Kuala Lumpur — hotele

Zdjęcia hotelu: Easyhotel, Kuala Lumpur
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1180 opinii
Hotel
  • No. 110, Jalan Tun Sambanthan (Brickfields) KL Sentral 50470 Kuala Lumpur - pokaż na mapie

Dobra lokalizacja, bardzo blisko do dworca autobusowego, lotniska i głównego dworca kolejowego w Kuala Lumpur, w odległości około 100 m od centrum handlowego. Przyjazny personel. Pokój standardowy był bardzo mały i bez okna. Bardzo słaba izolacja akustyczna.

Olga, 2018-02-05
  • Cechy hotelu Easyhotel
  • wymiana walut
  • parking przy ulicy
  • biuro informacji turystycznej
  • fryzjer / salon piękności
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
od 24,4 US$
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój rodzinny typu Deluxe
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Sun Inns Hotel Sentral, Brickfields, Kuala Lumpur
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 372 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły. Dobrze działało Wi-Fi. W pokoju było czysto chociaż pokój był ciasny, wygodne łóżko. Hotel znajduje się blisko od dworca kolejowego i od autobusów kursujących na lotnisko, łatwy był dostęp do każdej części miasta. Wszystko było dobrze.

jeremi1, 2018-01-30
  • Cechy hotelu Sun Inns Hotel Sentral, Brickfields
  • WiFi
  • parking
  • pokoje rodzinne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Superior z oknem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 13,6 US$
Pokój rodzinny
Zobacz wszystkie pokoje Sun Inns Hotel Sentral, Brickfields

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Royal Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1910 opinii
Hotel

Dużym plusem była dobra lokalizacja, tuż obok stacji kolejki. Blisko od głównych atrakcji w Kuala Lumpur, w przybliżeniu 15 minut spacerem od słynnych wież Petronas Twin Towers. Personel był przyjazny. Bardzo słaby sygnał Wi-Fi w pokoju, nie można było się połączyć. Niewystarczająco gorąca woda pod prysznicem. Zbyt wygórowana cena w stosunku do jakości!.

Lucyna B., 2018-01-09
  • Cechy hotelu Hotel Royal Kuala Lumpur
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • pralnia
  • pralnia chemiczna
  • opcje śniadaniowe
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
od 31,9 US$
Pokój dwuosobowy typu Executive Deluxe z 1 lub 2 łóżkami
Pokój rodzinny

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: City Comfort Hotel Kuala Lumpur City Center (Bukit Bintang), Kuala Lumpur
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1160 opinii
Hotel
  • No. 22 Lorong Thambi 2, Off Changkat Thambi Dollah 55100 Kuala Lumpur - pokaż na mapie

Śniadania były dość dobre ale bardzo malezyjskie, raczej pikantne. Łóżka były naprawdę wygodne. Pokój codziennie był sprzątany co było dużym plusem. Dobra lokalizacja dla osób, którzy lubią zwiedzać. Blisko od centrum, łatwo było dojść do głównej Bukit Bintang i Chinatown. Charakterystyczny zapach na korytarzu hotelowym ale może wynika z klimatu.

Nadia, 2017-10-29
  • Cechy hotelu City Comfort Hotel Kuala Lumpur City Center (Bukit Bintang)
  • przechowalnia bagażu
  • dostęp za pomocą karty
  • system alarmowy
  • całodobowa ochrona
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
od 27,9 US$
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size – bez okna
Zobacz wszystkie pokoje City Comfort Hotel Kuala Lumpur City Center (Bukit Bintang)

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Lantern Hotel, Kuala Lumpur
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 568 opinii
Hotel

Pracownicy hotelu byli bardzo pomocni, pomogli nam zamówić taksówkę. Pokój dla dwóch osób był dość mały ale czysty. Dobra lokalizacja, w samym sercu Chinatown, bardzo blisko od stacji metra Pasar Seni, łatwo było się dostać się do dowolnego miejsca. Łazienka mogłaby być czystsza. Ze względu na położenie było trochę głośno. Kiepskie śniadanie.

Damian78, 2017-10-11
  • Cechy hotelu Lantern Hotel
  • dostęp do Internetu
  • taras słoneczny
  • klimatyzacja
  • bankomat na terenie obiektu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój z łóżkiem typu queen-size i werandą
Pokój z 2 pojedynczymi łóżkami i oknem
Pokój z łóżkiem typu queen-size bez okna
od 20,6 US$
Pokój z łóżkiem typu queen-size i balkonem
Pokój z łóżkiem typu queen-size i oknem
Pokój trzyosobowy z balkonem
Pokój z łóżkiem typu queen-size, oknem i telewizorem
Zobacz wszystkie pokoje Lantern Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: The 5 Elements Hotel Chinatown Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 529 opinii
Hotel

Pokój był niewielki ale czysty, codziennie był sprzątany, dobrze działała klimatyzacja i Wi-Fi. Hotel położony w samym centrum dzielnicy Chinatown z dobrym dostępem do wielu tanich punktów gastronomicznych. Hotel był dobrym punktem wypadowym do zwiedzania miasta i okolic, w odległości krótkiego spaceru od stacji kolejki oraz od dworca autobusowego. Słabe i z małym wyborem śniadania ale to nie był duży probem, w najbliższym...

Sandra H., 2017-10-06
  • Cechy hotelu The 5 Elements Hotel Chinatown Kuala Lumpur
  • winda
  • faks / ksero
  • całodobowa recepcja
  • bufet z potrawami dla dzieci
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu queen-size
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój rodzinny
+
Apartament typu Deluxe Suite z łóżkiem typu queen-size
+
Apartament typu Suite z wanną z hydromasażem
+
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 27,7 US$
Pokój Dwuosobowy
Apartament dwuosobowy typu Standard Suite
Zobacz wszystkie pokoje The 5 Elements Hotel Chinatown Kuala Lumpur

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
29%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Transit Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 811 opinii
Hotel

Śniadania były bardzo smaczne i różnorodne. Łóżka były wygodne, dobrze działał internet. Hotel położony jest blisko od Jalan Alor, ma wygodny podjazd, gdzie podjeżdżają taksówki. Nie było problemu z zostawieniem bagażu na cały dzień. W lobby jest tania i smaczna restauracja.
Prysznic posiadał tylko deszczownicę i nie ma nic gorszego niż zimny strumień po włączeniu wody, w pokoju brakowało górnego oświetlenia...

kamil78, 2017-06-30
  • Cechy hotelu Hotel Transit Kuala Lumpur
  • automat z napojami
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • czujnik dymu
  • całodobowa recepcja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
od 19,7 US$
Pokój typu Superior z łóżkiem typu queen-size
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 19,7 US$
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Apartament typu Studio z Łóżkiem typu Queen-size
od 21,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Transit Kuala Lumpur

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ceria Hotel, Kuala Lumpur
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1435 opinii
Hotel
  • Located In 270, Jalan Changkat Thambi Dollah, Pudu 55100 Kuala Lumpur - pokaż na mapie

Pokój był mały i wystarczająco czysty ale pościel raczej nie była zmieniana, łożko było wygodne. Dobra, spokojna lokalizacja, nie daleko jest stacj jednotorowej, centrum handlowego, blisko od sklepow, w odległości około 30 minut od Petronas Twin Towers. Miły personel. Powolne Wi-Fi w pokoju albo wcale nie działało, słaba izolacja akustyczna, słychać było hałas z innych pomieszczeń i z korytarza.

F. Amelia , 2017-04-25
  • Cechy hotelu Ceria Hotel
  • dostęp do Internetu
  • pralnia
  • przechowalnia bagażu
  • klimatyzacja
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Superior
od 18,5 US$
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój rodzinny typu Deluxe
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Executive z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Executive Deluxe
Pokój typu Executive z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Ceria Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Summer View, Kuala Lumpur
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 443 opinii
Hotel
  • 165, Jalan Sultan Abdul Samad, Off Jalan Tun Sambathan 4, Brickfields 50470 Kuala Lumpur - pokaż na mapie

Bardzo wygodna lokalizacja, tuż obok głównego dworca kolejowego KL Sentral, blisko od sklepów, kawiarni i restauracji, właściwie w odległości spaceru od wszystkiego. Dostępna bezpłatna przechowalnia bagażu. Bardzo skromne śniadania, mały wybór i niesmaczne ale tuż obok znajduje się dobra indyjska knajpka z dobrym i tanim jedzeniem, nieprzyjemny zapach stęchlizny w pokoju.

Maksymilian, 2016-12-06
  • Cechy hotelu Hotel Summer View
  • winda
  • dostęp do Internetu
  • pokoje dla niepalących
  • całodobowa recepcja
  • Hotele designerskie
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 21,1 US$
Pokój typu Superior z łóżkiem typu king-size
od 21,1 US$
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Summer View

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: My Hotel @ KL Sentral, Kuala Lumpur
3,6 /5
Dobry
Ocena na podstawie 422 opinii
Hotel
  • No. 51 & 53, Jalan Thambypillai, Brickfields 50470 Kuala Lumpur - pokaż na mapie

Dobra lokalizacja, blisko od stacji kolejki jednotorowej KL Sentral i dzielnicy indyjskiej, około pół godziny jazdy pociągiem od lotniska. Ogólnie jest to przyzwoity skromny hotelik. Personel był bardzo przyjazny. Śniadania typowo azjatyckie.

Lilia, 2016-11-26
  • Cechy hotelu My Hotel @ KL Sentral
  • sklep z upominkami
  • sklep na miejscu
  • opcje śniadaniowe
  • prasa
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
od 14,1 US$
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 14,1 US$
Zobacz wszystkie pokoje My Hotel @ KL Sentral

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Kuala Lumpur, Malezja

Witaj w mieście Kuala Lumpur. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 1147 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Kuala Lumpur. Zarezerwuj w najniższej cenie! Kuala Lumpur → Hotele Kuala Lumpur, Apartamenty, Aparthotele Kuala Lumpur, Zajazdy, Pensjonaty Kuala Lumpur. Tanie noclegi • Noclegi Kuala Lumpur — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Kuala Lumpur! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Kuala Lumpur - miasto położone w Malezji, a zarazem stolica tego państwa to ośrodek, który co roku odwiedza wielu turystów. Tym, co przyciąga zagranicznych gości jest przede wszystkim egzotyka tego miejsca oraz niezliczona ilość zabytków świadczących o historii tego miasta. By poznać wszystkie tajemnice w nich skrywane, trzeba zatrzymać się w Kuala Lumpur na dłużej. Umożliwia to dobrze rozwinięta baza noclegowa.

Zatrzymując się w tym mieście na dłużej, turyści mają do wyboru wiele opcji noclegowych, dopasowanych do oczekiwań i możliwości gości. Baza noclegowa Kuala Lumpur opiera się przede wszystkim na hotelach. Ich zróżnicowany standard pozwala na wybór takich pokoi, które dopasowane są do możliwości finansowych. Na zamożnych turystów czekają luksusowe apartamenty w hotelach pięciogwiazdkowych. Dostępne są także tańsze opcje (pokoje 2os. już od 90 zł) w hotelach dwugwiazdkowych.

Atrakcyjne ceny oferują również hostele. Na terenie Kuala Lumpur nie ma ich jednak zbyt wiele.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej