzębia Góra. Tanie noclegi • Noclegi Jastrzębia Góra — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Jastrzębia Góra! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Jastrzębia Góra leżąca w województwie pomorskim w gminie Władysławowo jest jedną z bardziej malowniczych miejscowości, jakimi poszczycić może się Polska. Jest ona położona na Pobrzeżu Gdańskim nad Morzem Bałtyckim. To miasto typowo turystyczne, w którym zakwaterowanie znaleźć można zwłaszcza w okresie letnim. To wieś turystyczna, która posiada aż trzy kąpieliska.

Jastrzębia Góra posiada wybrzeże klifowe z jednej strony, z drugiej zaś wąwóz Lisi Jar. Spory pas wybrzeża stanowi część Nadmorskiego Parku Krajobrazowego.

Jastrzębia Góra była terenem spotkań wakacyjnych elity, głównie z Warszawy. Bywali tu Józef Piłsudski, Ignacy Mościcki, czy Edward Rydz-Śmigły, właśnie dlatego nazywano Jastrzębią Górę "Nową Warszawą".
Poza plażami, zobaczyć warto tu Pomnik "Gwiazda Północy", czyli symbol najdalej wysuniętego na północ punktu Polski . Są też zabytkowe wille i hotele, a także cała zabudowa ulicy Bałtyckiej.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej