Lima — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Lima

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Lima) - GPS: -12.04583, -77.03048

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Lima

Najpopularniejsze miasta: Peru

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Hostal Las Fresas - Lima Airport, Lima
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 131 opinii
Hostel/Schronisko
  • Calle Las Fresas 221, Urbanización El Olivar-Callao CALLAO 01 Lima - pokaż na mapie

Jest to idealne miejsce na przystanek na jedną noc, przed wczesnym lotem z Limy, hotel położony jest blisko od lotniska. Pokój był prosty ale czysty. Bardzo pomocny i szybki był personel. Cena bardzo rozsądna. Mała atrakcyjna okolica, trudny dojazd do hotelu.

Henryk, 2014-05-07
  • Cechy hotelu Hostal Las Fresas - Lima Airport
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • całodobowa recepcja
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Możliwe wystawienie faktury
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny z łazienką
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
Pokój jednoosobowy
od 18,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hostal Las Fresas - Lima Airport

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Westin Lima Hotel & Convention Center, Lima
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 235 opinii
Hotel

Wszystko było dobrze, mieliśmy wspaniały pobyt w tym komfortowym hotelu. Śniadanie było bardzo dobre i doskonałej jakości. Bardzo uprzejmy i profesjonalny był personel. Świetne było Spa i basen. Pokój był bardzo ładny i komfortowy. Brak możliwości otwarcia okna w pokoju, cena dość wysoka.

Mila, 2014-04-03
  • Cechy hotelu The Westin Lima Hotel & Convention Center
  • WiFi
  • obsługa pokoju
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
od 150,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
od 159,0 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje The Westin Lima Hotel & Convention Center

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ibis Larco Miraflores, Lima
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3301 opinii
Hotel

Personel był bardzo skuteczny i przyjazny, recepcja była czynna całą dobę i faktycznie była pomocna. Pokój był mały, czysty z dobrym prysznicem. Doskonała lokalizacja, w pobliżu centrum handlowego Larcomar i na głównej alei Miraflores. Hotel jest czystym i schludnym obiektem, w hotelu jest bardzo przyzwoita restauracja i bar. Hałas z ulicy.

Aleksander, 2014-04-02
  • Cechy hotelu Ibis Larco Miraflores
  • prasa do spodni
  • pralnia chemiczna
  • całodobowa recepcja
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 46,0 US$
Pokój „Plug & Play”
Pokój przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size i rzutnikiem multimedialnym
Zobacz wszystkie pokoje Ibis Larco Miraflores

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Imperial Inn, Lima
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 349 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Ogólnie był to bezpieczny hotel z doskonałą lokalizacją, blisko od barów i dyskotek, w dość bliskiej odległości od plaży, blisko od wielu udogodnień. Dobry był stosunek ceny do jakości. Personel był bardzo sympatyczny i uprzejmy. Transfer z lotniska działał prawidłowo. Byłem mile zaskoczony bo nie brakowało ciepłej wody. Pokój niestety nie był zbyt czysty, widoczna już była pleśń w łazieńce.

Jeremiasz, 2014-02-11
  • Cechy hotelu Imperial Inn
  • pralnia
  • wymiana walut
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • przechowalnia bagażu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
Mały pokój jednoosobowy
od 35,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Imperial Inn

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
36%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Continental Lima, Lima
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 714 opinii
Hotel

Personel był przyjazny i bardzo uprzejmy. Świetna lokalizacja, w samym centrum zabytkowego miasta, w pobliżu najbardziej atrakcyjnych zabytków, w pobliżu restauracji i kawiarni, każdy coś znajdzie dla siebie. Pokój był wystarczająco duży z ładnym balkonem. Śniadanie było dobre ale z małym wyborem. Hałas z ulicy.

Inez, 2014-01-16
  • Cechy hotelu Hotel Continental Lima
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • wymiana walut
  • wieczór filmowy
  • system alarmowy
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 58,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Continental Lima

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Lima Backpackers, Lima
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 58 opinii
Hostel/Schronisko
  • Albacete 293, Urb. Los Jazmines, Santiago de Surco Lima33 Lima - pokaż na mapie

Było to idealne dla nas miejsce na pobyt, stosunkowo blisko od dworca autobusowego z łatwym dojazdem do miasta. Otoczenie było bardzo ładne i relaksujące. Naprawdę dobry hostel. Pokój był czysty i wygodny. Personel bardzo miły zwłaszcza Marco, dostaliśmy wiele interesujących informacji o Limie. Wszystko dobrze.

Seweryn, 2013-11-20
  • Cechy hotelu Lima Backpackers
  • usługi konsjerża
  • wspólny salon / sala TV
  • bar
  • taras
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Lion Backpackers Bed & Breakfast, Lima
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 225 opinii
Pensjonaty

Personel był bardzo przyjazny i kompetentny. Pokój był dobry z bardzo wygodnym łóżkiem. Lokalizacja jest bardzo dobra, w bliskiej odległości od parku Kennediego, w pobliżu było też wiele sklepów. Zbyt wysoka cena:(

Anna Maria, 2013-09-12
  • Cechy hotelu Lion Backpackers Bed & Breakfast
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • dostęp do Internetu
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • prasa do spodni
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Czteroosobowy
Pokój trzyosobowy
od 28,0 US$
Pokój jednoosobowy
od 30,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Lion Backpackers Bed & Breakfast

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Radisson Decapolis Miraflores, Lima
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1186 opinii
Hotel

Jest to dobry czterogwiazdkowy hotel, stosunkowo niedaleko położony od handlowej dzielnicy. Pokój był duży, klimatyzowany z przepięknym widokiem na morze. Personel bardzo uprzejmy i miły. Śniadanie w formie bufetu bardzo dobre, zawsze ze świeżym sokiem. Jedynym mankamentem był hałas drogowy.

Teodor, 2013-06-11
  • Cechy hotelu Radisson Decapolis Miraflores
  • obiady na wynos
  • bar przekąskowy
  • ogrzewanie
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Studio Suite z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Premium z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Queen
Apartament typu Studio Suite z 2 łóżkami podwójnymi
Pokój Dwuosobowy typu Premium z 2 łóżkami podwójnymi
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Radisson Decapolis Miraflores

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Paypurix Hostel Lima Airport, Lima
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 936 opinii
Hostel/Schronisko

Położenie dla mnie było dobre bo obiekt jest usytuowany w pobliżu lotniska. Personel chętny do pomocy i przyjazny. Pokój czysty i wygodny. Śniadanie naprawdę dobre. Cena była bardzo przystępna, minusem jest dość duża odległość od centrum miasta.

Jan Jakub, 2013-05-14
  • Cechy hotelu Paypurix Hostel Lima Airport
  • pralnia
  • bilard
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym z 12 łóżkami
Pokój jednoosobowy typu Standard
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Pokój jednoosobowy typu Economy
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy typu Basic
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Paypurix Hostel Lima Airport

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Belmond Miraflores Park, Lima
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 103 opinii
Hotel

Położenie więcej niż dobre, niedaleko plaży. Jest to ładny i zadbany hotel. Pokój był czysty i funkcjonalny z przepięknym widokiem na ocean. Personel miły i przede wszystkim zawsze dostępny. Serwowane śniadanie było w formie bufetu, bardzo dobre i zawsze z dodatkiem tropikalnych owoców i świeżych soków. Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny.

Stanisław, 2013-05-08
  • Cechy hotelu Belmond Miraflores Park
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Junior Suite z widokiem na miasto
od 280,0 US$
Mniejszy Apartament (Junior Suite) typu Deluxe z widokiem na miasto
Apartament typu Junior Suite z widokiem na morze
od 330,0 US$
Apartament typu Deluxe Junior Suite z widokiem na morze
Apartament typu Club Junior Suite z widokiem na morze
Apartament typu Club Junior Suite z widokiem na miasto
Apartament typu Junior Suite z widokiem na ogród
Apartament typu Suite z 1 sypialnią i tarasem
Apartament Prezydencki typu Suite z basenem
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Belmond Miraflores Park

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Girasoles Hotel, Lima
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 426 opinii
Hotel

Lokalizacja mi odpowiadała i ten właśnie trzygwiazdkowy hotel. Personel był bardzo miły i przyjazny. Pokój dość czysty i wygodny. Śniadanie serwowane w hotelowej restauracji było proste z małym wyborem dań.

Milena, 2013-04-09
  • Cechy hotelu Girasoles Hotel
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • pralnia
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • przechowalnia bagażu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 51,0 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Girasoles Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kamana Hotel, Lima
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 620 opinii
Hotel

Lokalizacja hotelu jest wręcz znakomita bo położony jest w samym centrum zabytkowym Limy. Wszędzie jest blisko, do wszystkich atrakcji bo tylko 15 minut spacerkiem. Śniadania w hotelu nam smakowały, nie mieliśmy zastrzeżeń. Personel hotelu był również bardzo uprzejmy i życzliwy.Pokój mieliśmy bardzo czysty ale meble były już stare i powinny być jak najszybciej wymienione!

Mieczysław , 2013-01-23
  • Cechy hotelu Kamana Hotel
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • restauracja
  • winda
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 43,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Kamana Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Embajadores Hotel, Lima
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 494 opinii
Hotel

Ten hotel położony jest w spokojnej dzielnicy a 200 metrów jest na plażę a więc niedaleko. Pokój nasz był bardzo przestronny i wygodny. Z pięknego tarasu roztaczał się piękny widok na miasto, relaks dla nas niesamowity. Śniadanie było w formie bufetu wliczone w cenę. Jednak nie byliśmy zadowoleni z serwowanych przez hotel śniadań, były one proste i nie bardzo smaczne!

Maksymilian , 2013-01-23
  • Cechy hotelu Embajadores Hotel
  • pokoje dla niepalących
  • przechowalnia bagażu
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • restauracja
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 55,0 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Embajadores Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Los Tallanes Hotel & Apart, Lima
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 84 opinii
Hotel

Bardzo dobre wyposażenie i dobra lokalizacja.

Daniel , 2013-01-16
  • Cechy hotelu Los Tallanes Hotel & Apart
  • monitoring wokół obiektu
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • restauracja
  • biuro informacji turystycznej
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Jednoosobowy
od 75,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Premium
od 75,0 US$
Apartament typu Executive Suite z łóżkiem typu king-size
Apartament dwuosobowy typu Executive Suite
Zobacz wszystkie pokoje Los Tallanes Hotel & Apart

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tupac Hostel - Lima Airport, Lima
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 415 opinii
Hostel/Schronisko

Hostel Tupac Lima Airport oferuje bezpłatne WiFi w Limie.

  • Cechy hotelu Tupac Hostel - Lima Airport
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • czujnik dymu
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • obsługa pokoju
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Dwuosobowy z 2 podwójnymi łóżkami
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką
Pokój czteroosobowy z prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Duży pokój dwuosobowy
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
od 8,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Tupac Hostel - Lima Airport

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Lima, Peru

Witaj w mieście Lima. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 889 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Lima. Zarezerwuj w najniższej cenie! Lima → Hotele Lima, Aparthotele, Ośrodki wypoczynkowe Lima, Obiekty B&B, Pensjonaty Lima. Tanie noclegi • Noclegi Lima — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Lima! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Do Limy - ze względu na atrakcyjną lokalizację - przybywa wielu turystów. Chęć poznania ciekawych zabytków, możliwość zaznajomienia się z kulturą rdzennej ludności, dostęp do atrakcji turystycznych - to czynniki decydujące o popularności Limy.

Wybierasz się do stolicy Peru? Poszukujesz noclegu w korzystnej cenie, który będzie odzwierciedlał Twoje oczekiwania i potrzeby? Baza noclegowa Limy jest na tyle rozwinięta, że bez trudu znajdziesz najlepsze dla siebie rozwiązanie.

Podstawą są przede wszystkim hotele. Ceny są dość zróżnicowane, a uzależnione od lokalizacji obiektu oraz jego standardu. Te najbardziej prestiżowe i opatrzone 5. gwiazdkami obiekty oferują luksusowe apartamenty z pięknymi widokami oraz dostępem do dodatkowych udogodnień. Za ekskluzywność trzeba jednak sporo zapłacić - nawet sporo ponad 1500 zł za dobę. Tańszych opcji noclegowych należy poszukiwać w hotelach dwu- i trzygwiazdkowych (doba już od 100 zł).

Lima oferuje również noclegi w hostelach. Jest to opcja bardzo korzystna szczególnie dla osób, które nie muszą żyć w luksusowych warunkach, a bardziej liczy się cena za nocleg (doba już od 40 zł).

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej