Walencja — hotele

DZIŚ
16%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: SEA YOU HOTEL PORT VALENCIA, Walencja
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 696 opinii
Hotel

Śniadania były dobre i obfite. Personel w recepcji jak i przy śniadaniu był bardzo miły. Hotel położony jest blisko od plaży, dobry dojazd do centrum Walencji.

Osoba sprzątająca zostawiała zbyt małą ilość papieru toaletowego. Drzwi to toalety nie zapewniające intymności.

Kamil, 2020-02-20
  • Cechy hotelu SEA YOU HOTEL PORT VALENCIA
  • toaleta z uchwytami
  • gaśnice
  • taras słoneczny
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 87,6 US$
Apartament typu Suite
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
40%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: ValentiaApartments - MercadoCentral, Walencja
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 214 opinii
Apartament

Najlepsza była lokalizacja, w samym sercu starego miasta w Walencji, w bliskiej odległości od kawiarni i restauracji, blisko od autobusów. W apartamencie było bardzo czysto, mieliśmy dużo przestrzeni.

Na 4 dni tylko jedna kapsułka do zmywarki. Nie wiedzieliśmy gdzie wyrzucać śmieci. Brak żelazka, poza tym wszystko ok.

Karina T., 2019-11-26
  • Cechy hotelu ValentiaApartments - MercadoCentral
  • taras
  • pokoje rodzinne
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • gaśnice
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z balkonem
od 42,6 US$
+
Apartament typu Penthouse
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bet Apartments - Sunrise Apartments, Walencja
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 201 opinii
Apartament

Właścicielka była bardzo pomocna. Na miejscu parking. Dobra lokalizacja, bardzo blisko od plaży, przystanek autobusowy znajduje się tylko jedna minuta spacerem od apartamentów z dobrym połączeniem do Walencji. - Czystość w apartamencie mogłaby być lepsza. - Brak żelu pod prysznic i mydła w łazience.

Olga N., 2019-10-15
  • Cechy hotelu Bet Apartments - Sunrise Apartments
  • parking
  • biuro informacji turystycznej
  • WiFi
  • parking w garażu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z tarasem
od 179,9 US$
+
Apartament z tarasem
od 198,8 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Living Puerto, Walencja
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 585 opinii
Apartament

Apartament był przestronny i czysty - dobrze był wyposażony - Bardzo dobra lokalizacja - niedaleko od portu i plaż w Walencji - w pobliżu sklepów - Właściciel był bardzo miły i bezproblemowy.

62Berenika, 2019-09-12
  • Cechy hotelu Living Puerto
  • całkowity zakaz palenia
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • ogrzewanie
  • winda
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament (4 osoby dorosłe)
od 74,5 US$
+
Apartament typu studio
od 71,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Gabbeach, Walencja
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 442 opinii
Hotel

Personel w recepcji był bardzo przyjazny. Wspaniałe położenie, tuż przy plaży, blisko od portu handlowego, w odległości zaledwie 400 metrów od od transportu publicznego z dobrym połączeniem do Walencji.

Pokój był wygodny ale malutkie okno z widokiem na dziedziniec, więc mieliśmy mało światła naturalnego. Zbyt wysoka cena!.

8bianka, 2019-07-14
  • Cechy hotelu Hotel Gabbeach
  • winda
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • sejf
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Hotele designerskie
Pokój typu Classic Standard (widok na wewnętrzną część obiektu)
od 85,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na wewnętrzną część hotelu
Apartament typu Junior Suite z widokiem na ogród
Apartament typu Suite z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Gabbeach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Total Valencia Xàtiva (Leisure & Culture), Walencja
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 34 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo sympatyczny. Bardzo dobra lokalizacja, bardzo blisko od stacji metra, stacji kolejowej i centrum Walencji. Praktycznie wszystkie atrakcje turystyczne znajdują się w w odległości spaceru. Mieszkanie było wygodne.

Brak windy. Tylko jedna łazienka na sześć osób.

Marcelina, 2019-06-03
  • Cechy hotelu Total Valencia Xàtiva (Leisure & Culture)
  • pokoje rodzinne
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 3 sypialniami
od 89,9 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Carmen III, Walencja
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 22 opinii
Apartament

Centralna lokalizacja ; w odległości spaceru od centrum Walencji i restauracji ; Blisko od przystanku autobusowego ; Mieszkanie było ładnie urządzone ; Ładny widok z balkonu ; Wygodne łóżko - Było dość głośno, słychać było hałas z ulicy - W mieszkaniu chociaż na początek mogłaby być sól, pieprz, oliwa i inne.. - Zbyt krótka zasłona prysznicowa, po kąpieli cała łazienka była zalana.

Aleks, 2019-05-13
  • Cechy hotelu Apartments Carmen III
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • pokoje rodzinne
  • klimatyzacja
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z widokiem na ogród
od 118,3 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartments Madrina, Walencja
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1124 opinii
Apartament

I paid twice for one night - when they got the card, and they wanted to pay in cash anyway in the hotel. Until today I have not received a refund, and after the guarantee of the return, contact has stopped and do not respond to the e-mail.

Marcin, 2019-03-18
  • Cechy hotelu Apartments Madrina
  • dostęp do Internetu
  • całkowity zakaz palenia
  • monitoring wokół obiektu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament
+
Apartament
od 59,2 US$
+
Apartament
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartments Madrina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Travel Habitat Jardines Rio Turia., Walencja
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 46 opinii
Apartament

+ Dobra lokalizacja + blisko od starego miasta Walencja + trochę daleko do metra + blisko od supermarketu i policji + było więc bezpiecznie + W pobliżu przystanku tramwajowego + Apartament był czysty - Trochę malutkie sypialnie z oknami na wąskie podwórko.

Lena, 2019-01-19
  • Cechy hotelu Travel Habitat Jardines Rio Turia.
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • klimatyzacja
  • całkowity zakaz palenia
  • transfer lotniskowy
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament
od 86,4 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Living Valencia Arenas Beach, Walencja
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 40 opinii
Apartament

Bardzo dobra lokalizacja, w dość spokojnej okolicy, w odległości spaceru od plaży. Obsługa była miła i pomocna. Apartament był duży i dobrze wyposażony. Niestety nikt nie mówił po angielsku lub po niemiecku, więc trochę trudno było się porozumieć:(.

10Damian, 2019-01-11
  • Cechy hotelu Living Valencia Arenas Beach
  • Faktury
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • pokoje rodzinne
  • wypożyczalnia samochodów
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
od 58,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Walencja, Hiszpania

Witaj w mieście Walencja. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 642 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Walencja. Zarezerwuj w najniższej cenie! Walencja → Apartamenty Walencja, Hotele, Hostele Walencja, Pensjonaty, Obiekty B&B Walencja. Tanie noclegi • Noclegi Walencja — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Walencja! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Hiszpania jest krajem, do którego - ze względu na panujący tam klimat i warunki pogodowe - przybywają turyści, głównie z innych części Europy oraz Azji. Choć turystyka skupia się głównie na stolicy czy Barcelonie, to do Walencji także ściągają goście zagraniczni.

Poszukujesz zakwaterowania, które będzie dopasowane do Twoich oczekiwań i potrzeb? Chcesz ulokować się w dzielnicy tętniącej życiem? A może cenisz sobie spokój? Baza noclegowa w Walencji jest bardzo dobrze rozwinięta, dlatego ze znalezieniem miejsca do spania nie będzie żadnego problemu.

Turyści wybierający się do Walencji najwięcej możliwości noclegowych mają głównie w hotelach. Dzięki ich zróżnicowaniu pod względem standardu wszyscy znajdą pokoje adekwatne do możliwości finansowych. Osoby zamożne mogą zdecydować się na luksusowe hotele w najlepszych dzielnicach Walencji. Goście poszukujący tańszych sposobów nocowania, mogą wybrać hotele jedno- i dwugwiazdkowe. Zawsze istnieje także możliwość zakwaterowania w hostelach i młodzieżowych schroniskach.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej