Peníscola — hotele

DZIŚ
18%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Tio Pepe, Peníscola
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 750 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, w centrum miejscowości Peniscolaale i zaledwie 200 m od pięknej plaży, w pobliżu przystanków autobusowych, w pobliżu także zamku. Pokój był dobry z wygodnym łóżkiem. Dosyć stabilne Wi-Fi. Personel mówił tylko po hiszpańsku, komunikacja była dość trudna..

Marcelina A., 2018-01-19
  • Cechy hotelu Hotel Tio Pepe
  • bar
  • plaża
  • sejf
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 84,6 US$
Pokój trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
od 163,6 US$
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
od 206,5 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Tio Pepe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Casa Juanita, Peníscola
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 553 opinii
Pensjonaty

Doskonała lokalizacja, tuż obok zamku w zabytkowej części miasta Peniscola. Pokój był czysty. Obsługa była bardzo miła. Wspaniały taras z widokiem na morze. Śniadanie było podawane w obiekcie, obiady i kolacje w pobliskiej restauracji "Marina" w ramach pełnego wyżywienia, wszystko było smaczne..

Seweryn16, 2017-12-07
  • Cechy hotelu Casa Juanita
  • dostęp do Internetu
  • ogrzewanie
  • biuro informacji turystycznej
  • bezpłatne WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
od 55,3 US$
Pokój Trzyosobowy
od 82,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
27%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Herasu, Peníscola
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 736 opinii
Hotel

Dobra zwłaszcza lokalizacja, w bliskiej odległości od centrum miejscowości Peniscola, około 5 minut od plaży. Pokój był zgodny z opisem. Niestety my mogliśmy zatrzymać się tylko jedną noc. Jednak ze względu na lokalizację i bliskie położenie od parkingu publicznego, polecam.

Edward Z., 2017-11-11
  • Cechy hotelu Hotel Herasu
  • winda
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • bezpłatny parking
  • parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 63,2 US$
Pokój Trzyosobowy
od 91,4 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
25%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Cabo de Mar, Peníscola
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 691 opinii
Hotel

Atutem hotelu była bardzo dobra lokalizacja, naprzeciwko plaży i obok zamku, blisko od starego miasta. Śniadanie było dość dobre. Pokój mógłby być trochę czystszy!.

R. Aleks , 2017-10-11
  • Cechy hotelu Hotel Cabo de Mar
  • dostęp za pomocą kluczy
  • ogrzewanie
  • całkowity zakaz palenia
  • bezpłatne WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 93,7 US$
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
Pokój czteroosobowy z tarasem
+
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 62,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Cabo de Mar

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
44%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartamentos Tamarindos Peñiscola, Peníscola
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 342 opinii
Apartament

Bardzo dobre położenie obiektu, tuż przy pięknej szerokiej plaży. Bardzo ładny widok na morze i ogrody. W sąsiedztwie znajduje się wiele sklepów. W części ogrodowej dwa baseny, plac zabaw dla dzieci. Personel był uprzejmy i przyjazny. Mieszkanie było małe ale w zasadzie było wszystko co potrzebne. Wszystko było dobrze utrzymane. Daleko od centrum miasta. Słabe i niestabilne Wi-Fi w mieszkaniu.

Borys C., 2017-09-23
  • Cechy hotelu Apartamentos Tamarindos Peñiscola
  • winda
  • parking w garażu
  • taras
  • dostęp do Internetu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament na parterze (4-6 osób dorosłych)
+
Mieszkanie na pierwszym piętrze (od 4 do 6 osób dorosłych)
od 226,9 US$
+
Apartament na drugim piętrze (od 4 do 6 osób dorosłych)
od 180,6 US$
+
Penthouse (2-4 osoby dorosłe)
od 176,1 US$
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamentos Tamarindos Peñiscola

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Jaime I, Peníscola
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 348 opinii
Hotel

Mały rodzinny hotel, usytuowany na cichej ulicy, około 5 minut od plaży, około 2 minuty spacerem od najbliższego supermarketu. Bardzo miły personel i właścicielka. Ogólnie dobre miejsce na krótki relaks, zatrzymaliśmy się tylko na dwie noce. Twarde łóżka, meble w pokoju były już trochę stare.

Amelia, 2017-09-13
  • Cechy hotelu Hotel Jaime I
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • parking
  • całodobowa recepcja
  • klimatyzacja
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy (3 osoby dorosłe)
Pokój Czteroosobowy (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 130,9 US$
Pokój trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój czteroosobowy (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Czteroosobowy (3 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Jaime I

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
43%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Bodegón, Peníscola
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 290 opinii
Hotel

Hotel Bodegon jest przyjemnym obiektem, położony jest nad samym morzem. Pan z recepcji był bardzo miły i mówił w kilku językach. Mieliśmy ładny pokój z widokiem na morze. Z hotelu wychodzi się praktycznie od razu na plażę i do morza. Bardzo miła obsługa w restauracji. Trochę daleko od miejscowości turystycznej.

Noemi K., 2017-09-01
  • Cechy hotelu Hotel Bodegón
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp za pomocą kluczy
  • kawiarnia na miejscu
  • przechowalnia bagażu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 97,1 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 58,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Bodegón

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Estrella del Mar, Peníscola
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 192 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, w dobrej części Peniscoli, naprzeciwko plaży, w pobliżu restauracji i przystanku autobusowego. Ładny widok z pokoju. Bardzo miły personel. Mały prysznic.

Andrzej, 2017-08-30
  • Cechy hotelu Estrella del Mar
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • kawiarnia na miejscu
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 141,1 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
od 163,6 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i balkonem

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Peñiscola Palace, Peníscola
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1782 opinii
Hotel

Jest to dobry hotel z udogodnieniami. Fajna plaża przed hotelem, w pobliżu dobrych restauracji. Pokój był dobrej wielkości z ładnym widokiem. Śniadanie było dobre i urozmaicone. Uprzejmy i przyjazny personel. Brak możliwości rezerwacji parkingu.

Danuta B., 2017-08-09
  • Cechy hotelu Hotel Peñiscola Palace
  • parking
  • fitness
  • kawiarnia na miejscu
  • centrum fitness
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Pokój jednoosobowy
od 120,8 US$
Pokój trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Peñiscola Palace

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Marina, Peníscola
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 927 opinii
Hotel

Zakwaterowanie było czyste i wygodne. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Doskonała lokalizacja, około 5 minut spacerem od plaży i wielu restauracji. Nie wystarczająco dźwiękoszczelny pokój, słychać było hałas z ulicy, poza tym wszystko było ok.

Rozalia, 2017-06-20
  • Cechy hotelu Hotel Marina
  • WiFi
  • przechowalnia bagażu
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Trzyosobowy
Rodzinny Apartament typu Suite z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 67,7 US$
Pokój Dwuosobowy
od 83,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Budget z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Marina

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Peníscola, Hiszpania

Witaj w mieście Peníscola. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 385 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Peníscola. Zarezerwuj w najniższej cenie! Peníscola → Apartamenty Peníscola, Ośrodki wypoczynkowe, Hotele Peníscola, Aparthotele, Pensjonaty Peníscola. Tanie noclegi • Noclegi Peníscola — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Peníscola! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Peñíscola to hiszpańskie miasto położone w Walencji. W związku z tym, że leży u wybrzeża Costa del Azahar, cieszy się zainteresowaniem wśród turystów. Baza noclegowa jest tutaj dobrze rozwinięta, dlatego chętnie przyjmuje gości z całego świata.

Wybierasz się do Peñíscola? Poszukujesz miejsca zakwaterowania, które spełni Twoje oczekiwania? Do Twojej dyspozycji są nie tylko hotele, ale również prywatne apartamenty i pokoje gościnne oraz ośrodki wypoczynkowe. Tak zróżnicowana baza noclegowa pozwala na znalezienie najkorzystniejszej opcji.

Jeżeli zależy nam na tanim zakwaterowaniu, warto wziąć pod uwagę przede wszystkim hotele dwugwiazdkowe. Oferują one wygodne pokoje (w cenie już od 160 zł za dobę) z podstawowym wyposażeniem oraz wieloma udogodnieniami (np. bezpłatny dostęp do Internetu). Poszukując taniego zakwaterowania, można rozważyć opcję prywatnych pensjonatów, oferujących atrakcyjne warunki cenowe przy zachowaniu wygód w pokoju.

Osoby bardziej zamożne mogą zdecydować się na nocowanie w jednym z najbardziej ekskluzywnych hoteli Peñíscola. Są to głównie obiekty pięciogwiazdkowe, oferujące niemalże królewskie warunki. Luksusowe pokoje oraz dostęp do wszystkich udogodnień oraz atrakcyjna lokalizacja to ich główne atuty.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej