Grenada — hotele

DZIŚ
22%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Mirador Arabeluj, Grenada
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 907 opinii
Hotel

Pokój był mały ale z ładnym widokiem na Grenadę. Świetne położenie hotelu, mniej więcej 15 minut na pieszo od pałacu Alhambry, do centrum Grenady około 20 minut ale przez przez ładną część miasta. Hotel posiada bezpłatne miejsca parkingowe przy ulicy.

Pokój trochę ciasny ale jeżeli ktoś nie szuka wygody tylko ciekawych miejsc do zwiedzania
to hotel godny polecenia:).

Alina, 2019-11-28
  • Cechy hotelu Hotel Mirador Arabeluj
  • bezpłatne WiFi
  • bar
  • pralnia
  • faks / ksero
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na miasto
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 59,2 US$
Pokój w grocie z widokiem (4 osoby dorosłe)
+
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i tarasem
Pokój Czteroosobowy
Pokój trzyosobowy z widokiem na miasto
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Mirador Arabeluj

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
16%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Gold Bib Rambla, Grenada
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 123 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo przyjazny. Bardzo dobra lokalizacja, w pobliżu głównych zabytków Granady, w pobliżu kawiarni i sklepów. Bardzo blisko od katedry. - Klimatyzacja była zbyt głośna i nie działała zbyt dobrze..

Klara, 2019-10-02
  • Cechy hotelu Gold Bib Rambla
  • dostęp do Internetu
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Faktury
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
+
Apartament typu Superior
od 75,8 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pensión Ciudad Navarro Ramos, Grenada
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 192 opinii
Pensjonaty

1. Pokój był bardzo prosty ale czysty. 2. Świetna lokalizacja, bardzo blisko od pałacu Alhambra, mniej więcej 10 minut spacerem. 3. Blisko także od centrum Grenady z restauracjami. 4. Bardzo blisko do wielu innych intersujacych miejsc. 1. Słaby sygnał Wi-Fi. 2. Brak szafy w pokoju.

Lena96, 2019-08-15
  • Cechy hotelu Pensión Ciudad Navarro Ramos
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • codzienne sprzątanie
  • WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem i wspólną łazienką
od 39,1 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Pensión Ciudad Navarro Ramos

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos Turísticos Mauror, Grenada
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 433 opinii
Apartament

Właścicielka była bardzo sympatyczna i serdeczna. Apartament był wspaniały, był czysty i komfortowy. Taras na dachu. Idealna lokalizacja, w samym centrum Grenady, blisko od Alhambry. Polecam!.

Julia L., 2019-01-14
  • Cechy hotelu Apartamentos Turísticos Mauror
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • faks / ksero
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami i balkonem
+
Apartament z 1 sypialnią i balkonem
Apartament z 1 sypialnią
od 85,3 US$
Apartament Dwupoziomowy z 2 sypialniami i tarasem
+
Apartament Dwupoziomowy z 3 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartamentos Turísticos Mauror

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Marquis Hotels Issabel's, Grenada
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1441 opinii
Hotel

1. Świetna lokalizacja, w centrum Grenady 2. zaledwie kilka kroków od najważniejszych atrakcji turystycznych 3. W pobliżu hotelu znajdują się dobre restauracje 4. Personel był bardzo miły 1. Śniadanie nie jest wliczone w cenę pokoju.

Aleksander, 2018-09-06
  • Cechy hotelu Marquis Hotels Issabel's
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • fitness
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 85,3 US$
Apartament typu Suite
od 117,2 US$
Pokój Trzyosobowy
od 152,8 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostal Suizo, Grenada
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 616 opinii
Pensjonaty

Hostal Suizo jest bardzo dogodnie położony, w centrum Grenady, wszędzie było blisko, niedaleko do autobusów miejskich. Wokoło jest dużo sklepów, barów i kawiarni. Właściciel hostalu był bardzo miły i konkretny, wszystko nam objaśnił, polecił nam miejsca warte zwiedzeniu i polecił miejsca gdzie warto było zjeść. Niezbyt dobry sygnał Wi-Fi!!!.

Kajetan K., 2018-08-21
  • Cechy hotelu Hostal Suizo
  • całodobowa ochrona
  • piesze wycieczki
  • automat z napojami
  • bilety do atrakcji / na występy
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
od 27,2 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+
Zobacz wszystkie pokoje Hostal Suizo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Granada Home Centro, Grenada
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 283 opinii
Apartament

Mieszkanie było czyste i z ładnym wystrojem. Właściciel był bardzo pomocny i przyjazny. Dobra zwłaszcza lokalizacja, w spokojnej okolicy, niedaleko od ulicy Gran Via w Grenadzie. Blisko także od katedry, około 3 minuty od przystanku autobusowego. Ograniczona ilość ciepłej wody, dla wszystkich nie wystarczało..

M. Tola , 2018-06-30
  • Cechy hotelu Granada Home Centro
  • klimatyzacja
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • narciarstwo
  • taras
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 3 sypialniami (A)
od 110,1 US$
+
Apartament z 3 sypialniami (B)
od 140,9 US$
+
Apartament
od 107,8 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
25%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Casa Bombo, Grenada
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 790 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Dobra lokalizacja, w sąsiedztwie dzielnicy Albayzin. Śniadanie było dobre. Przyjazny i pomocny personel. Ładny basen. Pokój z przepięknym widokiem na Alhambrę.

Gustaw U., 2018-02-16
  • Cechy hotelu Casa Bombo
  • owoce
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • parking dla osób niepełnosprawnych
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój czteroosobowy z łazienką i widokiem na Alhambrę
+
Pokój dwuosobowy z 2 łóżkami i widokiem na Alhambrę
od 84,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
od 90,0 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 73,4 US$
Pokój typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Casa Bombo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Camino de Granada, Grenada
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 539 opinii
Hotel

Całkiem dobra lokalizacja, około 20 minut jazdy od centrum miasta, nie było problemu ze znalezieniem parkingu. Pokój był dość brudny. Prysznic nie działał. Nie było minibaru. Podstawowe meble. Praktycznie wszystko na poziomie trzech gwiazdek albo mniej..

Beata, 2018-02-15
  • Cechy hotelu Camino de Granada
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • sprzęt do grillowania
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 59,2 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Czteroosobowy (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Camino de Granada

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bibo Casa de los Neveros, Grenada
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 437 opinii
Apartament

Mieszkanie było czyste i zadbane. Wygodne łóżka. W łazience dodatkowy grzejnik dla większego komfortu po wyjściu spod prysznica. Obsługa była niezwykle miła, zameldowanie późno w nocy było bezproblemowe. Była także możliwość pozostawienia bagaży w dniu wyjazdu. Doskonała lokalizacja na starym mieście Grenady. Niedaleko od miejsc z barami serwującymi tapas, pizzeriami, kebabami, itp. Bardzo dobry dojazd komunikacją miejską z centum miasta. Nic.

Szymon G., 2018-02-11
  • Cechy hotelu Bibo Casa de los Neveros
  • klimatyzacja
  • opcje śniadaniowe
  • dostęp do Internetu
  • biuro informacji turystycznej
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament typu Studio Standard (2–3 osoby dorosłe)
od 62,8 US$
+
Apartament
+
Apartament
+
Apartament z 1 sypialnią (2-4 osoby dorosłe)
od 81,7 US$
+
Apartament z 2 sypialniami (4 -6 osób dorosłych)
+
Zobacz wszystkie pokoje Bibo Casa de los Neveros

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Grenada, Hiszpania

Witaj w mieście Grenada. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 486 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Grenada. Zarezerwuj w najniższej cenie! Grenada → Hotele Grenada, Apartamenty, Pensjonaty Grenada, Obiekty B&B, Hostele Grenada. Tanie noclegi • Noclegi Grenada — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Grenada! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Granada jest hiszpańskim miastem o szczególnym uroku. Turyści chętnie tutaj przybywają ze względu na możliwość jazdy na nartach oraz kąpieli w Morzu Śródziemnym, a wszystko to niemalże jednocześnie.

Wybierasz się do Granady? Szczególnie w szczycie turystycznym zadbaj o wcześniejszą rezerwację noclegu, najlepiej online. Baza noclegowa jest bardzo dobrze rozwinięta oraz zróżnicowana na tyle, że każdy turysta znajdzie dla siebie najlepszą opcję.

Osoby młode wybierają bardzo często hostele. Choć nie ma ich zbyt wielu w Granadzie, to cieszą się ogromną popularnością. Jest to związane z dobrymi warunkami bytowymi i atrakcyjnymi cenami. Już za 40 zł można zarezerwować miejsce w pokoju dwuosobowym.

Bardziej komfortowe, z dostępem do wielu udogodnień są hotele. Stanowią one podstawę bazy noclegowej Granady. Zróżnicowany standard (dostęp do hoteli jedno-, dwu- czy czterogwiazdkowych) to różne ceny, adekwatne do możliwości finansowych wszystkich turystów. Luksusowe apartamenty dla najzamożniejszych oferują prestiżowe hotele w najlepszych dzielnicach. Tańsze - jednogwiazdkowe to możliwość rezerwacji wygodnych pokoi już od 120 zł za pokój dla dwóch osób.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej