Cuzco — hotele

Zdjęcia hotelu: Casa Andina Premium Cusco, Cuzco
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 486 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny, dostaliśmy rekomendacje do dobrych restauracji. Hotel jest dobrze położony, idealne miejsce do zwiedzania Cusco i okolicy. Pokój był wygodny i dobrze wyposażony, łazienka była przestronna. Bardzo dobre było śniadanie. W restauracji jedzenie było dobrej jakości. Ogólnie wszystko było ok, tylko Wi-Fi nie działało w naszym pokoju, natomiast w miejscach ogólnodostępnych było trochę lepsze.

Wanda, 2014-10-29
  • Cechy hotelu Casa Andina Premium Cusco
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • spa i centrum odnowy biologicznej
  • bezpłatne WiFi
  • centrum fitness
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 118,0 US$
Pokój trzyosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Casa Andina Premium Cusco

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostal Tayta Wasi, Cuzco
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 593 opinii
Pensjonaty

Personel był bardzo przyjazny i pomocny, pomógł nam zorganizować wycieczki i transfer na lotnisko, zawsze był uśmiechnięty, dzięki nim dobrze się czuliśmy. Dobra i przede wszystkim bezpieczna lokalizacja, około 15 minut spacerem od rynku głównego, w pobliżu sklepy, bank i restauracje. Mieliśmy bardzo czysty pokój z dobrym prysznicem, nie brakowało ciepłej wody. Śniadanie było dobre z ładnym widokiem na miasto. Polecam.

Julian, 2014-08-04
  • Cechy hotelu Hostal Tayta Wasi
  • taras słoneczny
  • parking
  • dostęp do Internetu
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy
od 23,0 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój trzyosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny typu Standard
Pokój czteroosobowy z widokiem na ogród
+
Zobacz wszystkie pokoje Hostal Tayta Wasi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Inkarri Cusco, Cuzco
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 142 opinii
Hotel

Dogodna lokalizacja, hostel jest położony w odległości zaledwie kilku minut spacerem od głównego placu w Cuzco, miejsce było bardzo bezpieczne. Personel był bardzo miły i pomocny. Przyjemnym miejscem na relaks był niewielki dziedziniec wewnątrz hostelu. Zakwaterowanie było przyjemne, mieliśmy ładny i czysty pokój z dobrą łazienką. Bardzo dobre było śniadanie. Można było płacić tylko gotówką, widoczna już pleśń w łazieńce.

Oktawian, 2014-03-01
  • Cechy hotelu Inkarri Cusco
  • gry planszowe / puzzle
  • lekcje gotowania
  • transfer lotniskowy
  • ogrzewanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 19,0 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Pokój rodzinny typu Standard
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój Dwuosobowy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Inkarri Cusco

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Tandapata Boutique Hotel, Cuzco
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 24 opinii
Hotel

Hostel jest nowoczesnym i czystym obiektem, położony na bardzo spokojnej ulicy. Pokój i łazienka były bardzo czyste. Śniadanie w formie bufetu było przyjemne i pożywne, śniadanie było serwowane w pokoju z wspaniałym widokiem na całe miasto. Wi-Fi było dobre. Wszystko było dobrze.

Emil, 2013-10-29
  • Cechy hotelu Tandapata Boutique Hotel
  • czujnik dymu
  • całodobowa recepcja
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • dostęp do Internetu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 80,0 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Tandapata Boutique Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Unaytambo Boutique Hotel Cusco, Cuzco
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 221 opinii
Hotel

+Lokalizacja dobra bo w centrum zabytkowego miasta, w bliskiej odległości od Głównego Placu i sklepów. Śniadanie w formie bufetu było dobre. Personel był bardzo miły i przyjazny.
-Bardzo wąskie łóżka.

Marika, 2013-09-10
  • Cechy hotelu Unaytambo Boutique Hotel Cusco
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • faks / ksero
  • gaśnice
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 89,0 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Unaytambo Boutique Hotel Cusco

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Monasterio San Pedro, Cuzco
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1526 opinii
Hotel
  • Calle Ccascaparo 116 - Monasterio San Pedro Cusc01 Cuzco - pokaż na mapie

Położenie było dobre, w bliskiej odległości od dworca kolejowego i niedaleko od placu w Cusco. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Pokój wygodny i czysty. Śniadanie było w formie bufetu, doskonałe. Niedociągnięciem była niezbyt czysta toaleta i łazienka.

Ewelina, 2013-07-03
  • Cechy hotelu Hotel Monasterio San Pedro
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • sklep z upominkami
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • posiłki dla dzieci
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
od 68,0 US$
Pokój rodzinny
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 68,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Monasterio San Pedro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Golden Inca Hotel, Cuzco
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1067 opinii
Hotel

Jest to bardzo przyjazny hotel z miłą atmosferą. Personel bardzo uprzejmy i uczynny. Pokój nasz był przede wszystkim czysty i wygodny. Śniadanie mogłoby być bardziej pożywne. Minusem jest duża odległość od miasta.

Pola, 2013-06-23
  • Cechy hotelu Golden Inca Hotel
  • Bezdotykowe zameldowanie/wymeldowanie
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • dostęp do Internetu
  • śniadanie w pokoju
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy typu Superior
od 13,0 US$
Apartament dwuosobowy typu Standard Suite
Pokój trzyosobowy typu Superior
Apartament rodzinny typu Junior Suite
+
Pokój z łóżkiem typu queen-size oraz wanną z hydromasażem.
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój czteroosobowy typu Comfort
+
Zobacz wszystkie pokoje Golden Inca Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
26%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Tambo del Arriero Hotel Boutique, Cuzco
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 716 opinii
Hotel

Jest to nieduży butikowy hotel, położony w odległości krótkiego spacerku do centrum miasta. Pokój nasz był przestronny i wygodny z dobrym, dużym łóżkiem ale bez okna. Personel uprzejmy i bardzo miły. Minusem było niedziałające Wi-Fi.

Filip, 2013-05-31
  • Cechy hotelu Tambo del Arriero Hotel Boutique
  • pralnia chemiczna
  • usługa prasowania
  • apartament dla nowożeńców
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Rodzinny apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Deluxe
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 105,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Tambo del Arriero Hotel Boutique

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Awki´s Dream Hotel, Cuzco
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 26 opinii
Hotel

Jest to naprawdę dobry hotel, z krótkiego pobytu jestem zadowolony. Położenie dobre bo stosunkowo niedaleko od Głównego Placu. Personel miły i dla gości bardzo życzliwy. Dobre śniadanie.

Gaja, 2013-05-10
  • Cechy hotelu Awki´s Dream Hotel
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • całodobowa ochrona
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 88,0 US$
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Eureka San Blas, Cuzco
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 52 opinii
Hotel
  • Cechy hotelu Eureka San Blas
  • pokoje dla niepalących
  • śniadanie w pokoju
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • pokoje rodzinne
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 88,0 US$
Duży pokój dwuosobowy
Pokój czteroosobowy typu Comfort
+
Zobacz wszystkie pokoje Eureka San Blas

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Cuzco, Peru

Witaj w mieście Cuzco. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 812 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Cuzco. Zarezerwuj w najniższej cenie! Cuzco → Hotele Cuzco, Zajazdy, Hostele Cuzco, Pensjonaty, Obiekty B&B Cuzco. Tanie noclegi • Noclegi Cuzco — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Cuzco! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Cusco to miasto położone w południowej części Peru. Jest to popularny wśród zagranicznych gości ośrodek turystyczny. Każdego roku ściągają tutaj osoby, dla których poznawanie odmiennych kultur oraz zwiedzanie zabytków skrywających historię miasta jest pasją.

Baza noclegowa jest dość dobrze rozwinięta i zróżnicowana, dzięki czemu każdy turysta znajdzie miejsce do spania na własną kieszeń. Choć jest ona oparta przede wszystkim o hotele, w Cusco nie brakuje także hosteli czy pokoi gościnnych.

W atrakcyjnych cenach można wynająć pokoje w hotelach 4-gwiazdkowych, położonych w dogodnej dla turystów lokalizacji. Pokoje są w pełni wyposażone, a goście mają dostęp do wielu udogodnień. Niskie ceny oferują także hotele o niższym standardzie, co jest wygodnym rozwiązaniem dla mniej zamożnych gości.

Wybierając się do Cusco, warto rozważyć możliwość nocowania w pokojach gościnnych bądź hostelach. Szczególnie ta druga opcja jest korzystna. Już za 60 zł można wynająć pokój z dostępem do wielu udogodnień.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej