Hue — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Hue

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Hue) - GPS: 16.4636611938477, 107.59001159668
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu

Popularne hotele w mieście Hue

Miasta w pobliżu – Hue

Najpopularniejsze miasta: Wietnam

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Freedom Hostel, Hue
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 759 opinii
Hostel/Schronisko

Personel w recepcji był bardzo przyjazny i pomocny. Dostępne były bezpłatne ręczniki. Śniadanie było dobre. Łazienki były ładne i czyste. Dobra lokalizacja hostelu, w mieście Hue, wokół hostelu wiele atrakcji turystycznych. Twarde i niewygodne łóżka!.

M. Felicja , 2018-10-30
  • Cechy hotelu Freedom Hostel
  • sklep z upominkami
  • piesze wycieczki
  • całodobowa ochrona
  • zespół animatorów
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla 6 osób

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: OYO 720 Glenda Hotel, Hue
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 268 opinii
Hotel

1. Obsługa była bardzo miła i pomocna. 2. Personel dobrze mówił po angielsku. 3. Podstawowe wyposażenie pokoju ale był zadbany. 4. W pokoju było czysto. 5. Dobra lokalizacja, w centrum Hue ale nie bezpośrednio przy ruchliwej ulicy, w pobliżu wielu restauracji. 6. Dobra cena. 1. Czystość w łazience mogłaby być lepsza. 2. Nieprzyjemny zapach z kanalizacji w łazience.

B. Monika , 2018-02-16
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu OYO 720 Glenda Hotel
  • biuro informacji turystycznej
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • część przeznaczona dla palących
  • całodobowa recepcja
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje OYO 720 Glenda Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bien Khoi Mini Hotel, Hue
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 133 opinii
Pensjonaty

+ Pokój standardowy był czysty z wentylatorem, wyposażony w lodówkę, telewizor, biurko i dwa krzesła.
+ W łazience ciepła woda.
+ W recepcji można było poprosić o suszarkę do włosów oraz o drugi koc jak było za zimno.
+ Dobra lokalizacja, blisko od centrum miasta Hue.
+ Przyjazny personel.
- W pokoju było za zimno.
- Zbyt cienkie ściany, słychać było zbyt dobrze hałas z innych pokoi.
- Brak windy.

Marika, 2018-02-13
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Bien Khoi Mini Hotel
  • parking na miejscu
  • gaśnice
  • restauracja
  • wymiana walut
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój typu Deluxe
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój Trzyosobowy typu Economy
+
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Bien Khoi Mini Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Alba Spa Hotel, Hue
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1275 opinii
Hotel

Dobry był stosunek jakości do ceny. Obsługa była bardzo przyjazna. Dobre śniadania. Personel był przyjazny i profesjonalny. Pokój był wygodny. Dobra lokalizacja, hotel znajduje się w stosunkowo spokojnej okolicy miasta Hue, w odległości krótkiego spaceru od Starego Miasta, w odległości spaceru od rzeki i Cytadeli. Mały, przyjemny hotel???? POLECAM.

albert38, 2017-12-26
  • Cechy hotelu Alba Spa Hotel
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • obsługa pokoju
  • biuro informacji turystycznej
  • Maseczki dla gości
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na miasto
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Alba Junior Suite z widokiem na miasto

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Serene Shining Hotel & Spa, Hue
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 991 opinii
Hotel

Śniadanie było dobre i wystarczające. Bardzo miły i przyjazny personel, mogliśmy o dwie godziny wcześniej zameldować się, było to bardzo miłe, dobrze mówił po angielsku. Dobra lokalizacja, na bocznej ulicy, w pobliżu restauracji i dobry punkt wypadowy do zwiedzania miasta Hue. Pokój był ładny. Dobry był stosunek ceny do jakości!.

Julia B., 2017-12-21
  • Cechy hotelu Serene Shining Hotel & Spa
  • klimatyzacja
  • ogrzewanie
  • centrum biznesowe
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Executive z widokiem na rzekę
Pokój Dwuosobowy typu Premier
Pokój rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Serene Shining Hotel & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa, Hue
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 687 opinii
Ośrodek wypoczynkowy

Obsługa była bardzo sumpatyczna i pomocna. Hotel idealnie urządzony, w otoczeniu zieleni i restauracji. Bardzo ładny basen, który był idealny na relaks po długim dniu zwiedzania. Świetnie urządzone Spa. Śniadanie w formie bufetu było z dużym wyborem. Jedzenie w restauracji było zbyt drogie, więc nie jedliśmy..

Mila, 2017-12-09
  • Cechy hotelu Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa
  • centrum biznesowe
  • posiłki dla dzieci
  • usługi dla VIP-ów
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Zamki
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Dwuosobowy Bungalow dla Nowożeńców
Dwuosobowa Chatka dla Nowożeńców przy basenie,
Tradycyjny Wietnamski Domek z basenem
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Bungalow typu Twin dla nowożeńców
Pokój rodzinny typu Standard
+
Pokój Dwuosobowy typu Premium Deluxe
Pokój typu Twin Deluxe Premium
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Willa
Willa rodzinna z 1 sypialnią
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Willa z 2 sypialniami i basenem
+
Willa z 3 sypialniami i basenem
+
Willa
+
Willa
Willa z 4 sypialniami i basenem
+
Willa
Zobacz wszystkie pokoje Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Jade Hotel, Hue
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1453 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był czysty. Świetna lokalizacja, łatwo było się dostać do wszystkiego co chciałem zobaczyć w Hue! Cytadela znajduje się w odległości około 20 minut. Hotel skromny ale spełniający wymogi za rozsądne pieniądze. Pokój z maleńkim oknem na korytarz.

J. Teresa , 2017-10-18
  • Cechy hotelu Jade Hotel
  • parking na miejscu
  • transfer lotniskowy
  • klimatyzacja
  • bezpłatne WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój trzyosobowy
+
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Jade Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Thai Binh II Hotel, Hue
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 139 opinii
Hotel

Przyjazny i pomocny personel. Centralne położenie w Hue, na małej i cichej ulicy, nieopodal rzeki i centrum Hue, w odległości krótkiego spaceru od wielu restauracji i barów.
-Bardzo brudny balkon, widać było, że przez długi czas nie był sprzątany, niezbyt czysty także pokój i łazienka. Personel stosunkowo słabo mówi po angielsku-.

L. Sylwia , 2017-08-13
  • Cechy hotelu Thai Binh II Hotel
  • winda
  • przechowalnia bagażu
  • całodobowa recepcja
  • wymiana walut
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Thai Binh II Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Alba Hotel, Hue
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 431 opinii
Hotel

Pokój był schludny i czysty z balkonem, wygodne łożka. Personel był bardzo życzliwy i przyjazny, dostaliśmy pomocne wskazówki na temat miejsc wartych do zobaczenia i jak do nich dotrzeć, personel dobrze mówił po angielsku. Dobra lokalizacja w stosunku do atrakcji turystycznych w Hue, około 15 minut spacerem od centrum miasta, niewiele sklepów i restauracji w pobliżu, trzeba było iść do miasta.

Alex Z., 2017-06-23
  • Cechy hotelu Alba Hotel
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • bezpłatne WiFi
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Alba Executive z widokiem na miasto
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na miasto
Pokój Rodzinny typu Deluxe z widokiem na miasto
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Alba Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Orchid Hotel, Hue
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1055 opinii
Hotel

Personel był naprawdę bardzo przyjazny. Śniadania były dobre. Hotel jest dobrze położony, w najbliższej okolicy znajduje się wiele dobrych restauracji i kawiarni, w pobliżu zabytkowego centrum miasta do którego łatwo było dotrzeć na pieszo. Transfer na lotnisko w cenie 13 dolarów ale było pewnie i bezpiecznie. Pokój był czysty. Wi-Fi nie działało.

Nikol L., 2017-03-04
  • Cechy hotelu Orchid Hotel
  • całkowity zakaz palenia
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • usługa prasowania
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny
+
Pokój Romantyczny
Zobacz wszystkie pokoje Orchid Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hong Thien Ruby Hotel, Hue
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 212 opinii
Hotel

Personel był przyjazny i bardzo pomocny. Czysty pokój, łazienka była przyjemna. Doskonała lokalizacja, na cichej uliczce, około 30 minut spacerem od starego miasta. Smaczne śniadania. Pokój był trochę mały.

Zuzanna, 2016-09-14
  • Cechy hotelu Hong Thien Ruby Hotel
  • ogród
  • wymiana walut
  • transfer lotniskowy
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
+
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Hong Thien Ruby Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Holiday Diamond Hotel, Hue
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 708 opinii
Hotel

Przyjazny i pomocny personel, pomógł nam we wszystkim co potrzebne. Dobre śniadanie. Dobra lokalizacja na cichej ulicy, w centrum mista, w odległości krótkiego spaceru od wielu barów i restauracji. Pokój był dość duży i wygodny ale bez luksusu ale na krótki pobyt w porządku, łazienka z dobrym prysznicem. Wszystko było dobrze.

Adrian J., 2016-06-28
  • Cechy hotelu Holiday Diamond Hotel
  • biuro informacji turystycznej
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • przechowalnia bagażu
  • całodobowa ochrona
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z widokiem na miasto
Rodzinny pokój trzyosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Holiday Diamond Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hue Serene Palace Hotel, Hue
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1129 opinii
Hotel

Personel był uprzejmy i pomocny, bardzo miła obsługa. Bardzo dobra lokalizacja, na spokojnej ulicy, w pobliżu centrum miasta. Pokój był ładny i czysty, wyposażony w sejf, wygodne łóżko, dobrze działało Wi-Fi. Bardzo dobre były śniadania. Był to dobry standard w tej kategorii cenowej. Nic szczególnego.

Julia70, 2016-05-09
  • Cechy hotelu Hue Serene Palace Hotel
  • apartament dla nowożeńców
  • klimatyzacja
  • wycieczki rowerowe
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na miasto
Mniejszy Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
+
Pokój rodzinny (4 osoby dorosłe)
+
Zobacz wszystkie pokoje Hue Serene Palace Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Than Thien - Friendly Hotel, Hue
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1122 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i dostępny, mieliśmy bardzo miłe powitanie. Pokój był ładny i czysty. Śniadanie w formie bufetu było bardzo dobre i z dużym wyborem. Dobra lokalizacja, około 20 minut spacerem od starego miasta, praktycznie blisko było do wszystkiego. Brak okna w pokoju, cena trochę wysoka.

26Konrad, 2016-02-02
  • Cechy hotelu Than Thien - Friendly Hotel
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • całkowity zakaz palenia
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Than Thien - Friendly Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Canary Boutique Hotel, Hue
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 230 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny, atutem było to, że świetnie mówił po angielsku. Śniadanie było dobre i wliczone w cenę. Dostępny bezpłatny bezprzewodowy internet. Dobra lokalizacja, łatwy był dostęp do przyzwoitych restauracji i sklepów. Woda pod prysznicem nie była zbyt długo gorąca, trochę twarde łóżko.

Helena , 2015-05-21
  • Cechy hotelu Canary Boutique Hotel
  • apartament dla nowożeńców
  • taras
  • system alarmowy
  • usługa prasowania
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Canary Boutique Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Nhat Le Hotel, Hue
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 246 opinii
Hotel

Dobre położenie, około 15 minut spacerem od Cytadeli i Zakazanego Miasta, w pobliżu kilku restauracji, w odległości krótkiego spaceru do wszystkich ważniejszych miejsc. Pokój nasz był dobry, łóżka były wygodne, znajdował się na ostatnim piętrze z wspaniałym widokiem na miasto. Bardzo miły był personel. Cena była przystępna. Wszystko było dobrze.

Sandra, 2014-11-10
  • Cechy hotelu Nhat Le Hotel
  • dostęp do Internetu
  • faks / ksero
  • prywatny parking
  • obsługa pokoju
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój rodzinny
+
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Koedukacyjny pokój wieloosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Nhat Le Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cherish Hue Hotel, Hue
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1696 opinii
Hotel

Śniadanie było bardzo dobre i z dużym wyborem dań. Pokój był czysty, dobrze był wyposażony w niezbędne udogodnienia, z balkonu mieliśmy przyjemny widok. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Bardzo przyjemny był basen, był miłym relaksem w czasie upału, dostępne były także bezpłatne rowery. Doskonała lokalizacja. Ogólnie było to nowe i przyjemne doświadczenie.

Gustaw, 2014-11-07
  • Cechy hotelu Cherish Hue Hotel
  • klimatyzacja
  • pokoje dla niepalących
  • sklep z upominkami
  • sejf
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na miasto
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z balkonem
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na miasto
+
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
+
Pokój rodzinny z balkonem
+
Zobacz wszystkie pokoje Cherish Hue Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Century Riverside Hue, Hue
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 476 opinii
Hotel

Byłem jak najbardziej zadowolony z pobytu w hotelu. Personel był bardzo uprzejmy i pomocny. Pokój był czysty i wygodny, z balkonu miałem ładny widok na rzekę, pokój był cichy, łazienka bardzo mała ale dobra. Bardzo dobre było śniadanie z dużym wyborem i z widokiem na rzekę. Dobra lokalizacja, tylko w odległości spaceru od najlepszych klubów nocnych i wielu restauracji. Wi-Fi było powolne, hotel był czysty ale wymaga już odnowienia.

Marek, 2014-03-29
  • Cechy hotelu Century Riverside Hue
  • klub nocny / DJ
  • ogrzewanie
  • wypożyczalnia samochodów
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe z widokiem na rzekę
Apartament typu Suite z widokiem na rzekę
Apartament typu Suite
Połączony pokój rodzinny typu Deluxe z widokiem na ogród
+
Pokój typu Deluxe z widokiem na ogród
Rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Century Riverside Hue

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hue Nino Hotel, Hue
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1566 opinii
Hotel

Wszystko było prawie idealne, jednogwiazdkowy hotel ale z dobrą jakością usług. Bardzo podobał mi się wystrój recepcji. Pokój mój był stylowo urządzony i był dobry. Bardzo dobra lokalizacja, położony przy cichej ulicy ale w pobliżu głównych atrakcji, położenie było dość spokojne. Bardzo pomocny i kompetentny był personel, dobrze mówił po angielsku, chętnie odpowiadali na pytania. Bardzo mały pokój, ale za tą cenę nie spodziewałem się luksusu.

Gracjan, 2014-02-12
  • Cechy hotelu Hue Nino Hotel
  • sejf
  • zamykane szafki
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Studio typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Pokój typu Deluxe
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Zobacz wszystkie pokoje Hue Nino Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ngoc Binh Hotel, Hue
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 509 opinii
Hotel

Bardzo przyjazny personel. Pokój był czysty i świetnie wyposażony w cenie jak, klimatyzacja, łazienka, lodówka, TV kablowa, szybkie WiFI. Śniadanie było dobre i świetna kawa. Doskonałe miejsce na pobyt. Hotel był trochę trudny do znalezienia:(

Michalina, 2013-09-12
  • Cechy hotelu Ngoc Binh Hotel
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • całodobowa recepcja
  • pralnia
  • Hotele designerskie
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój trzyosobowy
+
Duży pokój dwuosobowy
Duży pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Rodzinny Pokój Połączony
+
Zobacz wszystkie pokoje Ngoc Binh Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Hue, Wietnam

Witaj w mieście Hue. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 274 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Hue. Zarezerwuj w najniższej cenie! Hue → Hotele Hue, Ośrodki wypoczynkowe, Motele Hue, Hostele, Pensjonaty Hue. Tanie noclegi • Noclegi Hue — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Hue! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Hue to wietnamskie miasto, zlokalizowane w środkowej części tego kraju. Tym, co przyciąga turystów jest przede wszystkim wielość zabytków i interesująca historia tego miejsca. To tutaj znajduje się Zakazane Miasto wzniesione przez cesarza Gia Long.

Wybierasz się do Hue, by poznać urok i tajemnicę tego miasta? Zarezerwuj miejsce do spania i zostać tutaj na kilka dni. Do Twojej dyspozycji oddawane są przede wszystkim hotele, ale dostępne są i inne obiekty noclegowe, w tym ośrodki wypoczynkowe.

Jeśli zależy Ci na wygodnych warunkach bytowych - bardzo luksusowych, z dostępem do wszelkich udogodnień, weź pod uwagę jeden z najbardziej prestiżowych hoteli cztero- i pięciogwiazdkowych. Atrakcyjna lokalizacja (centrum miasta) oraz przestronne pokoje - to największe atuty tych obiektów.

Jeśli poszukujesz taniego zakwaterowania dla całej rodziny, także weź pod uwagę hotele, tyle że mniej prestiżowe i niższego standardu. Czekają na Ciebie również ośrodki wypoczynkowe, oferujące korzystne warunki cenowe i wygodne warunki bytowe.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej