Sintra — hotele

Zdjęcia hotelu: Tivoli Sintra, Sintra
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1907 opinii
Hotel

- Śniadanie kontymentalne ale dobre, wszystko było świeże i dosyć duży wybor - Pokój był czysty i przestronny - Łóżko było duże i wygodne - Personel był bardzo przyjazny - Przed hotelem znajduje się bezpłatny parking ale niestety niewiele miejsc - Doskonała lokalizacja - w centrum Sintra - w pobliżu głównych zabytków - W okolicy znajduje się wiele restauracji i kawiarni - W sumie wszystko było w porządku.

Ryszard F., 2020-04-20
  • Cechy hotelu Tivoli Sintra
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • winda
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • usługa prasowania
  • Często rezerwowany!
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na miasto
Pokój Dwuosobowy
od 128,9 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Dwuosobowy
Pokój Trzyosobowy
Pokój dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami i widokiem na dolinę
Zobacz wszystkie pokoje Tivoli Sintra

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
34%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Azenhas do Mar Village, Sintra
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 42 opinii
Domy wakacyjne
  • Escadinhas dos Torres, 3 - Azenhas do Mar 2705-105 Sintra - pokaż na mapie

Dobra lokalizacja, obiekt położony jest bardzo blisko od plaży, około 2 minuty spacerem od przystanku autobusowego z którego można było dojechać do Sintry. Przyjemne otoczenie. Właściciel był bardzo miły.

Mieszkanie bez widoku i bardzo ciemne. Niezwykle głośni sąsiedzi.

Wiktor, 2020-02-24
  • Cechy hotelu Azenhas do Mar Village
  • dostęp do Internetu
  • Faktury
  • taras
  • transfer lotniskowy (dodatkowa opłata)
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Turystyka ekologiczna
Dom z 2 sypialniami
od 80,3 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
5%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Sintra Bliss Hotel, Sintra
4,5 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1098 opinii
Hotel

1) Pokój był bardzo czysty, łóżko było wygodne. 2) Prysznic z dobrym ciśnieniem wody. 3) Śniadanie było smaczne. 4) Personel był bardzo przyjazny i pomocny. 5) Świetna lokalizacja, około 15 minut spacerem od centrum miasta Sintra i atrakcji, w pobliżu sklepów i kawiarni.

1) Powolne Wi-Fi. 2) Przydałaby się lodówka w pokoju.

Gustaw, 2020-02-10
  • Cechy hotelu Sintra Bliss Hotel
  • faks / ksero
  • Karty otwierające drzwi lub elektryczność sterowana ruchem
  • opcje śniadaniowe
  • Możliwość rezygnacji z usługi codziennego sprzątania
  • Często rezerwowany!
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
od 112,0 US$
Pokój Trzyosobowy
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami typu Economy
Pokój jednoosobowy
Zobacz wszystkie pokoje Sintra Bliss Hotel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
24%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Quinta de Sao Thiago, Sintra
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 98 opinii
Pensjonaty
  • Rua do Regueirinho, Quinta de Sao Tiago - Estrada Nacional 375 Monserrate 2710-405 Sintra - pokaż na mapie

Personel był bardzo przyjazny. Dobra lokalizacja do zwiedzania Sintry ale z dala od zgiełku. Obiekt jest ładny. Ładny basen i ogrody. Śniadanie było dobre. Pomieszczenia ogólnodostępne były bardzo wygodne.

Dość trudne położenie pensjonatu, w dolnej części, bardzo stromo i słabo utwardzona droga. Brak czajnika w pokoju.

Maksym G., 2019-12-18
  • Cechy hotelu Quinta de Sao Thiago
  • parasole przeciwsłoneczne
  • Ekrany lub inne przegrody odgradzające personel od gości zainstalowano w odpowiednich miejscach
  • wspólny salon / sala TV
  • Trwa opracowywanie procesu sprawdzania stanu zdrowia gości
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Hotele luksusowe
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Pokój typu Deluxe z 2 łóżkami pojedynczymi
Pokój typu Suite
Rodzinny apartament typu Suite
+
Pokój dwuosobowy typu Standard
Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
od 79,2 US$
Pokój Dwuosobowy typu Superior
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
od 134,6 US$
Apartament typu Suite z 2 sypialniami
+
Zobacz wszystkie pokoje Quinta de Sao Thiago

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Comfy Sintra, Sintra
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 213 opinii
Zakwaterowanie ze śniadaniem

Cichy i spokojny pensjonat, usytuowany blisko od wszystkich ważnych miejsc do odwiedzenia w Sintra. Śniadanie było dobre. Pokój był wygodny. Wygodne łóżka, duża i czysta łazienka z oknem. Właściciel był bardzo miły, udzielił nam kilku przydatnych rad na temat zwiedzania. - Kiepska izolacja akustyczna, słychać było sąsiadów i personel rozmawiający poza pokojem..

Gaja F., 2019-10-10
  • Cechy hotelu Comfy Sintra
  • meble ogrodowe
  • opcje śniadaniowe
  • specjalne potrawy dietetyczne (na życzenie)
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój dwuosobowy typu Standard
Mały pokój jednoosobowy
od 45,2 US$
Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
od 81,4 US$
Pokój Dwuosobowy typu Economy
Zobacz wszystkie pokoje Comfy Sintra

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
14%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Bolacha House, Sintra
4,1 /5
Bardzo dobry
Ocena na podstawie 186 opinii
Pensjonaty

Dobra lokalizacja, w centrum Sintry, wszędzie było blisko. Pokój był czysty o typowo portugalskim wystroju. Wi-Fi w porządku. Blisko od parkingu. Bardzo miły był właściciel. NIC.

Bruno, 2019-09-21
  • Cechy hotelu Bolacha House
  • winda
  • bar
  • przechowalnia bagażu
  • sprzęt do tenisa
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament typu Suite
od 66,7 US$
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
od 36,2 US$
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Moon Hill Hostel, Sintra
4,3 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 1276 opinii
Hostel/Schronisko

* Moim zdaniem hostel ten różnił od hotelu tym * że w pokoju nie było telewizora * W pokoju było bardzo czysto * Śniadanie było proste ale dobre ze świeżym sokiem pomarańczowym * Restauracja przy hostelu ma ciekawe menu * dobre jedzenie i sympatyczną obsługę * Doskonała lokalizacja * zaledwie kilka metrów od dworca kolejowego * w pobliżu restauracji i blisko od centrum Sintry * Blisko było do wszystkiego - Brak mydła w...

Fabian, 2019-02-01
  • Cechy hotelu Moon Hill Hostel
  • przechowalnia bagażu
  • WiFi dostępne w całym obiekcie
  • pokoje rodzinne
  • taras
  • Często rezerwowany!
  • Hotele z zapleczem golfowym / aktywny wypoczynek
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
Pokój rodzinny z prywatną łazienką
+
Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
Pokój Dwuosobowy ze wspólną łazienką
Łóżko w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 4 łóżkami i wspólną łazienką
Łóżko pojedyncze w koedukacyjnym pokoju wieloosobowym z 4 łóżkami i wspólną łazienką
od 22,6 US$
Pokój Dwuosobowy/Pokój typu Twin Superior z prywatną łazienką
Zobacz wszystkie pokoje Moon Hill Hostel

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
7%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Casas do Patio Sem Cantigas 3, Sintra
4,2 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 64 opinii
Apartament

Bardzo dobra lokalizacja, w samym środku zabytkowego centrum miasta Sintra, około 10 minut od dworca kolejowego. W odległości spaceru od wszystkich głównych zabytków w mieście. Właściciel był bardzo przyjazny i pomocny. Dobry prysznic.

Mieszkanie było już trochę stare i nie bardzo ładne.

Andżelika, 2018-12-06
Rezerwacja możliwa bez karty kredytowej
  • Cechy hotelu Casas do Patio Sem Cantigas 3
  • całkowity zakaz palenia
  • pokoje rodzinne
  • opcje śniadaniowe
  • prasa do spodni
  • Noclegi nad morzem
  • Hotele designerskie
Apartament
od 65,6 US$
+
Apartament z tarasem
od 64,5 US$
+

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

DZIŚ
12%
TANIEJ
Zdjęcia hotelu: Casa Miradouro, Sintra
4,4 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 190 opinii
Pensjonaty

Pokój nasz był wygodny, w pokoju czajnik z czego byliśmy zadowoleni. Dobra lokalizacja, w spokojnej okolicy i blisko od Sintry, około 15 minut spacerem. Ładny i zadbany ogród. Bardzo przyjazny personel. -Brak Wi-Fi w czasie naszego pobytu. -Słabe śniadanie.

Julianna N., 2018-06-13
  • Cechy hotelu Casa Miradouro
  • WiFi
  • butelka wody
  • kanały telewizyjne dla dzieci
  • czyszczenie butów
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele dla rodzin z dziećmi
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament typu Suite
Apartament typu Master Suite z balkonem
Apartament dwuosobowy typu Standard Suite
od 67,9 US$
Duży pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
Zobacz wszystkie pokoje Casa Miradouro

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Zdjęcia hotelu: Quinta de Sao Tadeu, Sintra
4,6 /5
Fantastyczny
Ocena na podstawie 470 opinii
Pensjonaty

Dobre miejsce dla osób szukających ciszy i spokoju. Obiekt znajduje się z dala od miasta, w otoczeniu pięknej przyrody. Pokoje były bardzo ładnie urządzone, wyjście na taras i do ogrodu. Ładna sala śniadaniowa z miejscem na wieczorny odpoczynek. Personel był przyjazny i uprzejmy. Najlepiej jest mieć samochód:).

Grzegorz N., 2018-05-16
  • Cechy hotelu Quinta de Sao Tadeu
  • wspólny salon / sala TV
  • bezpłatny parking
  • masaż
  • pokoje rodzinne
  • Narty / sporty zimowe
  • Hotele designerskie
  • Sielskie krajobrazy
  • Podróżowanie z plecakiem
Apartament typu Junior Suite z widokiem na góry
od 143,6 US$
Apartament rodzinny typu Junior Suite z widokiem na góry
od 192,3 US$
+
Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
Oferta Specjalna – Pakiet Walentynkowy
Zobacz wszystkie pokoje Quinta de Sao Tadeu

Przybliżona cena - Cena za pokój / noc

Szukaj noclegów w mieście Sintra, Portugalia

Witaj w mieście Sintra. Wprowadź daty i wybieraj spośród ponad 142 obiektów!. Znajdź nocleg w mieście Sintra. Zarezerwuj w najniższej cenie! Sintra → Hotele Sintra, Aparthotele, Gospodarstwa wiejskie Sintra, Pensjonaty, Apartamenty Sintra. Tanie noclegi • Noclegi Sintra — Największy wybór ofert hoteli w mieście: Sintra! Od tanich hoteli do ofert last minute.

Sinta, portugalskie miasto chętnie odwiedzane przez turystów oczarowanych malowniczym krajobrazem doskonale komponującym z tamtejszą architekturą. Słynny pisarz, Byron nazwał to miejsce „wspaniałym Edenem”, to najlepsza rekomendacja tego miasta.

Bajkowe wakacje
Wśród wzgórz Serra de Sintra, na zachód od Lizbony znajdziemy ten raj, któremu towarzyszą sosnowe lasy. Zaskakująca architektura pełna jest wysmakowanych rezydencji, monumentalnych pałaców i bajecznych ogrodów. Do miejsc, których nie można pominąć należy Palacio National, Pałac Pena, ruiny zamku Maurów, a także Palacio de Monserrate, klasztor Convento czy Quinta da Regaleira. Ten przyjemny i bogaty we wrażenia pobyt umilą doskonałe restauracje. Pomimo tego, że jest to miejscowość chętnie odwiedzana przez turystów, rezerwacja nie będzie najmniejszym problemem, ponieważ miasto jest doskonale przygotowane do obsługi przyjezdnych.

Dlaczego warto korzystać ze strony ehotelsreviews.com?

Zarezerwuj teraz, zapłać później! BEZPŁATNE odwołanie rezerwacji większości pokoi

Bezstronne opinie

Bezstronne opinie

Opinie o hotelach zamieszczone w naszej witrynie pomogą znaleźć najlepszą ofertę w wybranym miejscu.

Największy wybór hoteli

Największy wybór hoteli

ehotelsreviews.com oferuje do wyboru ponad 600 000 hoteli w więcej niż 200 krajach.

Miejsca na nocleg

Miejsca na nocleg

Oferujemy nie tylko hotele – odkryj wiele innych opcji zakwaterowania.

Strona w Twoim języku

Strona w Twoim języku

Strona internetowa po polsku oraz w 17 innych językach

Pokaż hotele na mapie
Szukaj noclegu w okolicy na dziś
Nie tego szukasz? Szukaj dalej