Glasgow — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Glasgow

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Glasgow) - GPS: 55.8655014038086, -4.25710010528564
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Glasgow

Miasta w pobliżu – Glasgow

Najpopularniejsze miasta: Wielka Brytania

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Glasgow House, Glasgow
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 666 opinii
Pensjonaty

Obsługa była bardzo miła. Dobra lokalizacja, w dzielnicy West End, w pobliżu wielu barów i restauracji, w odległości krótkiego spaceru do stacji metra, którym można było się dostać do wielu miejsc w Glasgow.

Słaba izolacja akustyczna, z pokoju obok wszystko było słychać. Przestarzały wystrój pokoju.

Ksawier O., 2019-11-27
  • Cechy hotelu Glasgow House
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy
od 30,7 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Pokój rodzinny (4 osoby dorosłe)
+
Pokój jednoosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
od 27,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Glasgow House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Glasgow City Centre Flat with River Views and Parking, Glasgow
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 35 opinii
Apartament
  • Flat 5, 6 Riverview Gardens, Glasgow City Center G5 8EL Glasgow - pokaż na mapie

Mieszkanie było bardzo ładne i czyste. Dobra lokalizacja, w spokojnej okolicy, blisko od centrum Glasgow i przystanku autobusowego. Dogodne miejsce do zwiedzania miasta. Bardzo mili i przyjaźni właściciele! Brak uwag.

Kinga, 2018-07-23
  • Cechy hotelu Glasgow City Centre Flat with River Views and Parking
  • parking na miejscu
  • WiFi
  • parking
  • taras
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z widokiem na jezioro
od 110,2 US$
+
Apartament z balkonem
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hampton by Hilton Glasgow Central, Glasgow
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2405 opinii
Hotel

Bardzo dogodna lokalizacja, ponieważ jest w samym sercu miasta Glasgow, w odległości około 5 minut spacerem od ulicy handlowej oraz barów i pubów. Pokój był przyzwoitej wielkości i czysty. Bardzo wygodne łóżko. Śniadanie było dobre ale mogłoby być bardziej urozmaicone. Miła obsługa. Pokój był trochę ciemny.

Ernest R., 2018-02-15
  • Cechy hotelu Hampton by Hilton Glasgow Central
  • parking
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • centrum biznesowe
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Queen
od 68,3 US$
Pokój z łóżkiem typu queen-size – przystosowany dla osób niepełnosprawnych z kabiną prysznicową bez progu
od 68,3 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 68,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: easyHotel Glasgow City, Glasgow
3,3 /5
Dobry
Ocena na podstawie 3958 opinii
Hotel

Najbardziej byliśmy zadowoleni z lokalizacji, w centrum Glasgow, w pobliżu dworca autobusowego. Przyjazny personel.

Bardzo mały pokój. Malutka łazienka. Niestety za wszystko trzeba było płacić. Hałas w nocy od innych gości.

P. Jagna , 2017-11-15
  • Cechy hotelu easyHotel Glasgow City
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • WiFi
  • klimatyzacja
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy bez okna.
od 33,5 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi bez okna
Pokój Dwuosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Zobacz wszystkie pokoje easyHotel Glasgow City

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apex City of Glasgow Hotel, Glasgow
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2146 opinii
Hotel

Idealne położenie, blisko od centrum Glasgow, w pobliżu dzielnicy handlowej. Łóżko było bardzo wygodne. Pokój był schludny. Bardzo przyjazny i pomocny personel. Nieprzyjemny zapach z łazienki. Drogie śniadanie.

Ksenia I., 2017-11-08
  • Cechy hotelu Apex City of Glasgow Hotel
  • restauracja
  • WiFi
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • Często rezerwowany!
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy z widokiem na miasto
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój trzyosobowy
Apartament dwupoziomowy typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Apex City of Glasgow Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: OYO The Ivory Hotel, Glasgow
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 416 opinii
Hotel

Pokój był dobrej wielkości. Bardzo przyjazny personel. Bardzo fajny bar na parterze. Wygodne łóżka. Pokój był czysty. Byliśmy zadowoleni z lokalizacji, podobało nam się to, że jest bardzo blisko od parku królowych, łatwy był dostęp do transportu publicznego. Hotel z zewnątrz wygląda na trochę zaniedbany..

Ziemowit, 2017-08-19
  • Cechy hotelu OYO The Ivory Hotel
  • przechowalnia bagażu
  • wieczorne rozrywki
  • system alarmowy
  • prasa
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Zobacz wszystkie pokoje OYO The Ivory Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cathedral House Hotel, Glasgow
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 273 opinii
Hotel

Cathedral House Hotel mieści się w starym ale ładnym budynku. Bardzo dobra lokalizacja, tylko 10 minut spacerem od centrum Glasgow, naprzeciwko katedry. Personel był bardzo miły. Pokój był z prostym wyposażeniem ale czysty. Trochę mały pokój. Internet bezprzewodowy nie działał w pokoju.

Sebastian T., 2017-08-11
  • Cechy hotelu Cathedral House Hotel
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 139,5 US$
Pokój typu Luxury z Łóżkiem typu King-Size
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Cathedral House Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Holiday Inn Express - Glasgow - City Ctr Theatreland, Glasgow
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2532 opinii
Hotel

Hotel jest dogodnie usytuowany, łatwy był dostęp do dworca autobusowego i kolejowego, blisko od wielu restauracji i sklepów, w odległości spaceru od niemal wszystkich głównych atrakcji. Personel był bardzo przyjemny. Mały pokój. Słaba wentylacja w pokoju. Śniadania mogłyby być bardziej urozmaicone.

Tobiasz, 2017-08-09
  • Cechy hotelu Holiday Inn Express - Glasgow - City Ctr Theatreland
  • ogrzewanie
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • gaśnice
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 82,3 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 82,3 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 78,1 US$
Pokój Dwuosobowy z rozkładaną sofą
+
Pokój jednoosobowy
od 61,4 US$
Pokój dwuosobowy – przystosowany dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej
od 61,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Holiday Inn Express - Glasgow - City Ctr Theatreland

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mercure Glasgow City Hotel, Glasgow
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1231 opinii
Hotel

Super lokalizacja w centrum miasta, blisko od wielu dobrych sklepów i restauracji, około 10 minut spacerem od dworca kolejowego. Personel był przyjazny. Pokój był mały i dość podstawowy, praktycznie nie było miejsca na bagaż z wyjątkiem podłogi, wilgoć w łazience.

konstanty21, 2017-06-07
  • Cechy hotelu Mercure Glasgow City Hotel
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • restauracja
  • parking
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój typu Classic z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Privilege

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Glasgow City Flats, Glasgow
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 282 opinii
Apartament
  • 59 James Watt Street (office address only) G2 8NF Glasgow - pokaż na mapie

Obiekt jest bardzo centralnie usytuowany, w pobliżu sklepów, restauracji, dworca kolejowego i metra, tuż za rogiem znajduje się Tesco. W mieszkaniu było wszystko co jest potrzebne na krótki relaksujący pobyt.

Olaf, 2017-06-06
  • Cechy hotelu Glasgow City Flats
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • całkowity zakaz palenia
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Apartament
Apartament z 2 sypialniami i widokiem na rzekę - Clyde Street 308, G1 4NP
+
Apartament z 2 sypialniami - Argyle Street 490, G2 8AJ
+
Apartament z 1 sypialnią – Hutcheson Street 103, G1 1SN
Apartament z 2 sypialniami - Oswald Street 19, G1 4PE
+
Apartament z 2 sypialniami - Mitchell Street 45, G1 3LA
+
Apartament z 2 sypialniami - Ingram Street 120, G1 1EJ
+
Apartament
+
Apartament z 1 sypialnią – Bothwell Street 160, G2 7EA
Apartament z 2 sypialniami - Finniestion Street 179, G3 8HE
+
Apartament z 1 sypialnią – Ingram Street 120 , G1 1EJ
Apartament typu Superior z 1 sypialnią – ulica Mitchell Street
Apartament z 3 sypialniami - Cowcaddens Road G4 0HL
+
Apartament z 1 sypialnią - Albion Street 205, G1 1RU
Apartament
Apartament
Apartament z 1 sypialnią – Bell Street 110, G4 0AN
Apartament z 2 sypialniami - High Street 161, G1 1QN
+
Apartament z 2 sypialniami - Gallowgate 27, G1 5AA
+
Apartament z 2 sypialniami - Cowcaddens Road 112, G4 0HL
+
Apartament z 2 sypialniami - St. Andrews Square 30, G1 5PQ
+
Studio z 1 sypialnią - Mitchell Street 45, G1 3LA
od 118,5 US$
Apartament z 1 sypialnią - College Street 29, G1 1QH
Apartament
Apartament
+
Apartament
+
Apartament
+
Zobacz wszystkie pokoje Glasgow City Flats

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Holiday Inn - Glasgow - City Ctr Theatreland, Glasgow
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1043 opinii
Hotel

Byłem zadowolony z lokalizacji hotelu, w pobliżu dworca autobusowego, blisko od restauracji i sklepów. Pokój był ładny i czysty. Przyjazny i profesjonalny personel. Byłem zbyt krótko..

O. Dawid , 2017-05-24
  • Cechy hotelu Holiday Inn - Glasgow - City Ctr Theatreland
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • pokoje dla niepalących
  • dostęp do Internetu
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 66,9 US$
Pokój Dwuosobowy typu Executive
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 66,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Pokój dwuosobowy – przystosowany dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej
od 100,4 US$
Apartament typu Penthouse Suite z łóżkiem podwójnym
Pokój Dwuosobowy z rozkładaną sofą
Pokój typu Standard
od 65,5 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Holiday Inn - Glasgow - City Ctr Theatreland

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Belhaven Hotel, Glasgow
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 663 opinii
Pensjonaty

Pracownicy byli bardzo mili i przyjaźni. Pokój był czysty z wygodnym łóżkiem, dobre Wi-Fi. Hotel znajduje się nie daleko od transportu publicznego, tuż obok ogrodu botanicznego. W pokoju było trochę głośno ze względu na położenie w pobliżu ruchliwej drogi.

Nela O., 2017-05-11
  • Cechy hotelu The Belhaven Hotel
  • system alarmowy
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • WiFi
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy
od 40,4 US$
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
+
Pokój Jednoosobowy typu Budget
Pokój Dwuosobowy typu Premium
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje The Belhaven Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Albion Hotel, Glasgow
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 559 opinii
Hotel

Hotel położony jest w cichej okolicy i nie bezpośrednio w centrum miasta ale blisko od stacji metra i parku. Pokój był wyposażony w duże biurko i lodówkę, bezpłatne Wi-Fi było dobre. Pracownicy byli bardzo przyjażni. Śniadanie było całkiem dobre. W zasadzie nic!.

Rafał, 2017-03-11
  • Cechy hotelu Albion Hotel
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • całodobowa ochrona
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 53,0 US$
Pokój jednoosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 53,0 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój rodzinny
+
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Zobacz wszystkie pokoje Albion Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Village Hotel Glasgow, Glasgow
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2089 opinii
Hotel

Pokój był mały ale czysty, wygodne łóżka. Doskonała lokalizacja, fajne widoki, tylko 5 minut spacerem od centrum handlowego. Pracownicy byli bardzo pomocni i kompetentni, zameldowanie i wymeldowanie było szybkie i łatwe. Na miejscu bezpłatny parking. Cena zbyt wysoka w stosunku do małego pokoju, zbyt słabe oświetlenie w pokoju, drogie jedzenie!.

Nela U., 2017-02-22
  • Cechy hotelu Village Hotel Glasgow
  • centrum fitness
  • parking na miejscu
  • winda
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
od 72,5 US$
Pokój typu Twin Superior
+
Pokój Dwuosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: citizenM Glasgow, Glasgow
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 6044 opinii
Hotel
  • 60 Renfrew Street (corner of Hope Street) G2 3BW Glasgow - pokaż na mapie

Obsługa hotelu była miła i uprzejma. Pokój był bardzo nowoczesny z widokiem na miasto, bardzo wygodne łóżko. Dobra lokalizacja, w centrum miasta i niedaleko od dworca kolejowego. Brak czajnika w pokoju.

Apolonia, 2016-11-21
  • Cechy hotelu citizenM Glasgow
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój z łóżkiem typu king-size
od 86,5 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rennie Mackintosh Hotel - Central Station, Glasgow
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 3363 opinii
Hotel

Hotel znajduje się w centrum miasta, jest to idealne miejsce położenia do zwiedzania miasta, w bardzo bliskim sąsiedztwie od dworca kolejowego, blisko od wielu atrakcji w Glasgow, można było dojść na pieszo lub dojechać autobusem. Miły i przyjazny personel. Dobre śniadanie. Pokój był mały ale czysty, na krótki pobyt ok. Brak windy i strome schody.

Kryspin H., 2016-11-18
  • Cechy hotelu Rennie Mackintosh Hotel - Central Station
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • monitoring wokół obiektu
  • bar
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy typu Budget
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój trzyosobowy
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Rennie Mackintosh Hotel - Central Station

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The Kelvin Hotel West End, Glasgow
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 731 opinii
Pensjonaty
  • 15 BUCKINGHAM TERRACE, GREAT WESTERN ROAD, G12 8EB Glasgow - pokaż na mapie

Personel był profesjonalny i sympatyczny. Pokój nie był zbyt duży ale właściwie było wszystko, co potrzebne. Dobra lokalizacja, blisko od metra i przystanku autobusowego, w pobliżu lokalnych barów. Hotel znajduje się przy głównej drodze o dość dużym natężeniu ruchu, było więc słychać hałas, wspólna łazienka.

Max, 2016-10-13
  • Cechy hotelu The Kelvin Hotel West End
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Dostęp do personelu medycznego
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • Termometry dla gości zapewnione przez obiekt
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy
Pokój rodzinny
+
Pokój Rodzinny typu Superior
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Studio typu Standard
+
Pokój rodzinny typu Standard
+
Pokój dwuosobowy typu Superior z 2 podwójnymi łóżkami
+
Pokój rodzinny
+
Pokój Trzyosobowy typu Basic ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje The Kelvin Hotel West End

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Argyll Guest House, Glasgow
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1204 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Obiekt położony jest nie daleko od centrum, około 20 minut spacerem, w przyjemnej okolicy, w okolicy znajduje się wiele restauracji i barów. Personel recepcji był bardzo miły i pomocny. Pokój był czysty i funkcjonalny. Pokój mógłby być trochę większy, wystrój pokoju wymaga aktualizacji.

Nicola, 2016-08-26
  • Cechy hotelu Argyll Guest House
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • parking
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • faks / ksero
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Jednoosobowy typu Budget
od 32,1 US$
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Zobacz wszystkie pokoje Argyll Guest House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Clifton Hotel, Glasgow
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 906 opinii
Pensjonaty

Obsługa była miła i przyjazna. Śniadania były smaczne i obfite. Bardzo dobra lokalizacja, blisko od metra, supermarketów i restauracji, niedaleko od dworca autobusowego, w ładnej okolicy. Dość stare i zużyte meble w pokoju, Wi-Fi nie zawsze dobrze działało.

maksym87, 2016-07-23
  • Cechy hotelu Clifton Hotel
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • parking
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • bezpłatne WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy
Pokój trzyosobowy
Pokój rodzinny (5 osób dorosłych)
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy z łóżkiem z baldachimem
Mały pokój Dwuosobowy
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Budget ze wspólną łazienką
od 41,8 US$
Pokój dwuosobowy typu Budget ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Clifton Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Victorian House, Glasgow
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 3271 opinii
Pensjonaty

Hotel znajduje się w odległości spaceru do centrum miasta i atrakcji w mieście, w ładnej okolicy obok sklepów i miejsc, gdzie można było zjeść, bardzo blisko od Centrum Sztuki Współczesnej. Panie recepcjonistki były bardzo przyjazne. Zimna woda pod prysznicem, bardzo powolny internet, praktycznie był bezużyteczny, brak windy.

Mieszko, 2016-07-22
  • Cechy hotelu Victorian House
  • WiFi
  • pokoje dla alergików
  • wypożyczalnia samochodów
  • prasa
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój dwuosobowy typu Budget z łazienką
Ekonomiczny Pokój typu Twin z łazienką
Pokój jednoosobowy
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Pokój trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy z łazienką
+
Pokój jednoosobowy typu Budget ze wspólną łazienką
od 27,9 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Victorian House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Glasgow, Wielka Brytania

Witaj w mieście Glasgow. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 264 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Glasgow. Zarezerwuj w najniższej cenie! Glasgow → Obiekty B&B Glasgow, Hotele, Apartamenty Glasgow, Pensjonaty, Aparthotele Glasgow. Tanie noclegi • Noclegi Glasgow — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Glasgow! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Glasgow nikomu przedstawiać nie trzeba, a już z pewnością doskonale je znają fani piłki nożnej. Turystycznie miasto to niezwykłe bogactwo architektury zabytkowej i współczesnej, przepiękny Ogród Botaniczny i kościoły, wraz z katedrą św. Mungo na czele. Jest tu też sławna galeria sztuki Kelvingrove, a w niej eksponaty z całego świata oraz kilka bardziej współczesnych obiektów wystawowych.

Miasto samo w sobie sprawia, że trudno się w nim nudzić, a więc warto zadbać o nocleg. Typowy podróżnik, poszukujący w swojej wędrówce atrakcji z pewnością chętnie skorzysta z jedynego w okolicy kempingu, ale nawet w obiektach stacjonarnych można znaleźć w miarę tanie lokum. Długą listę stanowią schroniska młodzieżowe i hostele, które nie należą wcale do odstraszających. Poza niską ceną wynikającą z ograniczonej liczby usług wiele osób docenia je głównie z uwagi na specyficzną atmosferę miejsca. Można w nich spotkać nawet poważnych biznesmenów wędrujących z plecakiem. Kontrastem są luksusowe hotele, których w mieście można znaleźć wiele.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej