Yogyakarta — hotele

Zdjęcia hotelu: Prima In Hotel Malioboro, Yogyakarta
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 63 opinii
Hotel

;Śniadania były smaczne; Dogodne położenie, w odległości spaceru od ulicy handlowej Malioboro; w mieście Yogyakarta; Właściwie wszystko w odległości spaceru; Mały przyjemny basen; Mieliśmy dwa pojedyncze łóżka zamiast jedno duże.

Sabina J., 2018-09-20
  • Cechy hotelu Prima In Hotel Malioboro
  • klimatyzacja
  • transfer
  • sejf
  • prasa
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na miasto

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Yabbiekayu Eco-Bungalows, Yogyakarta
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 42 opinii
Kompleksy wypoczynkowe

Personel był bardzo przyjazny. Jedzenie było dobre i w przystępnej cenie. Spokojne położenie z widokiem na pola ryżowe. Zakwaterowanie było dobre. Trochę daleko od atrakcji turystycznych i centrum miasta..

M. Artur , 2018-09-12
  • Cechy hotelu Yabbiekayu Eco-Bungalows
  • restauracja
  • posiłki dla dzieci
  • bezpłatne WiFi
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Hotele biznesowe
Bungalow z 1 sypialnią
Większy bungalow
Bungalow z 3 sypialniami
+
Pokój jednoosobowy z widokiem na ogród
Zobacz wszystkie pokoje Yabbiekayu Eco-Bungalows

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Losmen Fadel, Yogyakarta
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 471 opinii
Kwatery prywatne
  • Jalan Sosrowijayan Wetan GT 1 135 RT 10 RW 02 55271 Yogyakarta - pokaż na mapie

Personel był bardzo miły. Pokój był dość wygodny. Dobre łóżko. Świetna lokalizacja, w mieście Yogyakarta, blisko od dworca kolejowego i blisko od dużego centrum handlowego i wielu restauracji.

Niewystarczająca czystość w pokoju. Wszędzie była pleśń, na ścianach i w łazience. Pomimo, że zatrzymaliśmy się tylko na jedną noc w Losmen Fadel, czuliśmy się niekomfortowo.

Dorian, 2018-05-05
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Losmen Fadel
  • gry planszowe / puzzle
  • taras słoneczny
  • transfer
  • biuro informacji turystycznej
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Standard z wentylatorem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Losmen Fadel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: d'Salvatore Boutique Hotel Yogyakarta, Yogyakarta
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 86 opinii
Hotel

Bardzo miła obsługa, można było liczyć na ich pomoc. Śniadanie były dość dobre. W pokoju było czysto. Na miejscu basen. Hotel znajduje się w mieście Yogyakarta, niedaleko od lotniska, dla mnie było to idealne miejscem przed wczesnym, rannym lotem. Wszystko było bardziej niż wystarczające.

marcin52, 2018-02-16
  • Cechy hotelu d'Salvatore Boutique Hotel Yogyakarta
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • plac zabaw
  • usługi konsjerża
  • apartament dla nowożeńców
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje d'Salvatore Boutique Hotel Yogyakarta

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Grand Marto Hotel, Yogyakarta
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 131 opinii
Hotel

Wszyscy pracownicy byli przyjażni i pomocni. Dobra lokalizacja, przy drodze turystycznej, przy której znajduje się wiele restauracji, w odległości spaceru od supermarketu. Blisko od biur turystycznych. Dość mały pokój, mikroskopijna łazienka. Bardzo słabe śniadanie ale niedaleko od supermarketu..

Aleksy22, 2018-01-20
  • Cechy hotelu Grand Marto Hotel
  • biuro informacji turystycznej
  • masaż
  • bezpłatny parking
  • całodobowa recepcja
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Dafam Fortuna Malioboro, Yogyakarta
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 385 opinii
Hotel

1. Hotel znajduje się w odległości krótkiego spaceru do centrum turystycznego, około 300 metrów do kilku głównych atrakcji. 2. Bardzo ładny basen na dachu. 3. Przyjazny personel. 1. Pokój był rozczarowujący i raczej mały. 2. Mała łazienka. 3. Stare i poplamione ręczniki.

Noemi, 2017-12-26
  • Cechy hotelu Hotel Dafam Fortuna Malioboro
  • bezpłatne WiFi
  • parking strzeżony
  • wypożyczalnia samochodów
  • system alarmowy
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Gallery Prawirotaman Hotel, Yogyakarta
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1461 opinii
Hotel
  • Jl. Prawirotaman 2 (Jl. Grilya) No. 839 B 55153 Yogyakarta - pokaż na mapie

-Śniadanie było dobre, było to połączenie kuchni międzynarodowej i jawajskiej. -Świetna obsługa. -Przyjazny personel. -Basen był dobrej wielkości i dobrze utrzymany. -Czysty pokój.

-Mrówki w łazience. Trochę daleko od atrakcji turystycznych.

K. Rafał , 2017-12-02
  • Cechy hotelu Gallery Prawirotaman Hotel
  • codzienne sprzątanie
  • parasole przeciwsłoneczne
  • leżaki lub krzesełka plażowe
  • ręczniki kąpielowe/plażowe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Superior – bez wyżywienia
Zobacz wszystkie pokoje Gallery Prawirotaman Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Emersia Malioboro Hotel, Yogyakarta
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 276 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, blisko od głównej ulicy i dworca kolejowego, w pobliżu znajdują się restauracje z dobrym jedzeniem i dość przystępną ceną. Pokój był czysty i ładnie urządzony. W pokoju dostępna była bezpłatna woda, herbata, kawa i czajnik. Personel był bardzo przyjazny i uprzejmy. Ładny basen. Wi-Fi nie działało w pokoju, tylko na korytarzu i w holu. Meczet bezpośrednio za hotelem.

Wanda M., 2017-11-21
  • Cechy hotelu Emersia Malioboro Hotel
  • transfer lotniskowy
  • prasa
  • Basen
  • parking
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Połączone Pokoje typu Deluxe
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Emersia Malioboro Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Diana Jogja, Yogyakarta
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 461 opinii
Hotel

Bardzo fajny basen. Pokój był podstawowy. Dobra pościel. Dobra lokalizacja, obok dobrych restauracji i barów, blisko od jednej z najpiękniejszych ulic w Yogyakarta. Pokój mógłby być bardziej czysty. Pracownicy bardzo słabo mówili po angielsku, komunikacja była raczej trudna..ale się starali. Bardzo skromne śniadanie.

Aurelia, 2017-10-14
  • Cechy hotelu Hotel Diana Jogja
  • odkryty basen
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • bar
  • WiFi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Pawon Cokelat Guesthouse, Yogyakarta
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 249 opinii
Pensjonaty

Zakwaterowanie było przyjemne, wygodne łóżko. Świetna lokalizacja, w samym środku centrum Yogyakarta ale nie na ruchliwej ulicy, blisko od wielu barów i restauracji.

Personel był bardzo przyjazny ale nie mówił po angielsku, tak więc komunikacja była dość trudna.. Nieprzyjemny zapach w łazience.

Ksenia, 2017-08-04
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Pawon Cokelat Guesthouse
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • klimatyzacja
  • ogród
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i łazienką

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Yogyakarta, Indonezja

Witaj w mieście Yogyakarta. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 654 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Yogyakarta. Zarezerwuj w najniższej cenie! Yogyakarta → Hotele Yogyakarta, Kompleksy wypoczynkowe, Pensjonaty Yogyakarta, Kwatery prywatne, Hostele Yogyakarta. Tanie noclegi • Noclegi Yogyakarta — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Yogyakarta! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Położone u podnóża wulkanu Merapi miasto Yogyakarta, właśnie ze względu na swoją ciekawą lokalizację, przyciąga turystów z całego świata. Nie jest to może typowy ośrodek turystyczny, jednakże napływowi gości sprzyja także możliwość zwiedzenia wielu interesujących zabytków, z których najważniejszy to sułtański Kraton z XVIII wieku.

Twoim kierunkiem podróży jest Yogyakarta? Skorzystaj z bogatej bazy noclegowej tego miasta. Jej ogromne zróżnicowanie sprawia, że możliwości zakwaterowania jest wiele. Podstawę stanowią głównie hotele - obiekty dogodne dla wszystkich turystów: zarówno większych grup zorganizowanych, dużych rodzin z małymi dziećmi czy osób podróżujących parami. Poszukując taniego noclegu, warto kierować się przede wszystkim do hoteli dwugwiazdkowych. W obiektach o pięciu gwiazdkach luksusowe warunki bytowe znajdą przede wszystkim osoby zamożne.

Na uwagę zasługują również pokoje gościnne, gdzie można zarezerwować miejsce do spania w atrakcyjnych warunkach bytowych i cenowych. Zaletą takiego rozwiązania jest także dogodne położenie obiektów.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej