Torquay — hotele

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Clydesdale Apartments, Torquay
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 75 opinii
Apartament

Właściciel był bardzo miły. W mieszkaniu było czysto, dobre wyposażenie kuchni. Dobra lokalizacja, łatwy był dostęp do plaży i miasta Torquay, w odległości 15 minut spacerem od portu z dużą ilością miejsc do jedzenia. Wszystko było dobrze.

Amanda, 2019-06-10
  • Cechy hotelu Clydesdale Apartments
  • prywatny parking
  • miejsce na piknik
  • sprzęt do badmintona
  • plaża
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
od 106,6 US$
Apartament typu Economy z 1 sypialnią
Apartament typu Standard 2 (2 osoby dorosłe)
Apartament z 2 sypialniami
+
Duży apartament z 1 sypialnią
Apartament z tarasem
+
Apartament typu Economy z 1 sypialnią
Apartament typu Standard 2 (2 osoby dorosłe)
Apartament typu studio
Zobacz wszystkie pokoje Clydesdale Apartments

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
27%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Atlantis, Torquay
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 322 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

- Właściciel był miły i przyjazny - Doskonałe położenie - mniej więcej 15 minut spacerem od morza i niedaleko od miasta Torquay - Śniadanie było dobre.

- Wystrój pokoju już trochę przestarzały - Kiepskie ciśnienie wody pod prysznicem - Nieprzyjemny zapach w łazience.

Alicja, 2019-04-01
  • Cechy hotelu Atlantis
  • Apteczki pierwszej pomocy są dostępne
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • parking przy ulicy
  • pokoje rodzinne
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 75,0 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i łazienką
od 76,3 US$
Pokój Rodzinny z łazienką (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 72,4 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Atlantis

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Haven House, Torquay
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 359 opinii
Pensjonaty

1. Właścicielka Haven House była niezwykle sympatyczna. 2. W obiekcie było napisane, że można się zameldować do godziny 22 ale my przyjechaliśmy o godzinie 23, nie mieliśmy z tego powodu żadnego problemu. 3. Pokój był ładnie urządzony i wygodnie umeblowany. 4. Była toaletka, krzesła, fotele i lustra. 5. Wygodne łóżko. 6. Śniadanie angielskie wliczone w cenę. 7. Obiekt położony jest blisko od promenady, gdzie znajdują...

Ida, 2019-01-28
  • Cechy hotelu Haven House
  • ogród
  • prywatny parking
  • gaśnice
  • stacja ładowania pojazdów elektrycznych
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Mały pokój Dwuosobowy
od 98,7 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Superior

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Crofton House Hotel, Torquay
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 123 opinii
Hotel

Właściciele byli bardzo mili jak również cały personel. Obiekt usytuowany jest w spokojnej okolicy, w niewielkiej odległości od morza. Pokój był trochę mały, brak suszarki do włosów, łazienka mogłaby być bardziej czysta:(.

Miłosz, 2017-02-22
  • Cechy hotelu Crofton House Hotel
  • wino / szampan
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • taras słoneczny
  • czujnik dymu
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
od 118,4 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite
od 140,8 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Pokój Dwuosobowy
od 150,0 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Zobacz wszystkie pokoje Crofton House Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: TLH Toorak Hotel (TLH Leisure Resort), Torquay
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 457 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny i pomocny, nic nie było zbyt dużym problemem. Pokój był czysty i dobrze wyposażony, wygodne łóżko. Dogodne położenie, około 10 minut spacerem od centrum miasta i kilka minut od wybrzeża. Śniadanie było dobre. Przestarzały wystrój hotelu, wymaga kompletnego remontu.

Kamila, 2015-05-22
  • Cechy hotelu TLH Toorak Hotel (TLH Leisure Resort)
  • przechowalnia bagażu
  • basen
  • zabiegi na twarz
  • masaż całego ciała
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 73,7 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Rodzinny
Rodzinny
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami z widokiem na riwierę
Zobacz wszystkie pokoje TLH Toorak Hotel (TLH Leisure Resort)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Shirley, Torquay
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 174 opinii
Hotel

Personel był uprzejmy i bardzo pomocny. Idealne miejsce położenia, zaledwie 5 minut spacerem od centrum miasta, wszystko co nam było potrzebne było w odległości spaceru. Przyjaźni i pomocni właściciele. Pokój był czysty i wygodny. Ograniczony parking w hotelu ale dostępny był jeszcze na ulicy.

Julita, 2015-04-15
  • Cechy hotelu The Shirley
  • bezpłatne WiFi
  • całkowity zakaz palenia
  • taras
  • dostęp do Internetu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 102,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Luksusowy pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 129,0 US$
Duży pokój jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój Jednoosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje The Shirley

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Livermead House Hotel, Torquay
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 62 opinii
Hotel

Ogólnie jest to bardzo przyjemne miejsce. Mieliśmy czysty pokój z widokiem na morze. Śniadanie było bardzo dobre. Personel był bardzo gościnny i pomocny, nic nie było zbyt wielkim problemem dla nich. Na miejscu był dostępny dobry parking. Świetny basen i sauna. Doskonała lokalizacja, naprzeciwko plaży, tylko 15 minut spacerem od portu, w dobrej odległości od restauracji. Pokój
wymaga aktualizacji, łazienka była już zużyta ale czysta.

Hanna, 2014-09-19
  • Cechy hotelu Livermead House Hotel
  • pokoje rodzinne
  • fitness
  • opcje śniadaniowe
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój Dwuosobowy typu Club
Pokój jednoosobowy
od 89,5 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Livermead House Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
23%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: The Heritage Hotel, Torquay
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 988 opinii
Hotel

Dobre położenie, wszędzie można było dojść na pieszo, w odległości krótkiego spaceru od portu. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Pokój był z ładnym widokiem na morze. Śniadanie było dobre serwowane w ładnej oranżerii z widokiem na morze. Zbyt mały parking w stosunku do wszystkich gości, bardzo cienkie ściany, wszystko było słychać z innych pokoi.

Dorota, 2014-08-20
  • Cechy hotelu The Heritage Hotel
  • plaża
  • bar
  • kawiarnia na miejscu
  • nurkowanie z rurką
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 77,6 US$
Pokój trzyosobowy (2 lub 3 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój czteroosobowy (4 osoby dorosłe)
+
Pokój Rodzinny (4 osoby dorosłe lub 2 osoby dorosłe + 3 dzieci)
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje The Heritage Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kelvin House, Torquay
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 215 opinii
Pensjonaty

Doskonała pozycja położenia, zaledwie kilka minut od dworca kolejowego, w bliskiej również odległości od centrum i ładnej plaży. Właściciele życzliwie nas przyjęli, byli gościnni i zawsze dostępni, personel także był miły i bardzo pomocny. Serwowane śniadanie bardzo dobre z dużym wyborem dań. Pokój z ładnym wystrojem i bardzo wygodnym łóżkiem. Wszystko dobrze.

Krzysztof, 2013-05-18
  • Cechy hotelu Kelvin House
  • parking
  • przechowalnia bagażu
  • wspólny salon / sala TV
  • bezpłatne WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
od 85,5 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 98,7 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 105,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: The Cleveland, Torquay
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 119 opinii
Pensjonaty

Lokalizacja i super położenie, ten rodzinny pensjonat położony jest w eleganckiej i spokojnej okolicy. Plusem była bliska odległość do centrum miasta i plaży. Śniadanie było takie prawdziwe angielskie, obfite i smaczne. Łazienka była czysta i dość nowocześnie urządzona. Pokój jednak był zbyt mały a nawet ciasny.

Kunegunda , 2013-03-29
  • Cechy hotelu The Cleveland
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • codzienne sprzątanie
  • Narty / sporty zimowe
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z łazienką
od 97,4 US$
Pokój jednoosobowy z łazienką
od 71,1 US$
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite z łóżkiem typu queen-size
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje The Cleveland

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Torquay, Wielka Brytania

Witaj w mieście Torquay. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 294 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Torquay. Zarezerwuj w najniższej cenie! Torquay → Obiekty B&B Torquay, Hotele, Pensjonaty Torquay, Apartamenty, Aparthotele Torquay. Tanie noclegi • Noclegi Torquay — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Torquay! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Osoby, które wiele podróżują, doskonale zdają sobie sprawę, że Torquay to jeden z najważniejszych ośrodków turystycznych Anglii. Jego popularność, jako miejsca idealnego na wypoczynek, datowana jest na początek XIX wieku. Napływowi turystów sprzyja atrakcyjne położenie, co sprawia że Torquay stanowi namiastkę kurortów zlokalizowanych na Lazurowym Wybrzeżu.

Czy tak faktycznie jest? Warto się o tym przekonać, wybierając się na dłużej do tego angielskiego miasta. Baza noclegowa jest bardzo dobrze rozwinięta, oferująca przede wszystkim pokoje w hotelach i pokojach gościnnych. Dzięki temu każdy turysta znajdzie dla siebie miejsce do spania, które spełni jego oczekiwania.

W hotelach o standardzie pięcio- i czterogwiazdkowym można liczyć na w pełni wyposażone pokoje z dostępem do wszelkich udogodnień, w atrakcyjnej lokalizacji. Goście mogą korzystać z basenów, pól golfowych, mają dostęp do spa i klubu fitness. Komfortowe pokoje, ale już nie tak luksusowe warunki oferują hotele dwugwiazdkowe.

Warto sprawdzić ofertę prywatnych pensjonatów z pokojami gościnnymi w atrakcyjnych cenach, z dostępem do wielu udogodnień.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej