Ella — hotele

DZIŚ
10%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: 88th - ELLA, Ella
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 185 opinii
Hotel

Pokój był czysty. Hotel znajduje się w dobrej okolicy, blisko od restauracji i sklepów ale nie przy głównej ulicy więc było stosunkowo cicho. Hotel ze standardem jakich wiele, nie wyróżnia się niczym szczególnym. Przyjazny personel.

Brak restauracji. Kiepskie Wi-Fi, bardzo słaby lub brak sygnału:( Brak windy.

Alicja36, 2020-03-31
  • Cechy hotelu 88th - ELLA
  • Po zakończeniu sprzątania pokoje są zabezpieczane do czasu przybycia gości
  • prywatny parking
  • monitoring w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • sprzęt do grillowania
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
od 49,0 US$
Pokój Trzyosobowy typu Deluxe

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Ella Cloud Castle Homestay, Ella
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 65 opinii
Kwatery prywatne

Właściciele byli niezwykle mili, czuliśmy się bardzo mile widziani. Śniadanie było bardzo dobre, nigdy nie mogliśmy zjeść do końca. Pokój był czysty i przestronny z ogromnym balkonem. Dobra lokalizacja w spokojnym miejscu ale w niewielkiej odległości od centrum Elli. Sklepy spożywcze były na dole drogi wraz z pralnią i kilkoma małymi sklepami.

Miejscowość Ella położona jest w górach i w deszczowe dni jest trochę wilgotno w pokoju.

T. Damian , 2020-02-04
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Ella Cloud Castle Homestay
  • dostęp do Internetu
  • parking
  • zamykane szafki
  • WiFi
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny z widokiem na góry
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Nature Relax, Ella
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 101 opinii
Domy wakacyjne

W pokoju było czysto, wentylator. Gorąca woda. Pani właścicielka była bardzo miła. Śniadania były bardzo dobre. Do centrum miasta Ella około 15 minut, w odległości spaceru od szczytu Małego Adama i mostu.

Wi-Fi nie działało zbyt dobrze.

Tytus J., 2019-12-26
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Nature Relax
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • prywatny parking
  • ogród
  • parking
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Pokój Dwuosobowy z widokiem na park
od 20,0 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem na park

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Moonlight Holiday Home Ella, Ella
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 142 opinii
Domy wakacyjne

+ Ładny hotel położony blisko od centrum miasta Ella, około 4 minuty spacerem od dużego supermarketu.
+ W odległości spaceru od wielu kawiarni i sklepów.
+ Ładny taras.
+ Sympatyczni właściciele.
- Pokój był trochę podstawowy.
- Słabe oświetlenie w pokoju.
- Przestarzałe ręczniki.

Bruno, 2019-02-04
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Moonlight Holiday Home Ella
  • taras słoneczny
  • taras
  • transfer lotniskowy
  • ogród
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Dom wakacyjny
od 20,0 US$
Pokój Dwuosobowy z widokiem na park
od 20,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Cozy Homestay, Ella
4,7 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 221 opinii
Kwatery prywatne

Śniadanie było naprawdę dobre. Spokojne ale centralne położenie, w pobliżu centrum miejscowości Ella. Pokój był bardzo czysty. Wygodne łóżko. Dobrze działało Wi-Fi. Bardzo mili właściciele. Trochę skomplikowany dojazd z głównej drogi.

Milena H., 2018-09-05
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Cozy Homestay
  • całodobowa recepcja
  • wypożyczalnia samochodów
  • WiFi
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 16,0 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na góry

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Maleesha Homestay, Ella
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 92 opinii
Kwatery prywatne

Pokój był w porządku. Bardzo przyjażni byli właściciele. Obiekt znajduje się blisko od dworca kolejowego i autobusowego, niedaleko od Szczytu Małego Adama i także restauracji, zaledwie 5 minut od głównej ulicy w Ella. Mała i niewystarczająco czysta łazienka.

H. Arkadiusz , 2018-03-31
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Maleesha Homestay
  • bezpłatny parking
  • bezpłatne WiFi
  • obiady na wynos
  • restauracja
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny
Pokój Dwuosobowy typu Budget
od 14,0 US$
Pokój jednoosobowy
od 17,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Alta Vista, Ella
3,9 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 101 opinii
Hotel

+ Bardzo dobre położenie hotelu, zaledwie kilkaset metrów do miasta Ella, w pobliżu wielu barów i restauracji, stosunkowo blisko od dworca kolejowego.
+ Zakwaterowanie było w porządku.
- Internet dostępny tylko w recepcji.
- Brak mydła w łazience.
- Brak butelkowanej wody w pokojach.

52julia, 2018-02-26
  • Cechy hotelu Alta Vista
  • W miejscach wspólnego spożywania posiłków stoliki ustawiono w odległości pozwalającej na zachowanie dystansu społecznego
  • zaplecze bankietowe / konferencyjne
  • obsługa pokoju
  • ekspresowe zameldowanie / wymeldowanie
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Standard
od 45,0 US$
+
Pokój typu Luxury
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Leisure Dream Inn, Ella
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 330 opinii
Zajazdy

Właściciele byli bardzo uprzejmi. Śniadanie było smaczne i zróżnicowane. Doskonała lokalizacja, w spokojnej okolicy, w niewielkiej odległości od centrum miasta Ella. Bardzo przyjazny personel.
-Słabe ciśnienie wody pod prysznicem.
-Średnia czystość w pokoju.
-Wyposażenie trochę już przestarzałe.

Kazimierz, 2018-02-01
  • Cechy hotelu Leisure Dream Inn
  • parking na miejscu
  • całkowity zakaz palenia
  • transfer lotniskowy
  • parking
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój typu Deluxe z widokiem na góry
Pokój Dwuosobowy z widokiem na góry
od 35,0 US$
Pokój z łóżkiem typu king-size i widokiem na góry

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Will Guest Homestay, Ella
4,8 /5
Znakomity
Ocena na podstawie 602 opinii
Kwatery prywatne

Śniadanie i kolacja były smaczne. Pokój był dość duży i czysty z przepięknym widokiem. Niesamowite widoki na dolinę i Szczyt Adama. Właściciele pensjonatu byli bardzo mili i zaangażowani. Pensjonat znajduje się bezpośrednio przy dość ruchliwej ulicy więc było trochę głośno. Niewystarczająco gorąca woda pod prysznicem.

Kosma, 2018-01-20
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Will Guest Homestay
  • śniadanie w pokoju
  • WiFi
  • pralnia chemiczna
  • sklepy na miejscu
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój trzyosobowy typu Superior
+
Pokój typu Deluxe z łóżkiem typu king-size
od 25,0 US$
Domek typu Superior z widokiem na góry
Pokój dwuosobowy typu Deluxe
od 25,0 US$
Zobacz wszystkie pokoje Will Guest Homestay

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Travel Rest Inn, Ella
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 169 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Personel był niezwykle przyjazny i pomocny, udzielił nam informacji na temat, co warto było zwiedzić. Śniadanie było bardzo dobre. Dobra lokalizacja, blisko od miejscowości Ella, w niewielkiej odległości od głównej ulicy. Problemem było to, że do obiektu ciężko było trafić, zwłaszcza wieczorem, zbyt słabo oświetlona droga.

Vanessa, 2017-12-30
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Travel Rest Inn
  • ogród
  • transfer lotniskowy
  • całodobowa recepcja
  • piesze wycieczki
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój Dwuosobowy z balkonem
Pokój dwuosobowy typu Standard
od 37,0 US$

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Ella, Sri Lanka

Witaj w mieście Ella. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 576 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Ella. Zarezerwuj w najniższej cenie! Ella → Zajazdy Ella, Hotele, Kwatery prywatne Ella, Pensjonaty, Ośrodki wypoczynkowe Ella. Tanie noclegi • Noclegi Ella — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Ella! Od tanich hoteli do ofert last minute.

W południowej części swoich pięknych krain Sri Lanka skrywa niebywale urokliwe i dość ekstrawaganckie miasteczko Ella. Tutaj trudno przestać się uśmiechać i zachwycać otaczającymi zewsząd cudownymi widokami.

Swoboda w hippisowskim stylu
Położona pośród gór ma swój kameralny charakter, któremu szaleństwa dodaje nieco hippisowski styl. Swoboda i serdeczność są cechami dostrzegalnymi na każdym kroku, dlatego rezerwacja pokoju dla żadnego turysty nie stanowi problemu. Do jednych z atrakcji należy plantacja herbaty na południowo – wschodnim szczycie Little Adam's Peak. Kilkanaście restauracji położonych przy głównej ulicy serwuje wyśmienite, lokalne specjały.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej