Białystok — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Białystok

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Białystok) - GPS: 53.1324, 23.15917

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Białystok

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: APARTAMENT Antoniukowska 60, Białystok
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 182 opinii
Apartament

Właściciel mieszkania był bardzo sympatyczny, nie mieliśmy żadnych problemów z odbiorem kluczy. Plusem był podziemny parking. Dobra lokalizacja, niedaleko od sklepów, niedaleko także od centrum Białegostoku, raptem kilka minut jazdy samochodem. Polecam!.

Józef I., 2020-12-06
  • Cechy hotelu APARTAMENT Antoniukowska 60
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • pokoje dla niepalących
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 30,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
34%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartamenty Białystok - Lipowa 47, Białystok
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 78 opinii
Apartament

Apartament był przytulny, w kuchni w zasadzie było wszystko co potrzebne. Bezproblemowy kontakt z właścicielami. Śniadanie było smaczne i świeże przyniesione do apartamentu. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od centrum Białystoku, łatwo było dotrzeć na pieszo do najważniejszych zabytków, w pobliżu wielu sklepów.

Nie dało się korzystać z Wi-Fi, ciągle się rozłączało. Dokuczał nam hałas z ulicy!  .

Wiktor R., 2019-10-01
  • Cechy hotelu Apartamenty Białystok - Lipowa 47
  • śniadanie w pokoju
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 48,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Turkus, Białystok
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 636 opinii
Hotel

Coś okropnego....

Adam 2019, 2019-09-30
  • Cechy hotelu Hotel Turkus
  • wydarzenia sportowe na żywo (relacja na żywo)
  • ogrzewanie
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 40,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pokoj24h Apartamenty Lipowa, Białystok
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 55 opinii
Apartament

Appartament był przestronny i czysty, wyposażony w podstawowy sprzęt kuchenny pozwalający na przygotowanie śniadania czy kolacji, wygodne łóżko. Świetna lokalizacja, bardzo blisko od rynku w Białymstoku. W sąsiedztwie znajduje się knajpek, w pobliżu Żabki, gdzie można było zrobić podstawowe zakupy. Dobra cena.

Zbyt słabo wygłuszone drzwi do pokoju, wszystko było słychać co się dzieje na korytarzu..

Filip, 2019-07-30
  • Cechy hotelu Pokoj24h Apartamenty Lipowa
  • pokoje dla niepalących
  • pralnia chemiczna
  • bezpłatne WiFi
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament Lipowa 18A
Apartament typu studio (3 osoby dorosłe) – Ulica Lipowa 18A
od 48,3 US$
Apartament typu Deluxe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Royal I, Białystok
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 109 opinii
Apartament

Apartament na dwie osoby był dobrej wielkości. Apartament był posprzątany i estetycznie urządzony. Wyposażenie na odpowiednim poziomie. Wygodne łóżko. Świetna lokalizacja, w samym środku starego Białystoku, w odległości spaceru od wszystkich sklepów, galerii i centralnego placu. - Brak Wi-Fi. - Słabo wyciszone drzwi, tak więc wszystko było słychać z korytarza. - Brak wody do picia.

36Zygmunt, 2018-06-19
  • Cechy hotelu Apartment Royal I
  • pokoje rodzinne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • śniadanie w pokoju
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 51,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Centrum, Białystok
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 612 opinii
Apartament

Mieszkanie było duże i czyste. Duża łazienka. Funkcjonalna łazienka i balkon. Duże, wygodne łóżko, przyjemna pościel. Cena w stosunku do oferowanego standardu była niewygórowana. Świetna lokalizacja, w centrum miasta, zaledwie kilka minut spacerem od rynku. Kiepski internet, praktycznie był bezużyteczny. Brak klimatyzacji a przy otwatym oknie słychać było hałas z ulicy.

P. Zoja , 2017-11-09
  • Cechy hotelu Apartamenty Centrum
  • Możliwe wystawienie faktury
  • ogród
  • solarium
  • winda
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio
od 29,0 US$
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
Pokój rodzinny typu Comfort
Pokój czteroosobowy typu Comfort
Zobacz wszystkie pokoje Apartamenty Centrum

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartament Elizabeth Legionowa, Białystok
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 95 opinii
Apartament

Właścicielka była bardzo przyjazna. Apartament był dobrze wyposażony, wygodne łóżka, śnieżnobiała pościel, była herbata i kawa. Bardzo dobra lokalizacja, blisko do centrum Białegostoku, centrum handlowego, w pobliżu znajdują się kawiarnie. Miejsce parkingowe było dostępne w podwórzu. Wszystko nam się podobało:).

Lech, 2017-08-31
  • Cechy hotelu Apartament Elizabeth Legionowa
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • parking
  • pokoje rodzinne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 107,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: BoutiqueHotel Aristo, Białystok
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1036 opinii
Hotel

Hotel znajduje się w odnowionej kamienicy, w centrum Białegostoku. Pokój był przytulny i dobrze wyposażony z wygodnym łóżkiem. W restauracji hotelowej smaczne, lokalne dania. Uprzejmy i pomocny personel.

Nie działała wentylacja w łazience. Płatny parking.

Marceli D., 2017-08-28
  • Cechy hotelu BoutiqueHotel Aristo
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • bezpłatne WiFi
  • wieczory tematyczne z kolacją
  • śniadanie w pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 53,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Standard
Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje BoutiqueHotel Aristo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Leśny, Białystok
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1439 opinii
Hotel

Polecam pobyt w tym hotelu, zarówno jedzenie jak i obsługa na wysokim poziomie. Jedynym minusem mogą być imprezy odbywające się w weekendy. Mimo to serdecznie polecam.

Silvia, 2017-08-03
  • Cechy hotelu Hotel Leśny
  • bezpłatny parking
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • centrum biznesowe
  • śniadanie w pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 35,4 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Duży pokój jednoosobowy
Apartament
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Basic
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Leśny

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamenty Jozefina, Białystok
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 238 opinii
Apartament

Apartament był z dobrym standardem, było wszystko co potrzeba, wygodne łóżka, wspaniały widok na Białystok z 13 piętra. Parking podziemny. W pobliżu znajdują się sklepy i kawiarnie. Rozsądna cena. Wszystko było dobrze.

władysław57, 2017-05-23
  • Cechy hotelu Apartamenty Jozefina
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • bezpłatny parking
  • winda
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
od 39,7 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ibis Styles Bialystok, Białystok
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2338 opinii
Hotel

Śniadanie było smaczne i z dużym wyborem. Personel był bardzo uprzejmy i pomocny, bardzo szybko zareagował na moją prośbę. Świetna lokalizacja, w centrum miasta, tuż obok Galeria handlowej, blisko od wszystkich atrakcji. W pokoju przydałaby się lodówka.

Dorian, 2017-05-18
  • Cechy hotelu ibis Styles Bialystok
  • bezpłatny parking
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • całodobowa recepcja
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Standard z rozkładaną sofą
Rodzinny Apartament typu Standard Suite
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 60,4 US$
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
Zobacz wszystkie pokoje ibis Styles Bialystok

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Villa Tradycja, Białystok
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 901 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Śniadanie było dobre i urozmaicone, serwowane w przyjemnej kawiarni. Plusem był bezpłatny parking. Dobra i niedroga restauracja w hotelu. W pokoju było wszystko co potrzebne. Bardzo dogodna lokalizacja hotelu, bardzo blisko od centrum, wszystko było łatwe do znalezienia a samo miaso jest ładne i czyste. Uprzejmy personel. Brak windy, przy większej ilości bagaży może to być trochę uciążliwe.

E. Alan , 2017-04-27
  • Cechy hotelu Villa Tradycja
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • gry planszowe / puzzle
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
od 45,9 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Villa Tradycja

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Centrum Superior Suites, Białystok
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 305 opinii
Apartament

Mieszkanie było ładne i nowoczesne, z balkonu był wspaniały widok. Bardzo dobra lokalizacja, nie daleko od centrum miasta. Bezpieczny parking. Musieliśmy czekać około 20 minut, jak ktoś przyjdzie i przyniesie nam klucze od mieszkania, ponieważ biuro znajduje się w całkiem innym miejscu w mieście.

Krystyna8, 2017-04-09
  • Cechy hotelu Centrum Superior Suites
  • plac zabaw dla dzieci
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • park wodny
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Superior
Apartament typu Executive
od 46,4 US$
Apartament typu Deluxe
od 42,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel i Restauracja Belweder, Białystok
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 467 opinii
Zajazdy

Pokój był z balkonem, czysta pościel i ręczniki, wygodne łożko, połączenie Wi-Fi było dobre. Do dyspozycji duży parking. Przyjazny personel. Hotel znajduje się na obrzeżach miasta, w pobliżu autostrady ale było stosunkowo cicho. Słabe śniadanie.

Emma, 2016-10-28
  • Cechy hotelu Hotel i Restauracja Belweder
  • pokoje dla niepalących
  • obsługa pokoju
  • restauracja
  • gaśnice
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 40,3 US$
Apartament typu Suite z balkonem
Apartament typu Suite dla 3 osób
Pokój Czteroosobowy
Pokój rodzinny
Apartament typu Suite dla 2 osób
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój jednoosobowy z balkonem
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel i Restauracja Belweder

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Gościnna Kamienica, Białystok
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1268 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Pokój był czysty i schludny z balkonem. Bardzo dobre było śniadanie z dodatkowym stolikiem przysmaków regionalnych. Personel recepcji był bardzo miły i pomocny. Wspaniała lokalizacja, w centrum, bardzo blisko od rynku, tuż obok zamku. Bezpłatny parking na miejscu. Brak windy i trzy piętra, nie ma klimatyzacji.

Tymon L., 2016-09-15
  • Cechy hotelu Gościnna Kamienica
  • WiFi
  • całodobowa ochrona
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Apartament typu Suite
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 34,9 US$
Apartament
Zobacz wszystkie pokoje Gościnna Kamienica

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Białystok, Polska

Witaj w mieście Białystok. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 140 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Białystok. Zarezerwuj w najniższej cenie! Białystok → Hotele Białystok, Obiekty B&B, Zajazdy Białystok, Kompleksy wypoczynkowe, Hostele Białystok. Tanie noclegi • Noclegi Białystok — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Białystok! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej