Nerja — hotele

Zdjęcia hotelu: Hostal Boutique Plaza Cantarero, Nerja
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 560 opinii
Pensjonaty

- Plusem była lokalizacja - blisko od centrum Nerja - blisko od barów - restauracji - supermarketów - dworca autobusowego i tylko kilka minut spacerem od punktu widokowego Balkon Europy - Hostel był wyjątkowo czysty i dobrze urządzony - Bardzo przyjazna była atmosfera - Pokój był trochę mały ale komfortowy i dobrze urządzony:).

Gustaw, 2020-03-20
  • Cechy hotelu Hostal Boutique Plaza Cantarero
  • taras słoneczny
  • solarium
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • przechowalnia bagażu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 54,8 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite z kuchnią

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Toboso Apar - Turis, Nerja
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 678 opinii
Hotel

Pokój był czysty i dobrze wyposażony. W pokoju ekspres do kawy. Hotel położony jest w centrum miejscowości Nerja, przy deptaku i przy Balkonie Europy. Blisko od sklepów, kawiarni i restauracji. Śniadania były dobre. Miły i profesjonalny personel.

Brak możliwości dojazdu samochodem w bezpośrednie sąsiedztwo hotelu. Kiepskie Wi-Fi.

Alicja, 2020-01-26
  • Cechy hotelu Toboso Apar - Turis
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • lokalizacja przy samej plaży
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby)
+
Apartament z widokiem na morze (4 osoby)
+
Studio
Studio z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Toboso Apar - Turis

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: MB Boutique Hotel - Adults Only, Nerja
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1458 opinii
Hotel

Bezpłatny parking obok hotelu. Dość dobra lokalizacja, z dala od turystycznego zgiełku, w odległości krótkiego spaceru do centrum miasta Nerja, plaży, barów i restauracji. Personel w recepcji był bardzo przyjazny. Pokój był czysty i funkcjonalny. Wygodne łóżko. Dobre śniadanie. Wszystko nam się podobało????.

Lilia Z., 2019-12-18
  • Cechy hotelu MB Boutique Hotel - Adults Only
  • WiFi
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • transfer lotniskowy
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z tarasem
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior z wanną z hydromasażem i tarasem
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior z prysznicem
Zobacz wszystkie pokoje MB Boutique Hotel - Adults Only

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostal Avalon, Nerja
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 310 opinii
Pensjonaty

Pokój był przestronny z dużym balkonem i przepięknym widokiem. Duże wygodne łóżko. Ładna łazienka. Pokój był klimatyzowany. Na wyposażeniu nieduża lodówka. Miła i przyjazna obsługa. Pani właścicielka była bardzo sympatyczna. Śniadania były dobre. Bezpłatny parking. Pensjonat Avalon znajduje się z dala od centrum miasta Nerja ale za to było spokojnie:).

Wiktor T., 2019-09-07
  • Cechy hotelu Hostal Avalon
  • pokoje dla niepalących
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • WiFi
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i tarasem z widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Nerja Paradise Rentals - Chimenea Apts, Nerja
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 53 opinii
Apartament

Przyjemne i spokojne położenie. Mieszkanie było czyste i wygodne. Obiekt położony jest blisko do plaży Burriana, tanie restauracje na plaży Burriana, stosunkowo blisko od dużego sklepu spożywczego. Ładny basen, czysty obiekt.

Wi-Fi nie działało prawidłowo. Kuchnia była dość dobrze wyposażone ale nie całkowicie czysta. Trochę daleko od centrum Nerja..

Paulina, 2019-02-18
  • Cechy hotelu Nerja Paradise Rentals - Chimenea Apts
  • parking na miejscu
  • bezpłatny parking
  • prywatny parking
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
od 77,4 US$
+
Apartament z 2 sypialniami
od 77,4 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos Turísticos Fercomar, Nerja
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 370 opinii
Apartament
  • Doctor Ferrán, 9 (esquina Antonio Ferrandis) 29780 Nerja - pokaż na mapie

+ Bezpieczne i spokojne położenie, w odległości krótkiego spaceru od centrum miasta Nerja i bardzo blisko od plaży.
+ W okolicy znajduje się wiele restauracji, gdzie można było zjeść.
+ Blisko od transportu publicznego.
+ Mieszkanie było wygodne.
- Łazienka powinna być już odnowiona, zwłaszcza prysznic.
- Zbyt twarde łożka.

N. Daniel , 2018-03-07
  • Cechy hotelu Apartamentos Turísticos Fercomar
  • dostęp do Internetu
  • prasa do spodni
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu Penthouse z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
od 63,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos HC Burriana Playa, Nerja
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 393 opinii
Apartament

Przyjazny i pomocny personel. Duży taras. Wspaniała lokalizacja nad morzem, w pobliżu plaży. Apartament z dużym tarasem i z fantastycznym widokiem na morze, w mieszkaniu były wszystkie niezbędne przybory kuchenne i ręczniki. Łóżka mogłyby być lepsze, bardzo twarde materace..

Klaudia D., 2017-12-07
  • Cechy hotelu Apartamentos HC Burriana Playa
  • taras słoneczny
  • Basen
  • solarium
  • łaźnia publiczna
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na morze
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na ulicę
Apartament z 1 sypialnią, widokiem na morze i tarasem (4 osoby dorosłe)
+
Willa z 4 sypialniami
od 131,0 US$
+
Apartament z 1 sypialnią, tarasem i widokiem na ulicę
Apartament typu Economy z 1 sypialnią
Zobacz wszystkie pokoje Apartamentos HC Burriana Playa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Abril Nerja, Nerja
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 744 opinii
Pensjonaty

Obiekt znajduje się w starej ale ładnej i odnowionej kamienicy z ogrodem, w ogrodzie były dostępne wygodne miejsca do siedzenia lub do opalania. Pokój nasz był z balkonem i z widokiem na miasteczko. Dobre położenie, wszędzie było blisko, do morza, knajpek i do przystanku autobusowego. Ogólnie było przytytulnie i czysto. Obsługa była bardzo miła miła i gościnna pomimo średniej znajomości języka angielskiego. Przystępna cena....

Łukasz G., 2017-10-05
  • Cechy hotelu Abril Nerja
  • bezpłatne WiFi
  • prywatny parking
  • opieka nad dziećmi
  • Aplikacja mobilna pozwalająca zamówić obsługę pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy
od 39,3 US$
Pokój Dwuosobowy
od 39,3 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament (2 osoby dorosłe)
Apartament (4 osoby dorosłe)
+
Zobacz wszystkie pokoje Abril Nerja

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos Jimmy, Nerja
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 186 opinii
Apartament

Najlepsza była lokalizacja, tylko na wyciągnięcie ręki od supermarketu, piekarni, sklepów i kawiarni, blisko od morza. Personel był przyjazny i pomocny. Zamiast podwójnego łóżka mieliśmy dwa łóżka pojedyncze zsunięte razem, nie było bardzo wygodnie..

artur4, 2017-08-02
  • Cechy hotelu Apartamentos Jimmy
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • bezpłatne WiFi
  • sejf
  • biuro informacji turystycznej
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Studio (2 osoby dorosłe)
od 53,6 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos Ruisol - Auto checkin, Nerja
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 276 opinii
Apartament

1. Dobra lokalizacja, blisko od przystanku autobusowego i około 10 minut spacerem od plaży, bardzo blisko od dużego supermarketu. 2. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny. 3. Mieszkanie było wygodne i czyste. 4. Ładny taras na dachu z leżakami i parasolami do opalania.

1. Nie ma windy. 2. Trochę mało naczyń.

Seweryn, 2017-07-29
  • Cechy hotelu Apartamentos Ruisol - Auto checkin
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 60,7 US$
+
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
od 46,4 US$
+
Apartament typu Standard
+
Apartament – parter
+
Apartament typu Deluxe
Apartament typu studio
Zobacz wszystkie pokoje Apartamentos Ruisol - Auto checkin

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Nerja, Hiszpania

Witaj w mieście Nerja. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 845 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Nerja. Zarezerwuj w najniższej cenie! Nerja → Apartamenty Nerja, Hotele, Pensjonaty Nerja, Aparthotele, Ośrodki wypoczynkowe Nerja. Tanie noclegi • Noclegi Nerja — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Nerja! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Nerja, jako że jest miastem zlokalizowanym w Hiszpanii, cieszy się zainteresowaniem wśród turystów. Czynnikiem decydującym o napływie gości z zagranicy jest przede wszystkim sprzyjający klimat oraz wielość atrakcji turystycznych.

Nerja jest kierunkiem Twojej podróży? Zamierzasz spędzić tutaj wakacyjny urlop? Nie wiesz, gdzie się zatrzymać? Baza noclegowa jest bogata. Do dyspozycji wszystkich turystów oddawane są zarówno hotele, kameralne pensjonaty z pokojami gościnnymi, prywatne apartamenty, a nawet hostele.

Na zamożnych gości czekają przede wszystkim ekskluzywne hotele, położone w najbardziej dogodnych lokalizacjach. Oferują one luksusowe warunki bytowe, dając dostęp do przestronnych pokoi z pełnym wyposażeniem. Ich dodatkowym atutem jest możliwość skorzystania ze SPA czy restauracji. Bogatsi goście powinni wziąć pod uwagę również prywatne apartamenty o wysokim standardzie.

Osoby, które poszukują tanich miejsc noclegowych powinny wziąć pod uwagę przede wszystkim hostele, które Nerja udostępnia. Oczekiwania cenowe spełnią również mniej prestiżowe hotele dwu- i trzygwiazdkowe, które zlokalizowane są w mniej popularnych dzielnicach.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej