Gliwice — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Gliwice

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Gliwice) - GPS: 50.29411, 18.66573
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Popularne hotele w mieście Gliwice

Miasta w pobliżu – Gliwice

Najpopularniejsze miasta: Polska

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Hotel Diament Economy Gliwice, Gliwice
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 829 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre ale powinno być bardziej urozmaicone. Personel był bardzo uprzejmy i dyskretny. Dobry był dostęp do internetu. Pokój był czysty! kawa i herbata w pokoju:) Hotel usytuowany jest w centrum Gliwic, blisko od dworca kolejowego i autobusowego, blisko także od przystanków komunikacji miejskiej. Parking położony jest dość daleko od hotelu, niestety pełnopłatny:(.

Mia, 2017-11-15
  • Cechy hotelu Hotel Diament Economy Gliwice
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • parking
  • usługa prasowania
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 32,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Łabędy, Gliwice
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 433 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły i chętny do pomocy. Pokój był ładny i wygodny wyposażony w lodówkę, było czysto i cicho. Dobre śniadanie. Bezpieczny parking. W pokoju przydałby się czajnik, trochę daleko od centrum Gliwic.

jeremi53, 2016-11-30
  • Cechy hotelu Hotel Łabędy
  • przechowalnia bagażu
  • WiFi
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • gaśnice
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 29,5 US$
+
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Łabędy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Malinowski Business, Gliwice
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 687 opinii
Hotel

Pokój był czysty i schludny, wygodne łóżko, Wi-Fi działało bez problemu. Śniadanie było dobre i urozmaicone. Personel recepcji był w większości bardzo pomocny. Duży, bezpłatny parking dla gości. Dosyć trudny dojazd do hotelu ze wzgledu na przebudowe dróg w bezposredniej okolicy, cienkie ściany, hałas z sąsiednich pokoi.

Patrycja, 2016-01-09
  • Cechy hotelu Hotel Malinowski Business
  • prywatny parking
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • śniadanie w pokoju
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 45,6 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Malinowski Business

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Malinowski Economy, Gliwice
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 951 opinii
Hotel

Dobra przede wszystkim lokalizacja hotelu, w spokojnej okolicy ale w niewielkiej odległości od centrum, dobrych sklepów i transportu miejskiego. Na miejscu, dobry strzeżony parking. Personel recepcji był bardzo grzeczny i przyjazny, bardzo sympatyczna obsługa. Pokój był skromny ale czysty bez zbędnych udogodnień. Śniadanie było smaczne. Wnętrze pokoju a szczególnie prysznic wymaga aktualizacji, zbyt przestarzałe.

37Mateusz, 2015-11-30
  • Cechy hotelu Hotel Malinowski Economy
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • obiady na wynos
  • prywatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Standard
Studio
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 34,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Malinowski Economy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Royal, Gliwice
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 649 opinii
Hotel

Pokój był czysty i przyjemny, w całkiem znośnej cenie, szybki bezprzewodowy internet, wygodne łóżko. Atutem był na pewno bezpłatny parking, co jest raczem rzadkim zjawiskiem. Personel był bardzo uprzejmy i życzliwy. Jedzenie w hotelowej restauracji było dobre i dość tanie. Wygodne i centralne położenie hotelu, w pobliżu głównego placu miasta. Trochę już przestarzały wystrój pokoju.

74Leon, 2015-09-29
  • Cechy hotelu Hotel Royal
  • faks / ksero
  • klub dla dzieci
  • restauracja
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 56,6 US$
Apartament typu Suite
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Royal

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Diament Plaza Gliwice, Gliwice
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1052 opinii
Hotel

Personel był przyjazny i bardzo chętny do pomocy. Pokój był duży, wygodne łóżka, bezpłatny internet. Dogodna lokalizacja, hotel położony jest w samym centrum Gliwic. Drogie śniadanie w stosunku do tego co było oferowane.

Wiktoria , 2015-04-01
  • Cechy hotelu Hotel Diament Plaza Gliwice
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Maseczki dla gości
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • klimatyzacja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Business
Apartament z 1 sypialnią
Pokój jednoosobowy typu Executive
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój typu Business z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Jednoosobowy typu Business
od 46,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Diament Plaza Gliwice

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Trzy Światy Spa & Wellness Rajska WySpa, Gliwice
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 281 opinii
Hotel

Pokój jednoosobowy byl dobrej wielkości i czysty w korzystnej cenie, dobrze działał internet w pokoju. Bardzo dobra restauracja i smaczna kuchnia. Śniadanie było dobre różnorodne. Kompetentna, uśmiechnięta i pomocna obsługa. Stosunkowo spokojna lokalizacja, łatwy był dostęp z autostrady. Parking znajduje się bezpośrednio przed hotelem. Nic.

Zoja, 2015-04-01
  • Cechy hotelu Hotel Trzy Światy Spa & Wellness Rajska WySpa
  • śniadanie w pokoju
  • apartament dla nowożeńców
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • usługi dla VIP-ów
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 48,3 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Business z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Arsenał, Gliwice
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 304 opinii
Hotel

Hotel jest bardzo zadbanym obiektem na zewnątrz jak i wewnątrz. Personel był uśmiechnięty, miły i pomocny. Pokój nasz był bardzo czysty, ładnie a zarazem prosto urządzony, wygodny. Śniadanie w formie bufetu było dobrej jakości i bardzo smaczne. Z pobytu w hotelu jesteśmy zadowoleni. Brakowało mi tylko suszarki do włosów.

Laura, 2013-06-23
  • Cechy hotelu Hotel Arsenał
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • WiFi
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 40,0 US$
Pokój dwuosobowy
od 47,3 US$
Pokój trzyosobowy
+
Duży pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy z wanną z hydromasażem
Mały pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Arsenał

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Qubus Hotel Gliwice, Gliwice
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 373 opinii
Hotel

Qubus Hotel Gliwice położony jest w centrum Gliwic i oferuje nowoczesne, klimatyzowane pokoje z bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu.

  • Cechy hotelu Qubus Hotel Gliwice
  • dostęp do Internetu
  • pralnia
  • usługa prasowania
  • transfer lotniskowy
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 43,0 US$
Pokój dwuosobowy
Apartament typu Suite
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Qubus Hotel Gliwice

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Silvia Gold Gliwice, Gliwice
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 684 opinii
Hotel

Hotel Gold Silvia położony jest w centrum Gliwic, 900 metrów od dworca kolejowego w Gliwicach.

  • Cechy hotelu Hotel Silvia Gold Gliwice
  • wieczory tematyczne z kolacją
  • kort tenisowy
  • usługi dla VIP-ów
  • restauracja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 41,1 US$
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Business
+
Apartament
+
Apartament z sauną
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Silvia Gold Gliwice

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostel Malinowski City, Gliwice
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 675 opinii
Hostel/Schronisko

Obiekt Noclegowy Masz położony jest w spokojnej okolicy i oferuje pokoje z bezpłatnym bezprzewodowym dostępem do Internetu oraz telewizorem LCD.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Hostel Malinowski City
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • parking
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 16,1 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Restauracja Tawerna Gliwice - ozonujemy pokoje, Gliwice
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 283 opinii
Hotel

Hotel Restauracja Tawerna znajduje się w Kleszczowie, 4,7 km od zjazdu z autostrady A4 i 12 km od centrum Gliwic.

  • Cechy hotelu Hotel Restauracja Tawerna Gliwice - ozonujemy pokoje
  • plac zabaw dla dzieci
  • dostęp do Internetu
  • ogrzewanie
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy typu Economy
od 36,2 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Standard
Apartament typu Suite
+
Pokój trzyosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Restauracja Tawerna Gliwice - ozonujemy pokoje

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Ava, Gliwice
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 201 opinii
Hotel

Hotel Ava położony jest w Gliwicach, 2 km od centrum miasta i 4 km od zjazdu na dwie autostrady, A1 i A4.

  • Cechy hotelu Hotel Ava
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • całodobowa recepcja
  • parking
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy
od 26,3 US$
Pokój trzyosobowy
Mały pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Ava

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Modrzewiowy Dwór, Gliwice
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 391 opinii
Hotel

Hotel Modrzewiowy Dwór położony jest w cichej, podmiejskiej dzielnicy Gliwic, 10 minut jazdy od centrum miasta, obok lasu i hotelowego ogrodu z malowniczymi alejkami i ścieżkami rowerowymi.

  • Cechy hotelu Hotel Modrzewiowy Dwór
  • monitoring wokół obiektu
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • restauracja
  • bar
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
od 37,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z łóżkiem typu queen-size
Apartament typu Suite
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Modrzewiowy Dwór

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Bednarska, Gliwice
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 269 opinii
Apartament

Obiekt Apartamenty Bednarska oferuje bezpłatne WiFi w Gliwicach, 100 metrów od Rynku.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartamenty Bednarska
  • wieczór filmowy
  • pokoje rodzinne
  • monitoring wokół obiektu
  • piesze wycieczki
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
Apartament
od 32,2 US$
Apartament
+
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
od 16,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Bednarska

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Restauracja Park Szwajcaria, Gliwice
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 129 opinii
Pensjonaty

Restauracja Park Szwajcaria znajduje się w Gliwicach, 4,4 km od stadionu Piasta Gliwice i oferuje restaurację oraz bezpłatne WiFi.

  • Cechy hotelu Restauracja Park Szwajcaria
  • całodobowa ochrona
  • parking
  • plac zabaw
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Business, Gliwice
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 33 opinii
Apartament

Obiekt Apartamenty Business położony jest w Gliwicach na Śląsku i oferuje zakwaterowanie z bezpłatnym WiFi oraz bezpłatnym prywatnym parkingiem.

  • Cechy hotelu Apartamenty Business
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • całkowity zakaz palenia
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • obsługa pokoju
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
Apartament typu studio
od 53,7 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pod Platanem Gliwice, Gliwice
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 783 opinii
Hotel

Obiekt Pod Platanem Gliwice położony jest w Gliwicach, w odległości 13 km od stadionu Piast Gliwice i 13 km od Areny Gliwice.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Pod Platanem Gliwice
  • monitoring wokół obiektu
  • taras
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 43,0 US$
Pokój Czteroosobowy typu Superior
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój trzyosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
+
Apartament typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Pod Platanem Gliwice

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostel Kwadrans, Gliwice
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 227 opinii
Hostel/Schronisko

Hostel Kwadrans położony jest w Gliwicach, 2,3 km od stadionu Piast Gliwice i oferuje pokoje z widokiem na miasto oraz bezpłatne WiFi.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Hostel Kwadrans
  • całkowity zakaz palenia
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy
od 22,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: M Hostel, Gliwice
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 507 opinii
Hostel/Schronisko

Hostel M położony jest w Gliwicach, w odległości 10 km od stadionu Piast Gliwice i 11 km od Areny Gliwice.

  • Cechy hotelu M Hostel
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • dostęp do Internetu
  • całkowity zakaz palenia
  • prywatny parking
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy
+
Pokój dwuosobowy
Pokój dwuosobowy
Pokój czteroosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
+
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
od 21,5 US$
Pokój Trzyosobowy typu Classic
+
Zobacz wszystkie pokoje M Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Gliwice, Polska

Witaj w mieście Gliwice. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 23 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Gliwice. Zarezerwuj w najniższej cenie! Gliwice → Hotele Gliwice, Hostele, Apartamenty Gliwice, Pensjonaty, Aparthotele Gliwice. Tanie noclegi • Noclegi Gliwice — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Gliwice! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej