Bordżomi — hotele

Zdjęcia hotelu: Guest House Green Rose, Bordżomi
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 184 opinii
Pensjonaty

Bardzo schludny i przyjemny pensjonat z miłą atmosferą. Bardzo dobra lokalizacja, w spokojnej części miasta Bordżomi. Właściciele byli mili i pomocni. Śniadania gruzińskie były bardzo smaczne i obfite, które były podawane w ogrodzie. Pokój z łazienką był w porządku było czysto i schludnie. Wszystko było ok ale w pokoju przydałaby się jakaś lampka nocna:).

Dorota, 2019-10-16
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Guest House Green Rose
  • prywatny parking
  • WiFi
  • parking przy ulicy
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament z 3 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
Pokój rodzinny z widokiem na ogród
od 40 GEL
Pokój rodzinny z prysznicem
+
Zobacz wszystkie pokoje Guest House Green Rose

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ananiko, Bordżomi
4,9 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 37 opinii
Apartament
  • Borjomi-wminda ninos qucha N9 Borjomi borjomi 1200 Bordżomi - pokaż na mapie

Mieszkanie było przytulne i niedawno odnowione. Kuchnia i łazienka były dobrze wyposażone. Mieszkanie umiejscowione jest w samym centrum Bordżomi, w pobliżu parku, dworca autobusowego i rynku. Problemem była na bariera językowa ale wszystko było dobrze???? Polecam to miejsce:).

98patryk, 2019-09-30
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Ananiko
  • ogrzewanie
  • parking przy ulicy
  • kaplica / świątynia
  • parking
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Deluxe
od 69 GEL

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Victoria-Panorama, Bordżomi
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 141 opinii
Pensjonaty

Obsługa była bardzo życzliwa i pomocna. W ogóle bardzo miła była atmosfera. Śniadania były bardzo dobre. Można było zapłacić kartą. Niewielki parking przed hotelem. Pokój był czysty. Wygodne łożka. Doskonała lokalizacja, tuż przy głównej ulicy w miejscowości Borjomi z wieloma sklepami i kawiarniami. Zdecydowanie polecam!.

Ewa, 2019-09-16
  • Cechy hotelu Hotel Victoria-Panorama
  • dostęp do Internetu
  • codzienne sprzątanie
  • meble ogrodowe
  • plac zabaw dla dzieci
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Trzyosobowy typu Standard
Pokój rodzinny typu Standard
+
Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size
od 144 GEL
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy z tarasem
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i sofą
Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Victoria-Panorama

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Kiki's House, Bordżomi
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 58 opinii
Domy wakacyjne

Właściciele byli bardzo mili, czuliśmy się mile widziani. Mieszkanie było w dobrym stanie z drewnianymi meblami. Bardzo czyste miejsce. Śniadanie było dobre!

Obiekt znajduje się trochę daleko od centrum Bordżomi..

otylia19, 2019-09-09
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Kiki's House
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje rodzinne
  • całodobowa recepcja
  • sklep na miejscu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Dom wakacyjny
od 140 GEL
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Riverside, Bordżomi
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 91 opinii
Pensjonaty

Pani właścicielka była niezwykle miła. Pokój był czysty i przyjemny, dobrze był wyposażony. Obiekt znajduje się przy głównej ulicy w Bordżomi, w odległości spaceru od kawiarni i restauracji, w pobliżu parku. Zupełnie nic!!!.

Jolanta O., 2019-07-24
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Riverside
  • bezpłatne WiFi
  • narciarstwo
  • klimatyzacja
  • przechowalnia nart
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Trzyosobowy typu Comfort z prysznicem
od 60 GEL
Pokój trzyosobowy z widokiem na góry
od 70 GEL

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Guesthouse Malkhaz, Bordżomi
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 25 opinii
Pensjonaty

- Właściciel pan Maho był bardzo przyjazny i bezproblemowy - Ładne i czyste miejsce - Obiekt znajduje się na poddaszu w kamienicy - Dobra lokalizacja - w przyjemnej okolicy - w przybliżeniu 5 minut na pieszo od parku i głównego deptaka w Bordżomi - Nic.

Maurycy, 2019-03-12
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Guesthouse Malkhaz
  • ogród
  • usługa parkingowego
  • wypożyczalnia samochodów
  • bezpłatny parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój czteroosobowy z widokiem na góry
od 67 GEL
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Guest House Casa, Bordżomi
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 249 opinii
Pensjonaty

Dogodne położenie w centrum Bordżomi ale było cicho i spokojnie ; Pokój był duży ; bardzo wygodne łóżka ; Właściciel był bardzo miły i pomocny - Woda w łazience była gorąca tylko przez jedną minutę..

Nikodem47, 2019-03-08
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Guest House Casa
  • transfer lotniskowy
  • WiFi
  • parking na miejscu
  • pokoje dla niepalących
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 40 GEL
Apartament typu Deluxe Suite z łóżkiem typu king-size
od 40 GEL
Apartament rodzinny
+
Apartament typu Standard
Dom wakacyjny
+
Apartament z tarasem
Zobacz wszystkie pokoje Guest House Casa

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: EcoRest - Likani Palace, Bordżomi
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 16 opinii
Hotel

Śniadania były całkiem dobre. Bardzo miła obsługa. W pokoju było czysto. Dobra lokalizacja, około 10 minut od centrum Borjomi, w cichej okolicy parku narodowego.

Julianna D., 2018-12-17
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu EcoRest - Likani Palace
  • transfer lotniskowy
  • miejsce na piknik
  • apartament dla nowożeńców
  • wydarzenia sportowe na żywo (relacja na żywo)
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy
Apartament dwupoziomowy typu Suite
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
od 140 GEL
Zobacz wszystkie pokoje EcoRest - Likani Palace

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Rachvela's Guest House, Bordżomi
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 47 opinii
Pensjonaty

Właściciele byli bardzo przyjażni i pomocni. Świetna lokalizacja, przy starym mieście w Bordżomi, obok sklepów, restauracji i lokalnych biur turystycznych. Polecam:).

Wioletta R., 2018-09-26
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Rachvela's Guest House
  • wypożyczalnia rowerów (dodatkowa opłata)
  • pokoje dla niepalących
  • sklep na miejscu
  • opcje śniadaniowe
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wanną
od 50 GEL
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i łazienką

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Borjomi Palace Health & Spa Center, Bordżomi
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 839 opinii
Hotel

Wspaniałe położonie, hotel położony jest w bardzo malowniczym miejscu, wiele udogodnień i atrakcji. Blisko od parku. Śniadanie było dobre i zróżnicowane. Przyjazny personel. Dość dobrze działało Wi-Fi. Pokój był dość ciemny i wymaga aktualizacji. Płatna sauna.

Aniela, 2017-12-15
  • Cechy hotelu Borjomi Palace Health & Spa Center
  • klimatyzacja
  • pakiet spa / wellness
  • masaż stóp
  • usługa prasowania
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 151 GEL
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
Apartament królewski
Pokój rodzinny typu Classic
Apartament
Pokój Trzyosobowy typu Classic
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Borjomi Palace Health & Spa Center

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Bordżomi, Gruzja

Witaj w mieście Bordżomi. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 301 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Bordżomi. Zarezerwuj w najniższej cenie! Bordżomi → Pensjonaty Bordżomi, Hotele, Apartamenty Bordżomi, Domy wakacyjne, Hostele Bordżomi. Tanie noclegi • Noclegi Bordżomi — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Bordżomi! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej