Lloret de Mar — hotele

DZIŚ
40%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Lloret Beach Apartments, Lloret de Mar
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 193 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo miły i pomocny. Znakomita lokalizacja, rzut kamieniem od plaży, w odległości około 500 metrów od supermarketu, tak naprawdę wszędzie było blisko. Apartament był dobrze wyposażony.

Wszystko było OK.

Laura, 2019-07-05
  • Cechy hotelu Lloret Beach Apartments
  • plaża
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • parking strzeżony
  • opcje śniadaniowe
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z balkonem
+
Apartament typu Standard
od 115,1 US$
+
Apartament typu Superior
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Lloret Beach Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
23%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Bella Dolores, Lloret de Mar
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 324 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny. Pokój był mały ale wystarczająco czysty. Dobra lokalizacja, właściwie w centrum miejscowości Lloret, w pobliżu plaży i blisko od wszystkich sklepów. Jedzenie w restauracji było bardzo dobre. Brak parkingu!.

Marlena, 2019-05-27
  • Cechy hotelu Hotel Bella Dolores
  • dostęp do Internetu
  • opcje śniadaniowe
  • ogród
  • bilety do atrakcji / na występy
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 54,2 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój rodzinny typu Superior
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Bella Dolores

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
21%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: ALEGRIA Fenals Mar, Lloret de Mar
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 942 opinii
Hotel

+ Personel był bardzo miły i bardzo pomocny + Wyjątkowo dobra lokalizacja + blisko od plaży i jednocześnie w spokojnej części miasta + Pokój był czysty + Wszystko było idealnie.

Jagna, 2018-11-07
  • Cechy hotelu ALEGRIA Fenals Mar
  • WiFi
  • taras
  • całkowity zakaz palenia
  • opcje śniadaniowe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Trzyosobowy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 88,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje ALEGRIA Fenals Mar

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
44%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: URH Excelsior, Lloret de Mar
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 881 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły. W pokoju i w łazience było czysto. Pokoj z częściowym widokiem na morze. Bardzo fajny i przyjemny hol z łukiem bagażowym. Hotel usytuowany jest bardzo blisko od plaży. Hotel godny polecenia, napewno tu jeszcze wrócimy..

Kryspin61, 2018-02-09
  • Cechy hotelu URH Excelsior
  • całodobowa recepcja
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • meble ogrodowe
  • zamykane szafki
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój jednoosobowy
od 77,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Standard z widokiem na morze
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Zobacz wszystkie pokoje URH Excelsior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
41%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartaments Els Llorers, Lloret de Mar
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 741 opinii
Aparthotele

Aneks kuchenny był dobrze wyposażony, łóżka były wygodne, wszystko było czyste. Personel mówił po hiszpańsku i po angielsku. Hotel położony jest trochę na obrzeżach miasta, około 20 minut na pieszo od centrum Lloret de Mar. Personel hotelu był bardzo pomocny. Bus dowozi gości na plażę, do supermarketu i nawet w inne miejsca jeśli była taka możliwość. Basen z leżakami. Ręczniki były wymienione 2 razy w tygodniu. Płatne...

Zbigniew F., 2017-12-12
  • Cechy hotelu Apartaments Els Llorers
  • transfer
  • biblioteka
  • muzyka na żywo
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze (2-4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na góry (2-4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Superior z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na góry (4 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze (3 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na góry (3 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z widokiem na góry (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
od 102,7 US$
Apartament z widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Apartament typu Standard z 2 sypialniami
od 95,9 US$
+
Apartament typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartaments Els Llorers

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
41%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Playa Sol Costa Brava, Lloret de Mar
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 533 opinii
Pensjonaty

Pokój był czysty i przestronny. Wygodne łóżka. Personel był bardzo pomocny i sympatyczny. Obiekt jest czysty i dość cichy. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od plaży, sklepów i centrum miasta Lloret de Mar, około 15 minut na pieszo od dworca głównego. Na miejscu dobre jedzenie. Wentylator zamiast klimatyzacji, może być problemem przy dużym upale, podczas naszego pobytu nie było jeszcze tak gorąco.

Inga T., 2017-11-01
  • Cechy hotelu Playa Sol Costa Brava
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • bar
  • park wodny
  • posiłki dla dzieci
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 26,0 US$
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój czteroosobowy z tarasem
+
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
od 26,0 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 26,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Playa Sol Costa Brava

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: htop Royal Star & SPA, Lloret de Mar
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1842 opinii
Hotel

Pokój był wystarczająco duży, wszystko było czyste. Dobra lokalizacja, zaledwie kilka minut spacerem od sklepów i plaż. Personel był bardzo sympatyczny i kompetentny. Dobre jedzenie. -
- Zbyt mały i stary telewizor. Dodatkowa opłata za Wi-Fi, 5 euro za dobę. Brudny basen przy hotelu -.

L. Oliwia , 2017-10-17
  • Cechy hotelu htop Royal Star & SPA
  • kryty basen (czynny przez cały rok)
  • udogodnienia spa
  • meble ogrodowe
  • odkryty basen
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Pokój trzyosobowy (3 osoby dorosłe)
Pokój jednoosobowy
od 67,7 US$
Pokój typu Twin z widokiem na basen (2 osoby dorosłe)
Pokój Trzyosobowy z widokiem na basen (3 osoby dorosłe)
Pokój Trzyosobowy z widokiem na basen (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Zobacz wszystkie pokoje htop Royal Star & SPA

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
52%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Apartaments AR Enjoy Monjardi, Lloret de Mar
2,6 /5
Zły
Ocena na podstawie 205 opinii
Apartament

Najlepsze było położenie, bardzo blisko od morza, sklepów i restauracji. Konkurencyjna cena. Dodatkowa opłata za ręczniki, pościel, Wi-Fi. Skrzypiące łóżka. Bardzo mała łazienka.

Wojciech R., 2017-09-21
  • Cechy hotelu Apartaments AR Enjoy Monjardi
  • gaśnice
  • łaźnia publiczna
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Studio (2-3 osoby dorosłe)
od 68,8 US$
Apartament z 1 sypialnią (5 osób dorosłych)
+
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Studio (2-3 osoby dorosłe) - Parter
od 66,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Apartaments AR Enjoy Monjardi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
21%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pensión El Amigo, Lloret de Mar
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 315 opinii
Pensjonaty

Obsługa była bardzo miła. Pokój był codziennie sprzątany i wymieniane były reczniki. Doskonała lokalizacja zaledwie kilka minut na pieszo od plaży. Jedzenie w restauracji w hostelu było bardzo dobre i niedrogie. Spokojna i cicha okolica. Dosatkowa opłata za Wi-Fi, w większości hotelach w całej Europie Wi-Fi jest bezpłatne dla gości. Nie ma klimatyzacji tylko wentylator, w pokoju było bardzo gorąco.

Izabela E., 2017-09-11
  • Cechy hotelu Pensión El Amigo
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • opcje śniadaniowe
  • ogrzewanie
  • bezpłatne WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy
od 35,0 US$
Pokój Dwuosobowy
od 46,3 US$
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Trzyosobowy
Pokój trzyosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje Pensión El Amigo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos Santi, Lloret de Mar
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 185 opinii
Apartament

Apartament był komfortowy, dobrze była wyposażona kuchnia, było wszystko co potrzebne. Recepcjonista był bardzo grzeczny i uprzejmy. Bardzo dobra lokalizacja, w pobliżu dworca autobusowego i centrum, w odległości 10 minut spacerem od morza i sklepów. Żeby otrzymać klucze, musieliśmy zadzwonić i czekać na recepcji, bezpłatne Wi-Fi było tak powolne, że było bezużteczne:(.

Patryk, 2017-07-12
  • Cechy hotelu Apartamentos Santi
  • gaśnice
  • automat z napojami
  • dostęp dla wózków inwalidzkich
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament dwuosobowy
od 99,3 US$
Apartament rodzinny
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Lloret de Mar, Hiszpania

Witaj w mieście Lloret de Mar. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 737 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Lloret de Mar. Zarezerwuj w najniższej cenie! Lloret de Mar → Hotele Lloret de Mar, Aparthotele, Apartamenty Lloret de Mar, Pensjonaty, Kempingi Lloret de Mar. Tanie noclegi • Noclegi Lloret de Mar — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Lloret de Mar! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Wybrzeże Costa Brava to miejsce, które od lat bywa celem wakacyjnych wypadów naszych rodaków. Gdzie można lepiej spędzić wakacje, niż na czystej, ciepłej, pełnej słońca plaży i kąpać się w krystalicznej morskiej wodzie? Lloret de Mar to jedno z takich miejsc, których nie można ominąć w wakacyjnej podróży. Samo miasto już stwarza niepowtarzalny klimat dzięki wąskim, pozbawionym ruchu uliczkom, pasażom nadmorskim, pięknym placom, pełnym zieleni oraz bajkowym budowlom. Klimat Lloret de Mar tworzą też wszechobecne palmy oraz piękny zameczek na wzgórzu.

Zanocować w tym miejscu można na kilku kempingach, doskonale przygotowanych na przyjęcie turystów. Specyfiką Costa Brava jest długa lista prywatnych apartamentów w niewielkich willach czy budynkach mieszkalnych kilkurodzinnych, a więc i Lloret de Mar posiada bogatą ofertę takich mieszkań do wynajęcia. Dostępne są również typowe hotele czterogwiazdkowe o wysokim standardzie, a nawet wersja SPA z pięcioma gwiazdkami. Ceny uzależnione są od standardu, ale luksusowy nocleg można znaleźć już za 20 euro.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej