Da Nang — hotele

Zdjęcia hotelu: King's Finger Hotel Da Nang, Da Nang
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 310 opinii
Hotel

Pokój był mały ale czysty. Personel był bardzo przyjazny. Bardzo fajny basen na dachu ze wspaniałym widokiem na miasto. Śniadanie w formie bufetu było dobre i z dużym wyborem. Hotel znajduje się w pobliżu plaży, około 10 minut na pieszo, blisko od sklepów. Dobre miejsce na pobyt w Da Nang.

Hałas z korytarza.

Zbigniew, 2020-02-17
  • Cechy hotelu King's Finger Hotel Da Nang
  • pokoje rodzinne
  • odkryty basen
  • sala zabaw
  • bar przy basenie
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Apartament z 2 sypialniami
+
Rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje King's Finger Hotel Da Nang

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kien Cuong Hotel, Da Nang
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 116 opinii
Hotel
  • Lot 29 An Thuong 30, My An Ward, Ngu Hanh Son District Da Nang - pokaż na mapie

Dobra lokalizacja, około 5 minut na pieszo od plaży. Pokój był czysty i komfortowy. Dobry stosunek jakości do ceny. Polecam.

Miasto Da Nang to dobry punkt wypadowy do Hue i Hoi An natomiast samo miasto nie ma zbyt wiele do zaoferowania. Część nadmorska to w zasadzie jeden wielki plac budowy!.

Jesica, 2018-12-07
  • Cechy hotelu Kien Cuong Hotel
  • całodobowa ochrona
  • dostawa artykułów spożywczych
  • obiady na wynos
  • pokoje dla niepalących
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+
Pokój rodzinny z widokiem na morze
+
Zobacz wszystkie pokoje Kien Cuong Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Palazzo Hotel & Apartment, Da Nang
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 155 opinii
Hotel
  • 9-10-11 Tran Bach Dang Street, Ngu Hanh Son District Da Nang - pokaż na mapie

Pani recepcjonistka była bardzo miła, zameldowanie było szybkie. Hotel znajduje się w mieście Da Nang, w odległości około 5 minut spacerem od plaży, blisko od wielu kawiarni i sklepu spożywczego. Pokój był mały ale czysty. Czysta łazienka. Śniadanie z dobrym wyborem.

Niestabilne Wi-Fi. Niezbyt atrakcyjny basen.

17patryk, 2018-09-03
  • Cechy hotelu Palazzo Hotel & Apartment
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • obiady na wynos
  • taras słoneczny
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Superior z widokiem na miasto
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na miasto
Apartament typu Studio z widokiem na basen
Apartament typu Deluxe z widokiem na basen
Pokój typu Twin Deluxe z widokiem na basen
Apartament z balkonem
+
Apartament typu Luxury z widokiem na basen
+
Zobacz wszystkie pokoje Palazzo Hotel & Apartment

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
25%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Dan Oasis Beach Hotel and Apartment, Da Nang
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 97 opinii
Aparthotele

Cena była dość przystępna. Personel był niezwykle przyjazny i pomocny. Śniadanie było bardzo smaczne. Pokój był ładny i czysty ze wszystkimi udogodnieniami, których można było oczekiwać. Pomimo położenia przy plaży, Obiekt Dan Oasis Beach umiejscowiony jest dość daleko od miasta.

Marlena, 2017-07-20
  • Cechy hotelu Dan Oasis Beach Hotel and Apartment
  • dostęp do Internetu
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • część przeznaczona dla palących
  • usługa prasowania
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu studio z widokiem na morze
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Dan Oasis Beach Hotel and Apartment

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: My An Dong Hotel, Da Nang
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 85 opinii
Hotel

Bardzo dobre położenie, hotel położony jest w ładnej okolicy, w pobliżu restauracji i mniej więcej 10 minut spacerem od plaży. Pani Kim była bardzo pomocna i miła oraz niezwykle gościnna. Pokój był dość wygodny z klimatyzacją. Śniadania były skromne ale dobre. Brudna pościel.

Malwina, 2017-06-09
  • Cechy hotelu My An Dong Hotel
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • codzienne sprzątanie
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • bezpłatny parking
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Da Nang Nemo Hotel, Da Nang
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 91 opinii
Hotel

Pokój był mały ale czysty. Bardzo przyjazny i pomocny personel. Była możliwość wypożyczenia roweru. Dobra lokalizacja, blisko od plaży, centrum miasta i łatwo było dojść do Hoi An. Dobre miejsce na krótki pobyt.

37alina, 2017-05-25
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Da Nang Nemo Hotel
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • śniadanie w pokoju
  • sejf
  • parking
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Da Nang Nemo Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Dai A Hotel, Da Nang
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 450 opinii
Hotel

Hotel na jedną noc był dobrym miejscem na pobyt, położony jest blisko do lotniska. Personel był bardzo przyjazny i uprzejmy. Pokój był mały ale łazienka była w porządku, przede wszystkim czysta. W godzinach porannych było trochę głośno, położony w pobliżu ulicy.

Eryk Z., 2017-01-10
  • Cechy hotelu Dai A Hotel
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • pralnia
  • WiFi
  • biuro informacji turystycznej
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Dai A Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Sea Phoenix Hotel Da Nang, Da Nang
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 410 opinii
Hotel
  • 115 Ho Xuan Huong Strt., My An Ward, Ngu Hanh Son Dist. Da Nang - pokaż na mapie

Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Pokój był czysty, łóżko było bardzo wygodne, pokój codziennie był sprzątany. Śniadania w formie bufetu były przyzwoite, urozmaicony wybór. Bardzo fajny był basen na dachu z przepięknym widokiem. Dobra lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru od plaży. Wi-Fi nie było dostępne w pokoju, tylko w recepcji.

63Krzysztof, 2015-11-03
  • Cechy hotelu Sea Phoenix Hotel Da Nang
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • usługa prasowania
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na morze
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite z widokiem na morze
Pokój typu Deluxe z dostępem do spa
Zobacz wszystkie pokoje Sea Phoenix Hotel Da Nang

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bac Cuong Hotel Da Nang, Da Nang
3,2 /5
Dobry
Ocena na podstawie 58 opinii
Hotel

Personel był przyjazny z dość dobrą znajomością języka angielskiego. Obiekt położony jest w pobliżu plaży, blisko od wielu lokalnych restauracji. Pokój był w porządku z dobrymi łóżkami i dobrym prysznicem. Niestety nie było balkonu, pokój nasz nie był sprzątany mimo, że prosiliśmy o posprzątanie pokoju.

Oskar, 2015-09-29
  • Cechy hotelu Bac Cuong Hotel Da Nang
  • sejf
  • winda
  • pokoje rodzinne
  • WiFi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój trzyosobowy
Apartament typu Deluxe Premier Suite z widokiem na ocean
Apartament typu Senior Suite z widokiem na ocean
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Bac Cuong Hotel Da Nang

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Sun River Hotel, Da Nang
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 760 opinii
Hotel

Krótki pobyt w hotelu był bardzo przyjemny. Personel bardzo sympatyczny i niezwykle uprzejmy. Pokój był przede wszystkim czysty i ładnie urządzony, miałem również bezpłatny dostęp do internetu i Wi-Fi. Położenie dobre bo nie miałem problemu z dostaniem się do rynku lokalnego, który był w pobliżu. Śniadanie mogłoby być lepsze.

Stefania, 2013-05-30
  • Cechy hotelu Sun River Hotel
  • czujnik dymu
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • śniadanie w pokoju
  • wspólny salon / sala TV
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi (bez okien)
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Sun River Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Da Nang, Wietnam

Witaj w mieście Da Nang. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1365 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Da Nang. Zarezerwuj w najniższej cenie! Da Nang → Ośrodki wypoczynkowe Da Nang, Hotele, Aparthotele Da Nang, Wille, Kwatery prywatne Da Nang. Tanie noclegi • Noclegi Da Nang — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Da Nang! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Danang, czy też Da Nang to miasto w Wietnamie, czwarte co do wielkości.
To duże i bardzo żywe miasto, chętnie odwiedzane przez osoby lubiące ruch i ciągłe działanie. Liczne miejsca noclegowe pozwalają wynająć pokoje właściwie bez wcześniejszej rezerwacji.

W okolicy Da Nang znajduje się długa, bo licząca przeszło km plaża China Beach.
Niedaleko miasta położone są inne znane miejscowości turystyczne, m.in. Hoi An, My Son oraz Hue.

Warte obejrzenia są tu Muzeum Kamiennych Posągów, czy muzeum Czamów (Champa). Miasto to może poszczycić się niezwykle ruchliwymi uliczkami, a także niewielką ilością turystów, przez co jest doskonałym miejscem na poznanie Wietnamu i jego kultury.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej