Kazań — hotele

Zdjęcia hotelu: Giuseppe Hotel, Kazań
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1095 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, w pobliżu Kazania Kremla i starego miasta, nie daleko od dworca kolejowego. Pokój był w porządku, czysty i dobrze wyposażony z dużą ilością miejsca. Jedzenie w restauracji było dobre. Bardzo miły i przyjazny był personel, doskonale mówił po angielsku. Nic.

Bruno, 2015-02-25
  • Cechy hotelu Giuseppe Hotel
  • codzienne sprzątanie
  • monitoring wokół obiektu
  • restauracja
  • faks / ksero
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Amelia typu Classic
od 47,7 US$
Pokój typu Classic Garda
Apartament typu Studio Siena
Apartamnet typu Studio Verona
Pokój typu Classic z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
+
Zobacz wszystkie pokoje Giuseppe Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hostel V Centre, Kazań
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 94 opinii
Hostel/Schronisko

Pokój był czysty i ładnie urządzony. Personel był niezwykle miły i przyjazny ale nie mówił po angielsku. Dość dobre położenie, bardzo blisko od Kremla, dobry był dostęp do wszystkich zabytków, kawiarni i restauracji, hotel usytuowany jest w spokojnej i przyjemnej okolicy. Pokój nasz i łazienki były bardzo czyste, ogólnie hostel był bardzo czysty i nowocześnie urządzony. Nic.

Oliwier, 2014-08-23
  • Cechy hotelu Hostel V Centre
  • WiFi
  • zamykane szafki
  • kaplica / świątynia
  • parking przy ulicy
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój Trzyosobowy typu Economy
Łóżko pojedyncze w żeńskim pokoju wieloosobowym
od 5,1 US$
Łóżko piętrowe w pokoju wieloosobowym dla kobiet
od 5,1 US$
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla mężczyzn
od 5,2 US$
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 10 osób
od 5,2 US$
Łóżko pojedyncze w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Zobacz wszystkie pokoje Hostel V Centre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Lowcost hotel Berison Astronomicheskaya, Kazań
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 511 opinii
Hotel

Prosty ale schludny hotel. Dobre położenie, stosunkowo blisko od centrum, około 20 metrów od głównego deptaka. Personel recepcji był miły i pomocny. Bezpłatny parking był dostępny na miejscu. Pokój był czysty i schludny. Brak zasłony pod prysznicem.

Maksymilian, 2014-07-25
  • Cechy hotelu Lowcost hotel Berison Astronomicheskaya
  • dostęp do Internetu
  • WiFi
  • czujnik dymu
  • biuro informacji turystycznej
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny
Pokój Dwuosobowy
Ekonomiczny Pokój Jednoosobowy bez okien
od 23,2 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Lowcost hotel Berison Astronomicheskaya

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Korston Royal Kazan, Kazań
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 710 opinii
Hotel

Pokój był czysty z dobrymi udogodnieniami, łóżko było bardzo wygodne, przestronna łazienka. Dogodna lokalizacja, w pobliżu przystanku autobusowego z dobrym dostępem do centrum lub taksówką. Dobre było zaplecze usługowe jak restauracje, basen czy dobrze wyposażona siłownia. Słabe były śniadania.

Michalina, 2014-06-22
  • Cechy hotelu Hotel Korston Royal Kazan
  • bar przekąskowy
  • winda
  • łaźnia turecka / parowa
  • parking w garażu
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój z 2 łóżkami typu queen-size
od 66,1 US$
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Club Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Korston Royal Kazan

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Ibis Kazan Hotel, Kazań
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 950 opinii
Hotel

Dogodna lokalizacja, hotel jest położony w odległości 5 minut spacerem od centrum miasta i Kremla w Kazaniu. Pokój był czysty, bezpłatny bezprzewodowy internet był dostępny w pokoju i restauracji. Personel był bardzo pomocny i miły. Mały pokój, śniadanie było słabe.

Cezary, 2014-04-08
  • Cechy hotelu Ibis Kazan Hotel
  • czekoladki lub ciastka
  • obiady na wynos
  • apartament dla nowożeńców
  • pralnia chemiczna
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 38,4 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 36,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
18%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Perekrestok Jazza, Kazań
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 99 opinii
Hotel

+Lokalizacja była dobra z łatwym dostępem do głównych atrakcji miasta. Pokój był czysty z ładnym wystrojem. Jedzenie w restauracji było bardzo dobre. Personel był miły i uprzejmy.
-Zbyt małe okno w pokoju!

Karina, 2013-09-24
  • Cechy hotelu Perekrestok Jazza
  • ogrzewanie
  • pokoje dla niepalących
  • bezpłatne WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Pokój jednoosobowy
od 24,5 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Perekrestok Jazza

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Fatima Hotel, Kazań
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 338 opinii
Hotel

Lokalizacja dobra, w zabytkowej części miasta. Pokój był dobry w dobrej cenie, łóżko było zwykłe ale wygodne, w wyposażeniu była lodówka, łazienka była czysta. Personel był bardzo miły i przyjazny. Słaba znajomość angielskiego wśród personelu:(

Norbert, 2013-09-21
  • Cechy hotelu Fatima Hotel
  • dostęp do Internetu
  • usługa prasowania
  • całodobowa recepcja
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Pokój Dwuosobowy Superior z Wanną
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 16,9 US$
Pokój trzyosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
Pokój czteroosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój trzyosobowy z łazienką
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Fatima Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
35%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Volga Hotel, Kazań
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1251 opinii
Hotel

Dla nas było to bardzo dogodne położenie bo w samym centrum miasta, do dworca kolejowego mieliśmy blisko bo około 5 minut spacerem, wszystkie atrakcje mieliśmy blisko od obiektu. Był to dość ładny hotel z ciekawymi elementami dekoracyjnymi. Mieliśmy prosto urządzony pokój, ale wystarczający, łazienka natomiast była z wanną, my jednak woleliśmy z prysznicem.Serwowane śniadanie było w formie bufetu, były to przede wszystkim...

Hubert , 2013-02-23
  • Cechy hotelu Volga Hotel
  • bilard
  • przechowalnia bagażu
  • pokoje dla niepalących
  • parking na miejscu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 24,5 US$
Pokój jednoosobowy typu Economy
od 17,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Volga Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: AMAKS Safar Hotel, Kazań
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1951 opinii
Hotel

Hotel AMAKS Safar mieści się w wieżowcu położonym 2 km od centrum miasta i oferuje panoramiczne widoki na centrum Kazania i jego Kreml.

  • Cechy hotelu AMAKS Safar Hotel
  • całkowity zakaz palenia
  • wspólny salon / sala TV
  • czyszczenie butów
  • bar
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 27,6 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Trzyosobowy typu Economy
Pokój Czteroosobowy typu Economy
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje AMAKS Safar Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartments u Kremlya Lux, Kazań
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 651 opinii
Aparthotele

Obiekt Apartment u Kremlya położony jest w zabytkowym centrum Kazania, zaledwie 5 minut spacerem od ulicy Baumana i oferuje bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu oraz w pełni wyposażoną kuchnię.

Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartments u Kremlya Lux
  • plaża
  • WiFi
  • winda
  • obsługa pokoju
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe 1
+
Apartament typu Superior
Apartament typu Studio z tarasem 1
Apartament typu Deluxe 2
+
Apartament z 1 sypialnią
od 43,6 US$
Apartament z tarasem
Apartament z balkonem
Apartament z balkonem
Apartament z balkonem
Apartament z balkonem
Apartament typu Superior
od 46,3 US$
Apartament typu Deluxe
Apartament typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Apartments u Kremlya Lux

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Kazań, Rosja

Witaj w mieście Kazań. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 926 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Kazań. Zarezerwuj w najniższej cenie! Kazań → Hotele Kazań, Pensjonaty, Zajazdy Kazań, Hostele, Apartamenty Kazań. Tanie noclegi • Noclegi Kazań — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Kazań! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Niesamowity Kazań.
Kazań jest ponad milionowym miastem w Rosji. Podziwiać można tutaj wiele zabytków z dawnych lat, nic dziwnego, że cała Rosja oraz Europa zna to miasto! Z łatwością można tam znaleźć zakwaterowanie w korzystnej cenie.

Co warto zobaczyć zwiedzając Kazań? Przede wszystkim kazański Kreml, czyli dawną cytadelę, która częściowo wybudowana jest z imponujących, białych ścian, ten zabytek widoczny jest już z daleka! Innymi ciekawymi zabytkami są także budynki należące do Uniwersytetu, pałace gubernatorskie oraz przepiękny meczet Mardżani. Kazań jest ważnym ośrodkiem naukowym oraz przemysłowym i nie brakuje w nim młodych ludzi.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej