Blackpool — hotele

Zdjęcia hotelu: Alfies Hotel, Blackpool
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 491 opinii
Hotel

1. Personel był bardzo przyjazny i pomocny. 2. Idealna lokalizacja, blisko od plaży i wystarczająco blisko do centrum miasta Blackpool. 3. Pokój był dość czysty. 1. Bardzo mała łazienka:(.

U. Roksana , 2019-06-24
  • Cechy hotelu Alfies Hotel
  • Goście mogą zrezygnować z codziennej wymiany ręczników
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • opcje śniadaniowe
  • gaśnice
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Trzyosobowy typu Comfort z prysznicem
Pokój rodzinny z prysznicem
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Comfort z prysznicem
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 58,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 64,1 US$
Pokój rodzinny z prysznicem
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy
Pokój rodzinny z prysznicem
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 64,1 US$
Pokój rodzinny typu Superior
+
Pokój rodzinny typu Superior
+
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Alfies Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
16%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Springfield Hotel, Blackpool
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 118 opinii
Hotel

Właściciele pensjonatu byli bardzo uprzejmi i przyjażni, mieliśmy miłe powitanie. Dobre polożenie, około 5 minut spacerem od miasta, w sumie w niewielkiej odległości od udogodnień i atrakcji. Pokój mógłby być bardziej czystszy.

Fryderyk T., 2016-10-26
  • Cechy hotelu Springfield Hotel
  • pokoje dla niepalących
  • gaśnice
  • dostęp do Internetu
  • bar
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
od 71,9 US$
Mały Pokój Dwuosobowy z łazienką
od 37,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Haven Hotel, Blackpool
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 116 opinii
Pensjonaty

Właściciele byli bardzo gościnni i życzliwi. Pokój był czysty. Dobra lokalizacja, w pobliżu morza i plaży, można było dojść na pieszo, niedaleko od sklepu oraz kawiarni. Całkiem dobre śniadanie. Ogólnie dobre miejsce na krótki pobyt w Blackpool. Zbyt słabe ciśnienie wody pod prysznicem, brak lodówki w pokoju.

Kamil J., 2016-09-30
  • Cechy hotelu Haven Hotel
  • posiłki dla dzieci
  • dostęp za pomocą kluczy
  • pole golfowe (w promieniu 3 km)
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój jednoosobowy
od 47,1 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 3 dzieci)
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój Rodzinny typu Superior (2 osoby dorosłe + 3 dzieci)
Mały pokój Dwuosobowy
od 58,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Haven Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
18%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Best Western Carlton Hotel, Blackpool
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1465 opinii
Hotel
  • North Promenade, Near Blackpool Station, Near Casino FY1 2EZ Blackpool - pokaż na mapie

Personel był bardzo pomocny i przyjazny. Pokój był czysty i schludny ale już trochę przestarzały, wygodne łóżko. Dostępny bezpłatny parking. Idealna lokalizacja, nad brzegiem morza, blisko od wszystkich środków komunikacji miejskiej i także blisko od wszystkich barów, restauracji i dużych sklepów. Hałas innych gości.

80błażej, 2016-02-05
  • Cechy hotelu Best Western Carlton Hotel
  • bar przekąskowy
  • czyszczenie butów
  • codzienne sprzątanie
  • stacja ładowania pojazdów elektrycznych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 52,3 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na morze
Rodzinny
Pokój Rodzinny typu Superior z widokiem na morze
Rodzinny
+
Pokój typu Twin Executive z widokiem
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size, przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój Dwuosobowy typu Executive z widokiem
Pokój rodzinny typu Executive
Zobacz wszystkie pokoje Best Western Carlton Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
35%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: ibis Styles Blackpool, Blackpool
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2169 opinii
Hotel

Doskonałe położenie, tuż nad brzegiem morza, w pobliżu znajduje się kilka restauracji i barów. Personel był bardzo sympatyczny. Pokój był bardzo prosty ale dość czysty. Brak parkingu, parking w pobliżu dość trudno było znaleść, halas z ulicy od wczesnych godzin rannych.

Nicola, 2016-01-27
  • Cechy hotelu ibis Styles Blackpool
  • ogrzewanie
  • wino / szampan
  • przechowalnia bagażu
  • WiFi
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Queen
od 45,8 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 43,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z widokiem na morze

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Grand Hotel Blackpool, Blackpool
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 7196 opinii
Hotel

Śniadanie było bardzo dobre i z dużym wyborem. Bardzo pomocny był personel, bardzo szybko rozwiązał mój problem. Pokój był czysty, dobrej wielkości było łóżko. Dobre położenie, w odległości przyjemnego spaceru od miasta, wzdłuż promenady. Pokój był trochę mały, przestarzałe meble w pokoju, spodziewałem się o wiele wyższego standardu, cienkie ściany, słychać było rozmowy z pokoju obok.

Maciej , 2015-08-28
  • Cechy hotelu Grand Hotel Blackpool
  • sejf
  • toaleta z uchwytami
  • udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Basen
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 54,9 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i widokiem na morze
Pokój rodzinny typu Standard
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Duży pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 71,9 US$
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Grand Hotel Blackpool

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
22%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Golden Sands Hotel - St Chad's Road, Blackpool
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 163 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Właściciel był bardzo przyjazny, pozwolił nam wczesne zameldowanie. Pokój był bardzo czysty ale mały, jednak na jedną noc ok, łóżko było wygodne. Bardzo dobre było śniadanie. Doskonałe miejsce położenia, tuż przy promenadzie, około 15 minut spokojnym spacerem od centrum Blackpool. Nic.

Leonard28, 2015-04-24
  • Cechy hotelu Golden Sands Hotel - St Chad's Road
  • owoce
  • W miejscach zakwaterowania gości oraz ważnych częściach wspólnych znajdują się środki do dezynfekcji rąk
  • miski dla pupila
  • Posiłki mogą być dostarczone do miejsca zakwaterowania gości
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Pokój jednoosobowy
od 64,1 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój rodzinny z prysznicem
Zobacz wszystkie pokoje Golden Sands Hotel - St Chad's Road

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: McHalls Bed & Breakfast Adults Only, Blackpool
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 648 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Doskonała lokalizacja, w pobliżu dworca kolejowego, hotel usytuowany jest na cichej ulicy, w pobliżu wszystkich głównych atrakcji miasta. Pokój nasz był duży i wygodny, bardzo wygodne było łóżko. Bardzo sympatyczny i przyjazny był właściciel. Śniadanie było dobre. Hałas od innych gości.

Roman, 2015-02-20
  • Cechy hotelu McHalls Bed & Breakfast Adults Only
  • ogród
  • parking
  • dostęp do Internetu
  • prasa
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
od 37,9 US$
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje McHalls Bed & Breakfast Adults Only

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hilbre Hotel, Blackpool
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 147 opinii
Hotel

Hotel był bardzo czysty, bardzo przyjazna i miła była atmosfera w hotelu. Śniadanie było bardzo dobre. Właściciele hotelu byli niezwykle przyjażni i życzliwi. Personel był miły i w każdej chwili pomocny, mieliśmy ciepłe i przyjazne powitanie. Świetna lokalizacja, w przybliżeniu 2 minuty od przystanku tramwajowego, mniej więcej 10 minut spacerem do plaży Pleasure. Mieliśmy ładny i czysty pokój. Wszystko było w porządku.

Wiktor, 2015-02-18
  • Cechy hotelu Hilbre Hotel
  • Pościel, ręczniki itp. prane są zgodnie z wytycznymi władz lokalnych
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 78,5 US$
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 1 dziecko)
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 2 dzieci)
Pokój rodzinny (2 osoby dorosłe + 3 dzieci)
Pokój jednoosobowy
od 65,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Economy
od 71,9 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hilbre Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Bedford Hotel, Blackpool
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1538 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, nie tak daleko od centrum miasta. Na miejscu dostępny wygodny parking z dużą ilością miejsc parkingowych. Personel był bardzo przyjazny a co najważniejsze zawsze był dostępny jak potrzebowaliśmy pomocy. Śniadanie było wystarczające. Pokój był dość czysty i wygodny ale wymaga już odnowienia, nieszczelne okna, było to odczuwalne zwłaszcza przy wietrze.

Tola, 2014-12-16
  • Cechy hotelu Bedford Hotel
  • sauna
  • część przeznaczona dla palących
  • automat z przekąskami
  • zaplecze do sportów wodnych (na miejscu)
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 58,9 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 68,0 US$
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 32,7 US$
Apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
od 81,1 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój rodzinny typu Standard
+
Pokój Trzyosobowy
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Zobacz wszystkie pokoje Bedford Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Blackpool, Wielka Brytania

Witaj w mieście Blackpool. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 565 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Blackpool. Zarezerwuj w najniższej cenie! Blackpool → Hotele Blackpool, Obiekty B&B, Pensjonaty Blackpool, Apartamenty, Ośrodki wypoczynkowe Blackpool. Tanie noclegi • Noclegi Blackpool — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Blackpool! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Blackpool nie jest bardzo popularnym miastem położonym w Wielkiej Brytanii. Niemniej jednak, ze względu na obecność wielu atrakcji turystycznych, przyciąga wielu gości z zagranicy. Na turystów w Blackpool czeka ogromne zoo, centrum rozrywki (The Winter Gardens) czy najbardziej popularny park rozrywki w Anglii (Pleasure Beach Blackpool).

By skorzystać ze wszystkich dostępnych atrakcji turystycznych, należy w Blackpool zatrzymać się na dłużej. Baza noclegowa opiera się przede wszystkim na hotelach oraz pokojach gościnnych. Atrakcyjna lokalizacja, dostęp do wielu udogodnień, zróżnicowany standard oraz korzystne ceny - to czynniki wpływające na ostateczny wybór turystów.

Hotele luksusowe (pięcio- i czterogwiazdkowe) oferują ekskluzywne apartamenty już od 600 złotych za dobę. Tańszych pokoi należy spodziewać się w hotelach dwu- i trzygwiazdkowych. Tam można wynająć nocleg już za 100 zł (pokój 1os.).

Pokoje gościnne nie są najtańszą opcją, jednak oferują bardzo komfortowe warunki, które spełnią oczekiwania najbardziej wymagających turystów.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej