Osaka — hotele

Szukaj
Szukaj noclegu w okolicy na dziś

Oferty promocyjne Osaka

Pokaż hotele na mapie
Pokaż hotele na mapie (Osaka) - GPS: 34.703966222463, 135.492927108135
Liczba gwiazdek
Ocena Gości
Rodzaj hotelu
Cena
Charakter hotelu
Dzielnica

Popularne hotele w mieście Osaka

Miasta w pobliżu – Osaka

Najpopularniejsze miasta: Japonia

Najpopularniejsze miejsca
Nie masz sprecyzowanych planów?
Zdjęcia hotelu: Agora Place Osaka Namba, Osaka
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 888 opinii
Hotel

Pokój był mały ale czysty i funkcjonalny. Przyzwoita lokalizacja, blisko od dworca kolejowego, w odległości spaceru od transportu publicznego. W pobliżu wielu sklepów. Personel był bardzo przyjazny, dobrze mówił po angielsku. Mały pokój ale to jest niestety powszechne w Japonii!.

Tomasz N., 2018-06-08
  • Cechy hotelu Agora Place Osaka Namba
  • restauracja
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • przechowalnia bagażu
  • parking na miejscu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
+
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
Pokój Trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Agora Place Osaka Namba

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Weekly Green In Namba, Osaka
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1032 opinii
Aparthotele

Mieszkanie jak na Japonię było dość spore, wyposażone było we wszystki niezbędny sprzęt jak, kuchenka elektryczna, lodówka, naczynia, klimatyzacja. Dobrze działało Wi-Fi. W budynku pralka i automat z napojami. Pani w recepcji dobrze mówiła po angielsku, nie było więc problemu z komunikacją. Świetna lokalizacja, blisko od metra, w zasięgu krótkiego spaceru od dzielnicy Namby i jeszcze krótszego do stacji JR, w odległości...

Henryk, 2018-01-26
  • Cechy hotelu Weekly Green In Namba
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • pokoje dla niepalących
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • dostęp do Internetu
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy dla niepalących
od 36,9 US$
Pokój czteroosobowy dla niepalących
+
Pokój trzyosobowy dla niepalących
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi Standard dla niepalących
Pokój typu Twin z piętrowym łóżkiem – Dla niepalących
Pokój typu Superior z łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i sofą – dla niepalących
Pokój pięcioosobowy – dla niepalących
+
Pokój Jednoosobowy typu Superior dla niepalących
Zobacz wszystkie pokoje Weekly Green In Namba

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Osaka Guesthouse HIVE, Osaka
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1739 opinii
Hostel/Schronisko

Śniadanie było wliczone w cenę. Obiekt położony jest w odległości krótkiego spaceru od dworca autobusowego Osaka i linii metra. Przyjazny i pomocny personel. Bardzo mały pokój, praktycznie nie było miejsca na bagaż. Jest to dobre miejsce ala na bardzo krótki pobyt. Nie wiele w okolicy..

Dorian B., 2017-11-10
  • Cechy hotelu Osaka Guesthouse HIVE
  • bezpłatne rowery
  • wspólny salon / sala TV
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • przechowalnia bagażu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i toaletą
+
Łóżko piętrowe w pokoju wieloosobowym dla kobiet
od 11,7 US$
2 łóżka w pokoju wieloosobowym (10–12 osób dorosłych)
Pokój Wieloosobowy (12 osób)
+
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
+
3 łóżka w pokoju wieloosobowym (10–12 osób dorosłych)
4 łóżka w pokoju wieloosobowym (10–12 osób dorosłych)
+
2 łóżka w pokoju wieloosobowym dla kobiet (10–12 osób dorosłych)
Zobacz wszystkie pokoje Osaka Guesthouse HIVE

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Super Hotel Premier Osaka Hommachi Hot Springs, Osaka
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 610 opinii
Hotel

Pokój był ładny i czysty. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, czułem się mile widziany ale znajomość języka angielskiego wśród personelu mogłaby być lepsza. Dobra lokalizacja, tuż przy wejściu do stacji metra. Pokój był mały ale tego w Japonii się spodziewałem. Śniadanie raczej azjatyckie, nie wiele zachodnich opcji..

Juliusz S., 2017-11-07
  • Cechy hotelu Super Hotel Premier Osaka Hommachi Hot Springs
  • faks / ksero
  • całkowity zakaz palenia
  • gaśnice
  • pralnia
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy dla niepalących
od 41,8 US$
Dwa Połączone Pokoje Dwuosobowe – dla niepalących
+
Pokój typu Twin Hollywood – dla niepalących
Pokój dwuosobowy typu Economy dla niepalących
od 39,7 US$
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Super Hotel Premier Osaka Hommachi Hot Springs

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Elsereine Osaka, Osaka
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 293 opinii
Hotel

Hotel Elsereine Osaka znajduje się mniej więcej 10 minut spacerem od dworca kolejowego JR w Osaka co było dobre, łatwy był dostęp do innych środków transportu publicznego i innych atrakcji. W pobliżu kilku sklepów i restauracji. Miły i życzliwy personel. Łóżka były wygodne a sam pokój był czysty. Dość wysoka cena.

Barbara, 2017-10-06
  • Cechy hotelu Hotel Elsereine Osaka
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • pralnia chemiczna
  • Używane są chemiczne środki czystości, które skutecznie zapobiegają rozprzestrzenianiu się koronawirusa
  • Dostęp do personelu medycznego
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Superior dla niepalących
od 71,1 US$
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
od 71,1 US$
+
Apartament Królewski - dla niepalących
+
Narożny Pokój typu Twin – dla niepalących
+
Apartament typu Junior Suite dla niepalących
+
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
+
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 56,9 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Elsereine Osaka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Pivot Shin-Imamiya Ekimae, Osaka
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 380 opinii
Hotele ekonomiczne

Bardzo przyjazny i uprzejmy personel, można było porozumieć się po angielsku. Obiekt znajduje się tuż przy stacji kolejowej JR, w pobliżu stacji metra. Bezpłatna kawa. Pokój był przestarzały i wymaga już remontu:(.

aurelia52, 2017-09-21
  • Cechy hotelu Hotel Pivot Shin-Imamiya Ekimae
  • Usługa sprzątania obiektu wykonywana jest przez profesjonalną firmę sprzątającą
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • wspólny salon / sala TV
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Standard z prysznicem
od 27,9 US$
Pokój jednoosobowy z prysznicem
od 23,6 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prysznicem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prysznicem
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Pivot Shin-Imamiya Ekimae

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Osaka Guesthouse Nest, Osaka
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1109 opinii
Hostel/Schronisko

Personel był pomocny, dobrze mówił po angielsku. Wszystko było czyste. Dobrze była wyposażona wspólna kuchnia, w godzinach porannych można było sobie przygotować śniadanie. Osaka Guesthouse Nest znajduje się w niewielkiej odległości od stacji JR Teradacho i w pobliżu wielu restauracji. Tylko dwa prysznice na cały hostel!!!.

Hubert K., 2017-07-18
  • Cechy hotelu Osaka Guesthouse Nest
  • gry planszowe / puzzle
  • tenis stołowy
  • pokoje rodzinne
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Łóżko piętrowe w pokoju wieloosobowym dla kobiet
od 7,9 US$
Pokój czteroosobowy z łóżkiem piętrowym i wspólną łazienką
+
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
Pokój typu Standard w stylu japońskim ze wspólną łazienką
+
Pokój Rodzinny w stylu japońskim ze wspólną łazienką
+
Pokój z 2 łóżkami podwójnymi i wspólną łazienką
+
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym (2 osoby dorosłe)
Pokój z łóżkami piętrowymi i wspólną łazienką
+
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
2 łóżka w pokoju wieloosobowym dla kobiet
Pokój typu Twin z łóżkami piętrowymi i wspólną łazienką
Pokój Trzyosobowy w stylu japońskim ze wspólną łazienką
Pokój w stylu japońskim ze wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Osaka Guesthouse Nest

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: HOTEL MYSTAYS Shin Osaka Conference Center, Osaka
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2960 opinii
Hotel

Śniadanie było dobrej jakości z dużym wyborem. Dobra lokalizacja, stosunkowo niedaleko od stacji metra. Pokój był dość podstawowy ale czysty. Personel był przyjazny z dosyć dobrą znajomością języka angielskiego.

Bianka, 2017-06-03
  • Cechy hotelu HOTEL MYSTAYS Shin Osaka Conference Center
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • pralnia
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • klimatyzacja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard - dla niepalących
od 42,4 US$
Pokój jednoosobowy typu Standard dla palących
od 43,9 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z małym łóżkiem podwójnym – dla niepalących
Pokój Dwuosobowy typu Standard z małym łóżkiem podwójnym – dla palących
od 40,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard - dla niepalących
Pokój dwuosobowy typu Standard - dla palących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi Standard dla niepalących
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi – dla palących
Pokój typu Superior z łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
+
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi – dla palących
+
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Zobacz wszystkie pokoje HOTEL MYSTAYS Shin Osaka Conference Center

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Sunplaza 2 Annex, Osaka
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 928 opinii
Hotel

Pokój był czysty, wyposażony w telewizor. Hotel znajduje się blisko od dworca kolejowego i blisko od sklepów spożywczych i supermarketów. Ogólnie jest to tani hotel, więc nie oczekiwałem jakiś cudów, tym bardziej, że pokoje w Japoni różnią się od tych europejskich. Wspólna łazienka ale nie było tak żle.

Nicole, 2017-03-07
  • Cechy hotelu Hotel Sunplaza 2 Annex
  • bezpłatne WiFi
  • klimatyzacja
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Economy w stylu japońskim ze wspólną łazienką – dla niepalących
Pokój Jednoosobowy
Pokój typu Economy w stylu japońskim z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką – dla niepalących
od 18,9 US$
Pokój czteroosobowy w stylu japońskim ze wspólną łazienką – dla niepalących
+
Pokój czteroosobowy w stylu japońskim ze wspólną łazienką – dla palących
+
Pokój czteroosobowy w stylu japońskim ze wspólną żeńską łazienką – dla niepalących
+
Pokój jednoosobowy typu Economy w stylu japońskim ze wspólną łazienką – dla palących
Pokój jednoosobowy typu Economy urządzony w japońskim stylu ze wspólną łazienką – tylko dla kobiet – dla niepalących
od 17,6 US$
Pokój typu Economy w stylu japońskim z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką – dla palących
Pokój typu Economy urządzony w japońskim stylu z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką – tylko dla kobiet – dla niepalących
Pokój jednoosobowy typu Economy ze wspólną łazienką – tylko dla kobiet – dla niepalących
Pokój jednoosobowy typu Economy ze wspólną łazienką – dla palących
Pokój Jednoosobowy
od 17,6 US$
Pokój Jednoosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Sunplaza 2 Annex

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sheraton Miyako Hotel Osaka, Osaka
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 454 opinii
Hotel

Obsługa była bardzo uprzejma i przyjazna. Hotel jest dobrze połączony z lotniskiem, bus zatrzymuje się przed samym hotelem, w bezpośrednim sąsiedztwie znajduje się wiele sklepów, w pobliżu stacji metra. Pokój był czysty i dobrej wielkości w stosunku do standardu Japoni. Nic.

Sonia, 2017-01-23
  • Cechy hotelu Sheraton Miyako Hotel Osaka
  • sauna
  • część przeznaczona dla palących
  • kryty basen (czynny przez cały rok)
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Premium – dla niepalących
Pokój typu Twin Premium - dla niepalących
+
Pokój typu Premium z łóżkiem typu king-size - dla niepalących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Pokój typu Twin Comfort dla niepalących
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Apartament typu Junior Suite z dostępem do salonu Executive – dla niepalących
+
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
+
Pokój trzyosobowy typu Premium - dla niepalących
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Pokój dwuosobowy typu Standard – piętro premium – dla niepalących
Zobacz wszystkie pokoje Sheraton Miyako Hotel Osaka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: HOTEL MYSTAYS Otemae, Osaka
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 993 opinii
Hotel

Pokój był dobej wielkości jak na standard japoński. Personel był bardzo pomocny ale obecny w określonych godzinach. Dobra lokalizacja, blisko od stacji metra, około 5 minut spacerem, mniej więcej 10 minut spacerem od dużego supermarketu, blisko od miejsc gdzie można było zjeść i piekarni. Brak Wi-Fi.

I. Krystyna , 2016-10-03
  • Cechy hotelu HOTEL MYSTAYS Otemae
  • Personel przestrzega środków bezpieczeństwa określonych przez władze lokalne
  • dostęp do Internetu
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • automat z napojami
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój czteroosobowy typu Standard – dla niepalących
+
Pokój typu Superior z łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi – dla palących
Pokój Trzyosobowy typu Standard - dla niepalących
Pokój dwuosobowy z małym łóżkiem podwójnym – dla palących
od 37,4 US$
Pokój dwuosobowy z małym łóżkiem podwójnym – dla niepalących
od 40,6 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi Standard dla niepalących
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi – dla palących
Pokój Rodzinny z częścią wyłożoną matami tatami (5 osób dorosłych) – dla niepalących
+
Pokój Rodzinny z częścią wyłożoną matami tatami (6 osób dorosłych) – dla niepalących
+
Rodzinny
+
Apartament typu Standard dla niepalących
Apartament z 2 sypialniami - dla niepalących
Apartament typu Deluxe - dla niepalących
+
Apartament typu Deluxe - dla palących
+
Apartament typu Superior
Apartament typu Standard - dla palących
Zobacz wszystkie pokoje HOTEL MYSTAYS Otemae

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Kansai, Osaka
3,4 /5
Dobry
Ocena na podstawie 1218 opinii
Hotel

Zakwaterowanie było małe ale schludne, na piętrze tylko dla kobiet. Dobre śniadanie w stosunku do ceny. Dobra lokalizacja, bardzo blisko od dworca kolejowego i dzielnicy Umeda Osaka, w pobliżu dobrych sklepów. Niestety hotel nie wygląda tak dobrze jak na zdjęciach.

Łukasz, 2016-09-08
  • Cechy hotelu Hotel Kansai
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • ogrzewanie
  • przechowalnia bagażu
  • część przeznaczona dla palących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy dla niepalących
Pokój dwuosobowy z małym łóżkiem podwójnym – dla niepalących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
+
Pokój trzyosobowy dla niepalących
+
Pokój Czteroosobowy
+
Oferta specjalna – Pokój jednoosobowy
od 35,9 US$
Oferta Specjalna – Pokój Dwuosobowy z małym łóżkiem podwójnym
Oferta specjalna - Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Pokój Trzyosobowy typu Standard
+
Pokój czteroosobowy typu Standard
+
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących – bez usługi codziennego sprzątania
+
Pokój dwuosobowy z małym łóżkiem podwójnym – dla niepalących – bez usługi codziennego sprzątania
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Kansai

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Nisshin Namba Inn, Osaka
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 191 opinii
Hotel

Personel był miły i uprzejmy, możliwe było wczesne zameldowanie i późne wymeldowanie. Pokój mój był czysty i wygodny. Dobre położenie, niedaleko od stacji metra, obok sklepu spożywczego, pubu i supermarketu, nie tak daleko od dworca kolejowego. Śniadanie było proste ale wystarczające. Dość trudna komunikacja z pracownikami ze względu za słabą znajomość języka angielskiego.

Tola L., 2016-07-09
  • Cechy hotelu Nisshin Namba Inn
  • prywatny parking
  • parking
  • automat z napojami
  • czujnik dymu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 35,2 US$
Pokój dwuosobowy z małym łóżkiem podwójnym

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: New Osaka Hotel Shinsaibashi, Osaka
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 275 opinii
Hotel

Doskonała lokalizacja, w odległości krótkiego spaceru od wszystkich barów, kawiarni, restauracji, sklepów i metra. Personel był bardzo przyjazny i bardzo dobrze mówił po angielsku. Dobre śniadanie. Pokój dwuosobowy był stosunkowo mały, ledwo starczyło miejsca na dwie walizki, przestarzały wystrój pokoju.

Ada, 2016-05-28
  • Cechy hotelu New Osaka Hotel Shinsaibashi
  • pokoje dla niepalących
  • ogrzewanie
  • część przeznaczona dla palących
  • monitoring wokół obiektu
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy z małym łóżkiem podwójnym – dla palących
od 62,4 US$
Pokój Dwuosobowy dla palących
Pokój dla palących z łóżkiem typu queen-size
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – dla palących
Pokój z łóżkiem typu queen-size – dla niepalących
Pokój dwuosobowy z małym łóżkiem podwójnym – dla niepalących
od 63,0 US$
Pokój Dwuosobowy dla niepalących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
Pokój Dwuosobowy na piętrze dla kobiet – dla niepalących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi na piętrze dla kobiet – dla niepalących
Pokój Jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje New Osaka Hotel Shinsaibashi

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Shin-Imamiya, Osaka
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 3467 opinii
Hostel/Schronisko

Personel bardzo dobrze mówił po angielsku. Pokój capsula był dla mnie bardzo ciekawym doświadczeniem. Hotel położony jest zaledwie kilka kroków od dworca kolejowego Shin Imamiya, blisko od metra. Łazienki i prysznice znajdują się na osobnych piętrach, pokój z otworem nad drzwiami, więc w nocy było słychać hałas z korytarza, nie można była usnąć, brak Wi-Fi w pokoju, niezbyt bezpieczna okolica, cena zbyt wysoka w stosunku do standardu.

Aleksandra, 2016-05-26
  • Cechy hotelu Hotel Shin-Imamiya
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • pokoje dla niepalących
  • automat z napojami
  • pralnia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Pokój Kapsułowy – dla niepalących
od 14,3 US$
Pokój typu Twin w japońskim stylu - dla niepalących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi Standard dla niepalących
Pokój Trzyosobowy w japońskim stylu - dla niepalących
+
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy w stylu japońskim – dla niepalących
Pokój jednoosobowy typu Standard - dla niepalących
Pokój Kapsułowy (2 osoby dorosłe) – dla niepalących
Pokój dwuosobowy typu Standard
Duży Pokój Jednoosobowy ze wspólną łazienką
Duży pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Shin-Imamiya

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Fine Garden Juso (Adult Only), Osaka
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 393 opinii
Hotele miłości

Pokój był przestronny, duża łazienka, sprzęt do karaoke, dobre Wi-Fi. Personel był przyjazny i pomocny ale nie wszyscy pracownicy dobrze mówili po angielsku. Hotel położony jest około 5 minut na pieszo od dworca kolejowego, w pobliżu restauracji. Brak Wi-Fi w pokoju, pomimo że było oferowane, daleko od centrum.

Aurelia , 2016-05-12
  • Cechy hotelu Hotel Fine Garden Juso (Adult Only)
  • bezpłatne WiFi
  • parking
  • automat z napojami
  • całodobowa recepcja
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
Pokój Jednoosobowy typu Economy dla palących
od 41,2 US$
Pokój Jednoosobowy typu Economy dla niepalących
od 32,3 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Backpackers Hotel Toyo, Osaka
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 665 opinii
Hostel/Schronisko

Pokój był ładny, w szafie w pokoju było dużo miejsca, wspólne łazienki były czyste, zamknięte prysznice z ciepłą wodą przez całą dobę. Pracownicy byli bardzo pomocni, personel dobrze mówi po angielsku. Dobre położenie, w pobliżu stacji metra, w pobliżu sklepów i restauracji. Tatami w pokoju było dość stare i niezbyt czyste, pokoje bez klimatyzacji.

Krzysztof, 2016-04-11
  • Cechy hotelu Backpackers Hotel Toyo
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • faks / ksero
  • przechowalnia bagażu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Pokój Jednoosobowy w stylu japońskim ze wspólną łazienką – bez klimatyzacji
od 12,3 US$
Pokój Jednoosobowy w stylu japońskim ze wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mitsui Garden Hotel Osaka Premier, Osaka
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2861 opinii
Hotel

Hotel jest bardzo czysty. Pokój nasz był z nowoczesnym wystrojem i ładnie umeblowany. Personel był bardzo uprzejmy i uczynny. Dobra lokalizacja, dosyć blisko od dwóch różnych linii metra, z dworca kolejowego do hotelu można było dotrzeć na pieszo, niedaleko od sklepów. Drogie śniadania, niewygodne poduszki.

Sabina , 2016-02-15
  • Cechy hotelu Mitsui Garden Hotel Osaka Premier
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard bez widoku na okolicę – dla niepalących
od 64,2 US$
Pokój dwuosobowy typu Superior bez widoku i z dostępem do salonu – dla niepalących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi Standard dla niepalących
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size - dla niepalących
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi – dla palących
Pokój dwuosobowy typu Superior z dostępem do salonu – dla niepalących
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi i dostępem do salonu (dla niepalących)
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size - dla palących
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size bez widoku – dla niepalących
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size bez widoku – dla palących
Pokój dwuosobowy typu Standard bez widoku na okolicę – oferta specjalna dla niepalących
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size – oferta specjalna dla niepalących
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size – oferta specjalna dla palących
Zobacz wszystkie pokoje Mitsui Garden Hotel Osaka Premier

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Osaka Tomato Guest House, Osaka
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 163 opinii
Pensjonaty

Hostel z dobrą lokalizacją, w odległości 3 minut od stacji metra, tuż obok dworca kolejowego. Personel był bardzo przyjacielski i pomocny. Pokój był ładny i czysty. Dość twarde łóżko, personel jest tylko w określonych godzinach, tak więc zameldowanie może być problemem bez wcześniejszego uprzedzenia, personel minimalnie mówi po angielsku.

88Teodor, 2015-10-24
  • Cechy hotelu Osaka Tomato Guest House
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • system alarmowy
  • Wszystkie naczynia i sztućce są poddawane dezynfekcji
  • codzienne sprzątanie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój typu Standard ze wspólną łazienką
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
od 12,4 US$
Łóżko piętrowe w pokoju wieloosobowym dla kobiet

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Brighton City Osaka Kitahama, Osaka
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 583 opinii
Hotel

Hotel położony jest obok dworca kolejowego Kitahama, blisko od stacji metra, w pobliżu znajdują się supermarkety i restauracje. Nasz pokój był mały ale czysty i wygodny, dobry prysznic. Personel był bardzo przyjazny, wystarczająco dobrze mówi po angielsku. Cienkie ściany, śniadaniem byliśmy rozczarowani.

kaja42, 2015-07-19
  • Cechy hotelu Hotel Brighton City Osaka Kitahama
  • automat z napojami
  • całodobowa recepcja
  • pralnia
  • prasa do spodni
  • Hotele designerskie
Pokój dwuosobowy typu Superior – dla niepalących
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
Pokój dwuosobowy typu Executive Superior – dla niepalących
Narożny pokój trzyosobowy typu Deluxe – dla niepalących (27m²)
+
Narożny pokój typu Executive Deluxe Hollywood z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących (27m²)
Pokój trzyosobowy typu Executive Deluxe – dla niepalących
+
Narożny pokój typu Deluxe Hollywood z 2 łózkami pojedynczymi – dla niepalących
Pokój dwuosobowy typu Superior – do pojedynczego wykorzystania – dla niepalących
od 68,1 US$
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Brighton City Osaka Kitahama

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Osaka, Japonia

Witaj w mieście Osaka. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1739 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Osaka. Zarezerwuj w najniższej cenie! Osaka → Hotele Osaka, Hotele ekonomiczne, Ryokany Osaka, Aparthotele, Hotele kapsułowe Osaka. Tanie noclegi • Noclegi Osaka — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Osaka! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Należąca do Japonii Ōsaka, zajmuje południowo-zachodnią część wyspy Honsiu. Miasto to uważane jest za jedno z najważniejszych ośrodków rozrywkowych w kraju, co sprzyja napływowi turystów. Możliwość poznania innej kultury, poznanie najważniejszych zabytków o znaczeniu architektonicznym i historycznym - to najważniejsze cele turystyczne, wpływające na popularność Ōsaki.

I Ty wybierasz się do tego miasta? Poszukujesz najbardziej odpowiedniego zakwaterowania? W zależności od potrzeb i możliwości finansowych możesz wybierać spośród szerokiej bazy noclegowej. Choć dostępne są zarówno prywatne apartamenty, miejsca w pokojach gościnnych oraz hostelach, baza noclegowa opiera się głównie na hotelach. Zlokalizowane w samym centrum Ōsaki, bądź na jej obrzeżach, obiekty oferują atrakcyjne warunki bytowe, adekwatne do cen. Osoby zamożne mają do wyboru wiele luksusowych i ponadprzeciętnych hoteli z przestronnymi apartamentami, bogato wyposażonymi, oferującymi dostęp do mnóstwa udogodnień.

Osoby, które poszukują taniego zakwaterowania, mogą wybrać bardziej kameralne hotele na obrzeżach miasta, oferujące komfortowe warunki.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?
Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi
Bezstronne opinie
Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli
Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg
Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku
Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej