Hiroszima — hotele

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Capsule Hotel Cube Hiroshima, Hiroszima
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1345 opinii
Hotele kapsułowe

Pobyt w hotelu kapsułowym było dla mnie nowym doświadczeniem. Wszystko było dokładnie zorganizowane, na recepcji zamiast tradycyjnego zameldowania, można było skorzystać z automatu. Każda z kapsuł wyposażona była w gniazdka, budzik i Wi-Fi, czyli to co jest nam najbardziej potrzebne. Sama kapsuła była bardzo wygodna. Dobra lokalizacja, bardzo blisko od atrakcji w Hiroszimie, blisko od barów i restauracji. Miły personel. Trochę...

Nicole, 2018-01-11
  • Cechy hotelu Capsule Hotel Cube Hiroshima
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • Goście mają możliwość rezygnacji z usługi sprzątania ich zakwaterowania podczas pobytu
  • pokoje dla niepalących
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój kapsułowy typu Superior ze wspólnym prysznicem i toaletą – tylko dla kobiet
Pokój typu Deluxe ze wspólnym prysznicem i toaletą – tylko dla kobiet
Standardowy pokój kapsułowy ze wspólnym prysznicem i toaletą – tylko dla mężczyzn
od 17,0 US$
Pokój typu Deluxe ze wspólnym prysznicem i toaletą – tylko dla mężczyzn
Pokój kapsułowy typu Superior ze wspólnym prysznicem i toaletą – tylko dla mężczyzn
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Capsule Hotel Cube Hiroshima

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: J-Hoppers Hiroshima Guesthouse, Hiroszima
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1211 opinii
Hostel/Schronisko

Pokój był większy niż oczekiwaliśmy, wspólne łazienki były czyste. Personel był bardzo przyjazny. Dobra lokalizacja, hostel znajduje się w odległości krótkiego spaceru od pomnika Kopuła Bomby Atomowej, bardzo blisko od przystanku tramwajowego. Polecam.

Zoja, 2017-07-26
  • Cechy hotelu J-Hoppers Hiroshima Guesthouse
  • klimatyzacja
  • pralnia
  • pokoje dla niepalących
  • ogrzewanie
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 8 łóżkami (tylko dla osób dorosłych)
od 18,4 US$
Pokój w stylu japońskim z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Łóżko w pokoju wieloosobowym dla kobiet z 6 łóżkami (tylko dla osób dorosłych)
od 18,4 US$
Pokój w stylu japońskim ze wspólną łazienką
Pokój Dwuosobowy w stylu japońskim ze wspólną łazienką
Pokój Jednoosobowy w stylu japońskim ze wspólną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje J-Hoppers Hiroshima Guesthouse

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hotel Century21 Hiroshima, Hiroszima
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 1240 opinii
Hotel

Personel był bardzo przyjazny. Hotel znajduje się zaledwie kilka minut spacerem od dworca kolejowego i stacji metra, dla nas było to wygodne bo następnego dnia wcześnie rano wyjeżdżaliśmy. Hotel jest już trochę stary ale dla nas to nie było dużym problem, bo zatrzymaliśmy się tylko na jedną noc. Personel mógłby trochę lepiej mówić po angielsku, pokój był czysty ale wymaga już aktualizacji.

Aleksander B., 2017-07-06
  • Cechy hotelu Hotel Century21 Hiroshima
  • dostęp do Internetu
  • parking na miejscu
  • masaż
  • parking
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
od 66,0 US$
Apartament typu Suite
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i dodatkowym łóżkiem
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
+
Pokój typu Standard w japońskim stylu
+
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i częścią wyłożoną matą tatami
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel Century21 Hiroshima

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
15%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hiroshima International Youth House JMS Aster Plaza, Hiroszima
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 427 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja hotelu, trochę daleko od dworca kolejowego lecz za to blisko od Parku Pokoju, po drugiej stronie ulicy znajduje się sklep. Pokój był przestronny z dwoma dużymi łóżkami i udogodnieniami jak, klimatyzacja, bezpłatne Wi-Fi i czajnik, z pokoju mieliśmy ładny widok na rzekę, ogólnie było czysto i cicho. Bardzo przyjazna była obsługa. Brak śniadań i restauracji w budynku, a także brak restauracji w pobliżu hotelu.

Sylwia, 2017-03-30
  • Cechy hotelu Hiroshima International Youth House JMS Aster Plaza
  • czujnik dymu
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • monitoring wokół obiektu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój jednoosobowy
od 49,9 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój trzyosobowy w stylu japońskim
Pokój czteroosobowy w stylu japońskim
+
Zobacz wszystkie pokoje Hiroshima International Youth House JMS Aster Plaza

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Hiroshima Pacific Hotel, Hiroszima
3,8 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 515 opinii
Hotel

Personel był przyjazny i chętny do pomocy. Dobra lokalizacja, zaledwie kilkanaście minut spacerem od dworca kolejowego, bardzo blisko od zamku, kilkanaście minut spacerem od miejsca wybuchu bomby atomowej, z dworca kolejowego łatwo było trafić. Bardzo stary pokój, zużyte meble i wyposażenie, nie czulismy się tam komfortowo, bardzo ograniczone udogodnienia.

Wiktoria33, 2017-02-17
  • Cechy hotelu Hiroshima Pacific Hotel
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • przechowalnia bagażu
  • opcje śniadaniowe
  • parking
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
od 73,6 US$
Pokój dwuosobowy typu Semi – dla niepalących
od 49,2 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój jednoosobowy dla Palących
od 44,9 US$
Pokój Dwuosobowy dla palących
od 54,7 US$
Pokój Dwuosobowy dla niepalących
od 54,2 US$
Pokój Dwuosobowy dla niepalących do pojedynczego wykorzystania
Pokój Dwuosobowy (1 osoba dorosła) - dla palących
Pokój jednoosobowy dla niepalących
od 42,4 US$
Zobacz wszystkie pokoje Hiroshima Pacific Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Urbain Hiroshima Executive, Hiroszima
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 42 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, tuż obok dworca kolekowego, blisko od sklepów, które były czynne całą dobę. Śniadanie dość zróżnicowane ale raczej na słodko. Dostępna bezpłatna przechowania bagażu. W holu przez całą dobę były dostępne bezpłatnie kawa, herbata i napoje bezalkoholowe.
Uprzejmy i przyjazny personel ale dość słabo mówił po angielsku.

Marlena, 2016-12-20
  • Cechy hotelu Urbain Hiroshima Executive
  • parking
  • prywatny parking
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • winda
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard - dla palących
Pokój Dwuosobowy typu Comfort - dla palących
Pokój Dwuosobowy typu Comfort - dla niepalących
Pokój dwuosobowy typu Standard - dla niepalących
Pokój wybierany w momencie zameldowania – Dla niepalących
Pokój wybierany w momencie zameldowania – Dla palących
Zobacz wszystkie pokoje Urbain Hiroshima Executive

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Mitsui Garden Hotel Hiroshima, Hiroszima
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 2711 opinii
Hotel

Dobra lokalizacja, niedaleko od centrum i większych atrakcji w Hiroshimie, dobry był dostęp do komunikacji miejskiej. Pokój był czysty z pięknym widokiem na panoramę miasta. Bardzo przyjazny personel. Nic szczególnego.

Roch, 2016-11-07
  • Cechy hotelu Mitsui Garden Hotel Hiroshima
  • niska umywalka
  • Płatności bezgotówkowe są możliwe
  • restauracja
  • Przedmioty używane przez wiele osób, np. wydrukowane karty menu, czasopisma, długopisy czy gazety zostały usunięte
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
Pokój Jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Twin Moderate - dla palących
Pokój Jednoosobowy
od 53,4 US$
Pokój Dwuosobowy
Pokój typu Twin Moderate - dla niepalących
Pokój dwuosobowy typu Standard - dla niepalących
Pokój dwuosobowy typu Standard - dla palących
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy
Pokój Jednoosobowy
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 44,1 US$
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Mitsui Garden Hotel Hiroshima

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hiroshima City Bunka Koryu Kaikan, Hiroszima
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 262 opinii
Hotel

Pokój był dobrej wielkości i cichy, było wszystko co potrzeba. Dobre i niedrogie śniadania. Dobra lokalizacja, w spokojnej okolicy, blisko od najważniejszego miejsca w mieście, od Parku Pokoju w Hiroszimie, zaledwie kilka minut jazdy autobusem od dworca kolejowego Hiroshima. Przyjazny i pomocny personel. Podwójne łóżko było trochę małe dla dwóch osób, niezbyt dobry internet.

Anna J., 2016-09-08
  • Cechy hotelu Hiroshima City Bunka Koryu Kaikan
  • pokoje dla niepalących
  • sklepy na miejscu
  • system alarmowy
  • ogród
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy z małym łóżkiem podwójnym – dla niepalących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
Pokój w stylu japońskim - dla niepalących
+
Pokój typu Twin Economy dla niepalących
Pokój jednoosobowy dla niepalących
od 39,9 US$
Pokój jednoosobowy dla Palących
od 40,3 US$
Pokój dwuosobowy z małym łóżkiem podwójnym – dla palących
Pokój typu Twin Economy dla palących
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – dla palących
Zobacz wszystkie pokoje Hiroshima City Bunka Koryu Kaikan

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Santiago Guesthouse Hiroshima, Hiroszima
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1820 opinii
Pensjonaty

Pensjonat był bardzo czysty z miłą międzynarodową atmosferą. Sympatyczni i pomocni właściciele. Dobre prysznice i łazienki, wygodne łóżka, bezpłatny bezprzewodowy internet, dla gości dostępna wspólna kuchnia. Dobra lokalizacja, w pobliżu głównych atrakcji i wielu restauracji, w pobliżu jednego z głównych przystanków tramwajowych. Polecam.

E. Agata , 2016-09-01
  • Cechy hotelu Santiago Guesthouse Hiroshima
  • sejf
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • wspólny salon / sala TV
  • opcje śniadaniowe
  • Często rezerwowany!
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój Dwuosobowy z łóżkiem piętrowym i wspólną łazienką
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i wspólną łazienką
Łóżko piętrowe w pokoju wieloosobowym dla kobiet
Łóżko piętrowe w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
od 12,0 US$
Pokój typu Twin z łóżkiem piętrowym i wspólną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 8 osób
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+
Dwa łóżka w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym
Zobacz wszystkie pokoje Santiago Guesthouse Hiroshima

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
9%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: K's House Hiroshima - Backpackers Hostel, Hiroszima
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 634 opinii
Hostel/Schronisko

Dobra lokalizacja, w odległości tylko krótkiego spaceru od dworca kolejowego Hiroshima, około 15 minut, blisko od przystanku tramwajowego, około 10 minut jazdy tramwajem od parku Hiroshima, nie tak daleko od głównych zabytków. Bardzo przyjazny i pomocny personel. Pokój był mały ale czysty. Brak czajnika w pokoju.

Iwo, 2016-08-25
  • Cechy hotelu K's House Hiroshima - Backpackers Hostel
  • winda
  • całkowity zakaz palenia
  • Kosmetyki jednorazowego użytku (szampon, odżywka, żel do ciała, mydło do rąk, krem nawilżający)
  • czujnik dymu
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele designerskie
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 4 osób
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój typu Standard w stylu japońskim
Pokój typu Budget w stylu japońskim
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym dla 6 osób
od 18,8 US$
Łóżko w żeńskim pokoju wieloosobowym dla 4 osób
od 18,8 US$
Pokój z łóżkiem piętrowym z 2 łóżkami pojedynczymi, dodatkowym łóżkiem i prywatną łazienką
2 łóżka w pokoju wieloosobowym dla 6 osób
Pokój typu Standard w japońskim stylu z dodatkowym materacem futon
+
Pokój czteroosobowy typu Economy ze wspólną łazienką
+
Zobacz wszystkie pokoje K's House Hiroshima - Backpackers Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Hiroszima, Japonia

Witaj w mieście Hiroszima. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 346 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Hiroszima. Zarezerwuj w najniższej cenie! Hiroszima → Hotele ekonomiczne Hiroszima, Hotele, Hostele Hiroszima, Ryokany, Pensjonaty Hiroszima. Tanie noclegi • Noclegi Hiroszima — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Hiroszima! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej