Kadyks — hotele

Zdjęcia hotelu: Mariam House, Kadyks
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 165 opinii
Kwatery prywatne

Obiekt jest bardzo dobrze usytuowany, tuż obok głównych atrakcji miasta Kadyks, w zasadzie wszędzie można było chodzić na pieszo. W pokoju było czysto, dobre bezpłatne kosmetyki.

Bardzo niewygodne łóżko. Brak okien w pokoju, dziupla. Zbyt powolne Wi-Fi.

Iwona, 2020-03-20
  • Cechy hotelu Mariam House
  • sklepy na miejscu
  • całkowity zakaz palenia
  • klimatyzacja
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 79,3 US$
2 połączone pokoje dwuosobowe
+
Pokój Dwuosobowy
od 69,9 US$
Duży pokój dwuosobowy
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+
Zobacz wszystkie pokoje Mariam House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
29%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Dormir en Cádiz, Kadyks
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 303 opinii
Pensjonaty

Właściciel pan Jaime był bardzo pomocny i przyjazny. Plusem była przygotowana przez właściciela mapa z zaznaczonymi atrakcjami Kadyksu. Dobry stosunek jakości do ceny. Pokój był dosyć duży i czysty. Dobrze była wyposażona łazienka. Ogólnie cały obiekt był ciekawie urządzony z przyjemnym patio i tarasem na dachu. Dobra lokalizacja, w odległości kilku minut spacerem od centrum Kadyksu oraz od plaży. Zatrzymaliśmy się tylko...

Józef45, 2019-05-14
  • Cechy hotelu Dormir en Cádiz
  • pokoje dla niepalących
  • dostęp za pomocą kluczy
  • część przeznaczona dla palących
  • usługi konsjerża
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
od 59,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój Dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
35%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Cadiz Inn Suites & Apartments, Kadyks
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1046 opinii
Apartament

Bardzo dobra lokalizacja, w przybliżeniu 10 minut od pięknych zabytków w Kadyksie. Basen na dachu był mały ale ładny. Ładny widok z dachu. Przyjazny personel.

Wybraliśmy apartament na 5 osób, niestety dostaliśmy 2 małe apartamenty połączone drzwiami. Dawał nam we znaki brak stołu i ciasnota. Brak czajnika elektrycznego. Bardzo zużyte ręczniki. Zbyt wysoka cena w stosunku do jakości.

Szymon O., 2018-09-10
  • Cechy hotelu Cadiz Inn Suites & Apartments
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • ogrzewanie
  • dostęp za pomocą kluczy
  • solarium
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Studio (2 osoby dorosłe)
od 80,5 US$
Apartament (4 osoby dorosłe)
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament typu studio
Apartament typu Penthouse
Studio typu Deluxe
+
Studio typu Superior
+
Apartament z 2 sypialniami
od 198,9 US$
+
Apartament typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Cadiz Inn Suites & Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
43%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hostal Fantoni, Kadyks
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 394 opinii
Pensjonaty

Dobra przede wszystkim lokalizacja, na cichej uliczce, blisko od starego miasta Kadyks, blisko od dworca kolejowego i autobusowego. Przyjazny personel. Pokój był wystarczająco czysty.

Bardzo słaby sygnał Wi-Fi. Brak windy i bardzo strome schody. Nie zbyt wygodne łóżko.

Martyna J., 2018-02-20
  • Cechy hotelu Hostal Fantoni
  • klimatyzacja
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • opcje śniadaniowe
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Trzyosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką poza pokojem
od 75,8 US$
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hostal Fantoni

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Alquimia Albergue-Hotel, Kadyks
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1679 opinii
Hotel

Pokój był wystarczająco duży. Dobrze działało Wi-fi. Hotel jest bardzo dogodnie położony, do wszystkich atrakcji miasta praktycznie można było dojść na pieszo. Bardzo uprzejmy i przyjazny personel.

Bardzo słaba izolacja akustyczna, słychać było w zasadzie każdy odgłos z korytarza i sąsiednich pokoi. Brak telewizora w pokoju.

Hugo, 2018-01-04
  • Cechy hotelu Alquimia Albergue-Hotel
  • dostęp za pomocą kluczy
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny z prywatną łazienką (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Dwuosobowy typu Basic z łazienką
od 85,3 US$
Pokój Jednoosobowy typu Budget z łazienką
Pokój dwuosobowy typu Standard
Apartament typu Junior Suite z balkonem
Pokój rodzinny z balkonem
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Alquimia Albergue-Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
28%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hostal Bahía, Kadyks
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 859 opinii
Pensjonaty

Super lokalizacja, przy deptaku z dużą ilością kawiarni i restauracji, w obrębie starego miasta Kadyks i około 5 minut spacerem od dworca kolejowego i autobusowego oraz 5 minut spacerem od katedry. Personel recepcji był pomocny i przyjazny. Pokój jest czysty. Wygodne łóżko. Nieprzyjemny zapach z kanalizacji.

Jolanta25, 2017-12-07
  • Cechy hotelu Hostal Bahía
  • bezpłatne WiFi
  • klimatyzacja
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • winda
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 59,2 US$
Pokój z łóżkiem typu queen-size i balkonem
od 59,2 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Summer Cádiz, Kadyks
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 890 opinii
Hostel/Schronisko

Bardzo uprzejmy i pomocny personel. W pokoju było czysto. Bardzo dogodne położenie, w samym centrum starego miasta Kadyks, wszystko co potrzebne było w odległości spaceru. W odległości krótkiego spaceru od plaży. Bardzo fajny taras na dachu. Hałas z ulicy w nocy.

Kryspin T., 2017-09-29
  • Cechy hotelu Summer Cádiz
  • taras
  • pokoje dla niepalących
  • plaża
  • wspólny salon / sala TV
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 10 osób
od 18,9 US$
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój czteroosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
+
Zobacz wszystkie pokoje Summer Cádiz

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pensión La Cantarera, Kadyks
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 866 opinii
Pensjonaty

Obsługa była bardzo miła i życzliwa choć nie mówiła po angielsku. Dobra lokalizacja, w zabytkowym centrum Kadyksu, zaledwie kilka minut od katedry, w okolicy jest wiele barów i sklepów. Pokój był czysty i wygodny z niewielkim balkonem. Mogłoby być więcej łazienek i toalet.

Róża, 2017-08-31
  • Cechy hotelu Pensión La Cantarera
  • pokoje dla niepalących
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • opcje śniadaniowe
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 34,3 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
od 71,0 US$
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prysznicem
Pokój Dwuosobowy z prysznicem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prysznicem
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
od 62,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Pensión La Cantarera

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Casa Caracol, Kadyks
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1035 opinii
Hostel/Schronisko

Bardzo dobra lokalizacja, hostel znajduje się w centum starego miasta Kadyks i jednocześnie blisko od plaży. Cena jak na hostel była umiarkowana, chyba nic lepszego bym nie znalazł. Personel był miły i pomocny. Taras na dachu. Dobre śniadanie i pyszne naleśniki. Dla mnie było to bardzo przyjemne doświadczenie z prawdziwą hiszpańską atmosferą.

Przemysław, 2017-07-25
  • Cechy hotelu Casa Caracol
  • czujnik dymu
  • pralnia
  • całkowity zakaz palenia
  • wieczór filmowy
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
+
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
od 81,7 US$
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
od 58,0 US$
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+
Studio
Pokój Dwuosobowy z tarasem
Zobacz wszystkie pokoje Casa Caracol

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartamentos Aires De Cadiz, Kadyks
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 318 opinii
Apartament

Mieszkanie umiejscowione było w starym centrum Kadyksu, mniej więcej 5 minut od plaży i Katedry, blisko od sklepów i restauracji. Mieszkanie było ładne i bardzo dobre na pobyt, zwłaszcza latem ze względu marmurową podłogę i klimatyzację. Internet był dostępny w pokoju i dość dobrze działał. Problemem w czasie naszego pobytu było to, że osoba odpowiedzialna za obiekt nie mówiła w ogóle po angielsku ale udało nam się...

Gaja S., 2017-07-19
  • Cechy hotelu Apartamentos Aires De Cadiz
  • taras
  • taras słoneczny
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • klimatyzacja
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu Standard
od 169,3 US$
+
Apartament typu studio
od 129,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Kadyks, Hiszpania

Witaj w mieście Kadyks. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 369 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Kadyks. Zarezerwuj w najniższej cenie! Kadyks → Hotele Kadyks, Pensjonaty, Hostele Kadyks, Apartamenty, Aparthotele Kadyks. Tanie noclegi • Noclegi Kadyks — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Kadyks! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej