Kiszyniów — hotele

Zdjęcia hotelu: Platinum Hotel, Kiszyniów
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 34 opinii
Hotel

Pokój był ładny i bardzo czysty oraz wygodny! Śniadanie było dobre. Całkiem dobre położenie hotelu, w pobliżu supermarketów i restauracji. Naprzeciwko przystanku autobusowego. Personel był bardzo przyjazny.

W hotelu przydałaby się winda! Dość daleko od centrum Kiszyniowa.

N. Aleksy , 2020-07-13
  • Cechy hotelu Platinum Hotel
  • parking dla osób niepełnosprawnych
  • pralnia
  • parking na miejscu
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament typu Suite dla 2 osób
Apartament typu Suite do pojedynczego wykorzystania
od 78,3 US$
Apartament typu Suite
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Platinum Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
22%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Aria Hotel Chisinau, Kiszyniów
4,0 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 141 opinii
Hotel

Pokój był duży i dobrze wyposażony. Łóżko było duże i wygodne! Dosyć dobrze działał internet. Przyjazny personel.

Hotel niestety znajduje się z dala od centrum Kiszyniowa ale w pobliżu znajduje się przystanek tramwajowy i autobusowy.. .

Olimpia H., 2020-07-03
  • Cechy hotelu Aria Hotel Chisinau
  • klimatyzacja
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • bilety do atrakcji / na występy
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
od 48,8 US$
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
Apartament typu Suite
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Aria Hotel Chisinau

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
21%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Regency Hotel, Kiszyniów
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 124 opinii
Hotel

Świetna lokalizacja, centrum miasta znajduje się zaledwie kilka minut spacerem od hotelu, Pomiędzy ministerstwami i ambasadami. W pokoju i w całym hotelu było czysto. Personel był bardzo przyjazny.

W pokojach było bardzo słabe połączenie z internetem, nie można było korzystać z połączeń.. Kiepskie śniadania.

Roman I., 2020-06-25
  • Cechy hotelu Regency Hotel
  • dostęp za pomocą kluczy
  • transfer
  • system alarmowy
  • centrum biznesowe
  • Hotele designerskie
Pokój jednoosobowy typu Standard
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 72,2 US$
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 72,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Comfort
od 72,2 US$
Apartament typu Suite
Apartament typu Deluxe Suite z łóżkiem typu queen-size
Zobacz wszystkie pokoje Regency Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Stefan cel Mare Lux 2 Rooms apartment centre Chisinau, Kiszyniów
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 95 opinii
Apartament
  • Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt 128A 2001 Kiszyniów - pokaż na mapie

Dobra lokalizacja, w pobliżu barów, restauracji i sklepów, zaledwie 2 minuty spacerem od głównego bulwaru, łatwo było się dostać do ważnych miejsc i transportu publicznego.

Mieszkanie miało być z salonem ale była to kuchnia z jadalnią. Niektóre drzwi były trudne do otwarcia i zamknięcia i wymagały regulacji. Mieszkanie nie było wystarczająco czyste.

Gabriel, 2020-04-08
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Stefan cel Mare Lux 2 Rooms apartment centre Chisinau
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • wypożyczalnia samochodów
  • czujnik dymu
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament
+
Apartament typu Deluxe
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Stefan cel Mare Lux 2 Rooms apartment centre Chisinau

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment.md, Kiszyniów
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 87 opinii
Apartament

Apartament był przestronny. Właściciel był wyjątkowo pomocny, zameldowanie i wymeldowanie było łatwe. Mieszkanie znajduje się niedaleko od centrum Kiszyniowa, dworca autobusowego oraz sklepu całodobowego. Polecam to miejsce do zwiedzanie Kiszyniowa i okolic????.

Oskar, 2020-04-04
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment.md
  • całkowity zakaz palenia
  • część przeznaczona dla palących
  • parking
  • ogrzewanie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
od 34,6 US$
+
Apartament z 1 sypialnią
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 2 sypialniami
+
Apartament z 1 sypialnią
+
Zobacz wszystkie pokoje Apartment.md

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Hotel BACHUS, Kiszyniów
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 55 opinii
Hotel

Pokój był przestronny. Śniadanie było dobre. Dobra lokalizacja, optymalnie blisko od centrum miasta i jednocześnie z dala od zgiełku. Przyjazny personel.

Kabina prysznicowa wymaga już wymiany..

Olaf D., 2020-04-03
  • Cechy hotelu Hotel BACHUS
  • restauracja
  • faks / ksero
  • bezpłatne WiFi
  • dostęp do Internetu
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z prysznicem
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
od 51,8 US$
Apartament typu Suite z 1 sypialnią
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Hotel BACHUS

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
8%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Bucuresti Apartment Studio, Kiszyniów
3,5 /5
Dobry
Ocena na podstawie 197 opinii
Apartament

Niezła lokalizacja, w pobliżu znajduje się hipermarket, restauracje i kantory, miej więcej 15 minut od ścisłego centrum Kiszyniowa czy centralnego dworca autobusowego.

- Pokoje były brudne - Personel nie mówił po angielsku więc bardzo trudno było się porozumieć. - Podany adres był inny niż w rzeczywistości dlatego odnalezienie obiektu zajęło nam wiele czasu.

Cyryl Z., 2020-03-22
  • Cechy hotelu Bucuresti Apartment Studio
  • WiFi
  • dostęp do Internetu
  • bezpłatne WiFi
  • całkowity zakaz palenia
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament typu studio
Apartament typu studio
od 20,8 US$
Apartament typu studio

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Apartment Ecaterina, Kiszyniów
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 43 opinii
Apartament

- Apartament był wygodny - mieliśmy dwie sypialnie - dobrze była wyposażona kuchnia - Idealna lokalizacja - raptem dwie minuty od dworca autobusowego i rynku - Blisko od sklepów i restauracji - Właściciel był bardzo przyjazny.

Bolesław, 2020-03-20
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Apartment Ecaterina
  • sklep na miejscu
  • fryzjer / salon piękności
  • pokoje rodzinne
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Apartament z 2 sypialniami
od 45,2 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Jumbo Hotel, Kiszyniów
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 605 opinii
Hotel

Śniadania i obiadokolacje były bardzo smaczne. Usługa prania. Dostępny podziemny parking prywatny. Siłownia na najwyższym piętrze z widokiem. Hotel znajduje się przy parku, gdzie można nawet się wykopać w jeziorze, popływać rowerami wodnymi. Obsługa była bardzo miła i elastyczna, nic dla nich nie było dużym problemem????

Brak klimatyzacji w pokojach.

Fabian L., 2020-03-18
  • Cechy hotelu Jumbo Hotel
  • sejf
  • wydarzenia sportowe na żywo (relacja na żywo)
  • body wrapping
  • kawiarnia na miejscu
  • Wykwintna kuchnia
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami
Pokój jednoosobowy typu Standard
od 62,2 US$
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Delux
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
Apartament typu Suite
Zobacz wszystkie pokoje Jumbo Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Plai Hotel, Kiszyniów
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 130 opinii
Hotel

Personel w recepcji był miły i pomocny. Doskonała lokalizacja, w odległości spaceru od centrum miasta, właściwie wszystko było w pobliżu. Pokój był nowoczesny, czysty i wygodny i niedrogi. Dobrze działało Wi-Fi.

Śniadanie niestety pozostawia wiele do życzenia i nie warte swojej ceny!.

Zoja I., 2020-03-17
  • Cechy hotelu Plai Hotel
  • całkowity zakaz palenia
  • kawiarnia na miejscu
  • bezpłatny parking
  • indywidualne zameldowanie / wymeldowanie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy
od 67,1 US$
Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
od 63,1 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Kiszyniów, Mołdawia

Witaj w mieście Kiszyniów. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 465 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Kiszyniów. Zarezerwuj w najniższej cenie! Kiszyniów → Hotele Kiszyniów, Ośrodki wypoczynkowe, Apartamenty Kiszyniów, Aparthotele, Hostele Kiszyniów. Tanie noclegi • Noclegi Kiszyniów — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Kiszyniów! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Europejskie państwa są bardzo popularnymi kurortami turystycznymi, przez co ich unikalność jest niewielka. Zupełnie inaczej jest w przypadku Mołdawii, która wciąż jest rzadko odwiedzaną, choć niezwykle atrakcyjną propozycją turystyczną.

Udając się do Mołdawii, warto odwiedzić Chișinău (z pol. Kiszyniów), miasto będące stolicą tego młodego państwa. To miasto posiada niezwykle bogatą historię, która do dziś pozostawiła po sobie wiele oryginalnych zwyczajów oraz tradycji. Jednym z takich wydarzeń jest niezwykłe święto wina, w czasie którego odbywa się parada winiarzy oraz degustacja najlepszych jakościowo trunków. Jeśli szukamy innych atrakcji, warto wybrać się na niewielkie zwiedzanie, w czasie którego możemy zobaczyć słynną Cerkiew Narodzenia Pańskiego, Łuk Tryumfalny oraz Narodowe Muzeum Archeologii oraz Historii.

Zakwaterowanie w tym mieście nie jest problemem. Turyści mogą zatrzymać się w jednym z wielu hoteli, o zróżnicowanych standardach oraz cenach. Dzięki temu, możemy dopasować wybór konkretnej placówki do naszych oczekiwań.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej