Genewa — hotele

Zdjęcia hotelu: Hotel Admiral, Genewa
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 428 opinii
Hotel

W pokoju było czysto, wygodne łóżka. Śniadania były smaczne. Personel był bardzo miły i zawsze chętny do pomocy. W obiekcie Wi-Fi. W cenie poytu bilet na komunikację miejską. Łatwa i szybka komunikacja z lotniskiem. Blisko od centrum Genewy, blisko od komunikacji miejskiej.

Brak klimatyzacji w pokojach.

41konrad, 2020-02-14
  • Cechy hotelu Hotel Admiral
  • Brak plastikowych przedmiotów jednokrotnego użytku
  • muzyka na żywo
  • Zasady dystansu społecznego
  • faks / ksero
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Admiral

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Auberge de Confignon, Genewa
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 198 opinii
Hotel

Pokój był ładny i czysty z pięknym widokiem. Śniadanie było dobre. Na zewnątrz bezpłatny parking. Całkiem dobrze działało Wi-Fi. Obiekt znajduje się w małej miejscowości, w przybliżeniu 20 minut jazdy tramwajem do centrum Genewy.

Brak klimatyzacji.

Wiktoria, 2020-02-11
  • Cechy hotelu Auberge de Confignon
  • apartament dla nowożeńców
  • sejf
  • całkowity zakaz palenia
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Dwuosobowy typu Superior z widokiem na ogród
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
od 127,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Auberge de Confignon

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: ibis budget Genève Petit-Lancy, Genewa
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1881 opinii
Hotel

Śniadanie było smaczne i zróżnicowane. Pokój był czysty i funkcjonalny. Personel hotelowy był bardzo pomocny i niezwykle miły. Dobra lokalizacja, w pobliżu centrum handlowego i przystanków linii komunikacji miejskiej w wielu kierunkach. Blisko od centrum Genewy jak również w niedalekiej odległości od lotniska. Bardzo mnie ucieszyły karty na transport miejski.

Trochę za wcześnie kończył się czas wydawania śniadań...

Edward N., 2020-01-02
  • Cechy hotelu ibis budget Genève Petit-Lancy
  • parking
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • dostęp za pomocą karty
  • prywatny parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Trzyosobowy
od 83,9 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 84,9 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The New Midi, Genewa
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 617 opinii
Hotel

Personel był przyjazny i miły. Dobra lokalizacja, około 10 minut od dworca kolejowego, w odległości 5 minut od centrum Genewy, bardzo blisko od centrum handlowego. Mały pokój. Mała łazienka z nieaktualnym wyposażeniem.

Adam, 2018-02-05
  • Cechy hotelu The New Midi
  • bilety transportu publicznego
  • wypożyczalnia samochodów
  • centrum biznesowe
  • posiłki dla dzieci
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 210,2 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje The New Midi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hôtel Pax, Genewa
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 589 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, centralne położenie do różnych środków transportu publicznego w Genewie. Personel był przyjazny, zameldowanie było dość szybkie. Pokój był mały ale czysty.

Dość mały wybór na śniadanie. Słaba kawa. Brak ciepłej wody w godzinach porannych.

Jolanta P., 2018-01-05
  • Cechy hotelu Hôtel Pax
  • meble ogrodowe
  • całodobowa ochrona
  • pokoje dla niepalących
  • całkowity zakaz palenia
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy
od 100,9 US$
Pokój Czteroosobowy
+
Studio
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hôtel Pax

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Crowne Plaza Geneva, Genewa
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 781 opinii
Hotel

Jest to bardzo ładny hotel z dobrym dojazdem do lotniska w Genewie i Targów. Czystość pokoju była bez zarzutu, wyposażenie Także. Personel recepcji i obsługa były doskonałe. Niestety śniadanie nie było wliczone w cenę i bardzo drogie!!!.

B. Józef , 2018-01-05
  • Cechy hotelu Crowne Plaza Geneva
  • pralnia chemiczna
  • transfer lotniskowy (bezpłatny)
  • dostęp do Internetu
  • ogród
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite
Pokój typu Club z łóżkiem typu king-size i dostępem do salonu Executive Lounge
Apartament typu Club Suite ze wstępem do salonu Executive Lounge
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Pokój jednoosobowy przystosowany dla osób niepełnosprawnych
Pokój dwuosobowy typu Standard - dla niepalących
Zobacz wszystkie pokoje Crowne Plaza Geneva

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Churchill, Genewa
3,7 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 697 opinii
Hotel

Idealne położenie do zwiedzania Genewy, mniej więcej 10 minut spacerem od starego miasta i katedry, wokół hotelu znajdują się małe restauracje i kilka barów. Przystanek autobusowy znajduje się tuż za rogiem. Personel był pomocny i przyjemny. Pokój i pomieszczenia ogólnodostępne były już trochę przestarzałe. Wysoka cena ale to Szwajcaria!!!.

Inez, 2017-11-14
  • Cechy hotelu Hotel Churchill
  • przechowalnia bagażu
  • całodobowa recepcja
  • opcje śniadaniowe
  • pralnia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy
od 83,9 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój jednoosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Churchill

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
21%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Novotel Genève Centre, Genewa
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1358 opinii
Hotel

Dobre położenie hotelu, na pieszo można było dojść do centrum Genewy i do głównej handlowej ulicy handlowej. Wokół hotelu znajduje się wiele lokali gastronomicznych. Personel był bardzo przyjazny. Czysty pokój. W pokoju nie można było otworzyć okna, pomimo zamkniętego okna i tak było słychać hałas z ulicy. Niezbyt przyjemna okolica, gdzie znajduje się hotel.

Nadia U., 2017-10-05
  • Cechy hotelu Novotel Genève Centre
  • gaśnice
  • zwierzęta domowe są akceptowane
  • parking
  • parking w garażu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Executive z balkonem
Pokój typu Superior z 1 łóżkiem typu queen-size
Apartament typu Superior z rozkładaną sofą
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 174,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Novotel Genève Centre

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Montbrillant, Genewa
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1753 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo miła. Bezpłatny minibarek codziennie uzupełniany. Pokój z klimatyzacją. Łazienka dostatecznie wyposażona. Śniadania umiarkowanie dobre, słaby wybór. Dobra lokalizacja blisko od dworca kolejowego, zaledwie kilka minut spacerem od śródmieścia i jeziora. Śniadania, brak warzyw i niewielki wybór. Stary budynek, wymaga już remontu.

Norbert, 2017-10-04
  • Cechy hotelu Hotel Montbrillant
  • całodobowa recepcja
  • przechowalnia bagażu
  • pralnia
  • pralnia chemiczna
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 108,3 US$
Pokój jednoosobowy typu Executive
od 112,5 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój Jednoosobowy typu Superior z aneksem kuchennym
Pokój Dwuosobowy typu Superior z aneksem kuchennym
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Montbrillant

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Rousseau, Genewa
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1208 opinii
Hotel

* Pokój był mały ale czysty, łazienka w porządku. * Doskonała lokalizacja, blisko od centrum Genewy, mniej więcej 7 minut spacerem od dworca kolejowego około 5 minut spacerem od nabrzeża. * Przyjazny personel recepcji. * Zbyt drogie śniadanie. * Nie ma klimatyzacji w hotelu, w pokoju było zbyt gorąco.

B. Pola , 2017-09-19
  • Cechy hotelu Hotel Rousseau
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • bar przekąskowy
  • przechowalnia bagażu
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Jednoosobowy typu Classic
Pokój Dwuosobowy typu Classic
Pokój typu Classic z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Apartament z 2 sypialniami
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Rousseau

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Genewa, Szwajcaria

Witaj w mieście Genewa. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 129 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Genewa. Zarezerwuj w najniższej cenie! Genewa → Hotele Genewa, Aparthotele, Apartamenty Genewa, Hostele, Łodzie Genewa. Tanie noclegi • Noclegi Genewa — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Genewa! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Genewa jest miastem o szczególnej wymowie dla każdego Europejczyka głównie z powodu siedziby ONZ, jednej z najważniejszych organizacji międzynarodowych na ziemi. Z drugiej strony do Genewy warto pojechać z uwagi na jej historyczny charakter oraz piękno samego miasta. To, co się w nim rzuca w oczy to dbałość o otoczenie, szczególny pietyzm w przygotowaniu każdego trawnika, klombu czy skweru. Koniecznie trzeba zobaczyć przepiękną katedrę oraz budynek Pałacu Narodów, ale to, co szczególnie zachęca do odwiedzin, jest niepowtarzalny, niezwykle barwny Festiwal Róż.

Genewa zaprasza na nocleg do hoteli, pensjonatów i apartamentów. Ceny we wszystkich są zbliżone, ale rozpiętość bywa duża, więc można znaleźć coś za 300zł i za 1500zł. Ogólnie w stosunku do cen krajowych genewskie hotele są raczej drogie. Nieco tańszy nocleg oferują miejscowe hostele, chociaż i tu można się spodziewać dość wysokich kosztów pobytu. Nie oznacza to jednak, że poświęcając trochę czasu nie znajdzie się hotelu z znacznie niższą cenę, oscylującą wokół 100zł.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej