Kobuleti — hotele

DZIŚ
16%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Comfort Inn, Kobuleti
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 35 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, ładny hotel położony w spokojnej okolicy na końcu Kobuleti. Czysty basen. Właściciel i personel byli bardzo przyjażni. Śniadania były smaczne i z dużym wyborem, panie donosiły wszystkie produty na bieżąco.

Dość trudno było dotrzeć do hotelu, na zewnątrz nie było szyldu.. i gdyby właściciel nie wyjechał po nas to na pewno błądzilibyśmy jeszcze długo..

Stella76, 2020-04-02
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Comfort Inn
  • winda
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • tenis stołowy
  • parking
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Trzyosobowy
Apartament
+
Pokój Dwuosobowy
Pokój rodzinny z balkonem
Apartament typu studio
Pokój typu Deluxe
od 36,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Comfort Inn

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
6%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Homey Kobuleti, Kobuleti
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 56 opinii
Hotel

Pokój był czysty z balkonem. Hotel położony jest blisko od centrum miasta Kobuleti i plaży. Blisko od sklepów i restauracji. Bardzo sympatyczni właściciele.

Zbyt głośni sąsiedzi..W pokoju brak czajnika.

Andrzej, 2020-03-05
  • Cechy hotelu Hotel Homey Kobuleti
  • obsługa pokoju
  • winda
  • rezerwacja / sprzedaż biletów
  • obiady na wynos
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny z balkonem
+
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
Apartament rodzinny typu Suite z balkonem
+
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Mały pokój Dwuosobowy
od 50,7 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Homey Kobuleti

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
11%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Okro Life, Kobuleti
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 70 opinii
Pensjonaty

Prosty ale dobry hotel. Sam hotel jest bardzo dogodnie położony, blisko od plaży, sklepów i kawiarni. Właściciele hotelu byli bardzo przyjaźni i pomocni. Wszystko ok.

Marcelina K., 2020-03-04
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Okro Life
  • parking przy ulicy
  • codzienne sprzątanie
  • monitoring wokół obiektu
  • parking strzeżony
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami i balkonem
od 29,4 US$
Apartament typu Suite

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
25%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Nika Inn Kobuleti, Kobuleti
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 41 opinii
Zajazdy

Obiekt był bardzo fajnym miejscem na wypoczynek, położony jest z dala od zgiełku miasta, około 50 metrów od morza. Do dyspozycji leżaki i parasole. Pokój był duży i jasny. Właściciele byli bardzo sympatyczni, którzy naprawdę dbali o swoich gości:).

Igor T., 2019-08-15
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Nika Inn Kobuleti
  • WiFi
  • bar
  • wspólna kuchnia
  • bezpłatne WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 13,1 US$
Pokój Trzyosobowy

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: David's Guest House, Kobuleti
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 84 opinii
Pensjonaty

Jest to przyjemny obiekt usytuowany blisko od plaży a samo Kobuleti jest to małe prowincjonalne miasto. Pokój był przestronny z dobrym wyposażeniem. Obsługa była bardzo miła i pomocna. Śniadania w formie bufetu były dobre oraz lokalne specjały obiadowe, wszystko w przystepnej cenie. Obiekt ten polecam zwłaszcza dla osób ceniących sobie spokój i dobry wypoczynek oraz dobrą kuchnię!!!.

J. Malwina , 2019-05-22
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu David's Guest House
  • bezpłatny parking
  • codzienne sprzątanie
  • opcje śniadaniowe
  • bezpłatne WiFi
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z dodatkowym łóżkiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
od 32,7 US$
Pokój trzyosobowy z balkonem
Zobacz wszystkie pokoje David's Guest House

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kobuleti Beach Club, Kobuleti
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 23 opinii
Hotel

Personel był bardzo miły i przyjazny. Jest to bardzo przyjemny obiekt położony blisko od morza z dostępem do prywatnej plaży. Dobre śniadanie i obiad. Bardzo przyjazna była atmosfera. Chętnie tu wrócimy.

Nic.

Patryk, 2019-05-11
  • Cechy hotelu Kobuleti Beach Club
  • dostawa artykułów spożywczych
  • odkryty basen (czynny w sezonie)
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • bar
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na morze
od 130,9 US$
Rodzinny apartament typu Suite z widokiem na morze
+
Pokój Dwuosobowy z balkonem i widokiem na basen
Apartament rodzinny typu Suite z balkonem z widokiem na basen
+
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Pokój trzyosobowy z widokiem na basen
Zobacz wszystkie pokoje Kobuleti Beach Club

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
23%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel Amigo I, Kobuleti
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 39 opinii
Hotel

Na terenie hotelu basen i restauracja. Bardzo ładny i zadbany ogród. Personel był bardzo sympatyczny i życzliwy. Obok hotelu znajduje się sklep, gdzie można było wszystko kupić. Pokoje były czyste i dobrze wyposażone z wyjątkiem łazienki, w jednej nie działał prysznic. Sam hotel nie jest położony przy plaży, do plaży około 15 minut na pieszo. Łazienki wymagają aktualizacji ale generalnie było OK.

Leo, 2019-03-03
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Hotel Amigo I
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • ogrzewanie
  • Brak plastikowych przedmiotów jednokrotnego użytku
  • pralnia
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Apartament typu Suite
Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Dwuosobowy typu Comfort z 1 lub 2 łóżkami
od 42,5 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Amigo I

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
25%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Ponto Hotel, Kobuleti
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 108 opinii
Hotel

* Personel hotelowy był bardzo życzliwy i zawsze chętny do pomocy * Okolice basenu bardzo zadbane * bardzo czysta woda w basenie * Hotel w nocy strzeżony co daje duże poczucie bezpieczeństwa - Dość skromne śniadania - W nocy dość dobrze było słychać muzykę z pobliskich lokali.

Cyprian, 2019-01-11
  • Cechy hotelu Ponto Hotel
  • transfer z lotniska
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • bezpłatne WiFi
  • wymiana walut
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 39,3 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój typu Comfort z 2 łóżkami pojedynczymi
Dwupoziomowy Pokój Rodzinny (4 osoby dorosłe)
+
Dwupoziomowy Pokój Rodzinny (5 osób dorosłych)
+
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój Trzyosobowy typu Comfort
Pokój rodzinny typu Comfort
Apartament typu Suite (4 osoby dorosłe)
+
Apartament typu Suite dla 5 osób dorosłych
+
Zobacz wszystkie pokoje Ponto Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Guesthouse Belgrade, Kobuleti
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 28 opinii
Pensjonaty

Bardzo dogodna lokalizacja, blisko od morza, w pobliżu wielu kawiarni i sklepów, praktycznie wszystko w odległości spaceru w mieście Kobuleti. Plaża z drobnymi kamykami. Właściciele byli bardzo gościnni. W pokoju było czysto. Ogólnie wróciliśmy zadowoleni.

Zuzanna H., 2018-10-25
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Guesthouse Belgrade
  • transfer (dodatkowa opłata)
  • parking
  • biuro informacji turystycznej
  • parking na miejscu
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Czteroosobowy
+
Apartament rodzinny typu Suite z 2 sypialniami
+
Apartament rodzinny typu Suite z 2 sypialniami
+
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
Pokój Czteroosobowy typu Luxury
+
Pokój Dwuosobowy typu Budget
Pokój Czteroosobowy typu Economy
+
Zobacz wszystkie pokoje Guesthouse Belgrade

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Chveni Ezo, Kobuleti
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 59 opinii
Hotel

Właściciel i cała obsługa była bardzo miła. Właściciel przez cały czas był dostępny. Dobra lokalizacja, zaledwie kilka minut od morza, w odległości spaceru od sklepów i restauracji. Przyjemne otoczenie hotelu. Jedzenie w restauracji było bardzo dobre i przystępne ceny posiłków. Można było przynosić jedzenie z zewnątrz i prosić o talerze, sztućce. Ogólnie podobało nam się wszystko.

Ignacy E., 2018-10-05
  • Cechy hotelu Hotel Chveni Ezo
  • monitoring wokół obiektu
  • wycieczki rowerowe
  • rzutki
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
od 42,2 US$
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój trzyosobowy typu Superior
Pokój rodzinny typu Superior
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Chveni Ezo

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Kobuleti, Gruzja

Witaj w mieście Kobuleti. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 518 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Kobuleti. Zarezerwuj w najniższej cenie! Kobuleti → Ośrodki wypoczynkowe Kobuleti, Hotele, Pensjonaty Kobuleti, Domy wakacyjne, Zajazdy Kobuleti. Tanie noclegi • Noclegi Kobuleti — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Kobuleti! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Kobuleti , Gruzja – nadmorski kurort oddalony o niespełna 20 km na północ od słynnego Batomi. Kameralne, urokliwe miasteczko jest idealnym miejscem na niespieszny odpoczynek dla całej rodziny.

Miejsce jest szalenie przyjaznym, tętniącym życiem i gruzińską swobodą. Doskonale przygotowane i niezatłoczone plaże zachęcają do spędzania na nich wielu godzin, zwłaszcza że tamtejszy zachód słońca wydaje się obrazem wprost z bajki. W pasie nadbrzeżnym znajdują się doskonałe, gruzińskie restauracje i mniejsze knajpki, w której rozpusta kulinarna nabiera pełnego znaczenia. Prywatne kwatery, liczne hostele i światowej klasy hotele zapewniają wygodne noclegi z doskonałą obsługą wyróżniającą się wielką gościnnością.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej