San Sebastian — hotele

Zdjęcia hotelu: Agroturismo Maddiola, San Sebastian
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 234 opinii
Gospodarstwa wiejskie

- Właściciel był bardzo miły - Śniadanie było dobre ze świeżych lokalnych produktów - Obiekt znajduje się około 15 minut minut jazdy od San Sebastian - miejsce spokojne z pięknymi widokami na morze - Bardzo przyjazny był personel obiektu - Wszystko było dobrze !!!.

Grzegorz, 2019-12-03
  • Cechy hotelu Agroturismo Maddiola
  • WiFi
  • sauna
  • pokoje dla niepalących
  • masaż
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 80,8 US$
Apartament z 2 sypialniami
od 197,8 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
Pokój Dwuosobowy
od 92,5 US$
Zobacz wszystkie pokoje Agroturismo Maddiola

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Buen Pastor Cathedral Apartment, San Sebastian
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 30 opinii
Apartament

~~ Bardzo dobre położenie ~~ w samym centrum San Sebastian ~~ około 6 minut od plaży Playa de la Concha ~~ w pobliżu katedry ~~ Mieszkanie było czyste - Brak klimatyzacji i tylko jeden wentylator - Zapach wilgoci we wspólnych miejscach.

Dorian, 2019-10-25
  • Cechy hotelu Buen Pastor Cathedral Apartment
  • całkowity zakaz palenia
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • WiFi
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
od 199,0 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
18%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartamentos Mar y Mar, San Sebastian
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 663 opinii
Apartament

Byliśmy zadowoleni z położenia, z dala od zgiełku. Niedaleko od obiektu znajduje się przystanek autobusowy z którego można było dotrzeć do San Sebastian. W apartamencie praktycznie było wszystko co potrzebne, był ładnie urządzony i doskonale wyposażony.

Obiekt trochę trudno było znaleść..

Maurycy W., 2019-09-26
  • Cechy hotelu Apartamentos Mar y Mar
  • codzienne sprzątanie
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • parking na miejscu
  • plac zabaw dla dzieci
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
+
Studio
od 85,4 US$
Apartament Dwupoziomowy
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Iturritxo Landetxea, San Sebastian
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 312 opinii
Gospodarstwa wiejskie

Właścicielka była bardzo miła, udzieliła nam wielu przydatnych porad. Pokój był prosty ale w zasadzie mieliśmy wszystko co potrzebne na jedną noc. Obiekt znajduje się trochę poza San Sebastian, najlepiej podróżować samochodem ponieważ autobus jeździ co pół godziny. Wszystko inne było OK.

Jadwiga, 2019-05-13
  • Cechy hotelu Iturritxo Landetxea
  • bezpłatne WiFi
  • parking
  • taras słoneczny
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 64,4 US$
Pokój jednoosobowy
Dom z 4 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Iturritxo Landetxea

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
42%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pensión C7, San Sebastian
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 527 opinii
Pensjonaty

+ Pokój był dość mały ale wygodny + Dobry prysznic + Świetna lokalizacja + blisko od barów + restauracji i także centrum miasta San Sebastian - Dość skomplikowany parking - Personel był miły nie mówił zbyt dobrze po angielsku.

Rozalia U., 2019-04-03
  • Cechy hotelu Pensión C7
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • winda
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Wewnętrzny pokój dwuosobowy
od 57,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Pensión C7

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Be Bop Apartment by FeelFree Rentals, San Sebastian
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 15 opinii
Apartament

Obsługa była bardzo miła. Świetna lokalizacja, w odległości około 100 metrów od centrum San Sebastian, barów, restauracji, rynków, w zasadzie od wszystkiego. W mieszkaniu było czysto. Jak na cztery osoby apartament był trochę mały. Cena dość wysoka..

Konstanty, 2018-02-22
  • Cechy hotelu Be Bop Apartment by FeelFree Rentals
  • ogrzewanie
  • transfer lotniskowy
  • pokoje dla niepalących
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 180,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pension Joakina, San Sebastian
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 662 opinii
Pensjonaty

Apartament był funkcjonalny i dobrze wyposażony, był przede wszystkim czysty. Doskonałe położenie, w samym centrum San Sebastian, w odległości krótkiego spaceru od plaży La Concha. Pan recepcjonista był bardzo miły i pomocny, polecił nam miejsca warte do zwiedzenia.

Roksana, 2017-12-28
  • Cechy hotelu Pension Joakina
  • pokoje rodzinne
  • Dostęp do personelu medycznego
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
od 72,6 US$
Apartament typu studio
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Pension Joakina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Punta Monpas, San Sebastian
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 605 opinii
Hotel

Pani recepcjonistka była bardzo miła, udzieliła nam wielu cennych informacji, zaznaczyła nam także na mapce miasta co warto zobaczyć. Śniadanie było lepsze niż oczekiwaliśmy, dobra kawa. Dobra lokalizacja, tuż naprzeciwko plaży. Bardzo cienkie ściany, wszystko było słychać.

Janusz F., 2017-12-07
  • Cechy hotelu Hotel Punta Monpas
  • parking
  • całkowity zakaz palenia
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Wewnętrzny pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z widokiem na okolicę
Pokój Dwuosobowy
od 79,6 US$
Pokój jednoosobowy
od 76,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Punta Monpas

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pension Aida, San Sebastian
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 710 opinii
Pensjonaty

Pokój był czysty, w pokoju było wszystko co potrzebne. Doskonała lokalizacja, około 5 minut spacerem od dworca autobusowego, w pobliżu starego miasta San Sebastian i plaży. Personel był pomocny i przyjazny. Wi-Fi działało bez żadnych zastrzeżeń. POLECAM:).

Beata, 2017-11-30
  • Cechy hotelu Pension Aida
  • pokoje dla niepalących
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • WiFi
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
Pokój typu Twin w wewnętrznej części hotelu
od 58,5 US$
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
od 64,4 US$
Studio z łóżkiem typu queen-size i rozkładaną sofą
+
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Studio typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Pension Aida

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Enjoy Comfort, San Sebastian
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 419 opinii
Pensjonaty

Dobra lokalizacja, blisko od plaży i centrum San Sebastian, na dole znajduje się supermarket. Personel był bardzo przyjazny.

Nieprzyjemny zapach stęchlizny w całym hostelu. Stare i śmierdzące ręczniki. Bardzo mały pokój. Zbyt wysoka cena w stosunku do tego co było oferowane!!!.

Dawid90, 2017-11-15
  • Cechy hotelu Enjoy Comfort
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • pokoje rodzinne
  • dostęp do Internetu
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
od 42,1 US$
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
od 65,5 US$
Rodzinny
+
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Enjoy Comfort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście San Sebastian, Hiszpania

Witaj w mieście San Sebastian. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 529 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście San Sebastian. Zarezerwuj w najniższej cenie! San Sebastian → Hotele San Sebastian, Pensjonaty, Aparthotele San Sebastian, Hostele studenckie, Hostele San Sebastian. Tanie noclegi • Noclegi San Sebastian — Największy wybór ofert hoteli w mieście: San Sebastian! Od tanich hoteli do ofert last minute.

San Sebastián to hiszpańskie miasto, które skoncentrowane jest wokół turystki. Jest to jedna z najbardziej znanych miejscowości, do której każdego roku zjeżdżają rzesze turystów.

Planujesz wakacje w San Sebastián? Nie wiesz, gdzie zatrzymać się na dłużej? Baza noclegowa jest tutaj bardzo dobrze rozwinięta, jak na typowy ośrodek turystyczny przystało.

W San Sebastián na gości czekają przede wszystkim hotele. Ich zróżnicowany standard oraz lokalizacja pozwala wybrać taki obiekt, który będzie najbardziej dopasowany do naszych potrzeb. Na turystów bogatszych czekają przede wszystkim prestiżowe i nowoczesne hotele cztero- i pięciogwiazdkowe. Ich wysoki standard to przestronne pokoje oraz dostęp do wszelkich udogodnień. Osoby mniej zamożne mogą wybierać spośród wielu obiektów dwugwiazdkowych.

Na turystów czekają również ośrodki wczasowe oraz pokoje gościnne. Jest to opcja szczególnie korzystna dla większych rodzin, także z dziećmi. Wygodne pokoje oraz atrakcyjne warunki cenowe to atuty tych obiektów.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej