Conil de la Frontera — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Conil de la Frontera

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Conil de la Frontera) - GPS: 36.2764015197754, -6.08750009536743
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Conil de la Frontera

Miasta w pobliżu – Conil de la Frontera

Najpopularniejsze miasta: Hiszpania

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Hotel Oasis, Conil de la Frontera
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 751 opinii
Hotel

Hotel Oasis położony jest bardzo blisko od morza, restauracji. Parking na pobliskich ulicach. Do dyspozycji basen. Obsługa była bardzo miła. Pokój był schludny z balkonem. Sam hotel jest dobrym miejscem dla osób poruszających się samochodem:).

Jadwiga, 2020-03-27
  • Cechy hotelu Hotel Oasis
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • taras
  • bar przekąskowy
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami – do pojedynczego wykorzystania
Pokój trzyosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi w wewnętrznej części hotelu
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój jednoosobowy z łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Oasis

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos La Palmera, Conil de la Frontera
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 132 opinii
Apartament
  • Urbanizacion La Palmera, s/n 11140 Conil de la Frontera - pokaż na mapie

+ Obsługa była bardzo miła + Dobre Wi-Fi + Prywatny parking + Obiekt położony jest bardzo blisko od wspaniałej plaży i klifu + trochę dalej od miasta co dla nas było dobre + Kuchnia + pralka + Do dyspozycji nawet basen i miejsce gdzie można było usiąść na zewnatrz + W obiekcie zatrzymaliśmy się dwie noce - W cenie niestety nie ma pościeli co było dość dziwne w tego typu obiekcie - Koce dostępne w pokoju nie pachniały zbyt dobrze..

Irena, 2019-10-16
  • Cechy hotelu Apartamentos La Palmera
  • lokalizacja przy samej plaży
  • kort tenisowy
  • klimatyzacja
  • bezpłatny parking
    Apartament z 1 sypialnią
    Apartament z 2 sypialniami
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Suites Cortijo Fontanilla, Conil de la Frontera
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 222 opinii
    Apartament

    -Na terenie posesji prywatny parking. -Obiekt znajduje się w spokojnej okolicy, w odległości spaceru od plaży i centrum Conil. -Fajny ogród i basen. -Mieszkanie było czyste i dobrze wyposażone ale już trochę starsze. -Trochę słabe ciśnienie wody pod prysznicem.

    Anna T., 2018-05-15
    • Cechy hotelu Suites Cortijo Fontanilla
    • udogodnienia dla niepełnosprawnych
    • nurkowanie z rurką
    • pokoje rodzinne
    • część przeznaczona dla palących
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament z 1 sypialnią
    Studio (2 osoby dorosłe)
    od 52 EUR
    Apartament z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
    +
    Domek z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
    +
    Dom wakacyjny
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Suites Cortijo Fontanilla

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hostal Sonrisa del Mar, Conil de la Frontera
    3,8 /5
    Bardzo dobry
    Ocena na podstawie 445 opinii
    Pensjonaty

    Najlepszą rzeczą było położenie hostelu, bardzo blisko od morza, wokół hostelu znajduje się dobry wybór lokali gastronomicznych.

    Personel nie mówił po angielsku, trudno było się porozumieć, bardzo trudno było także znaleść parking, słychać było hałas z ulicy i z innych pokoi, przestarzałe wyposażenie.

    Bernard O., 2017-07-15
    • Cechy hotelu Hostal Sonrisa del Mar
    • pokoje rodzinne
    • WiFi
    • przechowalnia bagażu
    • klimatyzacja
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele designerskie
    • Podróżowanie z plecakiem
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy
    Pokój rodzinny
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Diufain, Conil de la Frontera
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 527 opinii
    Hotel
    • Avenida Fuente del Gallo, s/n 11140 Conil de la Frontera - pokaż na mapie

    Fajny, kameralny hotel, było cicho i spokojnie, około 15 minut na pieszo od plaży, w pobliżu znajdują się dwa supermarkety. Ładny basen. Apartament był czysty i przestronny z dużym balkonem, duża łazienka, codziennie były zmieniane ręczniki. Zadaszony parking. Polecam!.

    H. Maks , 2017-07-01
    • Cechy hotelu Hotel Diufain
    • odkryty basen (czynny przez cały rok)
    • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
    • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
    • basen
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój jednoosobowy
    Apartament (3 osoby dorosłe)
    Apartament (2 osoby dorosłe)
    Apartament (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Diufain

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hostal La Posada, Conil de la Frontera
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 129 opinii
    Pensjonaty

    Śniadanie typowo hiszpańskie. Bardzo miły personel. Taras i pokój z widokiem na morze, było czysto i kameralne. Doskonała lokalizacja, w centrum Conil i mniej więcej 10 minut spacerem od plaży. Łazienka była trochę ciasna, stosunkowo daleko od parkingu.

    Teodor, 2017-05-18
    • Cechy hotelu Hostal La Posada
    • odkryty basen (czynny przez cały rok)
    • bar
    • basen ze słoną wodą
    • WiFi
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Podróżowanie z plecakiem
    Pokój Dwuosobowy
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój Dwuosobowy z tarasem
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i tarasem
    Zobacz wszystkie pokoje Hostal La Posada

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hostal Lojo, Conil de la Frontera
    4,3 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 384 opinii
    Pensjonaty

    Apartament był czysty i wygodny. Dobra lokalizacja, bardzo blisko od centrum miasta, około 10 minut spacerem od plaży. Miły i uprzejmy personel. Śniadanie było całkiem dobre. Brak parkingu w pobliżu hotelu, trudno było znaleźć miejsce parkingowe, słychać było hałas z baru obok.

    Amelia P., 2017-03-03
    • Cechy hotelu Hostal Lojo
    • taras
    • WiFi dostępne w całym obiekcie
    • parking
    • bezpłatne WiFi
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    • Podróżowanie z plecakiem
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    od 46 EUR
    Pokój trzyosobowy
    +

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel y Apartamentos Conilsol, Conil de la Frontera
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 711 opinii
    Hotel

    Spokojna lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru od centrum miasta, około 10 minut od plaży, w okolicy przyjemne puby. Personel był przyjazny i pomocny. Pokój był gustownie urządzony, dość wygodne łóżko. Nic szczególnego, byliśmy zbyt krótko.

    93Zbigniew, 2016-04-26
    • Cechy hotelu Hotel y Apartamentos Conilsol
    • ręczniki kąpielowe/plażowe
    • ogrzewanie
    • piesze wycieczki
    • gry planszowe / puzzle
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament z 2 sypialniami (2–4 osób dorosłych)
    +
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    Pokój trzyosobowy
    Apartament z 2 sypialniami dla 2 osób
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel y Apartamentos Conilsol

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hostal Casa Alborada, Conil de la Frontera
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 214 opinii
    Pensjonaty

    Jest to bardzo prosty obiekt, znajduje się w zabytkowym centrum miasta na wąskiej uliczce, obok restauracji i barów, blisko od plaży. Oferowany jest bezpłatny parking. Pokój był ładnie urządzony. Uprzejmy i bardzo przyjazny personel, czuliśmy się mile widziani. Mały pokój i mała łazienka ale w stosunku do ceny ok.

    Halina , 2015-09-10
    • Cechy hotelu Hostal Casa Alborada
    • gaśnice
    • solarium
    • parking
    • przechowalnia bagażu
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    • Podróżowanie z plecakiem
    Pokój dwuosobowy
    od 51 EUR

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Restaurante Blanco y Verde, Conil de la Frontera
    4,2 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 447 opinii
    Hotel

    Pokój i łazienka były schludne i czyste, wygodne łóżka. Dogodne położenie, mniej więcej 10 minut spacerem od morza, blisko od wszystkich sklepów i rynku. Miły i przyjazny personel. Dość słabe i drogie śniadanie, bardzo trudno było znaleźć parking w pobliżu, personel bardzo słabo mówi po angielsku.

    Izabela, 2015-08-19
    • Cechy hotelu Hotel Restaurante Blanco y Verde
    • taras słoneczny
    • prywatny parking
    • całodobowa recepcja
    • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój jednoosobowy
    od 42 EUR
    Pokój trzyosobowy
    Pokój dwuosobowy
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Restaurante Blanco y Verde

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Andalussia, Conil de la Frontera
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 720 opinii
    Hotel
    • 8 de marzo, s/n - Urbanización Cañada Honda 11140 Conil de la Frontera - pokaż na mapie

    Hotel znajduje mniej więcej 10 minut spacerem od centrum Conil, w cichej dzielnicy mieszkaniowej, blisko od kilku supermarketów ale z samochodem nie było problemu. Dostępny, bezpłatny parking. Pokój był ładny wyposażony dobrze w udogodnienia, wygodne łóżko. Bardzo miły i pomocny personel recepcji. Śniadanie mogłoby być lepsze, Wi-Fi działało tylko w miejscach ogólnodostępnych.

    43Irena, 2015-06-30
    • Cechy hotelu Hotel Andalussia
    • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
    • pokoje dla niepalących
    • biuro informacji turystycznej
    • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy typu Deluxe (3 osoby dorosłe)
    Apartament typu Suite
    Pokój Dwuosobowy typu Economy
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Andalussia

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hipotels Flamenco Conil, Conil de la Frontera
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 457 opinii
    Hotel
    • Urbanización Fuente Del Gallo, s/n. 11140 Conil de la Frontera - pokaż na mapie

    Personel był bardzo przyjazny i kompetentny. Doskonałe położenie, bardzo blisko od plaży, plaża ładna i przede wszystkim czysta. Mieliśmy niepełne wyżywienie ale z dużym wyborem. Pokój był czysty z pięknym widokiem na morze. Świetny był kryty basen. Nie ma Wi-Fi w pokojach, daleko od centrum miasta.

    Teresa, 2015-02-28
    • Cechy hotelu Hipotels Flamenco Conil
    • faks / ksero
    • wanna z hydromasażem / jacuzzi
    • usługa prasowania
    • gry planszowe / puzzle
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami (2 osoby dorosłe)
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami (1 osoba dorosła)
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    Pokój Dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem (3 osoby dorosłe)
    Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze (1 osoba dorosła)
    Pokój dwuosobowy z 1 łóżkiem podwójnym lub 2 łóżkami pojedynczymi z widokiem na morze (2 osoby dorosłe)
    Pokój Dwuosobowy typu Superior (2 osoby dorosłe)
    Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin z bocznym widokiem na morze (2 osoby dorosłe)
    Zobacz wszystkie pokoje Hipotels Flamenco Conil

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Almadraba Conil, Conil de la Frontera
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 220 opinii
    Hotel

    Pobyt w hotelu był przyjemnym doświadczeniem. Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Bardzo podobał nam się taras na dachu z wspaniałym widokiem na dachy starego miasta i morze. Ciche i spokojne położenie, wiele barów i restauracji znajduje się w odległości kilku minut spacerem od hotelu, blisko od plaży. Bardzo przyjemne było śniadanie, podawane na tarasie na dachu. Mieliśmy cichy pokój z widokiem na dziedziniec.

    Ernest, 2015-02-21
    • Cechy hotelu Almadraba Conil
    • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
    • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
    • pokoje dla niepalących
    • zwierzęta domowe są akceptowane
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Pradillo Conil, Conil de la Frontera
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 784 opinii
    Hotel

    Pokój był dość przestronny, wygodny i czysty z dobrym prysznicem, wyposażony w szampon i żel pod prysznic. Wi-Fi było dobre. Bardzo ładny był basen z zadbanym trawnikiem i leżakami. Na miejscu był dostępny bezpłatny parking, który znajduje się przed hotelem. Śniadanie w formie bufetu było dobre. Personel recepcji był bardzo pomocny, zaopatrzył nas w mapę miasta i udzielił wielu przydatnych wskazówek. Dobre położenie, w...

    Elena, 2014-12-06
    • Cechy hotelu Hotel Pradillo Conil
    • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
    • gry planszowe / puzzle
    • kort tenisowy
    • windsurfing
    • Często rezerwowany!
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
    +
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój Dwuosobowy typu Standard z Dodatkowym Łóżkiem
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na basen
    Pokój dwuosobowy z dodatkowym łóżkiem i widokiem na basen
    Pokój Jednoosobowy typu Comfort
    Apartament typu Suite
    Pokój trzyosobowy typu Superior
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Pradillo Conil

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Ilunion Calas de Conil, Conil de la Frontera
    4,2 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 3911 opinii
    Hotel

    Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Pokój bardzo wygodny i czysty. Basen był bardzo ładny i także czysty. Cena była dobra w stosunku do tej kategorii hotelu. Jedzenie było serwowane w formie bufetu, było dobre. Dobre położenie, nad brzegiem morza, w pobliżu ładnej plaży. Klimatyzacja w naszym pokoju nie działała, Wi-Fi tylko w miejscach ogólnodostępnych.

    Dariusz, 2014-09-20
    • Cechy hotelu Ilunion Calas de Conil
    • wypożyczalnia samochodów
    • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
    • całkowity zakaz palenia
    • basen
    • Często rezerwowany!
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój trzyosobowy (3 osoby dorosłe)
    Pokój trzyosobowy (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
    Połączone Pokoje Dwuosobowe/Pokoje typu Twin (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
    +
    Pokój rodzinny typu Standard
    +
    Pokój Dwuosobowy typu Premium
    Pokój Dwuosobowy typu Premium z widokiem na morze
    Zobacz wszystkie pokoje Ilunion Calas de Conil

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hostal Al-Andalus, Conil de la Frontera
    4,5 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 485 opinii
    Pensjonaty

    Bardzo przyjemny hostel z dobrą lokalizacją, nie tak daleko od centrum i plaży, łatwo było znaleźć parking, dobre restauracje w okolicy. Pokój był wygodny i czysty. Bardzo miła była atmosfera. Personel byl bardzo miły i przyjazny. Pokój mógłby być trochę większy.

    Eryk, 2014-09-07
    • Cechy hotelu Hostal Al-Andalus
    • sejf
    • dostęp do Internetu
    • przechowalnia bagażu
    • ogrzewanie
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    • Podróżowanie z plecakiem
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój trzyosobowy
    Pokój jednoosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
    Zobacz wszystkie pokoje Hostal Al-Andalus

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hostal El Yunque, Conil de la Frontera
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 230 opinii
    Pensjonaty

    Pokój był dość mały z podstawowym wyposażeniem. Świetne położenie, około 15 minut spacerem od plaży, tylko 5 minut od barów i sklepów. Właściciele byli bardzo sympatyczni i przyjażni. Cena była doskonała. Bezpłatny parking dostępny był wzdłuż ulicy. Dobry był stosunek ceny do jakości. W hotelu czuliśmy się bardzo swobodnie. Brakowało ciepłej wody.

    Hubert, 2014-02-06
    • Cechy hotelu Hostal El Yunque
    • klimatyzacja
    • pokoje dla niepalących
    • pokoje rodzinne
    • biuro informacji turystycznej
    • Narty / sporty zimowe
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Podróżowanie z plecakiem
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    Pokój dwuosobowy

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Hotel Fuerte Conil-Resort, Conil de la Frontera
    4,6 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 915 opinii
    Hotel

    Wspaniały hotel pod każdym względem. Świetna przede wszystkim lokalizacja, hotel usytuowany jest przy samej plaży i blisko od centrum miejscowości. Bardzo dobre było jedzenie w restauracji. Pokój nasz był bardzo ładny i ładnie urządzony. Personel był przyjazny i profesjonalny. Mankamentem była zbyt długa procedura zameldowania.

    Feliks, 2013-10-24
    • Cechy hotelu Hotel Fuerte Conil-Resort
    • plac zabaw
    • bar przekąskowy
    • pokój gier
    • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
    • Często rezerwowany!
    • Wykwintna kuchnia
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Hotele luksusowe
    • Sielskie krajobrazy
    Pokój dwuosobowy typu Standard
    Pokój typu Twin z bocznym widokiem na morze
    Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i bezpośrednim widokiem na morze
    Pokój Rodzinny z 2 sypialniami (4 osoby dorosłe)
    +
    Pokój Trzyosobowy
    Apartament typu Suite
    Pokój Dwuosobowy typu Exclusive z widokiem na morze
    Pokój Dwuosobowy typu Exclusive z bocznym widokiem na morze
    Pokój Dwuosobowy z bocznym widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
    Pokój trzyosobowy z widokiem
    Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    Pokój rodzinny typu Standard
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Hotel Fuerte Conil-Resort

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Apartamentos El Arrecife, Conil de la Frontera
    4,8 /5
    Znakomity
    Ocena na podstawie 220 opinii
    Apartament

    Bardzo dogodne położenie, w bliskiej odległości od plaży i usytuowany na Starym mieście, w odległości paru minut spacerem od naszego apartamentu było wiele, barów, restauracji i sklepów. Właściciel był bardzo przyjazny i dostępny. Mieszkanie nasze było ładne i wygodne. Idealne miejsce na krótki wypoczynek.


    Wadą był brak ciepłej wody o każdej porze dnia:(

    Alex, 2013-07-13
    • Cechy hotelu Apartamentos El Arrecife
    • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
    • całkowity zakaz palenia
    • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
    • kanały telewizyjne dla dzieci
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Studio
    Studio
    od 75 EUR
    Studio
    Studio
    Zobacz wszystkie pokoje Apartamentos El Arrecife

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Zdjęcia hotelu: Apartamentos El Roqueo, Conil de la Frontera
    4,4 /5
    Fantastyczny
    Ocena na podstawie 381 opinii
    Apartament
    • Urbanización Las Palmeras, s/n 11140 Conil de la Frontera - pokaż na mapie

    Hotel bardzo dobrze położony, w bliskiej odległości od plaży. Apartament wygodny i dobrze wyposażony. Miejsce ciche i spokojne z wspaniałymi widokami. Obsługa bardzo dyskretna i przyjazna.

    Jadwiga, 2013-06-05
    • Cechy hotelu Apartamentos El Roqueo
    • Płatności bezgotówkowe są możliwe
    • jazda konna
    • wędkowanie
    • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
    • Noclegi nad morzem
    • Hotele dla rodzin z dziećmi
    • Hotele designerskie
    • Sielskie krajobrazy
    Apartament z 1 sypialnią - 1. piętro
    Apartament z 1 sypialnią - Parter
    od 50 EUR
    Apartament z 1 sypialnią i widokiem na morze
    Apartament typu Deluxe
    Apartament
    Apartament z 2 sypialniami
    +
    Zobacz wszystkie pokoje Apartamentos El Roqueo

    Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

    Szukaj noclegów w mieście Conil de la Frontera, Hiszpania

    Witaj w mieście Conil de la Frontera. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 490 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Conil de la Frontera. Zarezerwuj w najniższej cenie! Conil de la Frontera → Hotele Conil de la Frontera, Apartamenty, Pensjonaty Conil de la Frontera, Wille, Obiekty B&B Conil de la Frontera. Tanie noclegi • Noclegi Conil de la Frontera — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Conil de la Frontera! Od tanich hoteli do ofert last minute.

    Conil de la Frontera - kolejna z pięknych gmin, jaką na swym terytorium posiada Hiszpania, leżąca w malowniczej okolicy. Położona jest w prowincji Kadyks, w Andaluzji.

    Na uwagę z całą pewnością zasługują tu stare miasto, z licznymi zabytkami i urokliwymi wąskimi uliczkami utrzymanymi w stylu śródziemnomorskim.
    To jednocześnie miejsce wprost idealne dla osób szukających tu możliwości odpoczynku na plaży, leżakowania, czy też zażywania kąpieli wodnych. Piękne plaże, z atrakcją - latarnią morską, plus liczne hotele umożliwiające łatwe zakwaterowanie przyciągają turystów szukających miejsca w miarę spokojnego i cichego.
    Dodatkową atrakcję stanowią znakomite restauracje ze wspaniałymi potrawami regionalnej kuchni.

    Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
    Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
    Bezstronne opinie
    Bezstronne opinie

    Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

    Największy wybór hoteli
    Największy wybór hoteli

    ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

    Miejsca na nocleg
    Miejsca na nocleg

    Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

    Strona w Twoim języku
    Strona w Twoim języku

    Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

    Pokaż hotele na mapie
    Szukaj noclegu w okolicy na dziś
    Nie tego szukasz? Szukaj dalej