Białka Tatrzańska — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Białka Tatrzańska

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Białka Tatrzańska) - GPS: 49.389181, 20.105082

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Białka Tatrzańska

Najpopularniejsze miasta: Polska

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Hotel Liptakówka, Białka Tatrzańska
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1309 opinii
Hotel

Plusem był duży monitorowany parking ; Panie w recepcji były niezwykle sympatyczne ; W budynku winda ; Śniadanie było dobre ; Do dyspozycji basen ; sauna ; masaże ; narciarnia ; bilard ; Na każdym piętrze aneks kuchenny ; Łóżko było duże i całkiem wygodne ; W łazience suszarka ; Balkon ; Klucz elektroniczny ; Hotel jest bardzo dogodnie położony, w samym centrum Białki Tatrzańskiej ; blisko od sklepu ; wyciągów i termy ; Tak...

Jagna, 2020-10-26
  • Cechy hotelu Hotel Liptakówka
  • basen z podgrzewaną wodą
  • całodobowa ochrona
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • codzienne sprzątanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 96,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Studio typu Standard
Studio typu Deluxe
Pokój Czteroosobowy
Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Studio z rozkładaną sofą
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Liptakówka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
40%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Grand Tatry, Białka Tatrzańska
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 524 opinii
Aparthotele

Hotel bardzo fajny!!Ale na szczegolna pochwałe zasługuje pani Oksana!!!bardzo miła i uprzejma hotel moze byc dumny ze ma taki personel!napewno odwiedzimy znowu

Wilhelm, 2020-09-13
  • Cechy hotelu Grand Tatry
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • część przeznaczona dla palących
  • piesze wycieczki
  • przechowalnia nart
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Pokój Czteroosobowy
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy bez Balkonu
Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 119,6 US$
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Grand Tatry

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Rezydencja Diamond, Białka Tatrzańska
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 166 opinii
Apartament

WAKACYJNY POBYT UDANY,APARTAMENT SUPER WYPOSAŻONY( ODKURZACZ,EXPRES DO KAWY,SUSZARKA NA BIELIZNE,,ŻELAZKO),
W LODÓWECZCE MAŁE CO NIECO.
,PIĘKNY WIDOK Z BALKONÓW NA DUNAJEC I NA GÓRY.
2 SYPIALKI /ANEKS KUCHENNY ,W REZYDENCJI MAŁE SPA,WYSTARCZAJĄCE DLA RODZINY,
NIC TYLKO ODPOCZYWAĆ I RELAXOWAĆ SIE PEŁNĄ PIERSIĄ.
MIŁA I SERDECZNA OBSŁUGA.
POLECAM!!!!

ILONA, 2020-08-19
  • Cechy hotelu Rezydencja Diamond
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • system alarmowy
  • ogród
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Standard
od 156,1 US$
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
Apartament typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Rezydencja Diamond

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Harnikówka, Białka Tatrzańska
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 34 opinii
Kwatery prywatne

Pokój był ładny i czysty ; Do dyspozycji gości naczynia i kuchenka mikrofalowa ; Były wszystkie potrzebne udogodnienia ; Świetna lokalizacja ; w cichym i spokojnym miejscu Białki ; blisko od przystanku skibusa ; Właściciele byli sympatyczni i pomocni ; Nie mam uwag:).

Luiza N., 2020-08-14
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Willa Harnikówka
  • ogrzewanie
  • pokój gier
  • gaśnice
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 48,0 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Pokój Czteroosobowy
Pokój Czteroosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Willa Harnikówka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
42%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Willa Nad Białką, Białka Tatrzańska
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 521 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Obsługa była bardzo miła. Śniadanie było smaczne i urozmaicone. Bardzo dobra lokalizacja, blisko do Kotelnicy i Bani. W pobliżu dwóch sklepów spożywczych. W pokoju było czysto i przytulnie. Wszystko było w porządku:).

Jacek R., 2020-02-04
  • Cechy hotelu Willa Nad Białką
  • ogród
  • prywatny parking
  • park wodny
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 69,4 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
od 69,4 US$
Pokój Czteroosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Willa Nad Białką

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
23%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Aparthotel Góralski Spa, Białka Tatrzańska
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 441 opinii
Apartament

Śniadania były bardzo smaczne ; Pokoje były czyste i komfortowe ; Dobra lokalizacja ; trochę na uboczu ale to jednak Białka ; wszędzie było wystarczająco blisko ; Piękny duży teren ; Obsługa była bardzo miła ; Bardzo fajna restauracja z rozsądnym cenami ; Duży parking - Słaby internet:(.

Rafał, 2019-10-21
  • Cechy hotelu Aparthotel Góralski Spa
  • całodobowa recepcja
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Możliwe wystawienie faktury
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe Nr 23
Apartament typu Deluxe – nr 12A
Apartament typu Deluxe Nr 10
Apartament nr 8 z 2 sypialniami
Apartament nr 4
od 114,5 US$
Apartament typu Deluxe Nr 15
Apartament typu Standard nr 3
Apartament typu Deluxe Nr 22
Apartament typu Deluxe Nr 6
Apartament typu Standard Nr 18
Apartament typu Deluxe Nr 19
Apartament typu Deluxe nr 16
Apartament typu Standard Nr 2
Apartament typu Deluxe Nr 14
Apartament typu Deluxe – nr 7
Apartament typu Standard Nr 11
od 114,5 US$
Apartament typu Deluxe Nr 21
Apartament typu Deluxe Nr 28
Apartament typu Standard nr 5
Apartament typu Deluxe 27
Apartament typu Deluxe Nr 17
Apartament nr 25
Apartament typu Deluxe Nr 26
Apartament typu Deluxe Nr 12
Apartament typu Standard Nr 9
Apartament typu Standard Nr 24
Apartament nr 20
Apartament Nr. 1
Apartament typu Deluxe Nr 29
Apartament typu Standard Nr 30
Apartament typu Standard Nr 32
Apartament typu Standard Nr 31
Apartament typu Standard Nr 33
Apartament typu Standard Nr 34
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Góralski Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Słoneczny Dworek, Białka Tatrzańska
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 118 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

+ Świena lokalizacja + wszędzie było blisko + w odległości krótkiego spaceru do wyciągów narciarskich + Sam obiekt zadbany i czysty + Właściciele byli bardzo mili i uprzejmi + Wygodne łóżka i dobry prysznic - Było by miło gdyby w pokoju był czajnik zamiast jednego, wspólnego na korytarzu.

Remigiusz T., 2019-10-20
  • Cechy hotelu Słoneczny Dworek
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • przechowalnia nart
  • całkowity zakaz palenia
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy typu Superior
od 114,5 US$
Pokój Czteroosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 77,1 US$
Rodzinny apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Czteroosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
od 107,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Słoneczny Dworek

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: DW U Wajdy, Białka Tatrzańska
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 124 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Śniadanie było bardzo smaczne i różnorodne, na życzenie ciepłe posiłki. W pokoju było czysto i ciepło. Właściciel obiektu był bardzo miły i życzliwy. Na miejscu dostępny parking. Świetna lokalizacja, blisko od wyciągu Kaniówka. Nie brakowało też miejsca na przechowanie sprzętu narciarskiego.

Nic.

Sabina, 2019-07-01
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu DW U Wajdy
  • bezpłatny parking
  • jazda na rowerze
  • faks / ksero
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
od 144,1 US$
Pokój na poddaszu z łazienką i 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje DW U Wajdy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
16%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Aparthotel Delta Białka, Białka Tatrzańska
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 550 opinii
Aparthotele

Mieliśmy duży i wygodny pokój z aneksem kuchennym. Śniadania były smaczne z dobrą kawą z ekspresu. Do dyspozycji w cenie pobytu sauna z jacuzzi. Personel był bardzo miły i uczynny. Super lokalizacja, blisko do wyciągów. Minusem było to, że zamiast jednego dużego łóżka mieliśmy dwa pojedyńcze łóżka złączone razem.

Jonatan, 2019-04-05
  • Cechy hotelu Aparthotel Delta Białka
  • narciarstwo
  • bezpłatne WiFi
  • parking
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Comfort (2 osoby dorosłe)
od 89,7 US$
Apartament typu Premium (4 osoby dorosłe)
Apartament typu Prestige (5 osób dorosłych)
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Comfort Plus
Apartament typu Prestige Plus
Apartament typu Premium Plus
Apartament typu studio
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Delta Białka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Zawrat Ski Resort & SPA, Białka Tatrzańska
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 754 opinii
Hotel

Obsługa była miła i kompetentna. Śniadanie było bardzo smaczne. Świetna lokalizacja, blisko od stoku narciarskiego jak i Termy. Dobra restauracja, jedzenie było bardzo smaczne. Fajne zaplecze basen, Spa. Pokój był ładny, wygodne łóżka. Parking. Wszystko było w porządku. Ogólnie dobre miejsce na rodzinny wypoczynek!!!.

Iga H., 2018-12-20
  • Cechy hotelu Hotel Zawrat Ski Resort & SPA
  • całkowity zakaz palenia
  • WiFi
  • piesze wycieczki
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
Studio (4 osoby dorosłe)
Studio (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój rodzinny typu Deluxe (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Mały pokój dwuosobowy typu Economy bez balkonu,
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Zawrat Ski Resort & SPA

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dom Wypoczynkowy Grań, Białka Tatrzańska
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 69 opinii
Kwatery prywatne

Pokój był odpowiedniej wielkości i czysty. Dobrze był wyposażony aneks kuchenny, było wszystko co niezbędne. Bardzo ładny i zadbany ogród. Właściciele byli bardzo sympatyczni. Sam obiekt usytuowany jest w dobrym miejscu, blisko od sklepu samoobsługowego, około 20 minut spacerem od termy. Bardzo blisko od wszelkich atrakcji. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu. Polecamy.

Leonard, 2018-11-20
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Dom Wypoczynkowy Grań
  • WiFi
  • basen
  • ogrzewanie
  • wspólna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 56,1 US$
Pokój Czteroosobowy z balkonem
Pokój czteroosobowy z widokiem na góry
Pokój trzyosobowy z widokiem na góry
od 77,4 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój trzyosobowy z widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Dom Wypoczynkowy Grań

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
34%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pensjonat Dziubas, Białka Tatrzańska
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 264 opinii
Pensjonaty

Pensjonat Dziubas znajduje się tylko 5 minut spacerem od wyciągu narciarskiego Kotelnica. Śniadania były bardzo dobre i różnorodne. Dla gości dostępna była mała kuchnia, w każdej chwili była możliwość zrobienia sobie herbaty. Przyjemna obsługa. Skromnie wyposażona łazienka. Brak półek na kosmetyki, wieszaków. Bardzo cienkie ściany, w nocy zbyt dobrze było słychać chrapanie sąsiada z pokoju obok.

Melania P., 2017-09-19
  • Cechy hotelu Pensjonat Dziubas
  • szkółka narciarska
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • piesze wycieczki
  • piesze wycieczki
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
od 101,4 US$
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Czteroosobowy z balkonem
Pokój rodzinny (5 osób dorosłych)
Zobacz wszystkie pokoje Pensjonat Dziubas

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
57%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Silverton, Białka Tatrzańska
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 703 opinii
Pensjonaty

Śniadanie było bardzo dobre, wszystko było świeże i smaczne. Pokój był duży i jasny z balkonem. Na miejscu dostępny bezpłatny parking, jest także plac zabaw, trampolina, leżaki oraz była możliwość zrobienia sobie grilla. Personel był uprzejmy i bardzo pomocny. Słaba jakość Wi-Fi ale to nic wielkiego.

Teodor, 2017-07-01
  • Cechy hotelu Silverton
  • Możliwe wystawienie faktury
  • dostęp do Internetu
  • narciarstwo
  • bezpłatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Studio z tarasem
Studio
Studio typu Superior
Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
Pokój Dwuosobowy typu Classic bez balkonu
od 98,5 US$
Pokój Dwuosobowy z rozkładaną sofą
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Silverton

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Willa Stożek, Białka Tatrzańska
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 679 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Sympatyczni właściciele. Doskonała lokalizacja w centrum, w pobliżu basenów termalnych Bania. Śniadania były bardzo smaczne i z lepszym wyborem niż w niejednym hotelu czterogwiazdkowym. Pokój był czysty i przestronny z balkonem. Bardzo miła była atmosfera. Brak dostępu do Wi-Fi w pokojach, cena dość wysoka ale było warto.

Nel C., 2017-03-20
  • Cechy hotelu Willa Stożek
  • masaż
  • wspólny salon / sala TV
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • fryzjer / salon piękności
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Czteroosobowy
Pokój Dwuosobowy z balkonem
od 152,1 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój rodzinny
Pokój Czteroosobowy
Pokój Dwuosobowy bez Balkonu
od 149,5 US$
Zobacz wszystkie pokoje Willa Stożek

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
28%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Górski, Białka Tatrzańska
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 1037 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Witam,
Właśnie wróciłem z Białki Tatrzańskiej Hotel Górski.
2 osoby dorosłe + dziecko 2,5 roku
Moje wrażenia:
Pozytywne:
1.obiekt ładny, nowy, nie zniszczony jeszcze prze tabuny dzikich turystów.
2.świetna narciarnia.
i tyle pozytywnego
Negatywne:
1.daleko od stoku pomimo zapewnień ,że jest blisko.
2.beznadziejne jedzenie dla dorosłych, a dla dzieci paskudne, ( sławny filet z mintaja jest naprawdę obrzydliwy i więcej...

Jacek, 2017-03-03
  • Cechy hotelu Górski
  • wspólny salon / sala TV
  • pokój gier
  • przechowalnia bagażu
  • bar
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 121,2 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
od 224,2 US$
Pokój czteroosobowy typu Standard
Mały pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Górski

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Białka Tatrzańska, Polska

Witaj w mieście Białka Tatrzańska. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 71 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Białka Tatrzańska. Zarezerwuj w najniższej cenie! Białka Tatrzańska → Pensjonaty Białka Tatrzańska, Hotele, Zajazdy Białka Tatrzańska, Kwatery prywatne, Obiekty B&B Białka Tatrzańska. Tanie noclegi • Noclegi Białka Tatrzańska — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Białka Tatrzańska! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej