Liverpool — hotele

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Pembroke Studios, Liverpool
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 1389 opinii
Apartament

Studio było dobrze wyposażone. Wygodne łóżko. Obsługa była miła i przyjazna. Świetna lokalizacja, niedaleko od centrum Liverpoolu, można było dojść na pieszo, bardzo blisko od przystanków autobusowych. W przybliżeniu 5 minut od dworca autobusowego. Bardzo miły personel .

Rafał J., 2019-04-22
  • Cechy hotelu Pembroke Studios
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • winda
  • Faktury
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament dwuosobowy typu Studio Deluxe
od 57,6 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Trivelles Liverpool, Liverpool
3,3 /5
Dobry
Ocena na podstawie 434 opinii
Hotel

Łatwy był dojazd do centrum Liverpoolu. Drzwi od obiektu są zamknięte i niestety trochę trzeba było poczekać aż otworzą. Potem dostaje się swój klucz. Jakość pokoju była w porządku. Duży prysznic.

Internet niestety na 2 piętrze nie działał praktycznie wcale. Brak polskich kanałów.

Vanessa, 2018-07-31
  • Cechy hotelu Trivelles Liverpool
  • WiFi
  • opcje śniadaniowe
  • parking
  • system alarmowy
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 53,7 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Sir Thomas Hotel, Liverpool
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1994 opinii
Hotel

+ Pracownicy byli bardzo mili.
+ Śniadania były dobre.
+ Bardzo miła była obsługa.
+ Dość centralna lokalizacja, nie tak daleko od dworca kolejowego Liverpool, w pobliżu sklepów i restauracji.
+ Pokój na dwie osoby był wystarczająco duży.
- Słabo dżwiękoszczelne okna, słychać było hałas z ulicy.
- Bardzo niewygodne i sflaczałe łożka.

michał46, 2018-02-17
  • Cechy hotelu The Sir Thomas Hotel
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • obiady na wynos
  • ogrzewanie
  • część przeznaczona dla palących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
od 76,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 81,2 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 77,3 US$
Pokój typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje The Sir Thomas Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
34%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Adelphi Hotel, Liverpool
3,1 /5
Dobry
Ocena na podstawie 13372 opinii
Hotel

Dużym plusem było to, że pan recepcjonista mówił po polsku. Dobra lokalizacja, w centrum Liverpoolu. Była możliwość pozostawienia bagażu po wymeldowaniu.

Na pierwszy rzut oka widać było, że hotel wymaga poważnego remontu. Nieprzyjemne wrażenie po wejściu do pokoju, wyglądał na brudny.

Laura, 2018-02-15
  • Cechy hotelu Adelphi Hotel
  • codzienne sprzątanie
  • dostęp za pomocą kluczy
  • WiFi
  • prasa do spodni
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 60,3 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 40,6 US$
Zobacz wszystkie pokoje Adelphi Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Tune Hotel Liverpool, Liverpool
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 3109 opinii
Hotel

Bardzo dobra lokalizacja, na pieszo można było dotrzeć do wszystkich najważniejszych atrakcji Liverpoola, bardzo blisko od barów i restautacji. Bardzo mały pokój, bez szafek, nie było jak się rozpakować, zaledwie kilka wieszaków. Hotel przede wszystkim dla młodych osób, którzy w pokoju tylko śpią, biorą prysznic i cały dzień zwiedzają. Nam to pasowało bo niedrogo.

Aniela, 2018-02-12
  • Cechy hotelu Tune Hotel Liverpool
  • kawiarnia na miejscu
  • dostęp dla wózków inwalidzkich
  • codzienne sprzątanie
  • klimatyzacja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 48,5 US$
Pokój dwuosobowy bez okna.
Pokój typu Twin bez okna
od 39,3 US$
Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Zobacz wszystkie pokoje Tune Hotel Liverpool

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Embassie Backpackers, Liverpool
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 356 opinii
Hostel/Schronisko

Hostel znajduje się w centrum Liverpoolu, właściwie do wszystkiego co mnie interesowało można było dotrzeć na pieszo. Śniadanie było skromne, płatki, mleko, tosty, ser 1 rodzaj wędliny i 2 dżemy, kawa i herbata, ale zawsze coś na początek dnia było..Łóżka były wygodne. Przez cały dzień była dostępna kawa i herbata. Hostel mieści się w starym, zabytkowym budynku, wszystko już mocno było wyeksplatowane!.

Paulina, 2018-01-20
  • Cechy hotelu Embassie Backpackers
  • wspólny salon / sala TV
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Rodzinny (4 osoby)
+
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Łóżko pojedyncze w sali sypialnej dla kobiet (12 osób dorosłych)
od 24,9 US$
Łóżko w pokoju wieloosobowym
od 24,9 US$
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym (10 osób dorosłych)
od 24,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Embassie Backpackers

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Liverpool, Liverpool
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1129 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja i doskonała baza wypadowa do zwiedzania centrum Liverpoolu i innych interesujących miejsc w mieście. Personel jest bardzo przyjazny! Pokój był mały ale czysty i wygodny. Podstawowe wyposażenie pokoju.

Nikol, 2017-11-28
  • Cechy hotelu DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Liverpool
  • peeling ciała
  • masaż pleców
  • salon spa / strefa relaksacyjna
  • kryty basen
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 93,0 US$
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój z łóżkiem typu king-size – przystosowany dla osób niepełnosprawnych
od 93,0 US$
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami typu queen-size
+
Apartament typu Junior Suite z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Liverpool

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Throstles Nest Hotel, Liverpool
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 312 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo sympatyczna. Pokój był czysty. Hotel położony jest stosunkowo blisko od centrum miasta, można było dojść na pieszo w ciągu 15 minut, obok stacji benzynowej, więc można było zrobić szybkie zakupy o każdej porze. Brak łazienki w pokoju, mało szczelne okna, ogólnie jest to już stary obiekt, zbyt wysoka cena w stosunku do standardu obiektu!.

Aurelia H., 2017-02-06
  • Cechy hotelu Throstles Nest Hotel
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • całkowity zakaz palenia
  • inny parking
  • przechowalnia bagażu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy z Prysznicem (łóżko podwójne i Pojedyncze)
Pokój trzyosobowy z Wanną i Prysznicem
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy z Prysznicem (3 Łóżka Pojedyncze)
Pokój rodzinny
od 262,0 US$
+
Zobacz wszystkie pokoje Throstles Nest Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Holiday Inn Express Liverpool-Albert Dock, Liverpool
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2352 opinii
Hotel

Hotel jest dobrze położony, blisko od miasta i muzeów. Miły i przyjazny personel. Wygodne łóżka. Śniadanie było proste ale dobre. Zbyt słabe oświetlenie w pokoju, pokój był już także zużyty, wymaga już odświeżenia, bardzo kiepskie bezpłatne Wi-Fi, niestety za lepsze trzeba było zapłacić!.

Kacper, 2016-10-28
  • Cechy hotelu Holiday Inn Express Liverpool-Albert Dock
  • linka alarmowa w łazience
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • wino / szampan
  • bezpłatne WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 72,1 US$
Pokój Dwuosobowy
od 66,8 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 72,1 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój Dwuosobowy z rozkładaną sofą
+
Zobacz wszystkie pokoje Holiday Inn Express Liverpool-Albert Dock

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Beech Mount Hotel, Liverpool
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 813 opinii
Hotel

Pokój nie był zbyt nowoczesny ale dla mnie najważniejsze było wygodne łóżko i względnie czysta pościel. Personel recepcji był bardzo przyjazny i pomocny. W pokoju nie można było otworzyć okna więc było bardzo duszno, słaba lokalizacja, zbyt wysoka cena za pokój w stosunku do standardu.

Władysław G., 2016-09-02
  • Cechy hotelu Beech Mount Hotel
  • obsługa pokoju
  • Czujnik tlenku węgla
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • monitoring wokół obiektu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 59,0 US$
Pokój Dwuosobowy
od 59,0 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Apartament z 1 sypialnią (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Studio (5 osób dorosłych)
+
Apartament z 1 sypialnią (6 osób dorosłych)
+
Zobacz wszystkie pokoje Beech Mount Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Liverpool, Wielka Brytania

Witaj w mieście Liverpool. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 366 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Liverpool. Zarezerwuj w najniższej cenie! Liverpool → Hotele Liverpool, Aparthotele, Apartamenty Liverpool, Pensjonaty, Hostele Liverpool. Tanie noclegi • Noclegi Liverpool — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Liverpool! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Liverpool jest angielskim miastem, który fanom muzyki kojarzy się przede wszystkim z legendarnym zespołem The Beatles. Jednak nie tylko z tego powodu miejsce to jest chętnie odwiedzane przez turystów i osoby ze świata biznesu. Liverpool to ważny ośrodek przemysłowy, naukowy i kulturalny. Zaś wielość zabytków to dodatkowe jego atuty.

Wybierasz się do tego miasta i zamierzasz zostać tutaj na dłużej? Zatrzymaj się w jednym z dostępnych miejsc noclegowych. Baza jest dość dobrze rozwinięta, dzięki czemu ze znalezieniem zakwaterowania na miarę naszych oczekiwań i możliwości nie będzie problemu.

Liverpool oferuje wszystkim przede wszystkim hotele. Ich różnorodny standard (obiekty 2-, 3-, 4- i 5-gwiazdkowe) pozwala na rezerwację takiego pokoju, którego warunki bytowe i cenowe będą adekwatne do naszych finansów. Na osoby zamożne, ceniące sobie luksus czekają komfortowe apartamenty w hotelach o podwyższonym standardzie. Dla turystów mniej zamożnych polecane są pokoje w hotelach dwugwiazdkowych.

Baza noclegowa Liverpoolu to także prywatne apartamenty oraz miejsca w pokojach gościnnych.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej