Phu Quoc — hotele

Zdjęcia hotelu: Gold Coast Resort Phu Quoc, Phu Quoc
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 288 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Fajny duży basen. Obsługa była bardzo miła, nawet jak coś się pomylili w zamówieniu w restauracji bez problemu wymienili. Ceny w restauracji były dobre. Mała rafa przy samym hotelu. Bezpłatne kajaki, rower wodny i rowery. Bez problemu można było wypożyczyć skuter. Obiekt znajduje się zaledwie kilka kroków od plaży, piękny teren:) Na plaży jest wiele leżaków z poduszkami i kilka hamaków. Pokój był czysty.

Wszysyko było dobrze!.

Kinga, 2019-06-23
  • Cechy hotelu Gold Coast Resort Phu Quoc
  • bar
  • gaśnice
  • bezpłatne WiFi
  • pralnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size - od strony plaży
Pokój typu Twin Deluxe - przy plaży
+
Pokój typu Deluxe Plus z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy z widokiem na basen
Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Gold Coast Resort Phu Quoc

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Blue Paradise Resort, Phu Quoc
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 234 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Śniadania były bardzo smaczne, każdy coś dla siebie znalazł. Wyśmienita kawa. Personel był bardzo miły i pomocny???? Hotel położony jest blisko od plaży, zaledwie 3 minuty spacerem. Plaża zadbana, leżaki niestety płatne. W pobliżu wielu knajpek z dobrym i świeżym jedzeniem, sklep z napojami. Pokój był czysty i przestronny. Była cisza i spokój. Na miejscu można było wynająć skuter. Na pewno chcielibyśmy tu jeszcze...

Marcin, 2019-01-04
  • Cechy hotelu Blue Paradise Resort
  • klimatyzacja
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • Basen
  • odkryty basen (czynny przez cały rok)
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na basen
Pokój trzyosobowy z widokiem na basen
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size
Pokój rodzinny
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Blue Paradise Resort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bon Bon Bungalow, Phu Quoc
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 183 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

+ Łóżka były duże i wygodne.
+ Klimatyzacja była cicha i dobrze działała.
+ Personel przy wynajmie samochodu czy zakupie biletów do parków rozrywki był bardzo pomocny, dość dobrze mówił po angielsku.
+ W cenie biletu do parków jest dojazd autobusem z określonych miejsc o wskazanych godzinach. + Dobra lokalizacja, blisko od długiej plaży, blisko także od wielu małych sklepów i restauracji przy głównej...

I. Ziemowit , 2018-02-21
  • Cechy hotelu Bon Bon Bungalow
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • klimatyzacja
  • piesze wycieczki
  • ogrzewanie
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Bungalow Rodzinny
+
Bungalow z patiem
Bungalow z widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Bon Bon Bungalow

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ninila Fruit Farm Bungalow, Phu Quoc
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 316 opinii
Pensjonaty

+ Domek nasz był przytulny i czysty.
+ Pani w recepcji była bardzo miła i pomocna.
+ Dobre śniadanie.
+ Obiekt usytuowany jest w odległości około 20 minut od plaży, która była naprawdę ładna i nie tak zatłoczona.
+ Dostępne były bezpłatne rowery.
+ Ładny basen.
- Niewystarczająco gorąca woda pod prysznicem.
- Bardzo twarde materace.

W. Kamila , 2018-01-27
  • Cechy hotelu Ninila Fruit Farm Bungalow
  • ogród
  • pokoje dla niepalących
  • przechowalnia bagażu
  • codzienne sprzątanie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Podróżowanie z plecakiem
Bungalow Dwuosobowy Coco
Bungalow typu Deluxe Bamboo
Bungalow Rodzinny
+
Bungalow z wentylatorem
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Ninila Fruit Farm Bungalow

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: La Mer Resort, Phu Quoc
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 313 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Śniadanie z dużym wyborem potraw i napojów. W restauracji dobre posiłki. Personel był zawsze uśmiechnięty i chętny do pomocy. Obiekt Obiekt La Mer Resort znajduje się w odległości 3 minut spacerem do plaży i około 3 minuty spacerem od głównej drogi gdzie można było znaleźć taksówki. Pokój był przyjemny, łóżko z moskitierą. Było to dla nas najlepsze miejsce na wyspie do spędzenia wakacji.

Judyta, 2017-12-05
  • Cechy hotelu La Mer Resort
  • kajakarstwo
  • lekcje gotowania
  • biblioteka
  • piesze wycieczki
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Bungalow typu Superior z widokiem na ogród
Rodzinny Bungalow z widokiem na ogród
+
Rodzinny Bungalow z 2 sypialniami
+
Pokój Dwuosobowy z widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje La Mer Resort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: La Casa Resort, Phu Quoc
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 136 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Ośrodek położony jest w małej i spokojnej miejscowości, około 10 minut spacerem od małej plaży co było bardzo przyjemne, w odległości spaceru od restauracji i wielu małych barów. Pokój był dobrej wielkości i czysty. Przyjazny personel. Ładny basen. Śniadanie mogłoby być lepsze, Wi-Fi nie zawsze działało w pokoju.

Klaudia, 2017-05-30
  • Cechy hotelu La Casa Resort
  • całodobowa ochrona
  • basen z widokiem
  • sklepy na miejscu
  • biuro informacji turystycznej
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Większy bungalow
Bungalow Rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na ogród
Pokój Trzyosobowy typu Superior z widokiem na ogród.
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na ogród
Apartament typu Deluxe Suite z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje La Casa Resort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Nesta Phu Quoc Hotel, Phu Quoc
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 118 opinii
Hotel
  • 100C/2 KP7 Tran Hung Dao, Duong Dong, Phu Quoc Phu Quoc - pokaż na mapie

Personel był pomocny i dobrze mówił po angielsku. Pokój był czysty co było bardzo ważne, wygodne łożka. Śniadanie było dobre, głównie lokalne jedzenie. Niewielki basen z jacuzzi. Dobre położenie, blisko od plaży, blisko także od rynku nocnego. W okolicy hotelu mnóstwo śmieci, w pobliżu opuszczone domy, na plaży mogłoby być więcej leżaków.

Natasza, 2017-05-19
  • Cechy hotelu Nesta Phu Quoc Hotel
  • opcje śniadaniowe
  • pralnia
  • stacja ładowania pojazdów elektrycznych
  • transfer z lotniska
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe z Balkonem
Apartament typu Suite z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Superior Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Nesta Phu Quoc Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach, Phu Quoc
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 146 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Hotel położony jest przy prywatnej plaży z leżakami, w odległości kilku minut spacerem od kilku restauracji i małych sklepików. Pokój był prosty ale czysty. Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Wi-Fi było bardzo powolne i działało z przerwami, moim zdaniem cena za pokój była zbyt wygórowana w stosunku do jakości.

Lilia, 2017-02-19
  • Cechy hotelu Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach
  • bezpłatny parking
  • prywatna plaża
  • lekcje gotowania
  • plaża
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe położony przy plaży
Bungalow z wentylatorem
Pokój Dwuosobowy typu Standard z wentylatorem
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Phu Quoc Kim - Bungalow On The Beach

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Praha Hotel, Phu Quoc
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 265 opinii
Hotel

Jest to nowy i bardzo zadbany hotel, umiejscowiony około 4 km od centrum miasta. Obsługa była bardzo miła i przyjazna. Śniadanie było smaczne i z dużym wyborem. Pomocny personel. Mieliśmy pokój o wyższym standardzie od zarezerwowanego bez dopłat, Wi-Fi było bardzo przyzwoite. Transfer na i z lotniska był wliczony w cenę pokoju. Niewielki ale bardzo przyjemny basen. Niestety dojście do morza prowadzi nieciekawą ścieżką wśród zaniedbanych terenów.

Paula M., 2017-01-11
  • Cechy hotelu Praha Hotel
  • sejf
  • dostęp do Internetu
  • wypożyczalnia samochodów
  • biuro informacji turystycznej
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Superior z widokiem na basen
Pokój Dwuosobowy typu Premium z widokiem na góry
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Praha Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mango Bay Resort, Phu Quoc
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 847 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Spokojna lokalizacja tuż przy pięknej plaży, wspaniałe miejsce na relaks. Bungalow był naprawdę w porządku, dobrze działało Wi-Fi, prysznic na świeżym powietrzu. Bardzo przyjazny i pomocny personel. Bardzo przyjemna restauracja z tarasem i widokiem na morze, jedzenie było bardzo dobre chociaż drogie. Brak klimatyzacji w domku, tylko wentylatory, brak telewizora w pokoju.

19oliwier, 2016-05-26
  • Cechy hotelu Mango Bay Resort
  • ogród
  • bezpłatny parking
  • taras słoneczny
  • lokalizacja przy samej plaży
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Bungalow typu Superior z widokiem na ogród – Domek z ubijanej ziemi
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze – Weranda
Bungalow typu Deluxe z widokiem na morze – Plantacja
Bungalow typu Deluxe z widokiem na ogród – Plantacja
Bungalow typu Superior z widokiem na morze (3 osoby dorosłe) – Rybak
Pokój typu Twin Superior z widokiem na morze – weranda
Rodzinny Bungalow typu Superior z widokiem na morze
+
Bungalow typu Deluxe z widokiem na morze – dom nad rafą
+
Willa typu Deluxe z widokiem na zatokę
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Mango Bay Resort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Phu Quoc, Wietnam

Witaj w mieście Phu Quoc. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 546 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Phu Quoc. Zarezerwuj w najniższej cenie! Phu Quoc → Ośrodki wypoczynkowe Phu Quoc, Hotele, Wille Phu Quoc, Pensjonaty, Apartamenty Phu Quoc. Tanie noclegi • Noclegi Phu Quoc — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Phu Quoc! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Duong Dong - miasto, które znakomicie prezentuje Wietnam oraz jego uroki. Jedną z jego wielkich atrakcji turystycznych jest Warzywny Rynek Duong Dong, mieniący się od egzotycznych smakołyków, smaków i zapachów.
Główna atrakcja turystyczna to piękna plaża Bai Truong, na której poza pięknym piaskiem zobaczyć można palmy kokosowe, a także podziwiać wieczorem cudowny zachód słońca.

Miejsce to usiane jest dużą ilością miejsc noclegowych, hotele stoją tu nawet wzdłuż północnej części plaż Duong Dong. Część plaż zajmują również rybacy, których pracę obserwują z wielką pasją liczni w tym miejscu turyści.

Zmęczeni plażą, czy targiem, spragnieni ciszy turyści mogą wybrać się do Ganh Dau, czyli zielonego serca Duong Dong, gdzie rosną imponujące drzewa. To miejsce dość odległe, lecz warte z całą pewnością obejrzenia i chwili relaksu.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej