Port d'Alcudia — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Port d'Alcudia

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Port d'Alcudia) - GPS: 39.8404006958008, 3.12870001792908

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Miasta w pobliżu – Port d'Alcudia

Najpopularniejsze miasta: Hiszpania

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Palm Garden, Port d'Alcudia
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 56 opinii
Apartament

Świetna lokalizacja była, w ładnej okolicy, około 100 metrów od plaży, w pobliżu sklepów. Pani w recepcji była bardzo miła i pomocna. Samo mieszkanie było proste ale czyste, cena jednak była zawyżona. Hałas z korytarza.

Jakub, 2019-07-29
  • Cechy hotelu Palm Garden
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • taras
  • bar przekąskowy
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe) – pakiet rowerowy
Zobacz wszystkie pokoje Palm Garden

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Eix Alcudia Hotel, Port d'Alcudia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 955 opinii
Hotel

Hotel położony jest nie tak daleko od centrum Port d Alcudia, w pobliżu wielu restauracji, około 5 minut na pieszo od plaży. Bezpłatny parking po przeciwnej stronie ulicy. Śniadanie było dobre. Personel był bardzo przyjazny.

W pokoju było słychać wszystko z korytarza. Hałas z zewnątrz. Słabe Wi-Fi.

Tomasz A., 2018-10-09
  • Cechy hotelu Eix Alcudia Hotel
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • tylko dla dorosłych
  • biuro informacji turystycznej
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na basen
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – pakiet rowerowy
Apartament typu Junior Suite (2 osoby dorosłe)
Pokój jednoosobowy z łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Eix Alcudia Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Blue Sea Piscis - Adults Only, Port d'Alcudia
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 688 opinii
Hotel

Wspaniała lokalizacja, bardzo blisko od plaży, barów i restauracji, dobre także miejsce na wypady w góry oraz do zwiedzenia północnej części wyspy. Pokój był codziennie sprzątany. Posiłki były smaczne. Bardzo fajna obsługa w barze. Dość słabe Wi-Fi, brak telewizora w pokoju, zbyt mały basen w stosunku do liczby gości.

Krystyna U., 2016-12-08
  • Cechy hotelu Blue Sea Piscis - Adults Only
  • rzutki
  • park wodny
  • bilard
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem (3 osoby dorosłe)
Apartament typu Suite
Pokój dwuosobowy – pakiet dla rowerzystów
Pokój dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem (3 osoby dorosłe) – pakiet rowerowy
Zobacz wszystkie pokoje Blue Sea Piscis - Adults Only

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Aparthotel Ona Aucanada, Port d'Alcudia
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 989 opinii
Aparthotele

Bardzo miły i pomocny personel. Niezły basen. Śniadanie było dobre ale raczej mało zróżnicowane. Bardzo miły i pomocny personel. Apartament był przestronny i czysty, dobrze był wyposażony, mieliśmy fajny widok na zatokę. Parking dostępny przy mieszkaniu. Płatny internet, kiepska lokalizacja, w pobliżu małej plaży ale trochę poza miastem, konieczny jest samochód.

Dawid, 2016-10-18
  • Cechy hotelu Aparthotel Ona Aucanada
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • całkowity zakaz palenia
  • sejf
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 3 sypialniami
Apartament z 2 sypialniami (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Apartament z 2 sypialniami (2 osoby dorosłe + 3 dzieci)
Apartament z 2 sypialniami (3 osoby dorosłe i 1 dziecko)
Apartament z 2 sypialniami (3 osoby dorosłe i 2 dzieci)
Apartament z 2 sypialniami (3 osoby dorosłe + 3 dzieci)
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Apartament z 3 sypialniami (4 osoby dorosłe + 3 dzieci)
Apartament z 3 sypialniami (4 osoby dorosłe + 4 dzieci)
Zobacz wszystkie pokoje Aparthotel Ona Aucanada

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Ivory Playa Sports & Spa, Port d'Alcudia
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 595 opinii
Aparthotele
  • Carretera Port d'Alcúdia - Artà, 113 07400 Port d'Alcudia - pokaż na mapie

Byliśmy zadowoleni z lokalizacji, blisko od plaży, restauracji i małych sklepów. Śniadania były bardzo dobre. Personel był wyjątkowo miły i uprzejmy. Studio było w dobrym stanie i dobrze utrzymane. Było to przyjemne doświadczenie. Wi-Fi nie wszędzie było dostępne.

Alicja19, 2016-08-12
  • Cechy hotelu Hotel Ivory Playa Sports & Spa
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • kort tenisowy
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Studio (2 osoby dorosłe)
Apartament typu Superior z 1 sypialnią i widokiem na morze (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na ulicę (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na ogród (2 osoby dorosłe)
Apartament typu Superior z 1 sypialnią i widokiem na jezioro (2 osoby dorosłe)
Apartament typu Superior z 1 sypialnią i widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament typu Superior z 1 sypialnią i widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Ivory Playa Sports & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos Ferrer Tamarindos, Port d'Alcudia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 443 opinii
Apartament

Personel był zawsze chętny do pomocy, udzielił nam praktycznych wskazówek na temat miejsc wartych odwiedzenia. Pokój nie był duży ale z przyjemnym, małym aneksem kuchennym. Dobra lokalizacja, w pobliżu plaż, barów, klubów, resturacji, sklepów i supermarketów. Bezpłatne Wi-Fi było dostępne tylko w recepcji i nie było zbyt dobre, bardzo mały basen i od strony ruchliwej ulicy.

Mia92, 2016-07-02
  • Cechy hotelu Apartamentos Ferrer Tamarindos
  • codzienne sprzątanie
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • bezpłatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Studio (2 osoby dorosłe)
Penthouse typu Studio Superior
Studio (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Elegance Diana, Port d'Alcudia
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 939 opinii
Hostel/Schronisko

Bardzo przyjemny hostel usytuowany w centrum miasta Port dAlcudia, w pobliżu portu, restauracji i wielu barów. Personel był bardzo przyjazny. Pokój był prosty ale czysty. Kuchnia i winda czynne były tylko w godzinach pracy recepcji, Wi-Fi w pokoju było bardzo słabe ale dobrze działało w recepcji.

Liliana , 2015-12-02
  • Cechy hotelu Elegance Diana
  • prywatny parking
  • jazda konna
  • windsurfing
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy
od 41,4 US$
Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Elegance Diana

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Astoria Playa Adults Only 4* Sup, Port d'Alcudia
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 584 opinii
Hotel

Personel był bardzo sympatyczny z obsługą na bardzo wysokim poziomie. Pokój był nowocześnie urządzony, doskonale wyposażony w udogodnienia, bardzo wygodne było łóżko, ładna łazienka z wanną z prysznicem. Dobre położenie, hotel znajduje się zaledwie kilka minut spacerem od plaży i około 20 minut spacerem od portu. Wi-Fi było bezpłatne ale całkowicie bezużyteczne.

Arkadiusz, 2014-07-20
  • Cechy hotelu Hotel Astoria Playa Adults Only 4* Sup
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • bezpłatne WiFi
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • pralnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy z widokiem na basen
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Junior Suite z widokiem na basen
Apartament typu Junior Suite z widokiem na basen (3 osoby dorosłe)
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – pakiet rowerowy
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Junior Suite z widokiem na basen
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z wanną z hydromasażem
Pokój jednoosobowy z widokiem na basen
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Astoria Playa Adults Only 4* Sup

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostal Brisa Marina, Port d'Alcudia
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 674 opinii
Pensjonaty

Świetna lokalizacja, przy porcie i ładnej plaży, bardzo blisko było od centrum miasta, w pobliżu wielu sklepów i fajnych knajpek. Jest to dobry i przyjazny hotel. Pokój nasz ładny i czysty z widokiem na morze, łóżko było bardzo wygodne z dobrym materacem i w dobrej cenie. Śniadanie było wliczone w cenę. Obsługa była miła i przyjazna. Było trochę głośno.

Luiza, 2013-12-14
  • Cechy hotelu Hostal Brisa Marina
  • klimatyzacja
  • wypożyczalnia samochodów
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i tarasem z widokiem na morze
od 60,9 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: VIVA Sunrise, Port d'Alcudia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 138 opinii
Aparthotele

Obsługa była naprawdę doskonała. Świetny był basen dla różnych grup wiekowych. Zadowolony byłem z dobrego parkingu przed hotelem. Apartament był bardzo czysty z udogodnieniami, pokoje były przestronne i czyste. Dobra lokalizacja, hotel jest położony bardzo blisko od centrum miejscowości Alcudia, w pobliżu było wiele barów i restauracji. Wi-Fi było słabe:(

Klaudia, 2013-11-05
  • Cechy hotelu VIVA Sunrise
  • squash
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • system alarmowy
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Studio (2 osoby dorosłe)
Studio (1 osoba dorosła)
Apartament typu Premium z 1 sypialnią (3 osoby dorosłe)
Apartament typu Premium z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Apartament typu Premium z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament typu Premium z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Apartament z 1 sypialnią i tarasem
Apartament z 2 sypialniami
Apartament z 2 sypialniami
Zobacz wszystkie pokoje VIVA Sunrise

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ona Garden Lago, Port d'Alcudia
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 549 opinii
Aparthotele
  • Calle Amsterdam, 3, Urbanización Lago Menor 07400 Port d'Alcudia - pokaż na mapie

Ośrodek Garden Lago z odkrytym basenem oferuje nowoczesne zakwaterowanie w cichej dzielnicy mieszkalnej.

  • Cechy hotelu Ona Garden Lago
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • bilard
  • płatne WiFi
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 3 sypialniami
Apartament z 2 sypialniami

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Botel Alcudiamar, Port d'Alcudia
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 75 opinii
Hotel

Obiekt ten położony jest w porcie Alcudia, jednym z najpiękniejszych miejsc na Balearach i miejscu, z których roztacza się ekskluzywny widok.

  • Cechy hotelu Botel Alcudiamar
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • łaźnia na świeżym powietrzu
  • wanna z hydromasażem / jacuzzi
  • prasa
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Suite

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Iberostar Ciudad Blanca, Port d'Alcudia
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 95 opinii
Hotel

Ten aparthotel położony jest przy plaży Alcudia na Majorce i dysponuje basenem w kształcie laguny z wanną z hydromasażem.

  • Cechy hotelu Iberostar Ciudad Blanca
  • biuro informacji turystycznej
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • bezpłatne WiFi
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Studio (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (2 osoby dorosłe)
Studio typu Superior (2 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią (3 osoby dorosłe)
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na ogród (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament z 1 sypialnią i widokiem na ogród (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Zobacz wszystkie pokoje Iberostar Ciudad Blanca

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: VIVA Eden Lago, Port d'Alcudia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 47 opinii
Aparthotele

Hotel Eden Lago położony jest zaledwie 300 metrów od plaży w zatoce Alcudia na Majorce i stanowi idealne miejsce na relaks w promieniach słońca.

  • Cechy hotelu VIVA Eden Lago
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • biuro informacji turystycznej
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament (3 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Apartament (2 osoby dorosłe)
Studio (2 osoby dorosłe)
Studio (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Apartament (3 osoby dorosłe)
Zobacz wszystkie pokoje VIVA Eden Lago

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: BQ Delfín Azul Hotel, Port d'Alcudia
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 235 opinii
Hotel

Ten hotel na Majorce położony jest zaledwie 200 metrów od pięknej plaży Alcudia na wyspie.

  • Cechy hotelu BQ Delfín Azul Hotel
  • pokoje rodzinne
  • WiFi
  • klimatyzacja
  • ogrzewanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy z balkonem (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje BQ Delfín Azul Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Port d'Alcudia, Hiszpania

Witaj w mieście Port d'Alcudia. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 257 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Port d'Alcudia. Zarezerwuj w najniższej cenie! Port d'Alcudia → Hotele Port d'Alcudia, Aparthotele, Ośrodki wypoczynkowe Port d'Alcudia, Apartamenty, Hostele Port d'Alcudia. Tanie noclegi • Noclegi Port d'Alcudia — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Port d'Alcudia! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej