Gdańsk — hotele

Zdjęcia hotelu: OliwaDream - Apartament Gdańsk Oliwa, Gdańsk
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 75 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo przyjemny. Mieszkanie było zadbane, schludne i dobrze wyposażone. Na podwórku miejsce parkingowe. Obiekt znajduje się w przyjemnej okolicy, około 5 km od plaży w Jelitkowie ale blisko od przystanku tramwajowego. W pobliżu sklepy Żabka i Bedronka. Zdecydowanie polecam!.

Konrad B., 2020-08-04
  • Cechy hotelu OliwaDream - Apartament Gdańsk Oliwa
  • bezpłatne WiFi
  • pokoje rodzinne
  • parking na miejscu
  • bezpłatny parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 1800 PLN
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kawena, Gdańsk
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 84 opinii
Domki letniskowe

To jest tragiczne miejsce. Domki w PRL byly o niebo lepsze. Na stronie sa zdjecia z wyremontowanego domku a wiekszosc jest tragiczna. Grzyb zakryty plyta lub lozkiem. Lazienka zagrzybiala. Zimno... bar to tez jakas porazka, sanepid dawno powinien to zamknac. Smietnik az kipi a miejsce na ognisko jest tuz obok. Bardzo zaniedbane miejsce, nie polecam.

Daria, 2020-07-24
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Kawena
  • piesze wycieczki
  • całodobowa recepcja
  • tenis stołowy
  • WiFi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Domek
od 160 PLN
Domek
Domek
Domek
+
Zobacz wszystkie pokoje Kawena

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Jantar, Gdańsk
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 21 opinii
Kwatery prywatne

Bardzo polecam wszystkim, którzy po przejechaniu 500 km i dotarciu na miejscu chcą się dowiedzieć że był błąd w systemie i ich rezerwacja jest nieaktualna. Tym bardziej w trakcie sezonu gdzie cudem jest znalezienie w ostatniej chwili miejsca do spania. Pan, który siedzi w obiekcie obiecuje pomoc i znalezienie jakichś noclegów, do 20 minut miał dzwonić, ale jest to tylko gadanie żeby pozbyć się gości i mieć problem z głowy....

Karolina, 2020-06-23
  • Cechy hotelu Villa Jantar
  • miejsce na piknik
  • dostęp do Internetu
  • przechowalnia bagażu
  • kort tenisowy
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
od 240 PLN
Apartament z balkonem i widokiem na morze
+
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
+
Pokój Dwuosobowy z zewnętrzną prywatną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Czteroosobowy z łazienką
+
Apartament typu Deluxe z tarasem i widokiem na morze,
+
Apartament typu Standard
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Jantar

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament Kameralny na Starówce 33, Gdańsk
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 81 opinii
Apartament

Jedynym plusem tego miejsca jest lokalizacja - bardzo blisko centrum. Apartament po naszym wejściu wygladal tak jakby nikt tam wczesniej nie sprzatal, na kanapie lezały wlosy, brudny zlew w kuchni, kubeczek na szczoteczki do zebow brudny od zaschnietej pasty i do tego otrzymalismy brudne reczniki. Wiekszosc mebli w apartamencie jest zuzytych i nie wyglada to tak jak na zdjeciach.

Alicia, 2020-06-22
  • Cechy hotelu Apartament Kameralny na Starówce 33
  • Faktury
  • winda
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament
od 163 PLN
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Golden Apartments, Gdańsk
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 823 opinii
Apartament

Bardzo ładny apartament w świetnej lokalizacji. Na pewno tutaj wrócę :)

Paula, 2020-05-21
  • Cechy hotelu Golden Apartments
  • parking w garażu
  • Faktury
  • winda
  • opcje śniadaniowe
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament typu studio z widokiem na morze
od 266 PLN
+
Apartament
+
Apartament typu Standard
+
Apartament z tarasem
+
Apartament
+
Apartament typu studio
od 199 PLN
+
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament z balkonem
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na miasto
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Superior
+
Apartament typu studio
+
Apartament
+
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament
+
Apartament typu Superior
+
Apartament z widokiem na morze
+
Apartament
+
Apartament typu Penthouse
+
Apartament typu studio
+
Zobacz wszystkie pokoje Golden Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Przytulne OldNova - OLD TOWN, Gdańsk
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 36 opinii
Apartament

Nie zwracają zaliczki , odwołałam rezerwację w związku z koronawirusem. Zero wyrozumiałości.

Agata, 2020-03-16
  • Cechy hotelu Apartamenty Przytulne OldNova - OLD TOWN
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • taras
  • meble ogrodowe
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament – parter
od 183 PLN
Apartament – parter
od 160 PLN
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bielski Guesthouse, Gdańsk
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 369 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Właściciel był bardzo sympatyczny i konkretny. Dobra lokalizacja, blisko od wszystkich atrakcji Gdańska, w pobliżu restauracji, barów i sklepów. Śniadanie było dobre. Dobrze była wyposażona kuchnia. Można było zapłacić kartą kredytową:).

Marcel, 2020-03-11
  • Cechy hotelu Bielski Guesthouse
  • część przeznaczona dla palących
  • parking przy ulicy
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
od 240 PLN
+
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
od 224 PLN
+
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
od 235 PLN
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
od 225 PLN
Apartament dwupoziomowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Bielski Guesthouse

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
25%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Willa Albatros Happy Hours, Gdańsk
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1557 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Cały pobyt to koszmar... Śniadania ochydne, wszędzie włosy. Wczorajsze jedzenie i brudne naczynia, naburmuszona kucharka. Przeklinajaca wszystkich jak by za kare pracowała. Panie pokojowe mega aroganckie. Zero podejścia do gościa. Nigdy więcej speluny za taką cenę

Jacek, 2020-02-27
  • Cechy hotelu Willa Albatros Happy Hours
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • parking
  • bezpłatny parking
  • całkowity zakaz palenia
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 159 PLN
Pokój Trzyosobowy
Studio
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Czteroosobowy z prysznicem
+
Zobacz wszystkie pokoje Willa Albatros Happy Hours

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostel4u, Gdańsk
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1150 opinii
Hostel/Schronisko

Bardzo dobra lokalizacja, blisko od sklepów i przystanków autobusowych, około 7 minut od zabytkowego centrum Gdańska. W mieszkaniu 4 pokoje, do tego osobno ubikacja i osobno łazienka z ubikacją.

Mała, ciemna kuchnia z brakiem wentylacji. Wspólne łazienki nie były systematycznie sprzątane.

Ada, 2020-02-13
  • Cechy hotelu Hostel4u
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Brak plastikowych przedmiotów jednokrotnego użytku
  • jazda na rowerze
  • przechowalnia bagażu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 10 osób
Pokój Dwuosobowy typu Basic
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
od 41 PLN
Pokój Trzyosobowy typu Basic ze wspólną łazienką
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
Apartament typu Deluxe
Apartament
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Hostel4u

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Villa Pascal, Gdańsk
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 262 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Bardzo dobra lokalizacja, do plaży raptem kilka minut, w pobliżu fajne restauracje. W pobliżu przystanku tramwajowego z którego można było dojechać do centrum Gdańska. Personel był bardzo przyjazny. Śniadanie było dobre.

W pokoju brak mini lodówki i suszarki do włosów.

Alex, 2020-01-23
  • Cechy hotelu Villa Pascal
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • restauracja
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 259 PLN
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy
+
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi na poddaszu
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Villa Pascal

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Gdańsk, Polska

Witaj w mieście Gdańsk. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1253 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Gdańsk. Zarezerwuj w najniższej cenie! Gdańsk → Hotele Gdańsk, Obiekty B&B, Aparthotele Gdańsk, Kwatery prywatne, Hostele Gdańsk. Tanie noclegi • Noclegi Gdańsk — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Gdańsk! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Gdańsk - miasto położone w północnej części Polski co roku gromadzi wielu turystów z całego świata. Dostęp do morza, interesujące zabytki, stocznia, możliwość szybkiego zwiedzenia innych miast Trójmiasta - to czynniki, które decydują o popularności tego miejskiego ośrodka. Ale Gdańsk jest atrakcyjny pod względem turystycznym nie tylko dla gości zagranicznych, ale również rodaków. Miasto to wybierane jest również jako miejsce spotkań biznesowych czy miejsce organizowania ważnych konferencji. Z tego też powodu baza noclegowa Gdańska jest bardzo dobrze rozwinięta.

Wybierasz się do tego miasta? Nie wiesz, gdzie się zatrzymać. Do wyboru masz wiele opcji: począwszy od hoteli, prywatnych apartamentów, pokoi gościnnych, a na schroniskach / hostelach skończywszy.

Osoby zamożne oraz goście przybywający do Gdańska w celach biznesowych, z reguły wybierają pokoje i apartamenty w luksusowych hotelach pięciogwiazdkowych. Polecane są także prywatne apartamenty w dogodnej lokalizacji, oferujące bardzo dobre warunki bytowe.

Dla osób liczących się z kosztami, polecane są hotele jedno- i dwugwiazdkowe, niekoniecznie w centrum miasta. Warto zapoznać się z ofertą schronisk młodzieżowych i hosteli.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej