Osaka — hotele

Zdjęcia hotelu: AGORA PLACE NAMBA (Formerly Red Roof Plus Namba Osaka Namba), Osaka
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 696 opinii
Hotel

Pokój był mały ale czysty i funkcjonalny. Przyzwoita lokalizacja, blisko od dworca kolejowego, w odległości spaceru od transportu publicznego. W pobliżu wielu sklepów. Personel był bardzo przyjazny, dobrze mówił po angielsku. Mały pokój ale to jest niestety powszechne w Japonii!.

Tomasz N., 2018-06-08
  • Cechy hotelu AGORA PLACE NAMBA (Formerly Red Roof Plus Namba Osaka Namba)
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • prasa do spodni
  • sklep na miejscu
  • całodobowa ochrona
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój czteroosobowy typu Deluxe
+
Pokój Trzyosobowy
Zobacz wszystkie pokoje AGORA PLACE NAMBA (Formerly Red Roof Plus Namba Osaka Namba)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Weekly Green In Namba, Osaka
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1030 opinii
Aparthotele

Mieszkanie jak na Japonię było dość spore, wyposażone było we wszystki niezbędny sprzęt jak, kuchenka elektryczna, lodówka, naczynia, klimatyzacja. Dobrze działało Wi-Fi. W budynku pralka i automat z napojami. Pani w recepcji dobrze mówiła po angielsku, nie było więc problemu z komunikacją. Świetna lokalizacja, blisko od metra, w zasięgu krótkiego spaceru od dzielnicy Namby i jeszcze krótszego do stacji JR, w odległości...

Henryk, 2018-01-26
  • Cechy hotelu Weekly Green In Namba
  • czujnik dymu
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • gaśnice
  • opcje śniadaniowe
  • Często rezerwowany!
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy dla niepalących
od 37,9 US$
Pokój czteroosobowy dla niepalących
+
Pokój trzyosobowy dla niepalących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi Standard dla niepalących
Pokój typu Twin z piętrowym łóżkiem – Dla niepalących
Pokój typu Superior z łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i sofą – dla niepalących
Pokój pięcioosobowy – dla niepalących
+
Pokój Jednoosobowy typu Superior dla niepalących
Zobacz wszystkie pokoje Weekly Green In Namba

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Osaka Guesthouse HIVE, Osaka
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1610 opinii
Hostel/Schronisko

Śniadanie było wliczone w cenę. Obiekt położony jest w odległości krótkiego spaceru od dworca autobusowego Osaka i linii metra. Przyjazny i pomocny personel. Bardzo mały pokój, praktycznie nie było miejsca na bagaż. Jest to dobre miejsce ala na bardzo krótki pobyt. Nie wiele w okolicy..

Dorian B., 2017-11-10
  • Cechy hotelu Osaka Guesthouse HIVE
  • opcje śniadaniowe
  • usługa prasowania
  • Pokoje są dezynfekowane między pobytami
  • pralnia
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
od 13,3 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i toaletą
Łóżko piętrowe w pokoju wieloosobowym dla kobiet
od 11,4 US$
2 łóżka w pokoju wieloosobowym (10–12 osób dorosłych)
Pokój Wieloosobowy (12 osób)
+
Pokój rodzinny ze wspólną łazienką
+
3 łóżka w pokoju wieloosobowym (10–12 osób dorosłych)
4 łóżka w pokoju wieloosobowym (10–12 osób dorosłych)
+
2 łóżka w pokoju wieloosobowym dla kobiet (10–12 osób dorosłych)
Zobacz wszystkie pokoje Osaka Guesthouse HIVE

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Super Hotel Premier Osaka Hommachi Hot Springs, Osaka
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 503 opinii
Hotel

Pokój był ładny i czysty. Personel był bardzo przyjazny i pomocny, czułem się mile widziany ale znajomość języka angielskiego wśród personelu mogłaby być lepsza. Dobra lokalizacja, tuż przy wejściu do stacji metra. Pokój był mały ale tego w Japonii się spodziewałem. Śniadanie raczej azjatyckie, nie wiele zachodnich opcji..

Juliusz S., 2017-11-07
  • Cechy hotelu Super Hotel Premier Osaka Hommachi Hot Springs
  • ogrzewanie
  • pokoje rodzinne
  • dostęp do Internetu
  • WiFi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy dla niepalących
od 31,3 US$
Dwa Połączone Pokoje Dwuosobowe – dla niepalących
+
Pokój typu Twin Hollywood – dla niepalących
Pokój dwuosobowy typu Economy dla niepalących
od 31,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Zobacz wszystkie pokoje Super Hotel Premier Osaka Hommachi Hot Springs

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
34%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: J-Hoppers Osaka Guesthouse, Osaka
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 689 opinii
Hostel/Schronisko

Pokój był czysty, łóżko było wygodne. Dobrze działała klimatyzacja. Przyjazny personel, dobrze mówił po angielsku, które doceniłem. Dobre położenie, mniej więcej 2 minuty na pieszo od dworca kolejowego w Fukushimie. Brak windy i bardzo strome i wąskie schody. Trochę za mało pryszniców.

Ksenia I., 2017-10-25
  • Cechy hotelu J-Hoppers Osaka Guesthouse
  • pokoje dźwiękoszczelne
  • system alarmowy
  • opcje śniadaniowe
  • wspólny salon / sala TV
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Łóżko w pokoju wieloosobowym
od 14,5 US$
Łóżko w pokoju wieloosobowym
od 12,6 US$
Pokój typu Twin z łóżkiem piętrowym i wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Pokój trzyosobowy z łóżkiem piętrowym i wspólną łazienką
Łóżko w pokoju wieloosobowym
Pokój z 4 łóżkami piętrowymi i wspólną łazienką
+
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 4 łóżkami (tylko dla osób dorosłych)
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje J-Hoppers Osaka Guesthouse

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Elsereine Osaka, Osaka
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 254 opinii
Hotel

Hotel Elsereine Osaka znajduje się mniej więcej 10 minut spacerem od dworca kolejowego JR w Osaka co było dobre, łatwy był dostęp do innych środków transportu publicznego i innych atrakcji. W pobliżu kilku sklepów i restauracji. Miły i życzliwy personel. Łóżka były wygodne a sam pokój był czysty. Dość wysoka cena.

Barbara, 2017-10-06
  • Cechy hotelu Hotel Elsereine Osaka
  • Zasady dystansu społecznego są przestrzegane
  • sklepy na miejscu
  • całkowity zakaz palenia
  • przechowalnia bagażu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Superior dla niepalących
od 77,2 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
Apartament Królewski - dla niepalących
Narożny Pokój typu Twin – dla niepalących
Apartament typu Junior Suite dla niepalących
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 61,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Elsereine Osaka

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Pivot Shin-Imamiya Ekimae, Osaka
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 369 opinii
Hotele ekonomiczne

Bardzo przyjazny i uprzejmy personel, można było porozumieć się po angielsku. Obiekt znajduje się tuż przy stacji kolejowej JR, w pobliżu stacji metra. Bezpłatna kawa. Pokój był przestarzały i wymaga już remontu:(.

aurelia52, 2017-09-21
  • Cechy hotelu Hotel Pivot Shin-Imamiya Ekimae
  • Wynajem rowerów
  • parking dla rowerów
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Standard z prysznicem
od 26,5 US$
Pokój jednoosobowy z prysznicem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i prywatną łazienką
Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Pivot Shin-Imamiya Ekimae

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
17%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Osaka Guesthouse Nest, Osaka
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1051 opinii
Hostel/Schronisko

Personel był pomocny, dobrze mówił po angielsku. Wszystko było czyste. Dobrze była wyposażona wspólna kuchnia, w godzinach porannych można było sobie przygotować śniadanie. Osaka Guesthouse Nest znajduje się w niewielkiej odległości od stacji JR Teradacho i w pobliżu wielu restauracji. Tylko dwa prysznice na cały hostel!!!.

Hubert K., 2017-07-18
  • Cechy hotelu Osaka Guesthouse Nest
  • wspólny salon / sala TV
  • faks / ksero
  • wycieczki rowerowe
  • czujnik dymu
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Łóżko piętrowe w pokoju wieloosobowym dla kobiet
od 10,2 US$
Pokój czteroosobowy z łóżkiem piętrowym i wspólną łazienką
+
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
od 10,2 US$
Pokój typu Standard w stylu japońskim ze wspólną łazienką
+
Pokój Rodzinny w stylu japońskim ze wspólną łazienką
+
Pokój z 2 łóżkami podwójnymi i wspólną łazienką
+
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym (2 osoby dorosłe)
Pokój z łóżkami piętrowymi i wspólną łazienką
+
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
2 łóżka w pokoju wieloosobowym dla kobiet
Pokój typu Twin z łóżkami piętrowymi i wspólną łazienką
Pokój Trzyosobowy w stylu japońskim ze wspólną łazienką
Pokój Trzyosobowy ze wspólną łazienką
Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Osaka Guesthouse Nest

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: HOTEL MYSTAYS Shin Osaka Conference Center, Osaka
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 2863 opinii
Hotel

Śniadanie było dobrej jakości z dużym wyborem. Dobra lokalizacja, stosunkowo niedaleko od stacji metra. Pokój był dość podstawowy ale czysty. Personel był przyjazny z dosyć dobrą znajomością języka angielskiego.

Bianka, 2017-06-03
  • Cechy hotelu HOTEL MYSTAYS Shin Osaka Conference Center
  • parking na miejscu
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • przechowalnia bagażu
  • codzienne sprzątanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard - dla niepalących
od 32,8 US$
Pokój jednoosobowy typu Standard dla palących
od 35,1 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z małym łóżkiem podwójnym – dla niepalących
od 35,9 US$
Pokój Dwuosobowy typu Standard z małym łóżkiem podwójnym – dla palących
od 35,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Standard - dla niepalących
Pokój dwuosobowy typu Standard - dla palących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi Standard dla niepalących
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi – dla palących
Pokój typu Superior z łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi – dla palących
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
od 34,3 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje HOTEL MYSTAYS Shin Osaka Conference Center

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
20%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Sunplaza 2 Annex, Osaka
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 921 opinii
Hotel

Pokój był czysty, wyposażony w telewizor. Hotel znajduje się blisko od dworca kolejowego i blisko od sklepów spożywczych i supermarketów. Ogólnie jest to tani hotel, więc nie oczekiwałem jakiś cudów, tym bardziej, że pokoje w Japoni różnią się od tych europejskich. Wspólna łazienka ale nie było tak żle.

Nicole, 2017-03-07
  • Cechy hotelu Hotel Sunplaza 2 Annex
  • ogrzewanie
  • automat z napojami
  • WiFi
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Economy w stylu japońskim ze wspólną łazienką – dla niepalących
Pokój Jednoosobowy
Pokój typu Economy w stylu japońskim z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką – dla niepalących
od 17,4 US$
Pokój czteroosobowy w stylu japońskim ze wspólną łazienką – dla niepalących
+
Pokój czteroosobowy w stylu japońskim ze wspólną łazienką – dla palących
+
Pokój czteroosobowy w stylu japońskim ze wspólną żeńską łazienką – dla niepalących
+
Pokój jednoosobowy typu Economy w stylu japońskim ze wspólną łazienką – dla palących
Pokój jednoosobowy typu Economy urządzony w japońskim stylu ze wspólną łazienką – tylko dla kobiet – dla niepalących
Pokój typu Economy w stylu japońskim z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką – dla palących
Pokój typu Economy urządzony w japońskim stylu z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką – tylko dla kobiet – dla niepalących
od 20,8 US$
Pokój jednoosobowy typu Economy ze wspólną łazienką – tylko dla kobiet – dla niepalących
Pokój jednoosobowy typu Economy ze wspólną łazienką – dla palących
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Sunplaza 2 Annex

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Osaka, Japonia

Witaj w mieście Osaka. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 2285 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Osaka. Zarezerwuj w najniższej cenie! Osaka → Hotele Osaka, Hotele ekonomiczne, Ryokany Osaka, Aparthotele, Hotele kapsułowe Osaka. Tanie noclegi • Noclegi Osaka — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Osaka! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Należąca do Japonii Ōsaka, zajmuje południowo-zachodnią część wyspy Honsiu. Miasto to uważane jest za jedno z najważniejszych ośrodków rozrywkowych w kraju, co sprzyja napływowi turystów. Możliwość poznania innej kultury, poznanie najważniejszych zabytków o znaczeniu architektonicznym i historycznym - to najważniejsze cele turystyczne, wpływające na popularność Ōsaki.

I Ty wybierasz się do tego miasta? Poszukujesz najbardziej odpowiedniego zakwaterowania? W zależności od potrzeb i możliwości finansowych możesz wybierać spośród szerokiej bazy noclegowej. Choć dostępne są zarówno prywatne apartamenty, miejsca w pokojach gościnnych oraz hostelach, baza noclegowa opiera się głównie na hotelach. Zlokalizowane w samym centrum Ōsaki, bądź na jej obrzeżach, obiekty oferują atrakcyjne warunki bytowe, adekwatne do cen. Osoby zamożne mają do wyboru wiele luksusowych i ponadprzeciętnych hoteli z przestronnymi apartamentami, bogato wyposażonymi, oferującymi dostęp do mnóstwa udogodnień.

Osoby, które poszukują taniego zakwaterowania, mogą wybrać bardziej kameralne hotele na obrzeżach miasta, oferujące komfortowe warunki.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej