Chiang Mai — hotele

Szukaj

Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Chiang Mai

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Chiang Mai) - GPS: 18.7903003692627, 98.9816970825195

Oferty promocyjne

Liczba gwiazdek

Ocena Gości

Rodzaj hotelu

Cena

Charakter hotelu

Dzielnica

Miasta w pobliżu – Chiang Mai

Najpopularniejsze miasta: Tajlandia

Nie masz sprecyzowanych planów?

Najpopularniejsze miejsca

Zdjęcia hotelu: Rustic River Boutique, Chiang Mai
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 364 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem
  • 84/1 Taiwang Road,T.Changmoi,A.Muang Chiang Mai 50300 Chiang Mai - pokaż na mapie

Śniadanie jak na Tajlandię było wystarczająco dobre, spory wybór. Personel był bardzo pomocny i dobrze mówił po angielsku. Pokój był czysty o tradycyjnym wystroju. Dobra klimatyzacja. Dobra lokalizacja, nie daleko od miasta i nie daleko także od nocnego rynku:).

Sylwia I., 2019-06-13
  • Cechy hotelu Rustic River Boutique
  • część przeznaczona dla palących
  • parking
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • wypożyczalnia samochodów
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 32,7 US$
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
od 33,8 US$
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
od 33,8 US$
Zobacz wszystkie pokoje Rustic River Boutique

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Baanlek Home Stay, Chiang Mai
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 30 opinii
Kwatery prywatne
  • 70/1 Nantaram Road., T. Haiya, Muang, Chiang Mai 50100 Chiang Mai - pokaż na mapie

Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Obiekt znajduje się w odległości spaceru od starego miasta Chiang Mai, na pieszo można było dotrzeć do wielu pięknych świątyń. Dobre śniadanie. Dobrze działało Wi-Fi. Blisko także od wypożyczalni skuterów i rowerów.

Pokój był bardzo głośny i przestarzały.

Zbigniew T., 2018-05-02
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Baanlek Home Stay
  • przechowalnia bagażu
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • klimatyzacja
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 27,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Little Guest House Hotel, Chiang Mai
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 510 opinii
Pensjonaty
  • 8 Soi 1 Manee Noppara Road. Si Phum, Mueang Chiang Mai 50200 Chiang Mai - pokaż na mapie

Obsługa była bardzo miła i życzliwa. Dobra lokalizacja, niedaleko od ścisłego centrum Chiang Mai ale w spokojnym miejscu. Pokój był czysty z klimatyzacją. Mili i pomocni właściciele. Było to idealne miejsce na kilka dni, na zwiedzanie i odpoczynek. Nie znalazłem żadnych minusów:).

Malwina M., 2018-04-21
  • Cechy hotelu Little Guest House Hotel
  • monitoring wokół obiektu
  • Dostarczane posiłki są bezpiecznie zamknięte
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
Pokój z łóżkiem typu queen-size i widokiem na ogród
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
od 18,5 US$
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 18,5 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Queen
Zobacz wszystkie pokoje Little Guest House Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hug Bed And Breakfast, Chiang Mai
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 264 opinii
Hostel/Schronisko
  • 114 Maneenopparat Rd. Sriphom District, Muang, Chiangmai 50200 Chiang Mai - pokaż na mapie

Personel hostelu był bardzo przyjazny i zawsze chętny do pomocny. Hostel jest centralnie położony, mniej więcej 2 minuty od centrum miasta Chiang Mai, niedaleko od targu Chang Puak z dobrym jedzeniem. Pokój był czysty, łóżka były wygodne. W pokoju mieliśmy dużo prywatności. Prysznice i toalety były codziennie sprzątane. W hostelu do dyspozycji były dwie pralki i suszarki. NIC.

Ida, 2018-02-06
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Hug Bed And Breakfast
  • automat z napojami
  • wypożyczalnia samochodów
  • pokoje dla niepalących
  • WiFi
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Pokój rodzinny
Łóżko piętrowe w pokoju wieloosobowym dla kobiet
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
od 9,6 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Norn-Nanta House, Chiang Mai
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 217 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

- Pokój był czysty i cichy.
- Fajny balkon.
- Dobra lokalizacja, blisko od starego miasta.
- Bardzo miły i pomocny personel.
- Brak ciepłej wody.
- W nocy słychać było hałas drogowy.

G. Jagoda , 2018-01-11
  • Cechy hotelu Norn-Nanta House
  • biuro informacji turystycznej
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • taras
  • przechowalnia bagażu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
od 30,0 US$
Pokój Czteroosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój rodzinny typu Deluxe
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na góry
Zobacz wszystkie pokoje Norn-Nanta House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Corner Inn 2, Chiang Mai
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 266 opinii
Pensjonaty
  • 41 Jhaban Rd,T.Sripoom,A.Muang,Chiangmai 50200 Chiang Mai - pokaż na mapie

Obiekt Obiekt The Corner Inn jest dobrze położony, bardzo blisko od centrum Chiang Mai. Pokój był przestronny z dużym łóżkiem. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny. Niestabilne Wi-Fi, łazienka podczas kąpieli była trochę zalana. W pokoju mogłaby być szafa na ubrania:).

Anastazja, 2018-01-09
  • Cechy hotelu The Corner Inn 2
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • sklep na miejscu
  • faks / ksero
  • całkowity zakaz palenia
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Czteroosobowy
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Trzyosobowy z prywatną łazienką
od 25,0 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Apartament (3 osoby dorosłe)
od 25,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje The Corner Inn 2

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Wangburapa Grand Hotel, Chiang Mai
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 571 opinii
Hotel
  • 9/1-3 Moon Muang Road, Tambon Pha Sing, Amphoe Muang 50200 Chiang Mai - pokaż na mapie

Świetna lokalizacja, w starej części miasta Chiang Mai, zaledwie kilka kroków od ulicznego jedzenia, knajpek i sklepików. Pokój był czysty i przestronny. Profesjonalna obsługa. W łazience było wilgotno. Twarde łóżko. Śniadanie mogłoby być trochę lepsze..

Gustaw U., 2018-01-03
  • Cechy hotelu Wangburapa Grand Hotel
  • całkowity zakaz palenia
  • część przeznaczona dla palących
  • system alarmowy
  • taras słoneczny
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 24,1 US$
Pokój dwuosobowy typu Superior z widokiem na basen
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na miasto
Połączony Pokój Rodzinny
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na basen
Pokój trzyosobowy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Wangburapa Grand Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pha-Thai House, Chiang Mai
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 764 opinii
Hotel

Personel jest bardzo miły! Obiekt jest dobrze położony, w centrum starego miasta ale było stosunkowo cicho.

Brak Wi-Fi w pokoju. Pleśń w łazience. Śniadanie nie jest wliczone w cenę pokoju.

Seweryn H., 2017-12-29
  • Cechy hotelu Pha-Thai House
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • biuro informacji turystycznej
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój dwuosobowy typu Super Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 33,0 US$
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Pha-Thai House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rainforest ChiangMai Hotel, Chiang Mai
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1378 opinii
Hotel
  • 23/1 Charoen Muang Rd. Soi 5 T.Tasara A.Muang 50000 Chiang Mai - pokaż na mapie

W pokoju było czysto, duże wygodne łóżka. Personel był bardzo miły. Śniadania w porządku. Plusem był bezpłatny transport autobusem do nocnego targu. Ogólnie dobry hotel za rozsądną cenę. Hotel położony jest poza centrum Chiang Mai.

Emma D., 2017-12-27
  • Cechy hotelu Rainforest ChiangMai Hotel
  • bezpłatne WiFi
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny (4 osoby dorosłe)
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe Rain Forest
Luksusowy pokój dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z prysznicem
od 38,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i Prysznicem
Pokój jednoosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Rainforest ChiangMai Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: BED Nimman - Adults Only, Chiang Mai
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 524 opinii
Hotel
  • 20 Soi Jumpee Sirimangkalajarn Rd. (Nimmanhaemin soi 17), Tambon Suthep, Amphoe Muang 50200 Chiang Mai - pokaż na mapie

Pokój był mały ale funkcjonalny, mały balkon z miejscami do siedzenia. Śniadanie było wystarczające. Personel był bardzo miły i pomocny, dobrze mówił po angielsku. Bezpłatna woda w holu i na każdym piętrze! Hotel położony jest w pobliżu restauracji i sklepów. Polecam.

Aneta, 2017-11-29
  • Cechy hotelu BED Nimman - Adults Only
  • bezpłatny parking
  • klimatyzacja
  • prywatny parking
  • Pojemniki na śniadanie na wynos
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój trzyosobowy z 1 łóżkiem podwójnym i 1 łóżkiem pojedynczym
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 50,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Basic Line Hotel @ Loikroh, Chiang Mai
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 444 opinii
Hotel
  • 14/2 Loikroh Rd. Soi 1, T. Changklan, A. Muang 50000 Chiang Mai - pokaż na mapie

Hotel znajduje się w odległości około 2 minut od barów i w przybliżeniu 10 minut od zabytkowego centrum miasta. Pokój był prosty, wyposażony w klimatyzację. Personel był przyjazny ale komunikacja była dość trudna, ponieważ bardzo niewiele mówił po angielsku. Kiepskie Wi-Fi. W hotelu nie ma windy.

Adrian, 2017-11-07
  • Cechy hotelu Basic Line Hotel @ Loikroh
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • parking
  • codzienne sprzątanie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 13,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Pokój Jednoosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Basic Line Hotel @ Loikroh

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: At Chiang Mai, Chiang Mai
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 628 opinii
Hotel

+ Bardzo centralne położenie i blisko do wszystkich świątyń w centrum starego miasta Chiang Mai.
+ Basen był idealnym miejscem na relaks po całym dniu chodzenia.
+ Bardzo ładny ogród.
- W pokoju nie było okien i było trochę ciasno.
- Przeciętne śniadanie.
- Personel ze słabą znajomością języka angielskiego.

Ernest Z., 2017-10-11
  • Cechy hotelu At Chiang Mai
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • centrum fitness
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z łóżkiem typu king-size lub 2 łóżkami pojedynczymi
od 40,6 US$
Pokój typu Deluxe z 1 łóżkiem typu king-size lub 2 łóżkami pojedynczymi
Królewski Pokój Rodzinny
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje At Chiang Mai

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: BB Mantra Boutique Hotel, Chiang Mai
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1018 opinii
Hotel
  • 11 Soi 7, Moon Muang Rd, Sriphum, A.Muang 50200 Chiang Mai - pokaż na mapie

Dobra lokalizacja, w centrum miasta Chiang Mai, blisko było do wszystkich atrakcji i także do barów, restauracji i pchlego targu. Bardzo przyjazny personel. Ładny basen. Czysty pokój. Śniadanie było dobre chociaż mogłoby być z większym wyborem.

Z. Felicja , 2017-09-26
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu BB Mantra Boutique Hotel
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior z widokiem na ulicę (bez balkonu)
Pokój typu Superior z balkonem i widokiem na basen
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój typu Superior z dostępem do basenu
od 22,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje BB Mantra Boutique Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: My Chiangmai Boutique Lodge, Chiang Mai
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 953 opinii
Hotel
  • 425/1 Witchayanon Rd., Chang Moi, Mueng 50300 Chiang Mai - pokaż na mapie

Personel był bardzo przyjazny i pomocny, personel dobrze mówił po angielsku. Dobre położenie, w odległości spaceru od starego centrum miasta, blisko od rynku nocnego, targu kwiatowego i barów. Zakwaterowanie było proste ale czyste. Śniadanie było dobre. Nic szczególnego.

Sonia K., 2017-08-31
  • Cechy hotelu My Chiangmai Boutique Lodge
  • monitoring wokół obiektu
  • basen ze słoną wodą
  • taras
  • odkryty basen
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
od 36,7 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 26,6 US$
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Deluxe
Rodzinny apartament typu Studio
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size i balkonem
Zobacz wszystkie pokoje My Chiangmai Boutique Lodge

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Battery Park Midtown Boutique, Chiang Mai
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 305 opinii
Hotel
  • 59/1 Chang Moi Kao Rd, T.Chang Moi, Muang 50300 Chiang Mai - pokaż na mapie

Pokój był czysty i przytulny. Obiekt znajduje się w bardzo spokojnym miejscu i bardzo blisko od centrum miasta, niedaleko od dworca autobusowego, niedaleko także od głównych atrakcji w Chiang Mai. Personel był pomocny, więcej pracowników mówiło po angielsku. Dla gości dostępna była bezpłatna kawa i herbata, było to bardzo miłe. Bardzo stare ręczniki, wymagają już wymiany. Zbyt słabe oświetlenie w pokoju.

Dominika, 2017-08-29
  • Cechy hotelu The Battery Park Midtown Boutique
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • Dostęp do personelu medycznego
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • bezpłatne WiFi
  • Hotele designerskie
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 26,3 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Chiang Mai, Tajlandia

Witaj w mieście Chiang Mai. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 933 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Chiang Mai. Zarezerwuj w najniższej cenie! Chiang Mai → Hotele Chiang Mai, Ośrodki wypoczynkowe, Aparthotele Chiang Mai, Pensjonaty, Obiekty B&B Chiang Mai. Tanie noclegi • Noclegi Chiang Mai — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Chiang Mai! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Osoby, które lubią podróżować po Tajlandii, nie mogą ominąć Chiang Mai - miasta położonego w północnej części tego kraju. Nie jest to może typowy ośrodek turystyczny, jak chociażby stolica, jednak obecność plaż i ciepłego morza, pozwala na pełny wypoczynek.

W Chiang Mai dostępna jest dość bogata baza noclegowa. Jest to związane przede wszystkim z popularnością Tajlandii jako kraju odwiedzanego co roku przez rzesze turystów. Zatrzymując się w Chiang Mai do dyspozycji oddawane są przede wszystkim hotele. Dostępne są one bowiem w każdej dzielnicy. Ceny noclegów w hotelach, także w tych o podwyższonym standardzie są przystępne dla większości turystów. Jeżeli więc zależy nam na bardzo komfortowych warunkach, zyskując jednocześnie dostęp do wielu udogodnień, warto na takie obiekty się zdecydować.

Oczywiście zawsze można zatrzymać się w hotelach o niższym standardzie, których w Chiang Mai jest szczególnie dużo. Są to przede wszystkim obiekty z dwoma i trzema gwiazdkami, oferującymi przytulne pokoje w atrakcyjnych cenach.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej