Chiang Mai — hotele

Zdjęcia hotelu: Rustic River Boutique, Chiang Mai
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 359 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
  • 84/1 Taiwang Road,T.Changmoi,A.Muang Chiang Mai 50300 Chiang Mai - pokaż na mapie

Śniadanie jak na Tajlandię było wystarczająco dobre, spory wybór. Personel był bardzo pomocny i dobrze mówił po angielsku. Pokój był czysty o tradycyjnym wystroju. Dobra klimatyzacja. Dobra lokalizacja, nie daleko od miasta i nie daleko także od nocnego rynku:).

Sylwia I., 2019-06-13
  • Cechy hotelu Rustic River Boutique
  • bezpłatne WiFi
  • opcje śniadaniowe
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • usługa prasowania
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 22,5 US$
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Rustic River Boutique

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Baanlek Home Stay, Chiang Mai
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 30 opinii
Kwatery prywatne
  • 70/1 Nantaram Road., T. Haiya, Muang, Chiang Mai 50100 Chiang Mai - pokaż na mapie

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Obiekt znajduje się w odległości spaceru od starego miasta Chiang Mai, na pieszo można było dotrzeć do wielu pięknych świątyń. Dobre śniadanie. Dobrze działało Wi-Fi. Blisko także od wypożyczalni skuterów i rowerów.

Pokój był bardzo głośny i przestarzały.

Zbigniew T., 2018-05-02
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Baanlek Home Stay
  • taras
  • przechowalnia bagażu
  • dostęp za pomocą kluczy
  • wypożyczalnia samochodów
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 22,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Little Guest House Hotel, Chiang Mai
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 510 opinii
Pensjonaty
  • 8 Soi 1 Manee Noppara Road. Si Phum, Mueang Chiang Mai 50200 Chiang Mai - pokaż na mapie

Obsługa była bardzo miła i życzliwa. Dobra lokalizacja, niedaleko od ścisłego centrum Chiang Mai ale w spokojnym miejscu. Pokój był czysty z klimatyzacją. Mili i pomocni właściciele. Było to idealne miejsce na kilka dni, na zwiedzanie i odpoczynek. Nie znalazłem żadnych minusów:).

Malwina M., 2018-04-21
  • Cechy hotelu Little Guest House Hotel
  • monitoring wokół obiektu
  • parking strzeżony
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • dostęp do Internetu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+
Pokój z łóżkiem typu queen-size i widokiem na ogród
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 17,9 US$
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 17,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Little Guest House Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hug Bed And Breakfast, Chiang Mai
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 264 opinii
Hostel/Schronisko
  • 114 Maneenopparat Rd. Sriphom District, Muang, Chiangmai 50200 Chiang Mai - pokaż na mapie

Personel hostelu był bardzo przyjazny i zawsze chętny do pomocny. Hostel jest centralnie położony, mniej więcej 2 minuty od centrum miasta Chiang Mai, niedaleko od targu Chang Puak z dobrym jedzeniem. Pokój był czysty, łóżka były wygodne. W pokoju mieliśmy dużo prywatności. Prysznice i toalety były codziennie sprzątane. W hostelu do dyspozycji były dwie pralki i suszarki. NIC.

Ida, 2018-02-06
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Hug Bed And Breakfast
  • sklep na miejscu
  • biuro informacji turystycznej
  • opcje śniadaniowe
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój rodzinny
+
Łóżko piętrowe w pokoju wieloosobowym dla kobiet
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Anoma Boutique House, Chiang Mai
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 391 opinii
Hotel

Pokój był ładny z klimatyzacją, ładna łazienka. Personel był miły i uprzejmy. Dobrze działał internet. Śniadania były smaczne, podawane na świeżym powietrzu. Bardzo dobra lokalizacja, w okolicy wiele sklepików, masaże tajskie, bary, nie tak daleko od targu z bardzo dobrym jedzeniem, była to także idealna baza wypadowa do zwiedzania miasta Chiang Mai. Polecamy!.

Ewa, 2018-01-19
  • Cechy hotelu Anoma Boutique House
  • wypożyczalnia samochodów
  • transfer lotniskowy
  • pokoje dla niepalących
  • gaśnice
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Anoma Boutique House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Norn-Nanta House, Chiang Mai
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 209 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

- Pokój był czysty i cichy.
- Fajny balkon.
- Dobra lokalizacja, blisko od starego miasta.
- Bardzo miły i pomocny personel.
- Brak ciepłej wody.
- W nocy słychać było hałas drogowy.

G. Jagoda , 2018-01-11
  • Cechy hotelu Norn-Nanta House
  • parking
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • pokoje rodzinne
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
od 19,3 US$
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój rodzinny typu Deluxe
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na góry
Zobacz wszystkie pokoje Norn-Nanta House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Corner Inn 2, Chiang Mai
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 266 opinii
Pensjonaty
  • 41 Jhaban Rd,T.Sripoom,A.Muang,Chiangmai 50200 Chiang Mai - pokaż na mapie

Obiekt Obiekt The Corner Inn jest dobrze położony, bardzo blisko od centrum Chiang Mai. Pokój był przestronny z dużym łóżkiem. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny. Niestabilne Wi-Fi, łazienka podczas kąpieli była trochę zalana. W pokoju mogłaby być szafa na ubrania:).

Anastazja, 2018-01-09
  • Cechy hotelu The Corner Inn 2
  • opcje śniadaniowe
  • dostęp za pomocą kluczy
  • WiFi
  • bezpłatne WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Czteroosobowy
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
od 23,2 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Apartament (3 osoby dorosłe)
od 23,2 US$
Zobacz wszystkie pokoje The Corner Inn 2

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Wangburapa Grand Hotel, Chiang Mai
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 557 opinii
Hotel
  • 9/1-3 Moon Muang Road, Tambon Pha Sing, Amphoe Muang 50200 Chiang Mai - pokaż na mapie

Świetna lokalizacja, w starej części miasta Chiang Mai, zaledwie kilka kroków od ulicznego jedzenia, knajpek i sklepików. Pokój był czysty i przestronny. Profesjonalna obsługa. W łazience było wilgotno. Twarde łóżko. Śniadanie mogłoby być trochę lepsze..

Gustaw U., 2018-01-03
  • Cechy hotelu Wangburapa Grand Hotel
  • opcje śniadaniowe
  • WiFi
  • bezpłatny parking
  • gaśnice
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 36,0 US$
Pokój dwuosobowy typu Superior z widokiem na basen
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na miasto
Połączony Pokój Rodzinny
+
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na basen
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Wangburapa Grand Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pha-Thai House, Chiang Mai
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 759 opinii
Hotel

Personel jest bardzo miły! Obiekt jest dobrze położony, w centrum starego miasta ale było stosunkowo cicho.

Brak Wi-Fi w pokoju. Pleśń w łazience. Śniadanie nie jest wliczone w cenę pokoju.

Seweryn H., 2017-12-29
  • Cechy hotelu Pha-Thai House
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • wypożyczalnia samochodów
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • część przeznaczona dla palących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Super Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 31,9 US$
Pokój rodzinny
+
Zobacz wszystkie pokoje Pha-Thai House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rainforest ChiangMai Hotel, Chiang Mai
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1352 opinii
Hotel
  • 23/1 Charoen Muang Rd. Soi 5 T.Tasara A.Muang 50000 Chiang Mai - pokaż na mapie

W pokoju było czysto, duże wygodne łóżka. Personel był bardzo miły. Śniadania w porządku. Plusem był bezpłatny transport autobusem do nocnego targu. Ogólnie dobry hotel za rozsądną cenę. Hotel położony jest poza centrum Chiang Mai.

Emma D., 2017-12-27
  • Cechy hotelu Rainforest ChiangMai Hotel
  • piesze wycieczki
  • pakiet spa / wellness
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • winda
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe Rain Forest
Luksusowy pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z prysznicem
od 35,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i Prysznicem
Zobacz wszystkie pokoje Rainforest ChiangMai Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Chiang Mai, Tajlandia

Witaj w mieście Chiang Mai. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1134 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Chiang Mai. Zarezerwuj w najniższej cenie! Chiang Mai → Hotele Chiang Mai, Ośrodki wypoczynkowe, Aparthotele Chiang Mai, Pensjonaty, Obiekty B&B Chiang Mai. Tanie noclegi • Noclegi Chiang Mai — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Chiang Mai! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Osoby, które lubią podróżować po Tajlandii, nie mogą ominąć Chiang Mai - miasta położonego w północnej części tego kraju. Nie jest to może typowy ośrodek turystyczny, jak chociażby stolica, jednak obecność plaż i ciepłego morza, pozwala na pełny wypoczynek.

W Chiang Mai dostępna jest dość bogata baza noclegowa. Jest to związane przede wszystkim z popularnością Tajlandii jako kraju odwiedzanego co roku przez rzesze turystów. Zatrzymując się w Chiang Mai do dyspozycji oddawane są przede wszystkim hotele. Dostępne są one bowiem w każdej dzielnicy. Ceny noclegów w hotelach, także w tych o podwyższonym standardzie są przystępne dla większości turystów. Jeżeli więc zależy nam na bardzo komfortowych warunkach, zyskując jednocześnie dostęp do wielu udogodnień, warto na takie obiekty się zdecydować.

Oczywiście zawsze można zatrzymać się w hotelach o niższym standardzie, których w Chiang Mai jest szczególnie dużo. Są to przede wszystkim obiekty z dwoma i trzema gwiazdkami, oferującymi przytulne pokoje w atrakcyjnych cenach.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej