Gdańsk — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Gdańsk

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Gdańsk) - GPS: 54.351863861084, 18.6462478637695

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Gdańsk

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Medusa Gdańsk Old Town, Gdańsk
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 801 opinii
Aparthotele

Hotel położony jest praktycznie w samym sercu Gdańska, w pobliżu znajduje się wiele restauracji i bar mleczny. Wszystkie atrakcje znajdują się w odległości spaceru. W odległości około 100 metrów znajduje się bezpłatny parking. Personel był miły i uprzejmy.

Zbyt slabe oświetlenie. Jeden ręcznik dla dwóch osób.

U. Józef , 2021-01-12
  • Cechy hotelu Medusa Gdańsk Old Town
  • codzienne sprzątanie
  • sejf
  • czujnik dymu
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
od 41,0 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Premium
Zobacz wszystkie pokoje Medusa Gdańsk Old Town

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Happy Stay Apartment Długi Targ 18, Gdańsk
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 16 opinii
Apartament

Atutem tego miejsca jest na pewno lokalizacja, bezpośrednio przy starówce Gdańska, wszędzie było blisko. Apartament był czysty i dobrze wyposażony. Obsługa była bardzo miła i kompetentna.

Powolna winda..jadąc windą trzeba było cały czas trzymać przycisk.

Kinga I., 2021-01-05
  • Cechy hotelu Happy Stay Apartment Długi Targ 18
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dla niepalących
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią
od 45,6 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Golden Apartments OLD NOVA, Gdańsk
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 29 opinii
Apartament

+ Apartament był dobrze wyposażony + właściwie wszystko było zapewnione + Bezproblemowe przekazanie kluczy + Dobra lokalizacja + do centrum Gdańaka kilka minut spacerem + blisko także do dworca z którego można było wszędzie dojechać.

Przydałby się filiżanki do kawy:).

P. Weronika , 2020-08-25
  • Cechy hotelu Golden Apartments OLD NOVA
  • taras
  • ogrzewanie
  • parking na miejscu
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
od 45,6 US$
Apartament
od 45,6 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Jantar, Gdańsk
1,0 /5
Ocena Gości
Całkowita ocena hotelu
Kwatery prywatne

Bardzo polecam wszystkim, którzy po przejechaniu 500 km i dotarciu na miejscu chcą się dowiedzieć że był błąd w systemie i ich rezerwacja jest nieaktualna. Tym bardziej w trakcie sezonu gdzie cudem jest znalezienie w ostatniej chwili miejsca do spania. Pan, który siedzi w obiekcie obiecuje pomoc i znalezienie jakichś noclegów, do 20 minut miał dzwonić, ale jest to tylko gadanie żeby pozbyć się gości i mieć problem z głowy....

Karolina, 2020-06-23
  • Cechy hotelu Villa Jantar
  • ogród
  • całkowity zakaz palenia
  • sprzęt do grillowania
  • piesze wycieczki
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
Apartament z balkonem i widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
Pokój Dwuosobowy z zewnętrzną prywatną łazienką
od 61,7 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Czteroosobowy z łazienką
Apartament typu Deluxe z tarasem i widokiem na morze,
Apartament typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Villa Jantar

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Golden Apartments, Gdańsk
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 906 opinii
Apartament

Bardzo ładny apartament w świetnej lokalizacji. Na pewno tutaj wrócę :)

Paula, 2020-05-21
  • Cechy hotelu Golden Apartments
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
od 37,3 US$
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu studio z widokiem na morze
Apartament
Apartament typu Standard
Apartament z tarasem
Apartament
Apartament typu studio
Apartament z 3 sypialniami
Apartament
Apartament
Apartament z balkonem
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na miasto
Apartament typu Deluxe
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 2 sypialniami
Apartament typu Superior
Apartament typu studio
Apartament
Apartament z 3 sypialniami
Apartament
Apartament z 2 sypialniami
Apartament
Apartament typu Superior
Apartament z widokiem na morze
Apartament
Apartament typu Penthouse
Apartament typu studio
Zobacz wszystkie pokoje Golden Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Przytulne OldNova - OLD TOWN, Gdańsk
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 47 opinii
Apartament

Nie zwracają zaliczki , odwołałam rezerwację w związku z koronawirusem. Zero wyrozumiałości.

Agata, 2020-03-16
  • Cechy hotelu Apartamenty Przytulne OldNova - OLD TOWN
  • kajakarstwo
  • galerie sztuki
  • kort tenisowy
  • windsurfing
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament – parter
od 34,6 US$
Apartament – parter
od 21,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bielski Guesthouse, Gdańsk
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 429 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Właściciel był bardzo sympatyczny i konkretny. Dobra lokalizacja, blisko od wszystkich atrakcji Gdańska, w pobliżu restauracji, barów i sklepów. Śniadanie było dobre. Dobrze była wyposażona kuchnia. Można było zapłacić kartą kredytową:).

Marcel, 2020-03-11
  • Cechy hotelu Bielski Guesthouse
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • pokoje rodzinne
  • książki, DVD i muzyka dla dzieci
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
od 36,2 US$
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
od 35,9 US$
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
od 38,3 US$
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
od 38,1 US$
Pokój Jednoosobowy typu Budget
od 24,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Bielski Guesthouse

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Albatros Happy Hours, Gdańsk
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1636 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Cały pobyt to koszmar... Śniadania ochydne, wszędzie włosy. Wczorajsze jedzenie i brudne naczynia, naburmuszona kucharka. Przeklinajaca wszystkich jak by za kare pracowała. Panie pokojowe mega aroganckie. Zero podejścia do gościa. Nigdy więcej speluny za taką cenę

Jacek, 2020-02-27
  • Cechy hotelu Willa Albatros Happy Hours
  • apartament dla nowożeńców
  • pokoje rodzinne
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • bezpłatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 37,0 US$
Pokój trzyosobowy
Studio
Pokój Czteroosobowy z prysznicem
Zobacz wszystkie pokoje Willa Albatros Happy Hours

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostel4u, Gdańsk
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1253 opinii
Hostel/Schronisko

Bardzo dobra lokalizacja, blisko od sklepów i przystanków autobusowych, około 7 minut od zabytkowego centrum Gdańska. W mieszkaniu 4 pokoje, do tego osobno ubikacja i osobno łazienka z ubikacją.

Mała, ciemna kuchnia z brakiem wentylacji. Wspólne łazienki nie były systematycznie sprzątane.

Ada, 2020-02-13
  • Cechy hotelu Hostel4u
  • pralnia
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 10 osób
od 6,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Basic
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Pokój Trzyosobowy typu Basic ze wspólną łazienką
Apartament typu Deluxe
Apartament
Pokój rodzinny
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 10 osób
od 7,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hostel4u

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Moon Hostel, Gdańsk
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1990 opinii
Hostel/Schronisko

Cena nie adekwatna do warunków

Lukas, 2019-12-29
  • Cechy hotelu Moon Hostel
  • piesze wycieczki
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • wspólny salon / sala TV
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
Pokój pięcioosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Sześcioosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Sześcioosobowy z łazienką
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
Pokój jednoosobowy z łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Moon Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grand-Tourist Amber Center Apartments, Gdańsk
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 54 opinii
Apartament

Wspaniała lokalizacja, w samym sercu Gdańska, wszędzie było blisko. Mieszkanie było czyste, widok z okien na ul. Mariacką. W nocy było spokojnie.

Wyposażenie kuchni w naczynia mogłoby być lepsze.

Adrianna36, 2019-12-11
  • Cechy hotelu Grand-Tourist Amber Center Apartments
  • prywatny parking
  • całkowity zakaz palenia
  • pokoje rodzinne
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią – ul. Mariacka 44/45
od 28,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
24%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Elewator Gdańsk, Gdańsk
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1356 opinii
Hostel/Schronisko

Obsługa hostelowa była bardzo miła. Na parterze bardzo fajny bar. Pokój był czysty. Dobrze była wyposażona kuchnia. Salon kinowy z psp i z dużym ekranem. Gry planszowe. Super lokalizacja, blisko od centrum Gdańska, do głównych atrakcji miasta można było dotrzeć na pieszo.

Brak uwag!.

Feliks D., 2019-11-28
  • Cechy hotelu Elewator Gdańsk
  • całodobowa ochrona
  • wydarzenia sportowe na żywo (relacja na żywo)
  • parking na miejscu
  • codzienne sprzątanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 41,3 US$
Pokój Dwuosobowy z tarasem
Duży pokój dwuosobowy
Studio typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Elewator Gdańsk

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: IRS ROYAL APARTMENTS Apartamenty IRS Nadmorski Dwór, Gdańsk
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 34 opinii
Apartament

Apartament był duży i wygodny ; było czysto i schludnie ; Bardzo dobra lokalizacja ; w bardzo ładnym kopmlekse ; około 10 minut spacerem od morza ; Ładne, zadbane osiedle z placem zabaw ; Blisko od parku.

- Minusem było odbieranie kluczy w innym miejscu, dla osób bez samochodu było to na pewno utrudnieniem - Drogi podziemny parking, przy dość wysokiej cenie apartamentu, parking powinien być już bezpłatny!!!.

Hanna68, 2019-11-11
  • Cechy hotelu IRS ROYAL APARTMENTS Apartamenty IRS Nadmorski Dwór
  • ogrzewanie
  • winda
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dla niepalących
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Prestige z 2 sypialniami
od 60,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Orle, Gdańsk
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 404 opinii
Hotel

+ Śniadanie w formie bufetu było dobre i z dużym wyborem. + Hotel znajduje się w ładnej okolicy, w lesie, blisko od morza, około 5 minut spacerem.

- Brak czajnika w pokoju - Parking dodatkowo płatny!!!.

Krzysztof, 2019-11-05
  • Cechy hotelu Hotel Orle
  • winda
  • faks / ksero
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Apartament dla 1 osoby
Apartament dla 2 osób
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój jednoosobowy
od 33,8 US$
Pokój rodzinny typu Classic
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Orle

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
16%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Willa Ela, Gdańsk
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 809 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Idealne położenie : w pobliżu dworca kolejowego : w odległości krótkiego spaceru od plaży : W pobliżu znajduje się kilka sklepów spożywczych : W pobliżu także od Parku Oliwskiego i Katedry : Sama Willa była ładna i czysta : Personel był miły i pomocny : Pokój był czysty i zadbany.

- Bardzo słabe ciśnienie wody pod prysznicem - Bardzo kiepskie Wi-Fi w pokoju, w zasadzie bezużyteczne.

Wiktoria, 2019-10-29
  • Cechy hotelu Willa Ela
  • bezpłatne WiFi
  • Możliwe wystawienie faktury
  • bezpłatny parking
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 19,8 US$
Apartament typu studio
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
Mały pokój Dwuosobowy
od 19,6 US$
Pokój Czteroosobowy typu Economy
Pokój wieloosobowy dla mężczyzn
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Willa Ela

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Gdańsk, Polska

Witaj w mieście Gdańsk. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 820 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Gdańsk. Zarezerwuj w najniższej cenie! Gdańsk → Hotele Gdańsk, Obiekty B&B, Aparthotele Gdańsk, Pensjonaty, Apartamenty Gdańsk. Tanie noclegi • Noclegi Gdańsk — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Gdańsk! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Gdańsk - miasto położone w północnej części Polski co roku gromadzi wielu turystów z całego świata. Dostęp do morza, interesujące zabytki, stocznia, możliwość szybkiego zwiedzenia innych miast Trójmiasta - to czynniki, które decydują o popularności tego miejskiego ośrodka. Ale Gdańsk jest atrakcyjny pod względem turystycznym nie tylko dla gości zagranicznych, ale również rodaków. Miasto to wybierane jest również jako miejsce spotkań biznesowych czy miejsce organizowania ważnych konferencji. Z tego też powodu baza noclegowa Gdańska jest bardzo dobrze rozwinięta.

Wybierasz się do tego miasta? Nie wiesz, gdzie się zatrzymać. Do wyboru masz wiele opcji: począwszy od hoteli, prywatnych apartamentów, pokoi gościnnych, a na schroniskach / hostelach skończywszy.

Osoby zamożne oraz goście przybywający do Gdańska w celach biznesowych, z reguły wybierają pokoje i apartamenty w luksusowych hotelach pięciogwiazdkowych. Polecane są także prywatne apartamenty w dogodnej lokalizacji, oferujące bardzo dobre warunki bytowe.

Dla osób liczących się z kosztami, polecane są hotele jedno- i dwugwiazdkowe, niekoniecznie w centrum miasta. Warto zapoznać się z ofertą schronisk młodzieżowych i hosteli.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej